Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#6
Imi pare rau, insa poze nu am gasit care sa se potriveasca in totalitate cu ceea ce doresc eu. De asemenea, sper ca nu va veti supara pentru faptul ca nu voi pune!
Va multumesc pentru comentarii tuturor si pentru faptul ca urmariti acest nou fic.
Acum, noul capitol:



* * *

Zack marai prost dispus. Era satul de toate lucrururile care i se intamplau, voia si el o viata ca a celorlalti tineri de 16 ani, sa poata iesi prin cluburi si sa se distreze. In schimb, el era tinut sub papuc de mama sa, care isi dorea sa ajunga cineva. Tatal sau, de altfel, era in imposibilitaea de a spune orice, avand in vedere ca celalalt fiu al lor, Kyle, de 23 de ani, era un rocker drogat, al carui prieten cel mai bun era gradat, transparent si se umplea cu droguri.
- Femeie, vreau sa ma duc afara! Se da o petrecere in seara asta si Kyle vrea sa ma ia cu el, iar tu nu ma lasi! tipa tanarul cu disperare in glas, da raceasta dadu negativ din cap, fiindca stia prea bine ca pretiosul ei fiu nu era in regula cu Kyle prin preajma, mai ales la una dintre petrecerile lor.
- Mami, Kyle nu e un om bun, spuse femeia, ca si cand ar fi vorbit cu un copil de cinci ani. Zack se enerva si mai tare si se ridicase in picioare, insa o bataie in usa o facu pe mama sa sa abandoneze pozitia de lupta si sa mearga sa deschida. Imediat, Kyle, un tip aproape chel, tatuat din cap pana in picioare si palid, cu cearcane adanci, intra in casa.
Se indrepta spre fratele sau, ignorand-o pe mama lui, si il lua in brate, strangandu-l usor.
- Zacky, fratioare! Mi-a fost dor de tine! spuse stangandu-l usor in brate si il pupa pe obraz. Ii ciufuli parul si asa tepi, apoi isi fixa privirea in ochii celuilalt, de un caprui deschis, frumos. Zambise incantat si nu-si putuse abtine un sunet de admiratie. Te-ai facut mare, uriasule! spuse despre baiatul care, desi era ceva mai scund decat el, arata bine si crescuse de la ultima lui vizita.
- Si tu arati bine, frate! spuse Zack dandu-i cu pumnul in umar. Rasera usor amandoi, apoi Kyle se intoarse catre mama sa :
- Deci, mama, spuse pe un ton fortat, noi plecam la petrecere.
- N-am zis ca-l las! veni replica acida a femeii. Era nervoasa pe fiul ei cel mare, fiindca nu era nimic de capul lui, era ingropat in datorii si nu avea nicio sansa sa scape de ele prea curand. Aceasta isi inchise ochii, incercand sa se calmeze. Da-mi detalii despre petrecere! ceru bruneta, incercand sa nu fie asa de rea.
Realiza si ea ca fiul ei, Zack, avea nevie si de relaxare, nu numai invatat si toate porcariile pe care i le dadea de facut. Ofta intr-un final si spuse:
- Daca nu ai grija ca de ochii din cap de el, te omor! Ai auzit, Kyle?! Te omor cu mainile mele! Daca un fir de par din capul lui e clintit, e vai si amar de viata ta! striga la el, dar Kyle zambi si cearcanele sale negre din cauza drogurilor iesira in evidenta mult mai proeminente decat de obicei. Ofta prelung, apoi dadu afirmativ din cap.
- Imi iubesc fratele mai mult decat pe tine, mama, spuse ridicand din umeri. Nu as lasa sa i se intample nimic rau, spuse calm, apoi il lua pe Zack, care se uitase in tot acest timp la reactia mamei sale, si iesira din casa, ducandu-l spre masina.
- Mersi ca m-ai luat cu tine! spuse tanarul entuziasmat, uitandu-se drept in fata. Kyle porni masina si ii zambi fratelui sau, replicand scurt:
- E placerea mea ! Fii atent, sa nu te iei cu nimeni la cearta pe acolo si sa nu-i spui mamei ce vom face! Am de gand sa-ti arat si tie din bucuriile vietii, ea nu-ti ofera nimic, spuse ridicand din umeri, apoi se lasa tacerea.
Nu era nevoie de prea multe ca sa inteleaga situatia, fiindca tanarului Zack ii mergea mintea. Isi dadu hanoracul negru jos de pe el, fiindca ii era cald, ramand intr-un tricou gri, care ii venea foarte bine pe trup. Avea o pereche de blugi foarte taiati pe el, care picau frumos pe trupul sau. Multe fete il admirau, insa doar atat, fiindca mama lui Zack le statea in cale, nelasandu-l sa faca nici macar o miscare.
- Kyle, mama spune ca anturajul tau e periculos, spuse calm, sperand sa nu-l jigneasca pe fratele lui, la care tinea foarte mult. Baiatul care oprise masina si deschise usa se uita la Zack, asteptand sa il urmeze. Tanarul s-a conformat, apoi vocea calda a lui Kyle spuse:
- Poate e, in viziunea ei. Tocmai de-asta te-am luat la petrecere, sa-mi spui si tu cum e, ce crezi. Eu ma distrez si as vrea sa se intample acelasi lucru si cu tine.
Isi zambira unul altuia, intrand in casa care urla de atatia oameni cati erau in ea. Erau entuziasmati amandoi, doar ca Zack era peste masura, fiindca se afla cu fratele sau acolo pentru intaia oara. Era prima lui iesire noaptea, primul moement cand avea sansa sa ma distrez cu adevarat.
- Kyle! se auzi vocea calda a unei domnisoare si posesoarea acesteia, o tipa blonda, sari pe fratele lui Zack, sarutandu-l apasat. Tanarul nu isi putu lua ochii de la miscarea buzelor lor, ceea ce il facu sa rosesc intr-un final. Realizase ca el nu mai sarutase niciodata o fata, insa nici nu avea de gand sa o fac cu una dintre acelea, datorita faptului ca era impotriva lor si modului lor de viata. Practic, li se parea ca acelea erau doar niste tarfe infecte.
Baiatul pasi alaturi de fratele sau prin multime, incadrandu-se in scurt timp in peisaj. Stia ca toti de-acolo erau experimentati in materie de petreceri si probabil ca si de alte lucruri. Intorcandu-se, il vazu pe fratele lui sarutandu-se din nou cu tipa aia despre care deja incepuse sa-si formeze o parere teribil de proasta. Se agatase de el, aratand ca e dornica de alte lucruri ce lui i se pareau indecente. Surase trist si, in rumatorul moment, simti doua maini fine si calde pe trupul sau, tresarind.
- Hei, tu esti... ? intreba tanara satena ce se afla in fata sa. Era uimit ca era bagat in seama.
- Zack, spuse ridicand din umeri si zambindu-i.
- Sunt Denisse. Dansezi? intreba si tanarul dadu afirmativ din cap, incepand sa danseze incantat de faptul ca avusesem parte de prima sa reusita din acea seara. Incet, incepuse sa se simta bine si deja nu intelegea de ce mama sa considera acest anturaj periculos, fiindca el nu vedeam nicio bataie, nicio seringa, nicio arma, decat dans si cateva cupluri sarutandu-se.
In scurt timp insa, dupa vreo trei-patru melodii, baiatul simti o mana ferma cum ii prinde incheietura mainii si il vazu pe fratele sau usor ingrijorat. Se apleca spre urechea sa si sopti usor:
- Frate, mergem la alta petrecere, e ceva in neregula.
Zack dadu afirmativ din cap si, cu greu, iesira din multimea nelinistita si fumul dens, apoi si din casa, indreptandu-se spre masina.
- Te pot ajuta cu ceva? interbase in soapta, dornic de orice pentru a-si face frate fericit, dar el dadu negativ din cap si ii deschise usa, invitandu-l in masina printr-o simpla inclinare a capului. Baiatul se conforma si de aceasta data si isi imbraca hanoracul, deoarece incepuse sa fie racoare afara, mai ales ca eu era incins dupa dans.
- Cum iti palce pana acum? intreba fratele sau si, entuziasmat, Zack a raspuns:
- E genial, formidabil, nebunesc, frumos! Ador modul vostru de a va distra! Tipa aia, Denisse, era super de treaba si aia care a sarit pe tine era frumusica si toti de-acolo,dansand, a fost superb! a spus dintr-o singura suflare si el incepuse sa rada, pornind masina.
Calca acceleratia si pornira. Isi aprinse rapid o tigara, fara sa spuna nimic. Isi aduse aminte de fratele sau, Zack, si, dupa cateva momente, spuse:
- Fumezi?
Taanarul, luat pe nepregatite, dadu negativ din cap. Ii intinse tigara, insa acesta refuza si de aceasta data, fiindca nu voia sa mearga deja acasa cu vicii si sa nu il mai lase maica-sa sa mearga cu Kyle pe la petreceri, daca acesta avea sa il mai ia..
Masina celor doi se opri in fata unei case din interiorul careia se auzea muzica. Era o vila spatioasa, cu piscina, o curte uriasa. Zambise trist Zack, realizand ca fratele lui nu are decat un apartament amarat. Intrara amandoi inauntru fara prea mare greutate si se oprira impreuna intr-o sufragerie in care erau multi oameni, se fuma, unii se sarutau si se pipaiau si altii jucau poker, in timp ce fetele, probabil iubitele lor, dansau pe langa ei sau le faceau masaj. Zack zambise.
- Bai, omule, uite cine-i aici, rosti Tommy, uitandu-se lung la cei doi nou-aparuti. Frankie isi atinti imediat privirea pe Zack, apoi pe Kyle, in timp ce Tommy ceru: Megem sa vorbim afara. Lasa baiatul aici.
Zack se conforma si se duse spre Frankie, care isi intinsese deja mainile spre el, chemandu-l acolo. Se aseza timid, iar Frankie, vorbaret si bine-dispus, intreba:
- Cum te numesti? Sunt Frakie. Restul ii cunosti singur.
Luase o gura de bere, iar Zack simti brusc nevoia sa bea si el. I se intinse sticla de bere de catre Frankie si, fara sa tina cont ca tocmai bause acesta, lua si el o gura.
- Sunt Zack, fratele lui Kyle.
Cei doi facusera cunostinta, dar cand sa mai poata pune o intrebare, un tip musculos sari pe Frankie, care arata destul de bine, dar nu avea un trup de culturist, ci unul acceptabil, de adolescent. Zack se inlatura imediat, speriat, privind cum matahala de om incerca sa-l sarute pe Frankie. Cu greu, acesta se elibera si ii izbi celuilalt un pumn, stergandu-si buzele.
- Nu-mi plac balele de maimuta si nu sunt poponar! urla aruncand cu sticla de bere spre celalalt. Sa te duci dracului, sa pupi in cur pe cine vrei, nu pe mine!
Zack il privi pe Frankie pentru cateva momente, apoi acesta ii zambi, apropiindu-se. Il lua de dupa umeri si, indreptandu-se catre iesirea spre curtea din spate.
- Zacky, scuze, bulangiul m-a enervat.Deci... Sa mai vii pe-aici, spuse Fraknie cand il vazu pe Kyle apropiindu-se,alaturi de Tommy.
- Sa nu care cumva sa-mi atingi fratele, spuse calm, dar Frankie nu se sinchisi de asta si ii zambi baiatului ce se indeparta, carat mai mult de fratele sau.
"Oare ce-i cu el? " se intrebase cu privire la Kyle, care era livid la fata si nu ii venea sa creada parca ce patise.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)