Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

Aro:

O vad pe natanga aia cum intra in camera mea si se auto-serveste cu un fursec. Asta mi-a pus capac si cu greu ma abtin sa nu-i sar in cap si s-o dau cu capul se usa si dupa afara.
-Asculta aici, cum dracu te cheama, momentan e camera mea si nu ai nici un drept sa intri si sa te auto-servesti! ii spun calma desi ma enervasera foare tare atitudinea ei de fata draguta apoi indiferenta. Stiu ca si eu sunt ma draguta, ba aroganta, ba rea, ba indiferenta, da numa eu am dreptu sa fiu asa.
Ma duc spre ea foarte amenintator si o i-au de gulerul bluzei ce o purta ridicand-o putin in sus.
-Stii, pe tine nu te plac de nici o culoare de cand te-am vazut. Daca vii aici plina cu ganduri de prietenie sa stii ca eu nu sunt persoana potrivita asa ca valea dn camera mea-ii spun calma dar indiferenta dupa care o trantesc de usa.
Ma uit la Miranda care nu schita nimic, poate doar putina ura pentru mine sau pentru fufu aia, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Ii spun sa ma duca in noua camera, daca este pregatita special pentru mine, de ea.

OCC: Dayane sau Miranda
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara





Răspunsuri în acest subiect
RE: Lupta in arena - de Yuki Kuran - 31-08-2011, 04:05 PM
RE: Luptă în arenă ~ Începere - de Sho-Yo - 09-09-2011, 04:05 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)