Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

Ma rasteam la Edward sa-mi dea scrisoarea, dar nici in ruptul capului nu dorea asa ceva. Ma mira faptul ca si Amy ma sustinea, adica eu devenisem ciudata si nebuna scolii. Cum de...? Cum se zice nu judeca cartea dupa coperta si atunci mi-a venit in minte numele "Miranda". Oare e alta persoana? Nu cred, din prima a dat semnele unei inganfate.
- Stii, nu ma mai chinui cu tine. Doar un lucur iti zic: sa te fereasca Domnul ca cauti mai profund ca poti sa-ti sapi groapa. Multumesc Amy de ajutor.
M-am urcat la volan si am bagat viteza, mai ca l-am calcat pe Edward care dupa strigase dupa mine ca sunt nebuna. Ma indreptam spre apartament, aveam mare nevoie de un dus si trebuia sa-mi reiau cautarile. Voi muta si muntii, dar parintii mei vor aparea si vor avea de dat mari explicatii.

Am urcat la etajul sase unde se afla apartamentul meu mare si de lux. Sufrageria ce aveam tavanul si peretele pe care era pozitionat televizorul alb, iar restul lila. Mobila neagra simpla si totusi luxuasa si o canapea alba cu o masuta din sticla in fata ei. Aveam si un bar ce era in spatelei sofalei si langa era mare bucatarie in combintatie de alb cu rosu. Langa scarile ce duceau la etaj se afla baia si debaraua. Sus erau cele 3 dormitoare cu bai proprii.
Intrasem in dormitorul meu cu pereti crem si gri spre negru, iar mobila era alb cu visiniu. Cand sa intru in baie primesc un telefon de la sora mea.
- Rosse, poate nu iti pasa sau ai renuntat de mult in a mai avea misiuni insa te intreb: ai dori sa devii agent la FBI?

OCC: cine doreste... [iar eu cred ca voi disparea un timp, doar vreo 2 zile 71]
http://www.franco.ro/sm4.html - sufrageria
http://www.google.ro/imgres?q=dormitor+m...29,r:7,s:6 - dormitorul
[Imagine: h8v.gif]
 



Răspunsuri în acest subiect
RE: Lupta in arena - de Yuki Kuran - 31-08-2011, 04:05 PM
RE: Luptă în arenă ~ Începere - de Rose ^^ - 08-09-2011, 10:35 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)