Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

Aro:


Eu stateam pe patul lu' Miranda in timp ce aceasta statea in usa si ma privea poate nervoasa, poate uimita de atitudinea mea dar ma durea fix in cot si nici acolo....stai! stiu de ce ma priveste asa: ea fiind o calugarita se uita la ce fel suntimbracata.
-Miranda, draga, stii ca te plac si stiu ca ma placi -ma uit la ea ca un copilas nevionova- dar- revin la expresia fetei mele, adica una foarte aroganta-nu am timp sa stau sa ma analizezi. Ai face mai bine sa-mi raspunzi caci nu am timp si nici dispozitia necesara sa stau la barfe cu toti caci timpul e prea pretios si tu stii asta cel mai bine. Deci astept un raspuns. spun destul de iritata de atitudinea "doamnei" Miranda del nu mai stiu cum.


OCC: Miranda( nu te las :p)
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara





Răspunsuri în acest subiect
RE: Lupta in arena - de Yuki Kuran - 31-08-2011, 04:05 PM
RE: Luptă în arenă ~ Începere - de Sho-Yo - 07-09-2011, 08:50 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)