Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

- Bravo Raven -o spuneam cu cea mai mare sinceritate- saracuta de tine, ce lovitura dura ai primit. Sa stii ca nu vei scapa de mine prea curand. Totusi e pacat ca nu ne putem intelege, dar uite ca iti fac un favor defapt mi-l fac mie ca nu mai suport sa te vad: voi pleca si zii mersi ca nu erai la infirmerie acum.

Mi-am scos pistolul si l-am indreptat spre ea, l-am incarcat si am tras insa am mutat tinta spre o sticla de cola ce a zburat imediat de acolo facand o balta mare neagra si plina de acid. Am putut observa cum mii de elevi au intrat pe usa mare sa vada ce sa intamplat.
- Stai departe de mine si mai bine mi-ai raspunde cand te indrept ceva, ca nu iti pica nimic. Daca tot zici ca esti "directoare" atunci comportate ca atare, ca sa-ti castigi respectul. Nu respecti, nu esti respectata. Si mersi pentru ajutor oferit, m-am distrat pe cinste.
Aaaaa, Raven felicitari pentru rol. Sunt sigura ca vei face ca aceasta opera sa fie cea mai buna. Abia astept sa te vad pe acea scena. -i-am zambit dulce. Sincer parea de treaba Raven, dar e bine sa fiu precauta.-

OCC: Miranda sau Raven...
[Imagine: h8v.gif]
 



Răspunsuri în acest subiect
RE: Lupta in arena - de Yuki Kuran - 31-08-2011, 04:05 PM
RE: Luptă în arenă ~ Începere - de Rose ^^ - 05-09-2011, 02:45 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)