Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum merge rpg-ul ?
Este cam plictisitor...
6.67%
1 6.67%
Unele persoane vor sa se dea mare si tare
26.67%
4 26.67%
Este super, imi place.
66.67%
10 66.67%
Total 15 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Luptă în arenă ~ Începere

#64

Baiatul la care imi ramase atintita privirea se urca pe scena si o lua pe acea Miranda tocmai cand actiunea devenea mai interesanta. Plictisita de ce va urma, ma ridic frumos in picioare si parasesc arena, indreptandu-ma catre biroul directorului sa-mi spuna camera si sa-mi dea cheile, caci mai mult el este un fel de hotelier decand un director. Merg linistita pe holurile intunecate pana ajung langa o usa pe acre scrie frumos pe o tablita aurie "director". Intru fara sa mai ciocanesc si ma asez pe un scaun picior peste picior.
-Numar si chei! spun fara sa clipesc asteptand sa primesc cheile.
Acesta scoase din sertar o cheie si imi spune numarul acmerei, acesta fiind 209. Ma ridic si plec fara sa-l las sa mai spuna ceva.
Merg linistita in camera mea hotarata sa ma schimb ca sa nu mai sochez lumea iar dupa sa-mi gasesc un loc pentru motocicleta mea, caci nu o las de izbeliste.
Ma imbrac intr-un trenning negru si o pereche de abidasi albi dupa care ies afara si incep sa caut un garaj, ceva. Duc motocicleta, dupa ma hotarasc sa vad ce mai fac "dragii" mei colegi care deja se primesc cu "bratele deschise". Pe drum vad tot felul de fete care mai de care cu rochite scurte, lingandu-se cu baieti. Aceste imagini imi provocau scarba si tot odata o intrebare apare: ei stiu unde se afla? Astia cred ca aici este vreun loc unde iti faci multi prieteni cu care iti impartasesti secrete si iubiri ascunse. Daca ei cred ca totul este o joaca, inseamna ca nu am concurenta prea mare decat pe Miranda, pe fata aceea Yuki si pe Rossery, ca in rest nu prea vad pe cine as putea sa am. O fata care e tacuta si canta la vioara? Hai nu zau? O sa ma hipnotizeze sau o sa aduca pacea in lume printr-un cantec mirific? Deja parca imi dau lacrimile-sunt ironica-, sau o fata care vrea sa devina prietena cu toti?! Nu stiu de ce au venit dar stiu sigur ca eu una nu ma voi lasa invinsa de unele ca ele!

trening: http://www.google.ro/imgres?q=trening+ne...9,r:3,s:27

[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara





Răspunsuri în acest subiect
RE: Lupta in arena - de Yuki Kuran - 31-08-2011, 04:05 PM
RE: Luptă în arenă ~ Începere - de Sho-Yo - 02-09-2011, 10:22 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)