Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

ĐємσиϊquÑ” vs ☆♥Roseâ™

#1
Ne-a apucat duelurile, defapt pe sor'mea si nu am putut refuza.
Fara alte introduceri va anunt ca lucrarile sunt anonime si abia la final se vor afla autorii. Va rugam sa votati lucrarea si sa fie si un mic argument. Votul persoanelor ce nu isi argumenteaza lucrarea nu va fi luat in considerare.
Perioada de votare: 30 august - 6 septembrie
Tema: ingeri & scoici.

Fotografia nr. 1
Fotografia nr. 2

Succez Elz hug
[Imagine: h8v.gif]
 

#2
Heya guys!
Okay, so in momentul de fata iarasi sunt prima, care intra fara invitatie si fara alte introduceri, dar tind sa cred ca mi-am gasit o noua pasiune: duelurile, so keep’em coming.
Si-acum, argumentarea alegerii mele, care, deocamdata nu e facuta. Dar ca idée generala, imi place foarte mult tema. E atat de interesanta si simplista in acelasi timp. Modul in care limiteaza e catchy si te face sa te intrebi cu ce au venit autorii…

Lucrarea nr. 1
Okay, o sa incerc sa nu ma iau de calitate pentru ca nu am absolut nici un drept, insa sincer mi se pare putin deranjanta. Incadrarea in tema e facuta cu foarte multa precizie, ceea ce aduce puncte in plus, insa, fotografia e cumva in opozitie cu simplitatea temei- multitudinea elementelor incadrate dandu-I un aer putin prea incarcat. Da o vaga senzatie de aglomeratie si strica estetica, desi modul de aranjare e simetric si de bun gust. Unghiul, de asemenea imi place, suprinzand foarte bine fiecare element exact in “partea lui buna”. Insa, cum am spus anterior, e prea in opozitie cu simplitatea temei, si ii stirbeste din personalitate enorm, dand vaga impresie de “way too crowded”.
Nota: 8


Lucrarea nr. 2
Nu pot sa ma gandesc la altceva decat la cat de frumos e surprinsa exact ideea generala a temei, printr-o simplitate absoluta care nu da dovada decat de estetica. Modul in care tema a limitat, prin putinele elemente pe care le puteai imortaliza si modul in care ai ales sa o reprezinti prin simplu si placut pot spune ca sunt proportionale si asta nu rezulta decat intr-o lucrare reusita. Imi place ansamblul de culori albastru-mov, si cum ai ales ca aceastea sa se imbine armonios astfel incat sa dea o senzatie vizuala de caldura. Ce-I drept, e putin cam mult spatiu gol per total in fotografie insa, putinul din el, estompeaza prin modul de asezare.
Nota: 9


So, imi plac ambele lucrari, in special modul in care a fost respectata tema, din perspective pur originale si total diferite, insa fiind pusa in situatia sa aleg, voi vota cu a doua, dat fiind armonia culorilor si a putinelor elemente reprezentand exact farmecul temei.
Well then, good luck guys!
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#3
Uu un dule între My Love şi... sora ei. XD Pe care nu o cunosc. *laughs* Nice to meet you cumnată!! XD

Păi acum ia să vedem (nu sunt eu asa de buna la comentatul pozelor, dar am sa încerc):

No.1: Inafară de îngerasul acela din partea stângă, care a ieşit cel mai bine şi scoicile acelea, restul nu îmi plac cum au ieşit. Poate trebuia să schimbi unghiul de privire şi de fotografie.
Lumina e prea galbenă şi ceva mai întunecată. Se mai putea modifica ceva la lumină şi culori, fiindcă aşa nu prea pare colorată în noanţele ei naturale. Mă refer că dacă mai schimbai ceva.. culorile poate prindeau viaţă.
Eu una dau nota 8.

No.2: E simplă, iar albastrul acela prinde bine îngeraşi. Pe lângă asta îmi place cum ai pozat totul. Cu toate că aş fi preferat ca şi faţa acelui mic îngeraş care priveşte în jos să se fi văzut mai bine. Dar aşa în rest arată ok. Nu prea am ce să spun. Înafară că ar fi mers ceva mai luminos cadrul acolo în mijloc. Ehh, dau nota 9.

That`s all
Eu oricum nu mă prea pricep la poze, dar am să încerc pe parcurs să o fac. XD
Succes fetelor !! pupic

#4
Asta e prima oara cand comentez la un duel la fotografii, dar orice are un inceput nu-i asa 4

Lucrarea 1.
Ok, cel mai mult mi-a placut ingerul din mijloc si felul in care ai aranjat scoicile [s-au cel putin asa cred ca le-ai aranjat intr-un anumit fel], care s-au incadrat in tema. Nu mi-a placut lumina, care mi s-a parul mult prea intunecata, poate daca era mai luminos ii dadea cu totul alta infatisare imaginii.
Am sa dau nota: 8 [chiar si un 8.50 daca se pun si sutimile]

Lucrarea 2.
Cel mai mult am apreciat estetica pozei, care se incadreaza perfect temei. Mi-au placut cum ai aranjat scoicile si ingerasii si acele pietricele mov puse "alandala" sau plusuri fotografiei mai ales ca se imbina armonios cu acel albastru. Mi-ar fi placut mai daca nu era acel spatiu gol. Mai mult nu am ce sa spun pentru ca nu in rest mi se pare destul de ok
Ei bine dau nota: 9

Asa deci si prin urmare, mi-au placut ambele lucrari si a fost o decizie cam grea, iar acestea fiind spuse am sa votez cu a doua lucrare
Asta e tot XD
Succes in continuare fetelor!pupic
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#5
STOP VOT!

Lalala, Ane'Le a trecut pe aici sa vada cum au evoluat lucrurile. Deci, prima fotografie a fost a mea, da nu a fost cine stie ce nu am zis ca sunt un fotograf profesionist, eu ma pricep sa le editez si sa le fac opere21, iar a doua a lui Corny [Rosy]. Deci scorul este de 3-0 pentru mine, ehh nu e nimic 10 in a pierde21.

Felicitari Rosy! Si asteptati-ma sa mai apar pe aici pentru alte dueluri!

Tai Tai :bye:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)