Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj principal din fic va place?
Mihai
0%
0 0%
Dan
25.00%
1 25.00%
Miki
0%
0 0%
Andy
0%
0 0%
Mircea
0%
0 0%
Yune
0%
0 0%
Piko
0%
0 0%
EMO ROACKERA
75.00%
3 75.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Iubire inecata in...transpiratie!?

#17
Scuze, scuze, scuze!! In principiu trecusem pe la ficul tau pentru ca ma ''rugasei'', imi pare rau ca nu l-am citit pana acum. A fost atat de dragut. Gasisem fic-ul asta cu mult timp in urma, inainte sa devenim prietene pe zup, am citit doar primul capitol si m-am intrebat daca stii ce inseamna ''yaoi'' deoarece povesteai din perspectiva ta, singura solutie la care ma gandeam era schimbarea de sex, da, da, stiu deja aberez.XD
Revenind: fic-ul a fost minunat, imi pare rau ca s-a terminat asa ''urat'' chiar daca eu prefer un sfarsit trist decat unul ''roz''. Nu ma asteptam ca Mihaela sa accepte iubirea fiului ei, de parintii lui Mihai nici nu mai zic.

(06-01-2012, 09:56 AM)YuneSugihara A scris: Andy a jurat ca nu se va mai indragosti niciodata de nimeni, dar noi ceilalti i-am spus ca Miki nu ar fi vrut asta. El in schimb nu ne-a ascultat.
Aceste cuvinte mi-au smuls o lacrimioara. Andy i-a ramas loial iubitului lui chiar daca acesta murise, atat de frumosi si atat de trist. Nu s-ar putea sa scrii si partea a doua a acestui fic. O idee atat de buna dar cam imposibil de realizat, probabil, avand in vedere cum se termina fic-ul.
Sper sa ai la fel de mare succes si cu celalalt fic [ si cu urmatoare care sper sa apara ^.^ ]!

*hugzz*




Răspunsuri în acest subiect
RE: [yaoi] Iubire inecata in...transpiratie!? [TERMINAT] - de dot dot curve :) - 07-01-2012, 11:38 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)