Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj principal din fic va place?
Mihai
0%
0 0%
Dan
25.00%
1 25.00%
Miki
0%
0 0%
Andy
0%
0 0%
Mircea
0%
0 0%
Yune
0%
0 0%
Piko
0%
0 0%
EMO ROACKERA
75.00%
3 75.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Iubire inecata in...transpiratie!?

#13
Capitolul 9 - Freedom

Cele spuse de Dan l-au facut pe Mihai sa se gandeasca enorm inainte sa poata sa faca acest pas, dar oare cum o va convinge Mihai pe Daniela ca este un tip destul de matur sa locuiasca fara parinti? Dan era mereu cel care vroia independenta, dar Mihai a fost mereu sub aripa parintilor sai, cum ar putea el sa porneasca acum o alta viata?

Din jurnalul lui Mihai

Oh, Doamne! Ce sa fac? Mi se inmoaie picioarele numai cand ma gandesc la faptul ca Dan chiar mi-a cerut sa locuim amandoi. Eu nici macar nu stiu daca noi doi suntem oficial impreuna. Adica am facut-o de cateva ori(chiar as vrea sa o fac in momentul asta) si mi-a spus "iubitule", dar el chiar crede ca sunt cu el. Vreau nespus de mult sa spuna da si sa-l aud spunand ca nu vrea sa se desparta de mine in veci (cat de demodat sunt, parca e un film din ala vechi, dar mi-ar placea sa-mi spuna). Trebuie sa ma pregatesc sufleteste sa-i spun mamei.

Dan si-a lasat parul mai lung in ultima perioada, oare are de gand sa si-l lase lung? Nu m-ar deranja oricum, lui ii sta bine cu orice freaza si-ar face. Aseara am visat ca ne sarutam sub apa (in afara de faptul ca m-am trezit pentru ca simteam ca ma inec totul a fost ok). A fost asa romantic si parca a fost real. Simt in momentul asta ca fara Dan sunt gol pe dinauntru, tot ce vreau e sa ma stranga in bratele lui puternice, sa ma apere de tot ce mi s-ar putea intampla rau si sa ma sarute uitandu-se in ochii mei...



Din jurnalul lui Dan


Azi sper sa fie ultima oara cand scriu in jurnal din camera asta. In sfarsit am un loc al meu, cumparat de mine, unde pot sa fac ce vreau (mama era foarte stresanta). Ma duc dupa-amiaza la tuns ca deja mi-a crescut parul suficient pentru freaza aia cool. Cred ca lui Mihai o sa-i placa. Nici acum nu-mi pot lua gandul de la frumusetea mea mica. El se gandeste la mine in momentul asta? Il si vad in fata mea, visator, cu barbia putin ridicata si cu buzele intredeshise suficient ca eu sa-mi pot strecura limba in lacasul lui umed si sa incep un joc pasional. Am nevoie de el ca de aer, a ajuns sa fie ca un drog, cu cat il am mai mult, sa vreau si mai mult - un viciu din care nu aveam sa scap...


Mihaela intra in camera lui Dan dupa ce bate la usa si-l intrerupe pe acesta din a asterne ganduri, trairi, emotii pe hartia jurnalului sau.

- Ti-ai facut bagajul? Intreaba mama sa vizibil regretand ca puiul ei pleaca.
- Da. Mi-am luat tot. Daduse Dan un raspuns scurt si fara regret.
- Dan, sa stii ca oricum va fi, eu te voi sprijini mereu si-ti voi fi alaturi in tot ce vei face. Spunea Mihaela printre lacrimi.
- Mama, nu e un capat de lume ca plec. Doar ca voi invata sa fiu mai responsabil , chiar si tu ai spus ca trebuie sa am banii mei etc. Mereu ai spus asta! Se scuza Dan.
Mihaela nu a mai avut un cuvant de spus in fata fiului ei si-l conduse la intrare.
- Sa vii din cand in cand pe aici.
- In regula. Zise Dan, apoi isi saruta mama pe frunte si se indeparta pe alee.

Mihai nu a putut un moment sa nu se gandeasca la Dan toata ziua, iar pe la sase o sonerie ii intrerupsese gandurile.
- Mihai, raspunde la usa! Striga Daniela.
Blondul se indrepta spre usa cu pasi grabiti pentru ca cel de pe partea cealalta suna foarte insistent. Puse mana pe clanta usii si de partea cealalta, persoana la care s-a gandit isi facu aparitia in cel mai bun moment.
- Dan, hai la mine in camera, stii ca mama nu prea e de acord sa treci pe aici. Zicea in soapta Mihai.
- Mihaitza, cine era? Striga mama sa.
- Nimeni. A facut cineva o gluma proasta. Raspundea Mihai.
Micutul il trase de mana pe brunet pe scara spre camera lui. Dan il tinea foarte strans, atat de strans de parca erau o singura persoana si-si puteau simti recoproc pulsurile cum se unesc intr-unul singur. Mihai deschisese usa nerabdator sa se arunce pur si simplu in bratele iubitului sau atletic. Dan presimtise ca si Mihai isi dorea ce vroia si el mai devreme si incuiase usa camerei cu cheia din broasca. Brunetul se aseza pe pat ca si cum nu prea avea chef acum de o imbratisare, dar asta numai ca sa-l starneasca pe Mihai. El nu a fost niciodata cel care sa preia initiativa, el a cedat mereu avansurilor lui Dan. Blondul simtea ca daca nu-l va lua in brate isi va pierde respiratia, sau ca inima lui nu va mai rezista mult timp fara cea a lui Dan. Mihai se aseza in poala lui Dan, parand foarte relaxat si-si infasura mainile in jurul gatului acestuia. Se uita cu ardoare in ochii brunetului lasand sa se inteleaga ca vrea sa-si intredeschida buzele. Mihai il saruta pe Dan introducandu-si limba in gura lui si intensificand sarutul ii musca usor acestuia buza inferioara. Brunetul isi trece usor limba peste buzele micutului si il ia in brate atat de strans incat intre cei doi nu mai era niciun centimetru de spatiu. Inimile lor bateau nebuneste. Blondul ii desface camasa frumosului brunet si-si pune mainile pe pieptul acestuia tremurand. Dan il prinse de incheietura mainii si-l indemna sa fie sigur pe el cand face asta. Sa-l vrea fara sa se mai gandeasca la cum va reactiona. Brunetul ii ridica iubitului sau tricoul si il indeparta aruncandu-l cat colo pe podea.
- Dan, nu o sa mai rezist.
- Vad si eu iubi, s-a intarit prietenul de la parter. Spunea Dan glumet.
- Ma rusinez iar, termina! Zicea Mihai copilaros.
Dan isi desfacuse grabit blugiila nasturi si facuse la fel pentru prietenul sau. Devenisera foarte stramti pentru amandoi si doreau sa se indeparteze cat mai mult de ei. Boxerii amandurora erau la vedere si Dan deja incepuse sa-si introduca mana in blugii prietenului sau si sa maseze acea zona intarita. Mihai respira sacadat, aproape de urechea prietenului sau si i-a muscat acestuia pavilionul facandu-l pe brunet sa devina si mai inversunat in ceea ce facea. Cei doi au scapat repede de hainele de pe ei fiind acum dezbracati unul in bratele altuia, simtindu-si corpurile, respiratiile si atingerile foarte bine. Dan se lungi-se pe pat si-l trase de ambele incheieturi pe Mihai delicat facandu-l sa-l urmeze pe suprafata patului. Isi plimba in voie mainile pe tot trupul firav al micutului fara sa fie incomodat de nimic. Mihai isi pusese capul in scorbura gatului acestuia in timp ce-l mangaia pe piept cu degetele sale delicate. Frumosul brunet ii intinse lui Mihai degetul sau mijlociu de la mana dreapta indemnandu-l sa-l linga. O urma fina de saliva se prelinse pe degetul lui Dan. Mana sa stanga nu zabovise de asemenea si-i mangaia blondului micutul posterior, atingandu-i din cand in cand senzual anusul apasand incet asupra acestuia. Trupurile lor erau acoperile cu un strat subtire de transpiratie fiind porniti pe ceea ce fac. Brunetul isi inlocuise degetele de la manga stanga cu degetul mijlociu de la cea dreapta. Avusese grija sa fie umed ca sa mu-i creeze neplaceri micutului. Si-l introduse incet-incet in gaura acstuia facand miscari concentrice doar cu un sfert din deget introdus. Mihai devenise foarte fierbinte in interior, lingea si sugea cu grija pielea de pe corpul brunetului gemand pentru el. Dan il introduse pana la jumatate facand aceasi miscare , apoi usor din ce in ce mai mult rotindu-l in acelasi timp.
- Ah...Dan. Gemuse blondul mai aprins ca in celelalte dati.
- Aha, deci aici e locul. Spuse brunetul hotarat.
- Oh...Mh...Dan ce-mi faci? Spunea acesta printre gafaituri. E mai bine decat oricand.
- Inseamna ca ti-am atins cel mai sensibil loc de acolo. Zicea Dan trecandu-si limba peste buze.
- Da...d-a...sigur l-ai atins. Gemea Mihai.
Brunetul il introduse si pe al doilea si facea miscari de dute-vino fluide. Fara sa se opreasca pret de o secunda. Vazand ca prietenul sau se simte din ce in ce mai bine introduse ceva mai gros in micuta gaura.
- Daaan, fa-o repede si adanc! Spunea micutul foarte incantat de tratamentul primit de la iubitul sau. Stia ca avea mare grija sa se simta bine cu el.
Fara sa-i raspunda, ii indeplinise dorinta. Mihai se eliberase de lichidul albicios la cateva minute distanta. Vazand ca Dan inca nu o facuse, se simtea vinovat, dar nu avea de gand sa lase lucrurile asa. Incepuse usor sa-i linga in lungime organul erect si sa suga usor pielea moale de pe acesta. O facea cu grija, ca sa fie sigur ca-si va satisface iubitul.
- Dan, vreau sa fac si eu ce mi-ai facut tu, dar nu pot asa. Stai in patru labe, te rog. Zicea Mihai hotarat.
Brunetul curios de ce vrea sa faca blondul se asezase in pozitia ceruta. Mihai incepuse cu limbuta lui umeda sa ii faca rimming prietenului sau, al carui corp a fost strabatut de un fior de placere in tot corpul. Isi introducea limba si lingea cu grija fiecare particica pe care o gasea. Brunetul se eliberase fara sa-i dea de stire blondului, iar cateva picaturi se prelinsera spre gaura lui. Micutul le folosise ca sa-si introduca trei degetele acolo si sa-l duca pe Dan in culmea placerii cum facuse el mai devreme. Epuizati, stateau unul in bratele altuia, respirand inca greu dupa cele intamplate.
- Nu o sa ma despart niciodata de tine! Il asigura Dan pe Mihai.
- Oh, Dan asta e ce vroiam sa aud de la tine! Spuse Mihai apoi il saruta pe Dan.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"



Răspunsuri în acest subiect
RE: [yaoi] Iubire inecata in...transpiratie!? - de YuneSugihara - 21-12-2011, 11:08 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)