Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj principal din fic va place?
Mihai
0%
0 0%
Dan
25.00%
1 25.00%
Miki
0%
0 0%
Andy
0%
0 0%
Mircea
0%
0 0%
Yune
0%
0 0%
Piko
0%
0 0%
EMO ROACKERA
75.00%
3 75.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Iubire inecata in...transpiratie!?

#9
Gomen ca nu am mai scris in fic, doar ca am fost ocupata cu foarte multe teste ,,geniale'' de la minister si clasa mea a ajuns cred la un record, 5 teste intr-o singura zi, dar sa nu o mai lungim sa vedem ce se intampla incontinuare in capitolul 6. Multumesc fetelor pentru comenatarii si ca va faceti mereu timp sa intrati pe la ficul meu.

Capitolul 6 - Da-mi o noapte, sa-ti spun "Te iubesc!''

Ati crezut vreodata ca totul vreti sa se darame in jurul vostru? Ei, bine Mihai al nostru are acest sentiment din plin tot frustrandu-se ca de acum Dan va sta vara dezbracat in fata a treizeci de oameni ce-l vor picta sau desena si se vor holba la el intr-una, insa nu era un lucru care sa-l deranjeze pe brunetul nostru. Asadar analiza lucrarilor se incheiase la sfarsitul zilei, iar cei ce si-au inchipuit ca fac o lucrare in deradere au avut de suferit cand au descoperit cat de sever este profesorul de atelier. Dan si Mihai parasesc clasa si se indreapta spre iesirea din scoala, dar cineva le iese in cale si le intrerupe mica discutie pe care acestia vroiau sa o poarte pentru a lamuri lucrurile nou petrecute. Persoana era nimeni altul decat...
- Mircea! Exclama blondul vizibil fericit ca-l vede. Mihai ii sare in brate tipului cu ochi albastrii.
- Bravisimo, baieti, deja va cunosteti?! Spunea Dan vizibil gelos pe scena ce se petrecuse chiar in fata ochilor sai. Altadata nu ar fi dat un ban atunci cand doi baieti se imbratisau.
- Dan, stii ca ne cunoastem de la interviul pe care l-am dat Liceului de Arta despre olimpiada trecuta, am ramas buni prieteni. Incerca sa-si linisteasca prietenul Mihai.
- Da, frate ce-i mare chestie, ne stim. Ai spus-o cu un ton care nu prea mi-a placut. Aaaa, mi-am amintit tu esti ala care tot imi intrerupea pe hol interviul atunci. Cand ti-ai descoperit vocatia sa fii model plastic mai exact? Vorbea Mircea parand foarte interesat de replica pe care vroia sa o auda de la Dan.
- Acum vrei sa-mi iei si mie interviu sau ce? Ii spuse scurt si rautacios Dan.
- Nu, vroiam asa sa stiu... Mircea replica acum cu o voce calma. Hai ca eu plec Mihai ne vedem maine, apropo maine va trebui sa stai foarte comod in poza Dan, profesorul a spus ca acum ca te avem pe tine putem sa facem ca lumea studiu de penis...Mai spuse Mircea cu un zambet diabolic in coltul gurii indreptandu-se spre Dan. In trecere ii sopti acestuia la ureche ceva imperceptibil pentru Mihai . Sa stii ca ai un corp frumos. Ceao, ceao, pisoias. Singurele cuvinte pe care i le-a spus tipul si aproape ca i-a sarutat lobul urechii, dar s-a oprit la timp ca sa nu trezeasca suspiciuni.
Dan era vizibil afectat de cuvintele lui Mircea, se imbujorase putin si a decis sa ajunga cat mai repede in parc cu Mihai. Brunetul se uita lung in urma cum Mircea abia se indrepta spre iesirea liceului cu mine, Piko si Fill.
Ajunsi in parc la bancute baietii incep sa-si puna rolele. Vremea era superba, dar un soare dogoritor nu putea opri pasiunea baietilor pentru acest sport. Impotriva caldurii Dan s-a decis sa-si dea jos tricoul ca sa-i fie mai lejer. Bucatica de material care o lepada aproape cu scarba de pe el lasa sa i se observe trupul, iar pentru Mihai era o placere vizuala. La contactul cu aerul din mediu si poate se simteau privite, sfarcurile lui Dan se intarisera si-l facura pe micul blond sa se uite mai intens ca inainte la pieptul lui Dan.
- Sa stii ca am adus crema de soare. Vorbise Dan intrerupandu-si prietenul din contemplare. Incepuse sa intinda pe brate crema si sa-si maseze usor pielea.
- Lasa-ma sa te ung eu. Zicea Mihai cu o voce putin tremurata.
- Hai! Spusese scurt si cuprinzator brunetul.
Blondul si-a turnat in palma putin din crema alba cu miros imbietor de portocale si-l dadea pe Dan pe spate cu ea. Brunetul il intoarse brusc si-i zisese pe un ton aproape poruncitor sa-l dea intai pe partea din fata a corpului pentru ca acolo se bronzeaza mai rau. Blondul se supuse fara sa scoata al cuvintel. Inima ii batea ca un purice si incepuse sa faca miscari circulare pe pectoralii prietenului sau si din ce in ce mai jos spre muschii sai abdominali. Dan excitat de atingerile micutului isi duse usor degetul mijlociu spre buza inferioara lipindu-l de ea. Mihai parca nu mai vroia sa-si ia mainile de pe trupul sau. Ca sa nu-i apara erectie brunetul a decis sa-i ia micutului palmutele de pe corp si sa-i spuna ca vor fi colegi la liceu din toamna din nou pentru ca se va transfera si el. Dupa asta au inceput sa faca niste scheme pe rampa mica.
- Dormi la mine in seara asta. Spunea Dan in timp ce facea un grind.
- Dar daca mama ta i-a zis mamei tale stii tu ce?? Era alarmat blondul.
- Stai pui linistit ca mama e plecata cu afaceri
- Si parintii mei la fel.
- Deci am stabilit dormi la mine.
- Dar nu am pijamaua la mine.
- Lasa ca gasesc eu prin dulap niste lucruri care mi-au ramas mici si ti le dau.
- B-bine...Se conforma blondul.
Pe la ora sapte si jumatate cei doi au decis sa paraseasca Skate-ul.
Dupa un sfert de ora de mers cei doi ajung in fata blocului lui Dan. Isi introduse cartela la intrare si urcau spre trei scarile. Ajunsi in living brunetul il intreaba pe Mihai daca vrea ceva de mancare. Blondul da afirmativ din cap si Dan se hotaraste sa sune la pizza. In cincisprezece minute le-a fost livrata si au decis ca la pizza merge neaparat un film. Dan intrase in dormitorul sau si se intorsese cu o borseta plina cu CD-uri si-si lipi ochii de un film anume pe care-l pusese in DVD.
- Asta este ca sa ne incalzim. I-a spus siret Dan.
- Cum asa?
- Vei vedea.
La inceputul filmului era o avertizare de varsta care spunea interzis persoanelor sub 18 ani. Mihai s-a gandit ca ar putea fi un horror, dar imediat cum pelicula incepuse sa ruleze si-a dat seama ca era de fapt un gay porn.
- Dan?! Spunea Mihai putin incruntat.
- Ce?? Ti-am zis ca ne incalzim. Isi pusese mana dupa gatul prietenului sau si-l saruta apasat pe obraz.
Dupa zece minute de privit filmul cei doi vizibil excitati incep sa se sarute pasional, iar Dan sa-i mangaie tandru lui Mihai spatele in timp ce piepturile le erau lipite unul de altul. Isi plasase mana intre picioarele blondului pe blugi si incepu sa-i maseze usor acea zona deschizandu-i fermoarul cu cealalta. Mihai ii indeparta tricoul foarte repede de pe corp aruncandu-l jos in fata canapelei. Isi zambeau unul altuia in timp ce-si dadeau jos de pe ei si ultimele articole vestimentare. Dan ii saruta usor gatul prietenului sau si ii lingea si sugea bland pielea, ca sa nu-i lase semne. Mihai respira sacadat in timp ce avea bratele incrucisate dupa gatul brunetului, care incepuse sa-i mangaie sfarcurile cu limba umeda. Mihai tremura de placere si-si baga mainile in parul lui Dan nerabdator de mai mult. Brunetul se asezase pe marginea canapelei si-si desfacu picioarele indemnandu-l pe Mihai sa-i guste barbatia. Blondul se trezise in genunchi in fata canapelei si mai exact a locului unde se asezase Dan. Incepuse sa-i mangaie penisul cu o mana, apoi cu ambele pentru a obtine efectul dorit. Brunetul incepuse sa geama incet pana cand intensitatea cu care scotea aceste sunete sa fie mai mare in momentul in care blondul incepuse sa-i suga usor pielea de pe varf, tragand-o usor in jos in jos cu dintii tandru ca sa nu-i provoace dureri.
- Haa.....uuum...ouhhh...E...foarte pla...cut...Ha...Rostea printre gemete Dan.
Mihai inca nu-si credea urechilor ca poate sa-l faca pe atleticul brunet sa scoata sunete de placere avand in vedere faptul ca era mai mic decat el. Vroia sa-l duca pe Dan in extaz si-si intensifica miscarile pana ce brunetul a scos un geaman lung si a ejaculat in gura lui inainte sa poata sa se retraga. Dupa asta Dan nu parea chiar deloc extenuat si l-a intors pe Mihai in patru labe ca sa poata sa-i faca rimming, apoi fara sa-l previna si-a introdus incet penisul in anusul blondului si facea miscari lente.
- Ahhh...Uhhh...Dan mai repede
- M-mmai repede?
- D...da si mai adanc.
Brunetul indeplinea dorinta lui Mihai fara sa-i puna alte intrebari. Micutul era si el socat chiar de cuvintele scoase de el.
- Calareste-ma! Ii spuse Dan scurt si poruncitor.
- Nu...stiu c...cum. Zicea blondul.
- Lasa, ca te invat.
Dan se retrasese din el si-i pusese palmele pe genunchi lui.
- Tine-te bine! Trebuie sa te sprijini de genunchi mei si dupa aia trebuie sa-ti ridici putin bazinul.
Mihai facea intocmai ce-i spusese Dan, iar acesta isi introdusese violent organul erect in blond. Acum roteste-ti putin soldurile si bag-o cat de adanc vrei tu, acum tu ma conduci, nu? Ride me hard, baby! Avea Dan o voce malefica.
Micutul incepuse sa faca miscari in sus si in jos si-si introducea barbatia prietenului sau din ce in ce mai mult. Dupa cinci minute Mihai si Dan au simtit ca ajung la climax si au ejaculat impreuna cazand apoi obositi pe pernele de pe canapea. Dan trasese cu grija cearsaful de langa ei pe corpurile lor epuizate si-l puse pe blond cu capul pe pieptul sau. Brusc auzi vocea lui Mihai.
- Dan, de ce iti bate inima?
- Ca sa pot sa traiesc si sa te iubesc, acum culca-te stiu ca esti obosit. Spunea Dan cu un ton dragastos si cald.
- Cat de frumos ai spus-o, Dan. Te iubesc!
- Si eu te iubesc, prostule.
Astfel noaptea ii imbratiseaza pe cei doi si adorm unul in bratele altuia.



Ei bine asta este capitolul. Sper ca va placut. Astept commuri si cred ca voi reveni cu nextul curand...cred eu.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in...transpiratie!?[Yaoi +18] - de YuneSugihara - 29-09-2011, 09:50 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)