Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prostioare pe foita

#3
Well, let\'s see.

Referitor la vârstă, puţin contează. Sunt copii talentaţi la vârste destul de fragede, din moment ce ai spus că aştepţi critici cât mai dure, criticii nu o să ţină cont de vârstă, să ştii. În plus, fratele meu are 6 ani şi ştie că în corpul uman există şi oase, nu se îndoaie după cum îi arde desenatorului. xD


La primul desen îmi place că ai încercat să pui umbre. În schimb, pare că are doar un ochi. Am înţeles, ai încercat să îi faci părul peste ochiul drept, dar trebuia să mai desenezi un colţ din ochi, pare că nu e acolo. După asta, ia un creion şi o radieră şi fă conturul mai pronunţat şi fără întreruperi. Urechea e prea mare şi prea sus, trebuia să se termine în drept cu axa nasului. Părului arată rău la rădăcină. Ştiu, aşa e părul Sakurei la rădăcină, dar trebuia făcut mai la dreapta, înţelegi tu. Mi se pare gâtul cam gros şi capul puţin cam mic în comparaţie cu corpul.

La al doilea desen mi-a ieşit în ochi mâna stângă a personajului care e total greşită. E exact ce spuneam mai sus, nu se îndoaie cum vrei tu, pare din gumă. Parcă nu ar avea oase în mână. Plus că e prea mică, dacă ai măsura cum ar arăta mâna stângă întinsă ţi-ai da seama că e nevoie de încă pe atât ca să fie egală cu mâna dreaptă. Umbrela e greşită, parcă ar fi un cerc, nu o umbrelă. Ochii fetei sunt prea depărtaţi, între ochi trebuie să fie un spaţiu de un ochi, la tine e de un ochi şi jumătate. Şi gura e mult prea jos.

Având în vedere al treilea desen, o să te dezamăgesc, nu seamănă cu Ke$ha. Ochii sunt disproporţionaţi şi ochiul stâng urcă în sus, dacă te uiţi mai atentă. Părul parcă nu ar aparţine capului şi mâna e făcută greşit. La fel, ia şi refă conturul, fără întreruperi.

Asta e tot ce am avut de spus, te aştept cu alte desene, sper că mai bune. Sper să nu te supere remarcile mele şi să te văd evoluând.

Spor la desenat şi multă imaginaţie! x]

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Răspunsuri în acest subiect
Prostioare pe foita - de ssakura3 - 23-07-2011, 11:04 PM
RE: Tampenii pe foaie - de Mykoto - 24-07-2011, 08:09 AM
RE: Tampenii pe foaie - de Ang. - 24-07-2011, 07:03 PM
RE: Prostioare pe foita - de ssakura3 - 09-09-2011, 10:13 PM
RE: Prostioare pe foita - de Kato - 10-09-2011, 12:26 AM
RE: Prostioare pe foita - de ssakura3 - 25-09-2011, 12:06 PM
RE: Prostioare pe foita - de Kato - 30-09-2011, 11:59 PM
RE: Prostioare pe foita - de Ayame. - 06-12-2011, 11:31 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)