Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Ichigo. Vs ♥ ωάя ♥

#2
Hello!

Voi stiti ce greu mi-a fost sa ma decid ce lucrare sa aleg cand le-am vazut prima data? Am stat si m-am uitat atent si nici acum nu stiu ce sa aleg. Insa o voi lua pe rand, poate pe parcurs imi dau seama.

Prima lucrare: Personajul mi se pare putin cam mic, ceea ce face ca backgroundul sa fie prea simplu pe langa el. Imi place ca ai incadrat renderul in back si se vede frumos. Culorile sunt bine alese, iar textul, mai bine zis fondul, se potriveste si el, numai ca dupa parerea mea ar fi mers putin mai transparent 39 Anyway, acele brushuri cu stelute colorate, violet, fac toata semnatura. Renderul este putin neclar, insa e aproape insesizabil.

A doua lucrare: De data asta personajul ocupa mai mult din semnatura, ceea ce e bine, insa culorile sunt usor sterse, dar chiar si asa, renderul e incadrat in back si apreciez asta. Imi plac efectele folosite si mi se pare ca se potrivesc. Marimea nu este chiar potrivita, trebuia o lungime sau latime mai mare, dar merge si asa. Nu prea imi place ca i-ai acoperit unul din ochi, cam atat.

Cum am mai zis, mi-a fost greu sa aleg. Amandoua sunt frumoase si bine lucrate, dar mai pe stilul meu este prima lucrare, asa ca voi vota cu ea. Bafta amandurora pupic



Răspunsuri în acest subiect
RE: Duel: Ichigo. Vs ♥ ωάя ♥ - de Rain - 19-07-2011, 08:41 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)