Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doar cateva poze

#1
Deci ma mananca gandul sa postez ceva poze pe aici, asa ca o facem..nu sunt cine stie ce, dar mereu e loc de mai bine. Sunt facute cu camera foto.
Astept parerile, critica..ce vreti voi, nu ma supar pupic sunt facute la bunica'mea.

poza 1
poza 2 [ so agatat de un cires]
poza 3
poza 4

Cam atat. Poate am sa mai pun. hug
[Imagine: h8v.gif]
 

#2
Buna! Mai, mai, ce avem noi aici? Niste poze care merita sa fie comentate ^^ Nu stiu daca e cazul sa le iau pe fiecare la rand, voi vorbi mai intai de primele doua : nu sunt clare si asta ma deranjeaza ! Incearca sa surprinzi ceva frumos in cadrul pozei tale ( de exemplu, prima poza ar fi fost mult mai buna daca nu miscai aparatul. ) Atata timp cat nu a iesit buna ( o poza ) nu are rost sa o postezi, intelegi? Adica vad ca la a treia ( preferata mea ) si a patra poza merge altfel treaba. Acolo nu ai mai miscat aparatul foto si a iesit mai bine, reusind sa surprinzi acei trandafiri draguti. Vad ca fotografiezi macro ( in general ) dar incearca si peisaje, arhitectura, oameni ( asta in cazul daca ai modele xD ). Te mai astept cu poze si as fi bucuroasa sa mai comentez iar, dar mi-ar fi mai usor sa ma anunti la profil cand vii cu ceva nou.
Bafta si sper ca nu te-a suparat mini-critica mea 21 xD

#3
Helău! *smile*

Well, vin şi eu cu un mic comentariu pe-aici, ce sper c-o să te ajute în viitor. Adică, ofc, nu că sunt eu expertă, dar mă rog. :]]
Prima fotografie e mişcată, sunt sigură de asta! Sau e calitatea proastă, nu ştiu. Oricum, nu-mi inspiră nimic şi sinceră să fiu, cred că ar trebui s-o facă. E seacă. ._.' Nu ştiu, dacă ai fi umblat puţin la contrast şi apoi la culori, şi dacă ai fi făcut-o din alt unghi. Eh, cine ştie. Poate ar fi fost ok. Dar aşa e sub ok, nici nu ştiu cum să spun.
A doua e la fel, sincer. E mişcată or smth like that, cert e că din nou calitatea lasă de dorit şi fotografia la el. Plus, nu-mi place lumina aia care vine sau ce-o fi. E...ciudată. >.< Mă rog, ar fi fost mai drăguţă dacă nu ştiu, o făceai din alt unghi. :- ?
A treia: Ei bine, asta e muuuult mai bună! Plus, îmi plac culorile de data asta. E ok, drăguţică, like it. Păcat că-i decât o simplă floare. *laughs* Dar îmi place, asta-i reuşită. ^^
A patra: Hmm, ştii cum e. Prea mult verde strică. :]] Adică sunt prea multe frunze. În rest, e ok, poate dacă ar fi fost mai mulţi trandafiri. :- ?
Enieui. Sper că nu te-ai supărat sau ceva de genul, eu încerc decât să te ajut. :]
Erm, spor la mai multe fotografii!

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#4
Stiu ca nu am mai postat de foarte mult timp, secole, milenii si tot ce doriti voi insa am sa mai pun acum cateva poze si sa stiti ca nu ma supar, ba chiar va multumesc mult hug. Sper sa va placa.

in plina actiune
cires inflorit
here ^^
apus

Bye...
[Imagine: h8v.gif]
 

#5
O sa iau al doilea post.
Nu îmi inspira nimic prima poza. Un cățeluș drăguț [și acela cam neclar] și niște asfalt.
Ție iți inspira ceva artistic? Poate alt unghi, unde sa iasă umbrele în evidenta sau un contrast mai bun și un fundal mai interesant, nu o pata de culoare gri.
A doua este simpla dar în același timp liniștitoare. Mai aveai de lucrat la contrast cât și la lumina. Ideea e drăguță dar monotona, simpla.
La fel ca cea de mai sus,a treia poza este simpla dar prin simplitatea ei atrage privirea.
A patra este interesanta, îmi place contrastul dintre negru și portocaliu - roșiatic. Este totuși neclara.

În concluzie mai ai de lucrat la unghiuri și încearcă sa alegi subiecte interesante. La unele poze calitatea lasă de dorit, ce aparat folosești?

Cam atât , aștept poze noi *hugs*



[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Poze irina3ser 1 3.158 23-04-2012, 10:37 AM
Ultimul răspuns: Diz
  poze. mellolo 2 3.037 04-08-2011, 10:58 PM
Ultimul răspuns: mellolo
  Doar fotografii. Abbeh. 20 11.733 05-06-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cateva fotografii CandyGirl 1 2.589 02-05-2011, 10:07 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Poze ^^ nazrob 0 2.562 02-02-2011, 09:53 PM
Ultimul răspuns: nazrob
  Cateva poze ...^_^ [by Savarina Ali] Savarina Ali 3 3.786 07-09-2010, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Poze xD Berry. 6 4.330 29-08-2010, 09:35 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)