Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

#51
[center]Capitolul 15[/center]

P.O.V. Kanji: - Ma bucur ca ai putut veni, spuse Sasuke, zambind bucuros, ca ma poate vedea dupa mai bine de doua saptamani de la operatie. Ai reusit sa o gasesti pe Sakura si pe Daisuke? Ma intreba, dupa ce eu i-am pus fructele pe noptiera si mi-am tras un scaun spre pat.
Se parea ca tata a avut grija ca, fosta mea dadaca sa fie aici ca la un hotel de patru stele, incat era singur in salon, avea televizon si era ingrijit cum scrie la carte. Ii spun ca nu am gasit pe nici unul dintre ei, dar oameni mei ii cauta si in gaura de sarpe. Cand ma intreba de pedeapsa, zambetul mi se sterse brusc de pe chip, facandu-l sa ofteze deznajduit.
- Nu conteaza care e pedeapsa ce o merita ei cu adevarat, dar daca ii gasim, ma voi sfatui cu tine, fiindca tu ai drept de viata si de moarte asupra familiei tale, ii spun, iar Sasuke chicoti amuzant, aratand ca nu este atat de batran pe cat il consideram eu si copii lui.
- Poate asupra Sakurei si a lui Daisuke mai am aceasta putere, dar Ayne este deja a ta, imi marturisi brunetul, iar eu am aprobat usor din cap, ridicandu-ma in picioare, incepand sa ma plimb prin salon.
Nu vroiam sa le fac rau celor doi sa ma ureasca pe urma iubita mea, dar cu oameni ca ei, nu prea aveam sanse sa le gasesc o pedeapsa mai blanda, fiindca ei si-au batut joc de toti si de toate, facand mult rau la persoanele pe care le respectam si le iubeam. Trag aer in piept si ii spun tatalui meu adoptiv, ca trebuie sa ma duc pentru a rezolva ceva in oras, apoi ies din salon, dand mana cu bodyguard-ul lui Sasuke. Cobor in strada si mijesc ochii, cand il vad pe Daisuke, tot batut si vai de capul sau, stand razamat de masina mea, un Lotec Sirius, argintiu, cu patru locuri, dar doua usi si aripa in spate. Fata lui, o data frumoasa, acum era acoperita de zgarieturi si vanatai, semn ca s-a incaierat cu multi.
- Ce vrei? Il intreb, pacand un pas in dreptul sau, cand brunetul se dadu un pas in spate.
- Ayne..., incerca sa spuna, dar este prins de gorilele lu' taicamiu. Da-mi drumu! Tipa, dar o batista cu somnifer ii se puse la nas, adormindu-l.
Dupa ce il incatusa, am deschis porbagajul masini, bagandu-l acolo pe brunet, urcandu-ma in masina, pornind spre depozite.

Stateam cu fundul pe o lada de lemn, dintr-un depozit de cherestea ce il detineam, in timp ce Hidan si Sasori il interogau pe Daisuke, pentru a afla unde se afla rozalia. Trag aer in piept, ridicandu-ma de pe lada, spunandu-le baietilor sa faca orice vor cu el, dar sa nu il ucida momentan. Sasori aproba din cap, reluand interogarea, iar eu m-am urcat in masina pornind spre casa, mai ales ca eram curios ce surpriza vrea sa imi faca iubita mea. Conduceam relaxat prin traficul degajat al metropolei nipone, cu o mana pe volan si cu cealalta pe schimbatorul de viteze. Dupa vreo douazeci de minute, am oprit masina in fata casei. Cobor din autovehicol, incuind-o, apoi intru in casa, strigandu-mi iubita.

P.O.V. Ayne: Aud glasul lui Kanji venind de la parter, semn ca a venit acasa. Mai ma uit o data peste rochia neagra, din dantela, mini, cu decolteu generos, cu spatele gol, iar partea de sus, era prinsa de fustita, printr-o broderie minunata. Imi pun niste cercelusi finuti din aur, iar la gat, un lantisor foarte fin din aur, primit cadou de la unchiul Itachi, cand am facut paispe ani. Aud un fluierat pervers, intorcandu-ma spre iubitul meu, facandu-ma sa zambesc enigmatic, fiindca in seara asta il doream, iar acum nu ma putea refuza, din cauza operatiei, ca ii s-a vindecat de ceva timp. Ma intind si il prind de mana, tragandu-l spre mine. Gestul meu il ia prin suprindere si pe nepregatite, asa ca se ciocni putin de mine, picand amandoi pe patul sau moale si primitor, dar brunetul nu se lasa cu toata greutatea pe mine. Imi trec timid degetele peste obraji sai, iar ochii lui imi cereau un raspuns la gestul meu.
- Vreau sa ma gusti si sa te gust, sa simt ce esti in stare sa faci, cu o fata cu conditia mea, ii soptesc in ureche pe un ton suav, invitandu-l sa ma dizvirgineze.
Imi sopti ca voi avea o experienta de neuitat si apoi ma saruta, pasional pe buze. Limba lui se strecura in gura mea, atigandu-mi limba si invitand-o la joaca. Imi raspunse imediat, in timp ce mainile lui, imi atingeau gingas sanii si coapselor, facandu-ma sa le doresc sa le simt si pe pielea goala, nu numai prin rochie. Degetele mele, ii atingeau timid pielea gatului, in timp cu celelalte degete, le aveam in parul sau de carbune, moale si matasos, atat de curat pentru mine. Simt cum isi strecura degetele sale bucuclase sub rochie, urcand pe coapsa piciorului, dandu-mi fiori pe intregul corp.Buzele sale imi aingeau usor si pasional, pielea gatului, dandu-mi fiori in intregul corp. Se afla peste mine si picioarele mele, se aflau de o parte si alta a bazinului sau. Imi duc piciorul drept peste fundul sau, lipindu-l cu sexul si mai mult de al meu. Simt cand buzele sale formara un zambet - nu stiu, daca era cuminte sau nu - pentru gestul meu si isi baga o mana sub mine, apucand snurul rochiei si tragand de el, desfacandu-l si apoi inlaturand piesea vestimentara, ce imi acoperea in intregime corpul. Se ridica o clipa in genunchi, iar ochii sai, se delectau cu corpul me. Zambesc usor stingherita, dar rapid transform acel zambet intr-un ranjet perver si ascuns Inchid usor ochii si apoi ii deschid pe jumatate. Ma ridic in fund si il sarut pe Kanji pe buzele apetisante, trecandu-mi limba peste buzele sale. Imi raspunse automat la sarut, apucandu-mi limba cu buzele sale si incepand sa mi-o suga. Se opri o clipa din degustarea buzelor mele, pentru a se descalta de adidasi. Dupa ce scapa de incaltaminte, reveni la buzele mele, incepand sa le devoare cu atata adorare, parca ar fi un drogat care devoreaza doza sa zilnica de drog. Ma ridic in genunchi pentru ai desface mai usor nasturi de la camasa, care erau multi si ma enervau la culme. Degetele imi tremurau cand ii desfaceau nasturi, aratand ca sunt putin nervoasa.
- Daca nu vrei nu o facem. Eu nu te oblig, pisicuta, imi sopti, avand fruntea lipita de a mea si buzele la cativa centimetri de ale mele, iar mainile lui, erau peste ale mele.
- Nu imi este teama, fiindca stiu ca nu ma va durea asa tare cu tine. Sunt doar nervoasa pe camasa, ii soptesc la randul meu si il sarut pe buze, strecurandu-mi limba in gura lui.
Limba lui incepu sa se frece cu frenezie de a mea, parca ar face sex cu ea. Am reusit fara ajutor sa ii dechid trei-sfert din camasa, iar ultimi doi nasturi i-am rupt, tragand de camasa. Ii dau jos camasa, in timp ce mainile sale ma mangaiau pe intregul spate, aducandu-ma in al noualea cer. Ma apuca de fund, lipindu-mi corpul de al sau, facandu-ma sa scap un mic scancet de durere. Puteam sa simt ca devenea din ce in ce mai activ in pantaloni, cea ce ma facu sa imi cobor mana intre noi si sa incep sa ii mangai comoara prin pantaloni, facandu-l sa se desprinda din sarut, sa isi dea capul pe spate pentru a scoate un oftat de placere. Imi sopti la ureche, ca nu sunt cuminte defel, iar eu am chicotit usor. Ma lasa pe spate si eu m-am suput ca o pisica docila, de mai mult, decat un mangaiat dupa ureche. Buzele lui au inceput sa imi atinga usor si fugat, pielea piciorului, pana aproape de zona mea intima. Atingerea fugara a buzelor sale moi si delicate, imi provocau furnicaturi in tot corpul. Urca cu saruturile, pana la buzele mele, trecandu-si limba peste ele, apoi cobori din nou, repezindu-se cu gura la sfarcurile mele, ca un animal hamasit asupra prazii. Am scot un oftat de placere, fiindca ma musca usor si imi sugea incet, sfarcul, asemenea unui sugar. Dupa ce imi intari sfarcul, trecu la celalalt, in timp de cu mainile sale jucause, ma mangaia pe corp, coborand spre chiloti din dantela neagra. Ii apuca si ii rupse, promitandu-mi ca imi va cumpara zece pereche la fel de la Victoria's secret. Imi puse picioarele pe umeri sai puternici si incepu sa imi hartuiasca tandru cu limba acel loc. Doamne ce miscari nebunesti stia sa faca cu limba sa. Imi duc degetul aratator la de la mana stanga la gura, prizindu-l cu dinti, incercand sa opresc gemetele de placere, ce mi le oferea tanarului, dar a fost in zadar.
Simt cum inceta cu miscarile, apoi se ridica in genunchi si incepu sa se desfaca la pantaloni. Am incercat sa il ajut, dar eram prea emotionata si mai mult il incurcam, dar nu a comentat, ci s-a amuzat usor. Dupa ce se dezbraca si el de ultimele haine ale sale, Kanji isi puse un prezervativ pe mandrie, pentru a nu exista riscuri de a deveni parinti fara voia noastra. Isi potrivi barbatia si apoi ma privi in ochi, cerandu-si scuze pentru durerea care urma. Ii zambesc usor si apoi il prind prind cu degetele de brate. Ma pupa pe frunde si simt cum s-a adancit in mine. Imi arcuiesc spatele si scot un scancet de durere, cand ma patrunse dur. Mai ma patrunse o data si a treia oara intra cu totul in mine. Pe interiorul coapsei isi facu aparitia cateva mici firicele de sange, aratand ca purtatea mea a fost luata de Kanji. Brunetul incepu sa faca miscari usoare de du-te-vino pentru a ma obisnui cu el. Din gemete de durere, am dat in gemete de placere. Se vedea ca era un expert in arta sexului. Un strat fin si lipicios de transpiratie se asternu peste trupurile noastre, ca un strat de roua dimineata peste iarba. Eu il mangaiam pe spate cu mainile si ii mai dadeam cate un sarut pe buzele apetisante. Parul nostru era ud din cauza transpiratiei, iar pupilele ochilor le aveam dilatate, parca ne-am fi drogat. Dupa o ora si ceva, simti cum ii vine si ma patrunse mai dur si mai adanc, facandu-ma sa icnesc usor de durere, eliberandu-se in prezervativ. Statu cateva secunde deasupra mea si apoi se lasa intr-o parte, intinzandu-se pe spate. Ma intorc spre el, privindu-l atent si apoi ii dau un mic sarut pe buze. Imi pun capul pe umarul sau, adormind sub mangaierea maini sale pe spatele meu, tot transpirat, lipicios si ud....

P.S. As spune poze cu masina lui Kanji si rochia Aynei, dar cu A.C.T.A. in actiune nu ma risc aici - *straight face*
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Yakuza' boss in love II - On my own - de Nywa - 18-02-2012, 10:54 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 38.054 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 38.817 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)