Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

#85
Am revenit.. De ce viata e asa de cruda..? :yada: .. era cat pe ce sa ma prinda.. =_= .. Mama.. De ce trebuie sa umble ea numai prin camera mea? Nu`i corect .. ! .. Deci: Cautam o poza cu Madara Uchiha pentru ficul meu si.. dau de o poza.. 65 .. yaoi .. cu fratii Uchiha .. [ Sas`ke, Itachi si Madara ] ... Eu ma inrosesc toatat din cap pana in picioare si ma uit la mama, care habar nu avea ce am. Pe cand sa se uite si ea, da direct in josul paginii, ramanad la vedere simple poze ..
Sau dupa aceea, cautam o poza cu Itachi pe photobucket .. mama tot la mine in camera .. Bun.. Deja ma rog in gandul meu sa nu apara cine stie ce minunatie de poza ca cred ca fac infarct pe loc. Chiar cand credeam ca am scapat, intru in pag. 2 si apare tot una yaoi cu Madara si Itachi =]] .. ma intorc catre mama si ea habar nu avea ce patisem .. ies rapid din pagina aia fara sa mai intru acolo .. NEVER .. !!!



Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Debb.' - 24-08-2010, 11:30 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)