Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aleea CireÅŸilor

#2
si intr-un final, intr-un mod absolut unic ai reusit cumva ca in descriere sa nu vorbesti deloc de subiectul povestii pe care o scrii. Nu e un lucru rau, stai linistita. E o simpla observatie.
Singurul lucru pe care ti-l pot reprosa la ora aceea este ca treci brusc de la un moment la altu. Inteleg ca nu sunt niste chestii, niste detalii importante pentru Kurumi si automat si pentru tine dar pentru povestea ca intreg sunt foarte importante deoarece ofera fluiditate.
Hai sa iti exemplific ceea ce vreau sa spun. Ea merge pe strada spre liceu si apoi dintr-o data se afla in clasa, cu profesorul ei nou si colegii ei noi si se prezinta. Nu descrii acele doua-trei cateodata patru ore plictisitoare in care directorul le ureaza bun venit noilor boboci, nu descrii cum intra in clasa si cum dupa ea intra si restul colegilor ei si apoi cum apare si profesorul. Sari de la o scena la alta.
Apoi o alta saritura e faptul ca prima ora are loc la o ora destul de matinala, adica hai sa zicem ca pierde 4 ore la festivitatea de deschidere si aceasta a inceput la 8 deci la 12 are prima ora. Ei bine, la 12 soarele e exact pe mijlocul cerului si tu sari peste celelalte ore, undeva pe la 6 cand soarele incepe sa apuna.

Descri bine, e interesant...atat de interesant cat poate sa fie o poveste despre o dragoste adolescentina pentru mine, dar e interesant. Te pricepi cu cuvintele, stii cum sa le asezi sa captivezi si sa creezi niste imagini vizuale in mintea cititorilor, dar ai probleme cu timpul si cu plasarea actiunilor in timp. Daca nu vrei sa descri acele momente din zi atunci le specifici trecator intr-o singura propozitie la momentul potrivit si treci la ceea ce vrei sa descri. Nu poti sa sari peste ele de parca nu ar exista pentru ca dai impresia ca te grabesti cu actiunea.
C-am atat pentru moment.
Te astept cu next-ul.



Răspunsuri în acest subiect
Aleea CireÅŸilor - de chocolate muffin - 09-06-2011, 10:48 AM
RE: Aleea CireÅŸilor - de BloodyInnocence - 09-06-2011, 09:06 PM
RE: Aleea CireÅŸilor - de Ymequa - 09-06-2011, 09:09 PM
RE: Aleea CireÅŸilor - de Ymequa - 14-06-2011, 12:12 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Statuia MorÅ£ilor (cu acordul parintilor va rog ) YamaMina 32 15.584 30-01-2010, 01:19 PM
Ultimul răspuns: starnight


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)