Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care din personajele următoare este preferatul vostru?
Akita
38.60%
22 38.60%
Mark
17.54%
10 17.54%
Yn
22.81%
13 22.81%
Saren
10.53%
6 10.53%
Matei
7.02%
4 7.02%
Yu sau Roni
3.51%
2 3.51%
Total 57 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] This feeling hurts so much

#73
Sorry guys, stiu ca ajung cam tarziu, dar mi-a fost atat de lene sa scriu T^T Defapt mi-a fost mai multa lene sa fac capitolul cu diacritice decat sa il scriu *blush* Sorry again!


-Capitolul 15-


M-am zbatut in speranta ca voi scapa de acel lucru jenant. Intr-o clipa am ramas gol in fata lui, hainele fiind rupte si aruncate pe jos. Chipul mi se inrosi mai mult de nervi decat de rusine. Imi prinse mana si ma lipi de trupul sau, strangand tare.
-Au, do-doare, da-mi drumul, idiotule!
-Uite ce curaj a prins piticania, ranji el batjocoritor, rasucindu-mi mana si provocandu-mi o durere mai mare decat la inceput. Daca nu-l opream acum, stiam ce avea sa urmeze, sau cel putin aveam cateva idei. Vocea mea se auzi in toata incaperea cand am inceput sa tip dupa ajutor, dar stiam prea bine ca nu va veni nimeni.
-Taci! se rasti cel cu parul violet, lovindu-mi unul din obraji cu putere.
Aceeasi senzatie de durere am simtit-o din nou, insa lacrimile am reusit sa le ascund si de data asta. Incepu a ma trage dupa el pana am ajuns in fata oglinzii, impingandu-ma cativa pasi spre ea. A ramas in spatele meu, privind reflectia din acel geam. Chipul deveni si mai rosu cand mi-am vazut trupul gol din cap pana in picioare si zambetul sau sadic. Isi puse mainile pe talia mea, atingand-o usor, apoi cobori spre coapse si incepu sa le maseze cu rapiditate. Am tresarit, incercand sa ma intorc cu fata la el, dar reflexele lui erau mai rapide decat ale mele si ma aseza in aceeasi pozitie.
-Ai un corp atat de frumos, priveste-l numai! ma indemna barbatul, aratand spre oglinda cu privirea si lasandu-si capul spre umarul meu, mirosindu-mi parul.
Prinse de cateva suvite intre dinti si incepu sa traga de ele, facandu-ma pe mine sa scot cateva sunete infundate.
-Nu, nu vreau sa ma uit! am urlat la el, facand cativa pasi in fata, apoi m-am grabit sa imi iau hainele aproape rupte de pe jos. Am incercat sa ma imbrac cat de repede am putut, apoi, gandul mi-a fost sa ies pe usa aia blestemata si sa ma duc acasa. Dointele mele insa s-au spulberat, timpul oprindu-se in loc cand mi-am simtit fundul lovit cu putere de palma lui. Am scancit, iar acesta incepu sa rada si mai batjocoritor decat inainte. Ma prinse iar de incheietura ce deja se invinetise, apoi ma ridica spre el, trecandu-si limba peste buzele-mi uscate.
-Am incercat sa fiu destul de bun cu tine, dar acum chiar m-ai enervat. O sa vezi care-mi e adevarata fata.
Inima incepu a-mi bate cu putere intr-un joc al emotiilor de frica si teama, iar pieptul mi se stranse si parca se facuse atat de mic incat il simteam inchis intr-o cutie fara lacat. Am inceput sa ma zbat, dar in zadar, stiam si eu asta. O portita de scapare era imposibila acum.
Nu regretam faptul ca m-am angajat intr-un club ca asta cat regretam faptul ca ma certasem cu Yn, care ar fi putut sa fie singura luminita de la capatul tunelului.
In urmatorul moment ma impinse cu putere pe fotoliu, incat, daca as fi vrut sa ma ridic, din cauza durerii de spate nu as fi putut. Mainile sale coborara spre curea, apoi o desfacu cu viteza luminii si o arunca si pe ea pe jos, imediat urmat de restul obiectelor vestimentare ce le purta. Priveam toate acele miscari rapide cu atata teama pe care le facea, incat trupul meu incepu sa tremure din toate incheieturile. Cand ramase gol, am putut oberva fiecare muschi bine prins de oasele sale puternice si lungi, fiecare parte a corpului bine lucrata si frumos conturata. Pentru un profesor ce se imbraca mereu in sacou, arata chiar foarte bine.
-Acum, piticanie, vei regreta pentru tot.
Rastindu-se la mine, m-a tras de pe fotoliu si se napusti asupra buzelor mele, auzindu-se doar cuvintele mele ce il rugau sa se opreasca, insa si acelea intrerupte. Atingerile sale ma cutremurau si imi doream sa scap mai repede de acolo, sa fug de el, de lume, sa stiu ca sunt in siguranta acolo unde ma voi duce.
Mainile sale coborara pana la organul meu ce se intari dupa prima atingere. Privirea mea deveni din ce in ce mai agitata, iar trupul imi tremura mai rau ca la inceput. Cand incepu sa isi miste mana pe pielea din acel loc, am simtit un fior ce ma cuprinse dintr-o data, smucindu-ma de langa el.
-Nu o sa pleci nicaieri pana nu ma satisfaci indeajuns.
Vorbele sale ma speriara atat de rau incat am simtit prima lacrima cum imi aluneca pe obraz, umezindu-l si disparand apoi pe podea. Nu intelegeam ce se petrece, de ce eram amandoi goi si ce va avea sa se intample in continuare. Toate gandurile ce imi navaleau mintea voiam sa le alung, pentru ca era imposibil sa ma...
-Te rog mult, lasa-ma ... Si promit ca nu voi spune nimanui!
Rasul lui ma descuraja intr-u totul si imi facu ca alte lacrimi sa imi umezeasca chipul, devenind imediat plin de acele pete cristaline si sarate. Pe el, se parea ca nu il impresioneaza lacrimile mele, dar acesta era singurul lucru pe care il mai puteam face. Ma impinse, lipindu-ma dintr-o data de un perete rece, ce imi trezi alti fiori. Pentru o secunda nu stiam unde ma aflu, eram atat de disperat incat singurul lucru la care ma mai gandeam era scaparea.
Rugamintile mele nu ma ajutau cu nimic, din contra, pe barbatul ce ma tortura il incurajau si il faceau sa continue cu mai multa putere ca inainte. Am tresarit cand m-a apucat de barba si a ridicat-o, lipindu-si buzele de gatul meu si incepand sa muste acea portiune. Acele senzatii ma speriau atat de tare, iar inima imi batea cu atata putere incat o simteam cum vrea sa iasa din piept si sa fuga, sa ma lase singur aici cu omul acesta ce avea de gand sa ma...
Nu puteam pronunta acel cuvant, nu ii stiam defapt intelesul, nu vorbisem niciodata despre asta si nici macar nu vazusem asa ceva, insa stiam ca totul este gresit inca de prima data cand m-am vazut gol. Alte sunete infundate isi faceau aparitia, deoarece pielea gatului meu era muscata cu multa brutalitate, simtindu-mi chiar si sangele cum este imprastiat nevinovat pe pielea mea.
-Sa-Saren, nu vreau... m-am plans, inca sperand ca se va opri.
Continua sa ma muste, pana ce ajunse cu buzele in zona sfarcurilor. Incercam sa ma misc si sa ma eliberez din stransoarea mainilor sale, dar partea grea era ceea ce va fi dupa ce ma voi elibera - daca voi reusi .
Buzele imi tremurau, neputand sa mai scot niciun cuvant, decat niste sunete ce se pareau ca il alimenteaza. Imi cuprinse organul in gura, eu marindu-mi involuntar ochii.
"Cum poate face asta? E atat de ... rusinos" mi-am spus in intimitatea gandurilor mele, simtind cum ma musca si de acolo. Bratele nu se mai miscau, le simteam amortite din cauza incercarilor esuate de a fi eliberat, pe cand pieptul se ridica odata cu fiecare bataie. Il vedeam cum se misca printre pleoapele lasate, incercand din rasputeri sa imi tin respiratia pentru o clipa, sperand ca se va opri, caci imi dadea senzatia ca se va despica in doua.
In urmatorul moment ma patrunse, atat de brusc, caci nu mai stiam ce e acea senzatie. Se misca inauntrul meu cu atata brutalitate doar ca sa imi provoace acea durere, nu de alta, ci ii placea sa ma vada atat de torturat, altfel nu as fi inteles toate lucrurile pe care mi le facea. Mana lui era intre picioarele mele, undeva in spate, intelegand ca ma patrunsese cu unul din degetele sale. Mai adauga unul si inca unul, caci durerea deveni mai intensa. Ochii plini de lacrimi semanau cu un izvor acum, iar chipul palid dinainte era rosu si umed.
Ma apuca strans de talie si ma intoarse, revenind la gatul meu. Puteam sa jur ca imi simteam sangele inchegat acolo, insa nici forta de a-mi mai atinge pielea cu buricele degetelor nu o mai aveam. Incepu sa imi linga spatele, iar eu, ca sa ma pot mentine in picioare, mi-am dus mainile pe perete, incercand sa gasesc un punct de sprijin. Gafaiam si speram din tot sufletul sa se opreasca inainte sa... dar prea tarziu, il simteam deja inauntrul meu. Acele senzatii atat de usturatoare nu le puteam descrie, erau sadice, dureroase, nu mai simtisem niciodata asa ceva.
Gura mea fu umpluta de gemete de durere in timp ce barbatul facea miscari de du-te - vino in trupul meu atat de fragil de la atingerile sale. Era prea mult pentru mine, nu puteam suporta acea durere. Aveam impresia ca tot ce se intampla e normal, ca aceasta era dragostea dintre doi baieti... Dar eu traiam cu ideea ca e ceva mult mai tandru si mai romantic. Am inghitit in sec inainte sa gem din nou si sa raman fara aer, revenind iar la acele sunete infundate si gafaite.
Isi aseza mainile si stranse cu putere atunci cand isi strecura degetele printre ale mele. Imi oferea un punct de sprijin sa nu cad, insa nu asta era ceea ce imi doream. Mai bine ma stiam cazut pe podea si inconstient, decat in picioare, lipit cu fata de perete, fiind imobilizat intre acea suprafata si trupul sau mare, ce pe deasupra ma penetra cu atata brutalitate.
Ochii i-am inchis imediat ce nu m-am mai simtit in stare sa traiesc in lumea asta ce fusese absolut normala pana azi, apoi mi-am simtit trupul cum se izbeste de podea si cum aud scartaitul usii in ecou. Inca tremuram, poate si din cauza frigului, insa cert era ca incheieturile ma dureau ingrozitor si puteam jura ca erau toate vinete. Chipul inca varsa lacrimi, udand suprafata parchetului in scurt timp.

Chipul mi se lumina cand imaginea blondului intra pe usa. La inceput parea fericit ca a ajuns aici, dar se incrunta imediat ce realiza imaginea ce se derula in fata ochilor, cu trupul meu gol si ranit. Se apropie de mine cu o fata stupefiata si se lasa in jos, mangaindu-mi chipul cu palma.
-Akita, ce faci tu aici, asa...?
Vocea ii tremura, dar nu m-am simtit in stare sa ii raspund. Am inchis ochii la loc stiind ca sunt in siguranta langa el, Yn al meu, ce venise sa ma salveze, tarziu insa, dar totusi la timp pentru a-mi oferi un strop de speranta si sa stiu ca nu sunt pierdut. M-am simtit luat iin brate si infasurat cu ceva moale, iar de atunci nu am mai stiut nimic de mine. Eram cufundat in gandurile mele unde se aflau o multime de intrebari fara raspuns.
"Cum de a ajuns Yn aici? De ce a facut Saren toate alea? De ce nu l-am ascultat pe Mark? Oare de sexul asta are parte si Yn atunci cand e cu Saren? De ce tin atat de mult la el, stiind ca are pe altcineva pe care-l iubeste?"



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] This feeling hurts so much - de Rain - 23-05-2011, 07:07 PM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 23-05-2011, 07:32 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 23-05-2011, 08:15 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Ellys - 23-05-2011, 08:20 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 25-05-2011, 07:06 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 25-05-2011, 10:54 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 26-05-2011, 09:25 AM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 26-05-2011, 10:13 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 26-05-2011, 10:58 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 28-05-2011, 09:55 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 28-05-2011, 03:30 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 28-05-2011, 03:40 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 28-05-2011, 10:31 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 30-05-2011, 02:58 PM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 30-05-2011, 08:16 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 31-05-2011, 06:10 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 31-05-2011, 06:23 PM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 31-05-2011, 06:36 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 31-05-2011, 08:36 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 01-06-2011, 10:28 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 04-06-2011, 12:04 AM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 04-06-2011, 12:17 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 04-06-2011, 09:51 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 04-06-2011, 11:39 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 06-06-2011, 08:42 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 06-06-2011, 08:52 PM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 06-06-2011, 08:57 PM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 06-06-2011, 09:02 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 07-06-2011, 10:21 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 07-06-2011, 12:04 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Mizuki Lulu - 08-06-2011, 11:36 AM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 09-06-2011, 02:13 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 10-06-2011, 01:31 PM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 10-06-2011, 01:45 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 10-06-2011, 02:29 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 10-06-2011, 11:44 PM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 15-06-2011, 11:53 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 16-06-2011, 08:02 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 16-06-2011, 11:41 PM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 16-06-2011, 11:55 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 17-06-2011, 12:13 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 17-06-2011, 02:29 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 20-06-2011, 04:25 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 23-06-2011, 10:54 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 23-06-2011, 11:48 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 23-06-2011, 12:32 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 23-06-2011, 07:40 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 26-06-2011, 11:49 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 27-06-2011, 09:57 PM
RE: This feeling hurts so much. - de alexutzy97 - 29-06-2011, 11:35 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 30-06-2011, 09:11 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 30-06-2011, 09:57 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 30-06-2011, 03:18 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 30-06-2011, 03:42 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Wolves - 02-07-2011, 01:16 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 06-07-2011, 10:48 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 06-07-2011, 01:04 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 06-07-2011, 03:14 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 06-07-2011, 06:40 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 07-07-2011, 10:06 AM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 08-07-2011, 09:55 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Wolves - 09-07-2011, 09:31 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 11-07-2011, 04:08 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 11-07-2011, 05:05 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 11-07-2011, 07:33 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Inocente - 11-07-2011, 11:30 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 14-07-2011, 08:03 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 14-07-2011, 11:40 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Camelie. - 15-07-2011, 10:36 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Wolves - 20-07-2011, 06:36 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 25-07-2011, 09:31 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 25-07-2011, 10:07 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Camelie. - 25-07-2011, 10:09 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 25-07-2011, 10:19 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 28-07-2011, 04:20 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 08-08-2011, 02:14 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Camelie. - 08-08-2011, 02:49 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 10-08-2011, 10:01 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 11-09-2011, 04:27 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kimera - 11-09-2011, 04:56 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 12-09-2011, 08:13 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 13-09-2011, 07:34 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Camelie. - 13-09-2011, 09:47 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 09-10-2011, 12:17 AM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 09-10-2011, 12:31 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 09-10-2011, 06:49 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 17-10-2011, 03:30 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 24-10-2011, 11:54 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 25-10-2011, 11:49 AM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 25-10-2011, 11:33 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 27-10-2011, 08:51 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Piersicuta - 28-10-2011, 09:28 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 01-01-2012, 05:47 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kimera - 01-01-2012, 07:37 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 04-01-2012, 07:53 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 04-01-2012, 10:36 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 16-01-2012, 10:31 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kimera - 17-01-2012, 04:20 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 19-01-2012, 12:50 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 10-03-2012, 12:47 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 10-03-2012, 03:23 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 10-03-2012, 03:23 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Lexxu - 10-03-2012, 09:01 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 10-03-2012, 11:55 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 17-03-2012, 01:22 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Lexxu - 17-03-2012, 10:19 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 07-05-2012, 10:08 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Ciquita - 16-05-2012, 04:34 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 04-06-2012, 01:44 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 16-06-2012, 12:42 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 02-07-2012, 12:37 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)