Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care din personajele următoare este preferatul vostru?
Akita
38.60%
22 38.60%
Mark
17.54%
10 17.54%
Yn
22.81%
13 22.81%
Saren
10.53%
6 10.53%
Matei
7.02%
4 7.02%
Yu sau Roni
3.51%
2 3.51%
Total 57 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] This feeling hurts so much

#49
Multumesc mult de comentarii *kisses*. Lectura placuta!

-Capitolul 10-


Inaintam printre razele tensionante ale diminetii, usor morocanos, caci azi era prima mea zi de munca. Odata ajuns in fata clubului - bineinteles... Matei m-a ghidat tot timpul prin telefon - emotiile au inceput sa apara.
Inaintea mea se derulau imagini cu totul diferite fata de ce vazusem pana acum. Imaginea clubului ii dadea un aspect de bordel, geamurile fiind fumurii si pictate cu flori rosi. Treptele pareau prea inalte, de parca urcai undeva la un etaj mai sus. Peretii erau negri, iar ici pe colo se mai gaseau cateva reflectoare ce luminau cu blandete numele clubului, "Peaceful Night".
De afara, totul parea obscen, insa m-am imbarbatat si am urcat treptele cu curaj. Acesta disparu cand scarile subtiri nu se mai terminau si zici ca urcam undeva in nori, chiar daca nu parcursesem decat aproximativ doi metri in inaltime.
Am reusit in sfarsit sa deschid usa pe care era lipit programul. Din cate vazusem eu, clubul acesta se deschidea dupa ora 18:00, de obicei.
Cand am pasit inauntru m-a cuprins o usoara emotie de teama ce mi-a transmis cativa fiori. Locul era pustiu.
Cateva mese asezate in coltul incaperii, langa barul dotat cu fel si fel de soiuri de vinuri, isi gasisera veacul acolo.
O voce cunoscuta sparse tacerea, sunetul venind de undeva dintr-o scobitura in perete, probabil acolo fiind un hol.
-Hei, frate, ai ajuns? intreba Matei, care era imbracat intr-o pereche de blugi cu tur, tenesi verzi si o camasa in carouri cu verde si negru. Trecu pe langa mese si se apropie de mine, prinzandu-mi mana intr-o stransoare.
-Da, dupa cum vezi, sunt chiar aici, am spus usor entuziasmat dupa ce i-am dat drumul mainii.
In timp ce ma conduse spre vestiar si imi arata cateva usi povestindu-mi despre intrebuintarea lor, avea pe chip un zambet ce nu-l mai vazusem pana acum la el, dar cert era ca arata satisfactie.
-Dupa ce te imbraci in uniforma ne intalnim acolo, ok?
Am scuturat din cap in semn ca "da", apoi am trecut pragul si am inchis usa in urma mea. Muzica se auzea in surdina prin boxele agatate de tavan.
M-am imbracat repede in uniforma de chelner, venindu-mi chiar foarte bine cu camasa alba si papionul negru. Am iesit din vestiar si m-am indreptat spre mesele din club, exact in locul in care stabilisem.
Mi-am aranjat papionul mai bine, dupa care am observat ca Matei nu era singur la masa.
-El este Ronald sau Roni, incepu el prezentarile, fixand cu privirea tipul din dreapta sa, la fel de blond ca si el, parul fiindu-i mai scurt.
Am zambit amandoi cand ne-am intalnit privirile.
-Iar el este Yuneko sau Yu, rosti din nou, aratand spre tipul brunet si slab. El era aschie fata de Roni ce arata ca un pachet de muschi, nasturii de la camasa aproape plesnindu-i de la patratelele de pe abdomen.
-Si cel de-al treilea? Ai spus ca sunt trei...
-A avut o problema si nu a putut ajunge, dar stai calm, vei face cunostinta si cu el, ma anunta Yu, incepand apoi sa rada.
Matei pleca, spunandu-ne sa ne apucam de treaba imediat ce incep sa apara clienti, ce nu au avut de gand sa intarzie.
Fiind prima zi de munca am incercat sa dau tot ce am putut din mine. Ma miscam printre mese cu un carnetel si un pix, notand toate detaliile pe el. Dupa ce ii spuneam barmanului ce sa aduca, luam sticlele si le duceam la cei ce comandasera. Dupa aceea stergeam fiecare masa in parte, aranjam mai bine scrumiera si meniul cu bauturi si sucuri, apoi luam locul DJ-ului pentru scurt timp cat pleca la baie, eu fiind nevoit sa aleg muzica.
Pentru prima zi mi se parea o gramada de lucru. Ca sa ma imbarbatez, m-am gandit numai la salariul ce avea sa vina peste o luna.
Cand m-am dus spre bar pentru a lua doua sticle de Angelli, m-am intalnit cu Yu, care stergea pardoseala de langa bar.
-Cum ti se pare? intreba in timp ce afisa un zambet cald.
-E destul de mult de munca.
-Stai sa vezi dupa ora opt, cand vin aici o multime de doritori de alcool si dans.
Dadu din cap, numai gandindu-se cat vom avea de munca diseara.
-Ca veni vorba de asta... Pe programul de la usa de la intrare arata ca clubul se deschide dupa ora 18:00. Credeam ca... e un club de zi, unde se bea o cafea si... Nu stiam ca...
-Nu, e un club de noapte. Doar in weekend si miercurea clubul este deschis toata ziua. Intelegi?
Mi-am muscat obrazul pe dinauntru, stand o clipa pe ganduri si incercand sa ma eliberez de gandurile ca lucram la un club de noapte. Insa eram doar chelner, nu eram animator sau... mai stiu eu ce.
I-am zambit slab, apoi, fiind chemat de clienti, m-am dus si mi-am continuat treaba fara sa mai pun si alte intrebari pana seara, cand clientii incepura sa vina ca pe banda rulanta, exact asa cum imi explicase Matei.
Cand munca devenea din ce in ce mai interesanta si imi intrasem in mana, drumul de la mese pana la bar, ocolind ringul de dans care incepea sa se umple, am fost oprit de o atingere a umarului. Mi-am intors capul, vazandu-i chipul blondului ce imi spuse ceva. Nu am putut intelege nimic din vorbele lui Matei si nici macar sa mimez pe buze nu am putut caci lumina era proasta. M-a tras pe holul lunguiet si subtire, lasandu-se cu chipul asupra mea.
-Cred ca pentru prima zi e de ajuns cat ai lucrat. Te felicit ca inca esti in stare sa mai muncesti dupa 5 ore.
Imi facu cu ochiul, apoi imi lua carnetelul din mana, fara pix, spunandu-mi ca acesta imi va trebui pentru a completa formularul de inscriere. Il puse pe Roni sa il aduca repede, iar acesta se conforma.
Am fost nevoit sa completez cateva hartii cu numele, CNP-ul si alte chestii putin importante pentru mine. In cateva minute am terminat de manzgalit acele foi, care la inceput fusesera aproape goale.
-Hei, Yu, vino putin.
I-am facut semn brunetului, caci el mi se parea mai amuzant fata de Roni ce era intotdeauna serios, fara niciun zambet pe fata. Acesta veni langa mine si isi lasa chipul spre buzele mele ca sa ma poata auzi.
-Ce fac cu astea? l-am intrebat, facand referire la foi.
-Cred ca trebuie sa i le duci sefului. Are nevoie de ele!
Dadu din cap in semn aprobativ, apoi privi spre hol, explicandu-mi ca Matei ar trebui sa fie in biroul sau.
-Si unde e biroul lui?
-Prima la stanga, parcp, murmurp nesigur, insp mp bptu pe umar si spuse ca trebuie sa il fi gasit eu. Fata de mine, el pleca de aici dupa miezul noptii. Probabil atat as fi fost si eu nevoit sa lucrez in urmatoarele zile. Acest lucru imi dadea o multime de fiori si ma nelinistea. Nu intelegeam de ce Matei nu m-a avertizat in privinta programului. Poate a vrut sa tina totul secret, sau poate doar a omis asta.
-Dar daca te grabesti, le pot duce eu dupa ce te schimbi si pleci.
I-am multumit ca e asa amabil, apoi mi-am lasat hartiile in grija lui.
Mi-am scuturat capul, apoi, gandindu-ma ca mai aveam doar sa ma schimb si dupa aceea plecam acasa si ma odineam, m-am dus spre usa vestiarului.
Cu toate ca era foarte aproape, am avut impresia ca merg o vesnicie. Inaintam in continuu, fara ca macar sa ma apropi cu un centimetru de usa. Ce naiba insemna asta? Bausem doar o gura de Angelli la propunerea lui Yu si deja o luasem razna?
Intr-un sfarsit am ajuns in fata usii si fara sa mai bat am apasat cu putere pe clanta. Voiam sa plec cat mai repede de aici si sa dorm.
Inima mi se opri in loc cand am realizat ca acea incapere nu era vestiarul, ci mai degraba biroul lui Matei, caci blondul statea pe scaunul cu rotile, negru, fiind foarte concentrat asupra persoanei din fata lui. Era inalta, bine facuta, stand in picioare, cu mainile pe biroul lucios, privindu-l pe Matei cu mult interes, asta pana cand zgomotul usii ii deranja pe amandoi si le facu capetele sa se intoarca spre mine.
Pentru a doua oara m-am simtit privit intr-un mod destul de bland, insa usor nervos ca am deranjat un moment important... Privirea asta era a lui Matei, insa cealalta, acel domn... era chiar... el.



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] This feeling hurts so much - de Rain - 23-05-2011, 07:07 PM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 23-05-2011, 07:32 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 23-05-2011, 08:15 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Ellys - 23-05-2011, 08:20 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 25-05-2011, 07:06 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 25-05-2011, 10:54 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 26-05-2011, 09:25 AM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 26-05-2011, 10:13 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 26-05-2011, 10:58 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 28-05-2011, 09:55 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 28-05-2011, 03:30 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 28-05-2011, 03:40 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 28-05-2011, 10:31 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 30-05-2011, 02:58 PM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 30-05-2011, 08:16 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 31-05-2011, 06:10 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 31-05-2011, 06:23 PM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 31-05-2011, 06:36 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 31-05-2011, 08:36 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 01-06-2011, 10:28 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 04-06-2011, 12:04 AM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 04-06-2011, 12:17 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 04-06-2011, 09:51 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 04-06-2011, 11:39 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 06-06-2011, 08:42 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 06-06-2011, 08:52 PM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 06-06-2011, 08:57 PM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 06-06-2011, 09:02 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 07-06-2011, 10:21 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 07-06-2011, 12:04 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Mizuki Lulu - 08-06-2011, 11:36 AM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 09-06-2011, 02:13 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 10-06-2011, 01:31 PM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 10-06-2011, 01:45 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 10-06-2011, 02:29 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 10-06-2011, 11:44 PM
RE: This feeling hurts so much. - de ^.^Vampix^.^ - 15-06-2011, 11:53 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 16-06-2011, 08:02 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 16-06-2011, 11:41 PM
RE: This feeling hurts so much. - de .Dudiii - 16-06-2011, 11:55 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 17-06-2011, 12:13 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 17-06-2011, 02:29 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 20-06-2011, 04:25 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 23-06-2011, 10:54 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 23-06-2011, 11:48 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 23-06-2011, 12:32 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 23-06-2011, 07:40 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 26-06-2011, 11:49 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 27-06-2011, 09:57 PM
RE: This feeling hurts so much. - de alexutzy97 - 29-06-2011, 11:35 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 30-06-2011, 09:11 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 30-06-2011, 09:57 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 30-06-2011, 03:18 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 30-06-2011, 03:42 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Wolves - 02-07-2011, 01:16 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 06-07-2011, 10:48 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 06-07-2011, 01:04 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 06-07-2011, 03:14 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 06-07-2011, 06:40 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kd.sens - 07-07-2011, 10:06 AM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 08-07-2011, 09:55 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Wolves - 09-07-2011, 09:31 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 11-07-2011, 04:08 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 11-07-2011, 05:05 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 11-07-2011, 07:33 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Inocente - 11-07-2011, 11:30 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 14-07-2011, 08:03 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 14-07-2011, 11:40 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Camelie. - 15-07-2011, 10:36 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Wolves - 20-07-2011, 06:36 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 25-07-2011, 09:31 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 25-07-2011, 10:07 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Camelie. - 25-07-2011, 10:09 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 25-07-2011, 10:19 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 28-07-2011, 04:20 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 08-08-2011, 02:14 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Camelie. - 08-08-2011, 02:49 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 10-08-2011, 10:01 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 11-09-2011, 04:27 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kimera - 11-09-2011, 04:56 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 12-09-2011, 08:13 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 13-09-2011, 07:34 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Camelie. - 13-09-2011, 09:47 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 09-10-2011, 12:17 AM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 09-10-2011, 12:31 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Addeh - 09-10-2011, 06:49 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 17-10-2011, 03:30 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 24-10-2011, 11:54 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Aiwendil - 25-10-2011, 11:49 AM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 25-10-2011, 11:33 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 27-10-2011, 08:51 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Piersicuta - 28-10-2011, 09:28 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 01-01-2012, 05:47 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kimera - 01-01-2012, 07:37 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 04-01-2012, 07:53 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 04-01-2012, 10:36 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 16-01-2012, 10:31 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Kimera - 17-01-2012, 04:20 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 19-01-2012, 12:50 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 10-03-2012, 12:47 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 10-03-2012, 03:23 PM
RE: This feeling hurts so much. - de hiimera - 10-03-2012, 03:23 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Lexxu - 10-03-2012, 09:01 PM
RE: This feeling hurts so much. - de MiraA - 10-03-2012, 11:55 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 17-03-2012, 01:22 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Lexxu - 17-03-2012, 10:19 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 07-05-2012, 10:08 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Ciquita - 16-05-2012, 04:34 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 04-06-2012, 01:44 AM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 16-06-2012, 12:42 PM
RE: This feeling hurts so much. - de Rain - 02-07-2012, 12:37 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)