Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My photos. x3

#11
Hei, Miru. A trecut ceva vreme de când am dat una peste alta pe zup, heh? Sau... poate mi se pare mie. Mă rog, prostiile astea pe altă dată. Am trecut acum să îți admir munca. Că tot mă simt critică azi.
În primul rând... urăsc editul ălaaaa ! Nu știu dacă sunt primele poze editate așa, nu ți-am văzut și celelalte poze, am trecut direct la cele mai recente ( din comoditate ), dar... eu una nu apreciez editurile de genul ăsta. Era o vreme când mi se păreau drăguțe, dădeau impresia de căldură, vară, chestii... dar acum strică cu totul și cu totul poza, după părerea mea.
Adică... ploua, nu? Deci acolo e pe timp de ploaie și tu pui edit de-ăsta și iese cerul gălbui și... doamne xDD... nu... Evidențiai mai bine aspectul ăla general de pe timp de ploaie cu un edit ( dacă ții neapărat de edit ) maii... nu știu... trist ?
Și nu înțeleg ce vroiai să redai, că veni vorba. O stradă. OK. Nimic nou / special / breathtaking în asta. Poți mai mult de-atââââât !!
În a doua poză blocul ăla e pe jumătate vopsit. E cam... inestetic, ca să nu zic altfel. Mai ales că tu nu cred că asta vroiai să arăți, contrastul dintre cele două jumătăți. Right? Și tufa aia ( dacă cumva e o tufă )... nu știu ce să zic de ea... nu mă pot hotărî dacă merge sau nu în poză.
Ultima poză mă plictisește. Cumplit ! E banală, lipsită de farmec. Mie una nu îmi place.
Hmm... spune-mi dacă te-a deranjat critica mea și / sau dacă nu ești de-acord cu unele lucruri din ce am spus. Mă rog, dacă consideri că nu am înțeles eu unele chestii, whatever. N-am idee. Just let me know.
Și ține minte că mereu e loc de mai bine !
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#12
Helaau. Scuza-ma ca nu am trecut pe aici deja, dar nu m-am mai uitat la ce s-a mai postat la fotografie.
Btw, Allison are dreptate. Editul ala strica tot si nu prea e in tema cu poza.
La prima poza pot sa zic ca sunt prea multe elemente care apar si strica o strica. Din moment ce ploua si fotografiezi un oras de sus, inclin sa cred ca ar trebui sa fie ceva clasic si pitoresc. Mai bine ii dadeai un crop ca sa nu se vada chestiile alea din partea de jos, stanga.
A doua e prea dreapta, si din nou, iarba nu intra in tema. Bara aia metalica nu ma impresiona nici daca era purpurie-stravezie 24. Partea placata si vopsita a blocului din nou, nu are ce cauta acolo. Acum depinde ce ai vrut tu sa surprinzi si sa exprimi, poate nu am inteles eu.
Din ultima nu se intelege mare lucru, e preaa intunecata. Stiu ca asta era si ideea, dar daca nu esti atent nu se observa ca ala e un bloc. Ca si concept cred ca pot spune ca e bunicel, desi putea fi reprezentat si mai bine.

Nu te descuraja si continua. Ai grija la ceea ce vrei tu sa exprime poza si incearca sa transmiti si celorlalti. Ia in considerare orice minoritate care iti strica , conceptul.
Simplu, exprima-te
agh, sa nu uit. Atentie la cum le editezi. :p [daca le editezi]
bafta, [ma lungesc deja]
Cea mai reuşită semnătură.

#13
Imi place ploaia, aduce un sentiment de liniste. Ce pot zice, in prima poza parca tot sunt terifiati sau prea plictisiti sa iasa din iasa. Culorile si... sentimentul ce ma euforiaza sunt superbe. 46 Parca nu e Romania, ci o alta tara, undeva... in alta parte, pentru ca... ceea ce imi transmite poza nu poate fii exlicat. 46
Cand ploua e linistit, ai dreptate. Pacat de bara aia de acolo, dar si da un anumit farmez la poza. Tufisul cu acea culoare vie, dar parca moarte (nu-n trebati) e... frumos. Culorile blocurilor se imbina, iar in partea dreapta totul parca o ia de la capat, in stanga civilizat (ca sa-i zicem asa), in dreapta totul parca isi pierde din viata, orice ar insemna asta.
Dark, intunecos, monoton, trist, stare de melancolie, pe gustul meu. 46 Imi place cum ai surprins cerul (ador ploaia), iar acele... am uitat cum se cheama din fier chiar au iesit bine, nu acopera mult, le lasa in asa fel in cat... Ai prins tu ideea. Succes in cotinuare cu pozele!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#14
Hei.! :] Lari is here xD. Deeeci...Deşi unele poze nu sunt foarte clare, ideeile tale sunt bune. Îmi place din ce unghi fotografiezi şi unele nuanţe care le captezi.
'While my guitar gently weeps.' este preferata mea. Îmi inspiră foarte mult calm şi o linişte de nedescris, chiar dacă aici vorbim despre o chitară, care totuşi este un instrument. Ai reuşit să pui acel obiect într-o ipostază în care inspira liniste şi calm. Este un lucru destul de greu, dar şi când reuşeşti se văd rezultate, asemeni lucrării tale.
'Lacul'-îmi place reflexia pădurii în apă. Se vede foarte bine şi e reuşită poza.
'Smile'-e ceva foarte des întâlnit. Toată lumea sare să facă poze cu un zâmbet desenat sau ceva în gen. Ştii care e diferenţa dintre toate pozele care au acest subiect? Realizarea. Nu toată lumea are aceeaşi idee chiar dacă subiectul este comun şi desigur, cum spuneam, realizarea nu va fii la fel niciodată. Ai reuşit dintr-un subiect foarte des întâlnit să faci o poză reuşită care îmi place.
Mai aştept poze, baftă! ;;]
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#15
Editul e foarte bun. Vitangenic much. Stopează lumina foarte bine şi nu supără. Lasă impresia de antic şi drăguţ. Ador efectul. Lucrează puţin la exposure data viitoare. Focus e ok, mai trebuie lucrat la detalii. Dat fiind ca NU e o poză în care focus ajunge pe un subiect, nu trebuie să-ţi faci griji din ce unghi iei fotografia. Iese la fel.
-

#16
O.o Wow, guys. Dar v-aţi întrecut cu comentariile, nu glumă. Vă mulţumesc enorm de mult pentru sfaturi/critici/păreri şi sper, deşi nu cred, ca acest post este puuuţin mai bun decât anteriorul. Thx again, darlings! *hugs*

It's summer.
Old memories.
My kingdom.

Enjoy it! ^^

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#17
heeey^.6
god, de la atat de multi acum nu mai comenteaza nimeni?
darling, incerc eu sa iti critic pozele si sa iti dau ceva sfaturi.

First. E facuta cumva cu zoom? habar nu am de ce imi lasa impresia asta. Btw, imi place. E expresiva si are culori dragute.
Second. Inainte sa faci sepia, cred ca trebuia sa mai scazi ceva din luminozitate, ori sa o cresti, pentru ca parca deranjeaza la ochi. In rest, te-ai descurcat bine sa prinzi peisajul de la terasa. Btw, daca ai fi incercat sa faci fotografia un pic mai de sus poate nu ar fi intrat atat de mult copacii aia in cadru si se vedea cladirea mai bine.
Third. Mi se pare ca partea de sus a fotografiei nu are nici o treaba cu poza. Mai bine ii faceai un crop si lasai doar strada si pomii. Daca o faceai dreapta cred ca ar fi aratat mai bine. Btw, lumina pica bine. I like it.

stiu ca nu am fost coerenta si ca probabil am greseli, asa ca scuza-ma.
bafta in continuare.
Cea mai reuşită semnătură.

#18
Hei. ^^
@Ichigo, mulţumesc mult pentru comentariu! *hug*
New pics, hehe. xD

Fără nume.
Ador fotografia asta, btw! <3
Play with me!
Åži p'asta o ador. <3
Leagănul.
Ştiu că nu e ceva aşa speşiăl und stuff, dar sper că o să vă placă, fiindcă nu ştiu, pentru mine înseamnă ceva. <3

Well, aştept sfaturi, critici, păreri şi aşa mai departe! Enjoy it, guys! *smile*

XoXo, Mad Hatter.
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#19
Ai idei, dar nu le pui bine in aplicare.

First-Ce ai vrut tu sa fotografiezi e really ok, dar poza e neclara raau. Si ma gandesc ca daca nu ar fi asa, pietrele alea ar fi iesit prea mult in evidenta. In rest, nothing wrong. I think is really good.

Second- Umbra aia din stanga trebuia sa dispara. Cealalta imi place cum pica xD . Cu toate astea, cred ca trebuia sa incerci si alte unghiuri si sa vezi care poze sunt mai bune. Again, piciorul care "e mai aproape" e cam neclar, mai bine faceai un pic de sharpen [in orice program de editat 78 ].

Third- Unghiul e chiar bun, dar nu imi plac "chestiile" alea care se vad in spate. Nu intra in tema fotografiei, you know, insist pe chestia asta. Si culorile sunt prea vii, mai bine mai adjustai cate ceva.

Fourth- Luminozitatea e ok, si merge si sepia ala [desi cred din nou ca nu intra in tema, pentru ca in spate sunt copaci si chestii vesele.]. Cred ca era mai bine sa pozezi din alt unghi, mai de jos or something, and yesh.. ai ghicit. Sa fie mai clara.

ok, darling. Fa poze in continuare si o sa mai trec pe aici.

Ichigo xx pupic
Cea mai reuşită semnătură.

#20
Paaii nu sunt eu cine stie ce experta. Dar nu cred ca iti strica si parerea mea.

First - Nu prea inteleg de ce ai vrut sa pozezi asta ._. In primul rand imaginea nu e clara si cred ca nu e idee tocmai stralucita. Nu prea stiu ce sa comentez la ea. But i don't like it.
Second - Asta e mai ok decat cea precedenta. Numai ca puteai sa iei doar un picior si poate iesea alceva.
Third - Nu stiu eu zic ca aici ar fi trebuit sa incerci alceva. Poate sa prinzi leaganul dintr-o parte, si sa-l pui pe alb-negru. Cred ca ar fi iesit ceva frumos.
Fourth - Asta imi place cel mai mult. E foarte draguta. Nu prea stiu ec sfaturi sa-ti dau la ea dar nu stiuu parca lipseste ceva. Habar n-am ce.

Pai darling, t-am vazut toate pozele de pana acum si se vede ca ai evoluat. Continua sa fotografiezi.
PS: Esti cumva din Craiova? 5
[Imagine: tumblr_lo5abxicnP1qindnxo1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)