Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Paradiso Girls

#50
Sasuke:

Ceva usor si fin imi mangaia pielea delicata a gatului. Se plimba nestingherit de la baza lui pana la barbie si inapoi, obligandu-ma sa ma trezesc. Insa in ciuda acelui lucru si mai nou a gadilatului care imi facu muschii sa se incordeze automat, nu aveam de gand sa imi deschid ochii. Mai ales ca nu prea imi aminteam ce se petrecuse seara trecuta. Stiu doar ca nu mai suportam nici o zi fara zambetul ei superb care inevitabil ma bine dispunea. Asa ca am planuit in detaliu o seara numai pentru noi doi. Ma gandisem la o cina undeva, dar mi se parea prea banal deci am horatat sa pregatesc o baie mai speciala. Scurt si la obiect. Din fericire inimioarei mele ia placut nespus de mult. Am reusit ca seara trecuta sa o fac fericita in toata puterea cuvantului sau cel putin asa banuiesc. Stiu ca o dezamagisem complet si imi parea nespus de rau, dar am fost foarte norocos sa il am pe micutul meu baietel care sa o induplece pe mami sa ramana la tati acasa.

Insa dupa seara trecuta sunt absolut sigur ca micuta mea m-a iertat si mi-a mai acordat inca o sansa, iar de data asta nu o voi mai da in bara. La aceste ganduri am zambit pe sub mustati si m-am intors pe o parte cu speranta ca voi mai atipi cateva minute, mai ales ca si acel lucru care imi perturbase somnul dulce incetase sa ma chinuie. Nici bine nu ma asezasem ca acea chestie, orice o fi ea, ma deranjase din nou. Dupa ce isi facu obisnuitul drum de la baza gatului pana la barbie continuase pana la ureche, dupa care am fost placut surprins cand am simtit o usoara muscatura in lobul urechii, apoi un pupic scurt si dulce ca sa scada durerea. Abia atunci mi-am dat seama ca iubitei mele ii sarise somnul. Vocea ei melodioasa imi tot silabisea soptit numele. Am ignorat-o sperand ca totusi ma va lasa sa mai dorm putin dar a fost in zadar.

Buzele ei se plimbau pe obraz, frunte, nas, lasandu-se cu totul peste mine. Degetele ei lungi si subtiri se jucau neincetat in parul meu ciufulit. "Sa-su-ke iu-bi-re, tre-zes-te-te!" M-am asezat pe burta, implorand prin acest gest inca cateva momente de odihna, dar de unde atata bucurie? Sakura se cocotase pe spatele meu fara sa dea semne ca va renunta prea usor. In momente ca astea tanjesc dupa acele dimineti cand ma trezeam la ce ora imi poftea inima si nimeni si nimic nu ma stresa. Ce n-as da pentru inca o dimineata ca aceea sa nu il am pe asta micu' sau pe Sakura. Omule dati peste gura, ce tot indrug aici? Cum am putut sa ma gandesc la una ca asta? Cu toate gandurile mele pasnice, altele mai putin cuminti, mi-am pus perna peste cap astfel spunand sah mat fetei care se dadu jos.

- Bine fie, spuse ea ridicand putin perna sa o pot auzi. Am sa te las sa mai dormi putin. Eu ma duc jos sa pregatesc micul dejun. Cand cobori nu uita sa il aduci si pe Daisuke.

Imi saruta obrazul apoi imi puse perna la loc pe cap si pleca. Am multumit Cerului inchizand ochii si asteptand sa mai atipesc, intorcandu-ma pe toate partile, dar deja era prea tarziu. Somnul imi sarise de mult. M-am pus cu fata in sus si priveam tavanul alb, injurand in minte faptul ca ma trezisem de-a binelea. In acea liniste puteam distinge scancetele lui Daisuke care, cel mai probabil se trezise si el de ceva vreme si se cam speriase ca nimeni nu trecuse pe la el. Am inspirat adanc si m-am ridicat lenes din pat, dupa care am intrat in camera alaturata. Micutul statea in sezut strangandu-si la piept ursuletul preferat si cu lacrimi in ochi gata sa le de-a oricand drumul sa se prelinga pe obrajorii lui catifelati. L-am luat in brate si i-am sarutat fruntea alungand orice gand rau, apoi am coborat jos la bucatarie. L-am pus pe scaunelul lui si am cuprins-o pe frumoasa mea, pupandu-i obrazul. Avea in mana un pahar cu apa si in cealalta o pastila.

- Sper ca aia e pentru dureri de cap, i-am spus direct.
- Stii foarte bine pentru ce este, raspunse ea.
- Atunci nici gand! I-am spus dandu-i peste mana sa scape pastila.
- Sasuke! Ce e cu tine? Sti ce o sa se intample daca nu o iau, apoi tu sari cu gura pe mine ca de ce nu am avut grija si pic vinovata, spuse tanara gata sa izbucneasca in lacrimi.
- Dar poate ca ar fi dragut sa ne marim familia micuta si adorabila. Nu-i asa Daisuke? Ti-ar placea sa ai o surioara sau un fratior?
- Da, da, da! Spunea el, batand zmogotos din palme.

Tanara se uita buimaca cand la mine cand la cel mic, incercand sa inteleaga ce se petrece. Cred si eu ca era nedumerita pentru ca abia ne impacasem si eu mai vreau un copil.

- Asta e total neasteptat din partea ta.
- Stiu si nu vreau sa intelegi lucrurile gresit. S-au intamplat atat de multe intre noi in ultimul timp cat sa completeze acel interval de trei ani. Nu vreau acest copil sa iti demostrez ceva anume ci pur si simplu mi-l doresc. Ma gandesc si la Daisuke ca ar avea cu cine sa se joace, iar noi am sta linistiti. Toate astea se vor intampla daca si tu vrei cu adevarat.
- Numai daca imi promiti ca nu se va repeta ce s-a intamplat data trecuta.

Am sarutat-o pe frunte asigurand-o ca totul va fi in regula, ne-am asezat la masa si am inceput sa mancam. Dupa am ajutat-o pe sa stranga, apoi nimic. Sakura il luase in brate pe baietel, iar acesta o privea zambind. O tot prindea de par si se juca bland cu el, invartindu-l pe degetelele sale in timp ce aceasta se amuza pe seama lui. Ii priveam cum chicotesc amandoi si pentru prima oara in viata mea ma intreb de ce am ales trei ani de munca murdara, in loc sa aleg fericirea si dragostea mea la naiba! Eram mai mult decat hotarat sa recuperez acei ani pierduti si sa incep sa-i ofer aceiasi iubire coplesitoare pe care si ea, la randul ei, mi-o oferise neconditionat. M-am dus la ei si l-am luat pe piticot in brate dupa care am propus sa mergem la o plimbare.

Era o dimineata absolut superba. Soarele maret stralucea de cateva ore bune, cerul era curat la lacrima fara niciun nor, iar pasarile faceau serenade la fiecare colt. Cei doi au fost incantati de idee asa ca i-am spus tinerei sa se duca sus sa se schimbe pentru ca voi avea eu grija de cel mic. M-am dus si eu in camera baietelului, l-am pus pe pat si apoi am luat din dulapiorul sau cateva hainute. L-am dezbracat de pijama si am pus pe el un tricou cu Tom si Jerry, o pereche de pantaloni albastri scurti, sosetele albe si adidasii. Dupa i-am spus sa ne astepte pe mine si Sakura jos in hol, apoi m-am dus si eu in dormitor sa ma schimb. Cand am intrat am vazut-o pe tanara deja imbracata. Purta o rochie rosie, simpla, cu cativa nasturi, cu o palma deasupra genunchilor. Ma saruta scurt, apoi ma lasa sa ma schimb si eu. Am pus rapid pe mine un tricou curat si o pereche de blugi, apoi dusi am fost.

Stateam pe o banca tinand-o in brate pe iubita mea, urmarindu-l pe Daisuke cum se juca in parculetul amenajat special pentru copii. Se dadea in topogane, in leagane si alerga si se zbenguia fericit impreuna cu ceilalti copii. Nu imi venea sa cred cate momente importante ratasem. Primul cuvintel al lui, primul pas pe care l-a facut de unul singur... au fost clipe care le-a realizat numai cu mamica lui din cauza ca taticul sau era un mafiot nenorocit si obsedat dupa bani, dar care acum s-a schimbat. Nu voi mai permite sa se intample asa ceva. Am sarutat-o pe Sakura pe gatul ei fin si mi-am asezat barbia pe umarul ei privind in continuare raza mea de soare. La un moment dat Daisuke veni la noi si ne spuse ca vrea o inghetata. Sakura s-a oferit sa se duca pana la cel mai apropiat magazin sa cumpere una, iar eu am ramas cu micutul. L-am luat in brate zambindu-i, dar el era trist.

- Ce s-a intamplat Daisuke? De ce esti suparat? Te-ai lovit?
- Nu. Tati noi de ce nu suntem o familie?
- Poftim? Dar noi suntem o familie. De unde ti-a venit ca nu am fi?
- Nu suntem si stiu asta. Dar eu vleau sa fim, spuse el cu lacrimi in ochi.
- Nu plange Daisuke, i-am spus rapid sarutandu-i fruntea. Uite e mai complicat si nu vei intelege, dar iti promit ca in curand vom fi o familie si totul va fi bine. In regula?

Chiar atunci aparu si Sakura cu inghetata pentru cel mic, dar cand a vrut sa i-o dea Daisuke a spus ca nu vrea inghetata si se duse inapoi la joaca. Tanara ramase muta de uimire, cu deliciul dulce in mana intrebandu-se ce e cu piticot. Nici mie nu mi-a venit sa cred ca a fost doar o capcana sa raman numai eu cu el si sa imi spuna toate acele lucruri. Ha! Seamana cu taica-su.

Rochia Sakurei
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]



Răspunsuri în acest subiect
Paradiso Girls - de Miky sweetie :3 - 05-05-2011, 06:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 05-05-2011, 08:49 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 06-05-2011, 10:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 11-05-2011, 09:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 14-05-2011, 09:13 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 15-05-2011, 07:45 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 15-05-2011, 08:39 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 16-05-2011, 08:19 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 21-05-2011, 01:54 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 22-05-2011, 08:08 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 22-05-2011, 08:26 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 23-05-2011, 09:04 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Flash - 24-05-2011, 07:42 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 25-05-2011, 05:37 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 26-05-2011, 10:57 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 02-06-2011, 08:53 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Nywa - 02-07-2011, 01:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 02-06-2011, 09:18 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 03-06-2011, 06:40 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Capsunica - 04-06-2011, 04:29 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 04-06-2011, 06:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 12-06-2011, 12:22 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 12-06-2011, 12:27 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 12-06-2011, 02:18 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 24-06-2011, 07:04 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 24-06-2011, 07:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 27-06-2011, 10:06 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 28-06-2011, 11:30 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Capsunica - 30-06-2011, 12:39 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 22-07-2011, 09:20 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 22-07-2011, 10:04 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 22-07-2011, 03:26 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 23-07-2011, 12:03 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 08-09-2011, 10:50 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 08-09-2011, 12:58 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 09-09-2011, 09:52 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 28-09-2011, 10:10 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 29-09-2011, 03:08 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 04-10-2011, 12:19 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 19-11-2011, 03:35 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 20-11-2011, 03:49 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 18-12-2011, 11:58 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 19-12-2011, 10:24 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 30-12-2011, 02:23 PM
RE: Paradiso Girls - de ^Ciresica^ - 19-01-2013, 08:28 PM
RE: Paradiso Girls - de Ayumi Michaelis - 20-01-2013, 12:58 AM
RE: Paradiso Girls - de blurose - 02-02-2013, 05:58 PM
RE: Paradiso Girls - de Maria - 09-03-2013, 08:57 AM
RE: Paradiso Girls - de Miky sweetie :3 - 12-03-2013, 11:57 PM
RE: Paradiso Girls - de dany - 14-03-2013, 09:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Paradiso Girls [SasuSaku +18] Rose ^^ 7 4.294 14-08-2011, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Pคnđค.
  [split] Paradiso Girls [SasuSaku +18] Sho-Yo 4 2.890 27-06-2011, 01:55 PM
Ultimul răspuns: Roses.on.fire
  Paradiso Girl's +18 Mishelle 9 10.332 27-05-2010, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Sin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)