Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Paradiso Girls

#42
Sasuke:

Ii gustam buzele atat de moi si dulci, savurand din plin momentul placerii, inainte ca totul sa se transforme in durere. Sarutul devenea din ce in ce mai pasional, apoi mana ei a alunecat usor pe pielea gatului meu, facandu-se imediat ca de gaina, pana la baza tricoului meu ridicandu-l numai decat. Am rupt rapid sarutul si i-am indepartat mana, ridicandu-ma in sezut la marginea patului, cu spatele la ea. Mi-am spijinit coatele de genunchi, impleticindu-mi degetele la ceafa, tragand ce gatul meu de parca voiam sa ma ingrop in podea, si incercam sa gasesc o modalitate de ai spune, dar esuam lamentabil. Sa-i spun?! Dar ce tot vorbesc? Daca ii voi spune s-a zis cu mine si sigur l-ar lua pe Daisuke si dusa ar fi. Cel mai bine e ca acest lucru... minor sa ramana intre mine si baieti.

Naruto avea de facut un transfer de prostituate, insa avea o "mica" problema. Fetele erau inca virgine, asa ca ele trebuiau "incercate" inainte ca ele sa fie impachetate si trimise spre Catania, in Sicilia. Erau zece tinere domnisoare, unele chiar minore, din cate imi spusese blondul, asa ca nu putea sa aiba grija de toate, deci ca ma chema si pe mine si restu' gastii. Nu puteam sa il refuz, mai ales ca el imi intorsese favorul acum trei ani cand o intalnisem pentru prima oara pe Sakura. Tot ce trebuia era sa gasesc un alibi, ceva de genul ca trebuie sa raman la Naruto peste noapte pentru ca... pentru ca... si ca deobicei mintea mea este complet fara idei. Sunt un mafiot international, cautat de toti politistii, detectivii si tot tacamul, eu nu trebuie sa dau explicatii, insa de data asta nu puteam sa plec pur si simplu si sa ma intorc cand ma apuca pe mine. Aveam o iubita si un copil, doua responsabilitati si in acelasi timp doua comori, care trebuia sa le pretuiesc, sa le ofer afectiune si siguranta.

Trebuia sa gasesc un mod de a iesi din casa, sa ma intorc la fel de repede cum voi scapa si sa am grija ca tanara sa nu afle ca sa nu ii ranesc sentimentele. Abia atunci am observat cum fata isi incolacea bratele in jurul gatului meu, imi saruta fruntea si ma intreba daca eram bine. Ce sa ii spun? Nu ma simteam delco bine, dar cu toate astea trebuia sa par ca sunt doar putin obosit. Apoi ca o raza de speranta, Daisuke incepu' sa planga, probabil lovindu-se de vre-o jucarie. Am rugat-o pe tanara sa se duca la el si sa verifice daca e in regula, dupa care acesta se dadu lenes jos din pat si intra in camera de alaturi.

Asta era momentul oportun sa imi iau talpasita. Mi-am luat geaca neagra de piele de pe un scaun, apoi m-am apropiat in liniste de camera micutului. Mi-am lipit urechea de ea si auzeam cum acesta plange si ii spune mamei lui, printre lacrimi si sughituri, ca se lovise la mana cu un cub. Am inchis ochii strans si pumnul la fel, simtind cum ceva din mine se framanta. Cum puteam sa nu fiu acolo, langa copilasul meu, cand avea nevoie? Sakura incerca sa-l linisteasca, iar eu auzeam asta destul de clar prin usa, dar Daisuke refuza orice fel de ajutor, pana cand nu avea sa ma vada pe mine. Am strans clanta in pumn, ezitand cateva momente, dar intr-un final am apasat-o. Am intratin camera si fix in acel moment Sakura intoarse capul, uimita sa ma vada cu geaca de piele pe mine. M-am apropiat si l-am luat pe micut in brate, intrebandu-l ce a patit. Baietelul imi arata sfios rana din palma sa, iar eu ramasesem blocat. Nu era cine stie ce, dar micutul plangea si se vaita, ca si cum un cutit ii strapunse mana. Nu stiam ce sa fac sau cum sa reactionez. Am dat din cap spre Sakura, trimitand-o sa i-a pansamentele si unguentele din sertarul de jos al dulapului din camera noastra. Aceasta facu in tocmai, iar dupa cateva minute frumoasa mea reusise sa-l panseze si sa-l adoarma.

Am iesit pe usa cand ea era cu spatele si am coboras scarile repezit. Mi-am strans si legat sireturile la adidasi, bagand fundele in interiorul adidasului, apoi m-am ridicat. Cand am vrut sa parasesc vila, am fost oprit de mana Sakurei care imi strangea bratul. Bineinteles ca trebuia sa imi dau seama ca am doar o sansa dintr-o mie, ca sa scap fara sa dau vre-o explicatie, dar totusi incercasem. Am oftat adanc si silentios, lasand capul in jos si m-am intors cu fata spre Sakura, incercand sa gasesc o explicatie, acum pe ultima suta de metri. Stiam ca avea sa ma ia la intrebari. Unde cred ca ma duc? Cu cine sau la cine? Cand voi avea de gand sa ma intorc? Voi veni tarziu? Sau poate devreme? Ma uitam adanc in ochii ei de un verde stralucitor ca al smaraldelor, dupa care ea m-a intrebat.

-Sasuke, de ce nu mi-ai spus ca vrei sa iesi putin?

Apoi m-am blocat. Ma asteptam la una dintre acele intrebari stupide, pe care marea majoritate a fetelor le pun iubitilor lor, cand acestia vor sa plece cine stie pe unde, pe furis. Gura mea era deschisa, insa cuvintele refuzau complet sa iasa. Am inghitit in sec, stand la fel de teapan ca inainte, cu tanara in fata mea, care adopta o pozitie serioasa. O mana pusa in sold, cealalata lasata pe langa corp, iar privirea fixata si incruntata spre mine. In acel moment, am lasat putin capul in jos, ranjind in acelasi timp, apoi m-am indreptat catre ea si am cuprins-o de talie. Sakura se uita la mine uimita si curioasa in privinta a ceea ce vroiam sa fac. Mi-am opropiat chipul de al ei si am sarutat-o scurt, dar tandru.

-Nu am sa stau mult, i-am raspuns dupa, foarte vesel, desi era o minciuna. Naruto are ceva probleme si m-a rugat sa il ajut. Scuze ca nu ti-am spus, dar nu am vrut sa il trezesc pe asta micu' si sa ai de fruca cu el, vreau sa stai linistita.

Am vrut sa plec, dar fata nu vroia sa imi dea drumul. Am intrebat-o ce s-a intamplat, insa nu mi-a raspuns. Se uita la mine cu acea privire pierduta, strangand de geaca mea, implorandu-ma parca sa nu ma duc. Era ca si cand ar fi simtit ca eram pe cale sa fac o prostioara si nu voia sa ma lase. Imi prinse chipul in palmele ei reci si ne-am apropiat din nou, pana cand buzele noastre sau intalnit pentru a nu stiu cata oara in acea zi. Ne sarutam adanc si profund, controlandu-i fiecare coltisor si gustand din buzele ei ca si cand as fi gustat dintr-o parte din rai. Apoi am rupt sarutul, buzele mele strabatand obrazul fin, pana au ajuns la urechea ei. Am muscat-o usor, facand-o pe tanara sa isi lase capul pe spate si sa isi rotunjeasca gura ca si cand ar fi gemut, apoi am sarutat locul penetrat cu dintii. Cu o mana ii mangaiam intens spatele, iar cealalata era in parul ei, jucandu-se cu pletele roz bombon matasoase si cu un miros imbietor de liliac. Ma plictisisem rapid de jocul asta asa ca, am coborat buzele mele din ce in ce mai jos, atingandu-i lejer si placut pielea neteda a gatului. Iubeam felul in care corpul ei deja transmitea o caldura redusa, comoda si simpla cu urme erotice, care aveam de gand sa le pun in aplicare cat mai curand. Ajusesem deja la pieptul tinerei, simtindu-i inima cum pompeaza sangele mai alert decat deobicei. Am zambit pervers, apoi am vrut sa o iau pe sus si sa o duc in dormitor, insa acesta isi apleca chipul la nivelul urechii mele si ma intreba.

-Nu cumva, trebuia sa pleci undeva?

Am ramas acolo cateva momente, dupa care i-am sarutat obrazul si am plecat. In fata vilei. ma astepta masina care urma sa ma duca la tortura. Inainte sa ma urc, am privit spre frumoasa mea, care statea in prag, zambindu-mi, facandu-mi cu mana, apoi transmitandu-mi un sarut in aer. Am incercat sa ii surad, insa nu am reusit asa ca m-am asezat pe locul soferului. Am inspirat adanc, apoi m-am asezat mai bine in scaun si am pornit spre vila blondului, stiind ca ma va astepta o noapte foarte lunga acolo.

Am ajuns la vila lui Naruto mai repede decat mi-as fi dorit, dar nu am avut incotro si am parcat in fata, langa masinile amicilor mei. Am intrat, am urcat la etaj si m-am dus glont in biroul blondului. Am deschis incet usa si mi-am strecurat capul dincolo de ea sa vad cum statea treaba. Naruto statea pe scaunul din piele, cu picioarele puse lenes pe marginea biroului, purtand o conversatie foarte aprinsa la telefon. Cand ma observa, imi zambi larg, desi isi pastra perfect acea duritate in voce, si imi facu semn sa ma asez. Am luat loc pe canapeaua din dreptul biroului si l-am salutat pe Kiba, care se afla langa mine. Shikamaru si Neji stateau tolaniti pe fotoliile din fata noastra, facandu- i semn din cap si parand foarte agitati. Intr-un final blondul termina conversatia si ne privea, implorandu-ne cu privirea sa nu intrebam nimic.

-Deci? Sari Neji. Pana la urma mai vin fetele? Nu ma intelege gresit Naruto, nu sunt deloc nerabdator in privinta asta, ci vreau doar ca totul sa se termine mai repede si sa pot pleca, iar ceva imi spune ca si ei vor la fel, aratand spre noi ceilalti.

O liniste mormant se asternu peste noi, Naruto fiind socat sa auda asa ceva. Parca Neji imi citise gandurile. Nici nu stiu exact ce cautam aici, sau ce se va intampla. Stiu doar ca trebuie sa imi ajut prietenul. Eram atat de nedumerit si stresat, incat simteam ca o iau razna. Incercam sa respir normal si sa nu dau semne ca nu imi este bine. Doamne imi e asa de rau cat nu mai pot sa reactionez. Nu mai suport presiunea asta! Simt ca innebunesc! M-am ridicat in picioare si le-am spus celorlalti ca ma duc pana la toaleta. Am intrat in camera micuta, m-am spijinit pe maini deasupra chiuvetei si inspiram adanc. Daca va afla Sakura ce se va alege de mine? Ce se va intampla cu micutul Daisuke? Ma lasa sa il mai vad vreodata? Mi-am spalat fata cu apa rece, crezand ca ma va inviora, insa in zadar. M-am uitat in oglinda la reflectia mea si m-am speriat complet. Eram atat de alb la fata de ziceai ca sunt mort.

Trebuia sa ma calmez imediat. Totul va fi bine, voi ajunge acasa cu bine, iar Sakura nu va afla niciodata. Am inspirat adanc si am vazut cum obrajii mei isi recapatu culoarea rozalie. Cand m-am intors in birou, Naruto se rastea la telefon, din nou, iar Shikamaru lua din dulapul de langa el o stricla de vodca si cateva pahare. Turna in fiecare cateva degete bune, si adauga niste apa tonica. Cu totii aveam nevoie de ceva tare, sa ne ametim putin si sa distingem atmosfera. De aici nu a mai fost decat un pasa ca sa ne mai turnam un pahar, apoi inca unul si tot asa, pana cand... am constatat ca cinci insi au golit trei sticle de vodca. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc a fost ca in camera au intrat zece domnisoare seducatoare, imbracate foarte sumar si fiind speriate, apoi dupa ce m-am ridicat in picioare si m-am indreptat spre cea mai sexy de acolo... totul e in ceata...


Am auzit un zgomot, o miscare, apoi o bufnitura, genul de zgomot pe care l-ar face un corp care, sa zicem, cade de pe o canapea. La scurt timp dupa, se auzi un geamat lung, de durere, genul de sunet pe care cineva l-ar scoate dupa ce a cazut de pe canapea. Mi-am intredeschis ochii si mi-am dat seama ca am aflam pe podeaua din camera de zi din vila mea. Cum am ajuns aici? Ce s-a intamplat noaptea trecuta? Cand mi-am miscat putin capul, abia atunci am constata ca eu am fost cel care a cazut pe jos. Nu am sa mai beau niciodata. Cel mai tare pe lumea asta urasc mahmureala de dupa, care te tine molesit toata ziua. Aveam nevoie de o lamaie sa imi taie greata pe care o avea, insa nu ma simteam in stare sa fac vreo miscare. Totusi trebuia sa ma ridic, nu puteam sa o las pe Sakura sa ma vada pe jos, aproape inconstient. Imadiat am auzit sunetul unor pasi nesiguri, indreptandu-se spre mine, apoi doua manuti grasune puse pe fata mea. Am inchis la loc ochii si ma bucuram de liniste.

-Uchiha, i-ati adio de la fiul tau, am auzit-o pe Sakura spunand
-Poftim? Am sarit eu, ridicandu-ma in genunchi.

O durere imensa de cap, ma facu sa nu mai reactionez un moment. Capul imi bubuia, parca sa explodere, iar asta ma innebunea, mai ales ca aveam alte probleme mai serioase acum.

-Uite ce e Sasuke. M-am saturat de toate promisiunile tale si de toate vorbele tale, aparent dulci, dar care nici macar nu iti ajung la inima. Nici nu stiu de ce am crezut ca tu chiar m-ai putea iubi pe mine si pe copilasul nostru. Nu pot sa cred ca am fost atat de naiva, dar... de aseara am descoperit ce fel de om esti tu cu adevarat.

O nu! Doar nu vorbeste de acel lucru. Cum a putut sa afle? Cum de si-a dat seeama? Am inchis ochii si starea de nervozitate aparuse. Vroiam sa urlu, sa plec departe de aici, sa mor numai sa nu mai simt durerea de acum. Cum am putut sa o tradez pe cea pe care o iubesc cel mai mult si pe Daisuke?

-Noapte trecuta nu am putut sa dorm. Se facuse tarziu, iar tu nu aparusesi. Incepusem sa imi fac griji, apoi o baiate puternica in usa m-a facut sa ma mai linistesc, dar nu pentru mult timp. Oamenii lui Naruto te-au adus mort de beat si te-au pus pe canapea. Eram nevoasa pe tine, ca tu te-ai dus binemersi sa te distrezi si sa te indorci acasa praf. Am inceput sa ne certam si apoi intr-un acces de furie, mi-ai spus ca te-ai dus la blond sa dezvirginezi niste fete ca sa devina prostituate. Nu ai habar cum m-am simtit in acel moment. Imediat tu te-ai trantit pe canapea si ai adormit in doi timp si trei miscari. M-am dus sus am inceput sa imi fac bagajele, nu mai am niciun motiv sa raman aici cu tine.

Micuta mea floare de cires se aseza pe unul dintre fotoliile din dreptul ei, isi puse fata in palme si incepu sa planga in hohote. Daisuke, care era langa mine se uita la mama lui si ma ruga in soapta sa o fac sa nu mai planga. M-am ridicat in picioare, putin nesigur, si m-am indreptat spre tanara. Ajunsa in fata ei, m-am lasat pe vine si am incercat sa o iau in brate, insa aceasta ma impinse brutal si imi dadu o palma zdravana peste fata. Bine, pe asta o merit din plin.
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]



Răspunsuri în acest subiect
Paradiso Girls - de Miky sweetie :3 - 05-05-2011, 06:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 05-05-2011, 08:49 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 06-05-2011, 10:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 11-05-2011, 09:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 14-05-2011, 09:13 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 15-05-2011, 07:45 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 15-05-2011, 08:39 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 16-05-2011, 08:19 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 21-05-2011, 01:54 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 22-05-2011, 08:08 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 22-05-2011, 08:26 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 23-05-2011, 09:04 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Flash - 24-05-2011, 07:42 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 25-05-2011, 05:37 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 26-05-2011, 10:57 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 02-06-2011, 08:53 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Nywa - 02-07-2011, 01:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 02-06-2011, 09:18 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 03-06-2011, 06:40 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Capsunica - 04-06-2011, 04:29 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 04-06-2011, 06:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 12-06-2011, 12:22 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 12-06-2011, 12:27 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 12-06-2011, 02:18 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 24-06-2011, 07:04 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 24-06-2011, 07:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 27-06-2011, 10:06 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 28-06-2011, 11:30 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Capsunica - 30-06-2011, 12:39 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 22-07-2011, 09:20 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 22-07-2011, 10:04 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 22-07-2011, 03:26 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 23-07-2011, 12:03 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 08-09-2011, 10:50 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 08-09-2011, 12:58 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 09-09-2011, 09:52 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 28-09-2011, 10:10 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 29-09-2011, 03:08 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 04-10-2011, 12:19 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 19-11-2011, 03:35 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 20-11-2011, 03:49 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 18-12-2011, 11:58 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 19-12-2011, 10:24 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 30-12-2011, 02:23 PM
RE: Paradiso Girls - de ^Ciresica^ - 19-01-2013, 08:28 PM
RE: Paradiso Girls - de Ayumi Michaelis - 20-01-2013, 12:58 AM
RE: Paradiso Girls - de blurose - 02-02-2013, 05:58 PM
RE: Paradiso Girls - de Maria - 09-03-2013, 08:57 AM
RE: Paradiso Girls - de Miky sweetie :3 - 12-03-2013, 11:57 PM
RE: Paradiso Girls - de dany - 14-03-2013, 09:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Paradiso Girls [SasuSaku +18] Rose ^^ 7 4.296 14-08-2011, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Pคnđค.
  [split] Paradiso Girls [SasuSaku +18] Sho-Yo 4 2.892 27-06-2011, 01:55 PM
Ultimul răspuns: Roses.on.fire
  Paradiso Girl's +18 Mishelle 9 10.336 27-05-2010, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Sin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)