Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] O ciudata si un nebun

#77
am venit cu next-ul, stiu ca e repede dar cum il am in calculator de alaltaieri me se pare aiurea sa nu-l postez, plus ca vreau mult sa va stiu parerile in legatura cu capitolul asta care e cu obtiunea +16, stiu ca nu prea conteaza, dar am zis ca avertizmentul trb pus, macar sa nu stea vreun parinte prin spatele vostru sa vada ce cititi :))
deci, ma astept sa fiti cat mai duri la capitolul asta, cum e prima data cand scriu chesti de genu stiu ca sunt departe de perfectiune si vreau sa-mi retusez minusurile :P, deci fiiitiii duriiii
si bucurati-va de penultimul capitol :P

ps: cu dedicatie pt MercyD, la multi ani scumpo :*:*



Capitolul 19


Hinata pov.


- Hyuga Hinata... vrei... vrei sa fi sotia mea?

Ma intreaba cu voce tremuranda. Imi simt inima spargandu-se de emotie si abia pot inspira destul aer incat sa-i pot raspunde.

- Da.

Ii raspund la fel de greu cum m-a intrebat el. Aproape tinandu-mi respiratia. Naruto ma priveste confuz pentru cateva secunde dupa care se ridica in picioare cu un zambet molipsitor pe fata. Isi da mana pe dupa capul meu bagandu-ma si pe mine sub geaca lui.

- Hai acasa!

Imi spune cu o voce care emana caldura si protectie si ne ridicam de pe banca pornind spre locuinta lui. Amandoi zambind ca niste copii care tocmai isi primisera acadelele mult dorite.

Ajungem la el in aproximativ douazeci de minute. Acesta isi lasa geaca in timp ce eu ma asez pe unul dintre scaunele de la bucatarie. In doua minute intra si el pe usa de la bucatarie.

- Stii? De fapt suntem singuri pe aici.

Imi spune in timp ce pe chip ii apare un zambet pervers. Stiu ce vrea si as minti daca as spune ca nu sunt pregatita sau ca nu vreau.
Blondul se apropie de mine si imi cuprinde buzele intr-un sarut plin de sete facandu-ma sa ma ridic incet de pe scaun. Eu imi dau mainile pe dupa gatul lui adancind sarutul dupa care imi incolacesc picioarele pe dupa bustul lui ajungand la el in brate. Ma duce asa pana la el in camera unde ma aseaza in pat cu grija asezandu-se si el peste mine si jocul incepe cu acordul tacut al amandurora.

Mainile lui fierbinti imi ating tot trupul strecurandu-si usor mana pe sub hainele mele in timp ce m-a saruta nebuneste. Parca ar fi astepatat asta de ani intregi. Iar eu ii raspund la fiecare sarut, la fiecare gest gasind usor o armonie intre trupurile noastre. Atingerile lui ma fac sa plutesc intr-un univers pralel, dorindu-mi mereu mai mult.
Ii aud inima cum bate nebuneste si imi pun pana pe pieptul lui parca incercand sa i-o mai linistesc. Blondul se opreste pentru o clipa si stabileste un contact visual intre noi pentru cateva secunde. Ochii lui emana fericire, o fericire aproape supranaturala pe care nu am mai vazut-o pe chipul lui niciodata. Isi pune si el mana peste a mea lasandu-ma sa-i simt bataile inimi pentru cateva clipe dupa care mi-o indeparteaza incet continuand jocul aproape nebun.
Abia mai pot sa respir, dar cui ii mai pasa de asta acum. Il vreau atat de mult, o dorinta dement de puternica pe care nu am mai simtit-o pana acum. Si stiu ca si el simte la fel. Pentru ca trupul lui vorbeste pentru el. Si pot sa-i citesc fiecare gand, fiecare sentiment. Cum probabil poate si el.
Se ridica in genunchi si isi da jos tricoul dupa care se aseaza iar peste mine muscandu-ma de lobul urechii dreapte. Am inceput sa respir sacadat din cauza avalansei de sentimente pe care le simt in timp ce mi-am bagat mainile in parul lui ciufulit tragandu-l mai aproape de mine si sarutandu-l iar cu pasiune. Il iubesc ca o nebuna iar acum simt sentimentul mai pronuntat ca niciodata. Gata sa ma doboare, facandu-ma sa devin doar o jucarie in mainile lui.
Blondul imi ridica mainile deasupra capului dupa care imi scoate bluza cu gesturi stangace. Ma priveste fixat secunde intregi dupa care imi saruta abdomenul mergand tot mai sus.
Ajungand iar la buzele mele, muscandu-mmi buza inferioara mana am scos un geamat scurt de durere combinata cu placere. Imi pipaie putin sanii prin sutienul aproape transparent dupa care imi desface incet fermoarul de la pantaloni, atingandu-mi zona sensibila prin lenjerie. Cu ajutorul meu imi da pantaloni jos lasandu-i sa cada pe langa pat. Ma saruta din nou introducandu-si direct limba in gura mea si ne lasam in voia instinctelor.
Rupe sarutul pentru cateva secunde sarutandu-mi pieptul, provocandu-mi o senzatie inimaginabila. Imi desface sutienul insa nu-l indeparteaza de pe mine. Il simt cum incepe sa tremure lasand sa se vada ca e la fel de speriat ca mine de ce v-a urma.
Se ridica din nou in genunchi ezitand parca sa continue. Privindu-ma cu niste ochii vinovati, parca asteptand ceva din partea mea. Sa-i arat poate ca-mi doresc asta la fel de mult ca el. Ma ridic si eu in sezut lasandu-mi sutienul sa cada de pe mine si apropiandu-mi gura de urechia lui.

- Te iubesc.

Ii soptesc aproape indescefrabil in timp ce mainile mele incep sa-i desfaca blugi dupa care i trag in jos fara nici o ezitare.
‘ Te iubesc’. O fraza atat de comuna intr-un moment ca asta. Si totusi simteam ca de asta avea nevoie. Si aveam dreptate, chiar mai multa decat ma asteptam. Cu un gest rapid isi da jos pantaloni aruncandu-i undeva prin camera si se urca iar deasupra mea, doar in boxeri de data asta.
Imi saruta sani nebuneste facandu-ma sa scot cateva sunete de placere in timp ce-mi indeparteaza si ultima piesa de pe mine. Il imbratisez rotindu-ma in pat in asa fel incat sa ajung deasupra lui. Ii sarut buzele intr-o parte lasandu-l sa-mi simta gustul doar partial.
Cu o mana ii ating abdomenul sprijinidu-ma usor pe el in timp ce cealalta se strecoara timid in boxeri lui atingandu-i usor jucaria facandu-l sa devina chiar mai turbat. Nu credeam ca ii atat de bine sa stii ca cineva te vrea ca un nebun. Sa stiu ca-i pot provoca toate aceste stari. Totusi, stiu ca si el are aceiasi forta asupra mea.
Si acum nu ne mai operea nimic, pentru ca deja am trecut prin mult prea multe.
Ii dau boxeri jos folosindu-ma de amandoua mainile si imediat dupa il las pe el sa treaca deasupra. Nu mai am nici o inhibitie. Nu-mi mai e frica, pentru ca stiu ca e ‘el’.
Blondul imi spune ca ‘nu o sa doara’ incercand poate sa ma linisteasca. Iar eu doar i-am zambit din toata inima dandu-i de inteles ca vreau sa fiu a lui. Si chiar vreau, mai mult decat orice. Pentru ca atunci o sa ne lege mai mult decat o prostie de contract pe care urmeaza sa o semnam. Mult mai mult…
Ma patrunde incet prima data. Imi inabus un tipat de durere, nu vreau sa creada ca sufar, in timp ce strang cearceaful cu toata forta. Apoi incepe sa faca miscari inauntrul meu, mai intai lente insa prinzand viteza cu fiecare secunda parca. Buzele lui inca imi sarutau sani apoi trecand la gura lasandu-ne limbile sa se joace pentru cateva clipe in timp ce mainile mele se jucau prin parul lui.
Dupa nici cinci minute toata durerea a disparut. Mai simt doar placerea aproape inumana. O placere pe care numai el ar putea sa ma faca sa simt, combinand atat de absurd placerea fizica cu cea psihica. Inecandu-ne in proprile sentimente. Lasandu-ne trupurile in voie, depinzand unul de altul mai mult ca oricand.
De data asta imi lasam gemetele sa se exteriorizeze dandu-i satisfactie blondului. Si e perfect, pentru amandoi. Mult mai perfect decat ma asteptam sa fie.
Fiecare miscare ne uneste mai mult, nelasand nici cel mai mic spatiu sa ne desparta. Amandoi imbatati de fericire si placere. Amandoi pierduti in imaginea celuilalt.
Dupa cateva minute jocul se sfarseste. Se intinde langa mine pe pat tragand un cearceaf peste noi.
Ma sprijin pe un cot si imi ridic capul desupra lui lasandu-mi suvitele brunete sa-i ghidile chipul. Il sarut scurt dupa care imi las capul pe pieptul lui si adormim asa. Imbratisati, de parca am fi o singura fiinta. Un singur suflet intreg.


scz de greaeli, ca de obicei :))
4



Răspunsuri în acest subiect
RE: O ciudata si un nebun... - de Twisty Emerald - 27-04-2011, 09:48 PM
RE: O ciudata si un nebun... - de hiimera - 27-04-2011, 09:51 PM
RE: O ciudata si un nebun... - de hiimera - 30-04-2011, 09:39 AM
RE: O ciudata si un nebun... - de Twisty Emerald - 30-04-2011, 08:07 PM
RE: O ciudata si un nebun... - de Twisty Emerald - 06-05-2011, 10:26 PM
RE: O ciudata si un nebun... - de Twisty Emerald - 19-05-2011, 04:06 PM
RE: O ciudata si un nebun... - de Ada - 21-05-2011, 02:07 PM
RE: O ciudata si un nebun... - de Twisty Emerald - 26-05-2011, 03:27 PM
RE: O ciudata si un nebun... - de Ada - 26-05-2011, 04:06 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 01-06-2011, 09:19 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 01-06-2011, 10:10 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Ada - 01-06-2011, 10:38 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 04-06-2011, 10:16 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Ada - 04-06-2011, 11:41 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Madalovenar - 05-06-2011, 02:13 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 05-06-2011, 11:09 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 09-06-2011, 03:16 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 09-06-2011, 03:40 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 13-06-2011, 05:13 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 13-06-2011, 05:56 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 13-06-2011, 05:56 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Madalovenar - 14-06-2011, 03:15 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Hanzade - 17-06-2011, 09:16 AM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 18-06-2011, 06:34 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 18-06-2011, 07:14 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 19-06-2011, 07:21 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Madalovenar - 20-06-2011, 09:59 AM
RE: O ciudata si un nebun - de Drama Queen - 20-06-2011, 10:49 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 21-06-2011, 07:22 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 25-06-2011, 09:17 AM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 25-06-2011, 12:14 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 25-06-2011, 04:58 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 25-06-2011, 07:13 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Madalovenar - 26-06-2011, 09:35 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Ada - 27-06-2011, 02:12 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 01-07-2011, 02:05 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 01-07-2011, 02:23 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 02-07-2011, 08:22 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Madalovenar - 04-07-2011, 01:29 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Ada - 04-07-2011, 11:18 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Anna - 04-07-2011, 11:57 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 06-07-2011, 01:58 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 06-07-2011, 04:55 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 06-07-2011, 04:56 PM
RE: O ciudata si un nebun - de stylish.lov3 - 06-07-2011, 05:02 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Anna - 06-07-2011, 08:51 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 06-07-2011, 10:36 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Madalovenar - 11-07-2011, 12:47 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 12-07-2011, 11:24 AM
RE: O ciudata si un nebun - de Anna - 12-07-2011, 02:48 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 13-07-2011, 01:09 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 13-07-2011, 06:34 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 14-07-2011, 11:32 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 15-07-2011, 01:31 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 15-07-2011, 01:56 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Anna - 15-07-2011, 04:32 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 15-07-2011, 07:06 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 15-07-2011, 10:51 PM
RE: O ciudata si un nebun - de stylish.lov3 - 17-07-2011, 10:09 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 19-07-2011, 08:44 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Anna - 19-07-2011, 09:27 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 20-07-2011, 12:49 AM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 22-07-2011, 02:03 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 23-07-2011, 07:54 PM
RE: O ciudata si un nebun - de stylish.lov3 - 23-07-2011, 11:41 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 24-07-2011, 11:31 AM
RE: O ciudata si un nebun - de Twisty Emerald - 24-07-2011, 10:19 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 25-07-2011, 12:24 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 25-07-2011, 12:44 PM
RE: O ciudata si un nebun - de stylish.lov3 - 25-07-2011, 01:26 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Anna - 25-07-2011, 01:56 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 26-07-2011, 07:07 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Anna - 26-07-2011, 08:45 PM
RE: O ciudata si un nebun - de stylish.lov3 - 26-07-2011, 11:08 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 26-07-2011, 11:33 PM
RE: O ciudata si un nebun - de hiimera - 27-07-2011, 12:01 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Miranda. - 27-07-2011, 12:26 PM
RE: O ciudata si un nebun - de crazy little red - 28-07-2011, 09:48 AM
RE: O ciudata si un nebun - de Anna - 28-07-2011, 10:57 AM
RE: O ciudata si un nebun - de stylish.lov3 - 28-07-2011, 12:04 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Rin - 28-07-2011, 12:27 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Mina-chan - 28-07-2011, 12:29 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Madalovenar - 07-08-2011, 02:26 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Ada - 10-08-2011, 11:56 AM
RE: O ciudata si un nebun - de Search - 14-10-2011, 01:41 PM
RE: O ciudata si un nebun - de Daria - 16-12-2011, 08:26 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)