Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care cuplu este favoritul tau?
Rain si Eric
27.59%
24 27.59%
Eric si Julio
58.62%
51 58.62%
Rain si Leon
10.34%
9 10.34%
Leon si Julio
3.45%
3 3.45%
Total 87 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Am I your obsession?

#19
sa incepem cu corectarea fizica21
(06-05-2011, 10:13 PM)◄Ḟani► A scris: Multumim mult de comentarii. Am venit cu nextul si de data asta sunt mai multe scene hot. Speram sa va placa 15 Acum ca am terminat cu personajele (cel putin pe moment), o sa le pun pe toate ca sa le vedeti mai bine 21
Kisses :chuu:



Capitolul 5




După puţin timp m-am îmbrăcat în cămaşa albă şi uniforma verde stând întins în pat, aşteptând începerea cursurilor (aici suna un pic aiurea,parca nu se leaga deloc, ori pui "si a antrenamentelor" ori gasesti alta continuare )urmate de antrenamente. Stăteam singur pentru că terminasem de mâncat la cantină mai repede decât ceilalţi. Mi-am închis ochii sperând că timpul va trece mai repede pentru că deja mă plictisisem. Scârţâitul uşii îmi atrase atenţia, însă nu m-am sinchisit să-mi deschid ochii. Auzeam zgomotul paşilor din ce în ce mai aproape de mine, tresărind atunci când am simţit respiraţia caldă a unei persoane aproape de gâtul meu. Mi-am deschis ochii în momentul în care buzele lui reci au atins pielea caldă a gâtului meu. Am împins persoana cu putere dându-mi seama că era Cipriano, tipul care avea aceeaşi funcţie ca şi mine în cealaltă tabară, când a făcut doi paşi în spate.
-Aş fi făcut-o cu tine dacă nu trebuia să te chem în birou aşa că mişcă-te mai repede până nu-mi revine pofta!!(saracul, a ramas nesatisfacut19)
La auzul vorbelor sale m-am ridicat imediat din pat, urmându-l până ce am ajuns pe hol. Ne-am îndreptat amândoi spre birou fără a mai scoate vreun sunet pe tot parcursul drumului, (fara virgula, nu se pune inainte de conjunctia "SI")şi (virgula)odată (virgula)ajuns la destitaţie(destinatie), m-am gândit că mă chemase tata. Ce dracu’ am mai făcut şi acum?
Brunetul de lângă mine îmi făcu cu ochiul apoi dispăru, lăsându-mă şi mai nervos decât eram înainte. Am bătut discret în suprafaţa din lemn, apoi mi-am strecurat capul înăuntru nevăzând pe nimeni. Am trecut de prag în speranţa că tatăl meu era acolo, dar nici de data asta nu l-am zărit. Zgomotul provocat de uşa ce fusese închisă mă facu să tresar şi să îmi îndrept toată atenţia către aceasta.
Chipul lui Julio îmi sări imediat în ochi, acesta stând lipit cu spatele de uşă şi cu mâna stângă aproape de clanţă. Dintr-o singură mişcare a mâinii învârti cheiea iî broască, făcându-mă să înghit în sec când mă gandeam la faptul că eram închis cu el aici.
Gândul că nu mai purta sacoul vişiniu, ci doar cămaşa ce era pe jumătate deschisă, lăsându-i abdomenul la vedere, mă făcu să-mi simt fiorii ce îmi cutremurau corpul.
Păşi spre mine, obligându-mă să fac câţiva paşi înapoi până ce m-am lovit de birou. Pentru a nu-mi pierde echilibrul m-am proptit în palmele ce le ţineam pe lemnul rece al biroului. Se apropie atât de mult încât abdomenele noastre erau lipite unul de celălalt în timp ce îşi duse o mână spre spatele meu, pentru a se asigura că nu aveam să cad.
Îmi acapară buzele într-un sărut pasional şi tandru. Îmi împinse uşor buza superioară cu limba, parcă cerându-mi voie să continue sărutul. Într-un fel sau altul m-am alăturat şi eu micuţului său joc, desprinzându-mi buzele şi permiţându-i să pătrundă cu limba în lăcaşul meu cald.
Îşi dezlipi buzele de ale mele, lăsându-mă pentru un moment cu dorinţa de a le mai simţi din nou dulceaţa. Sărutul continuă, de data asta devenind şi mai pasional ca înainte. Mâna lui se îndreptă spre ceafa mea, împingând capul spre el pentru a gusta mai mult din savoarea buzelor mele. Îmi prinse câteva şuviţe de păr în mână, trăgând de ele pentru a-mi lăsa capul într-o parte, timp în care buzele sale coborau pe gâtul meu. Apucă cu dinţii de pielea fină şi caldă, trecându-şi limba peste aceasta. Mă aşteptam să continue sărutul, însă îşi ridică capul spre mine, privindu-mă cu un zâmbet ce ma sperie.
-Ştiam că nenorocitul ăla de Cipriano nu s-a putut abţine să nu te atingă.
I-am ignorat imediat privirea, simţind cum încep să mă înroşesc. Cum de şi-a dat seama că ăla se atinsese de mine? Parcă îmi citi (citea, un imperfect pentru a arata distanta temporala deoarece nu avea cum sa i citesca gandurile si ,in acelasi timp, sa`i dea replica),gândurile căci imediat veni replica lui.
- ÃŽi simt parfumul.(interesant, are nasul de catel21)
Am înghiţit în sec, însă Julio îşi continuă treaba de parcă ar fi fost ceva normal. Îmi desfăcu sacoul şi îl aruncă pe undeva (virgula)pe jos, apoi îşi strecură mâinile reci pe sub cămaşa mea albă. Tresăream la fiecare atingere a lui, încercând să mă împotrivesc. Mi-am aşezat mâinile pe umerii săi laţi, împingându-l fără a-mi folosi toată forţa.
Îmi prinse gulerul cămăşii cu dinţii, trăgând uşor de el până la nivelul umărului, apoi se ajută de mâini şi o dădu jos(am subliniat gulerul camasii deoarece el este subiectul in aceasta propozitie si nu avea cum sa "o dea jos",daca in propozitia principala este subiectul la masculin nu se poate ca pronumele din subordonata sa fie la feminin, in concluzie alege ori la masculin, ori la feminin). Rămase aţintit cu privirea spre braţul meu stâng, pe care aveam tatuat un dragon negru de acum trei ani. Îmi acoperi sfârcul cu limba, începând să-l lingă cu pasiune în timp ce lăsa urme de salivă pe pielea mea albă, făcându-mă să gem.
În momentul în care urcă cu buzele spre chipul meu pentru a-mi oferi un alt sărut, am crezut că voi scăpa de atigerile sale care mă excitau,(punct) îmi prinse sfârcurile între degetele sale parcă strângându-le fără milă. Îmi muşcă buza şi, cu toate că mă durea, îmi făcea plăcere să-i simt gustul acela dulce. Se aplecă apoi spre pantalonii mei punându-şi mâinile pe curea pe care o desfăcu dintr-o singură mişcare, de parcă ar fi avut mulţi ani de experienţă. Când îmi deschise şliţul am făcut ochii mari târându-mă în spate pe suprafaţa biroului pentru a scăpa de el. Mă apucă de picior trăgându-mă lângă acesta.
-Nu fugi nicăieri, vulpiţo!
-Nu înţelegi?? Eu mi-o trag numai cu fetele!
-Da cine a spus că mi-o tragi tu mie, ţi-o trag eu ţie, spuse acesta în timp ce afişă un zâmbet pervers.(cea mai geniala replica, atat de logica, amuzanta si plina de perversitate)
Mă cuprinse o teamă în momentul în care îşi desfăcu şliţul şi îşi lipi organul întărit, acoperit de materialulu boxerilor, de al meu. Când îmi văzu expresia mă sărută scurt pe frunte pentru a mă calma, cu toate că nu reuşise deloc asta atunci când îmi dadu pantalonii jos. Se freca de mine asigurându-se că mă voi excita îndeajuns de tare înainte să continue. Am început a geme, mai ales când îmi prinse umflătura din boxeri, masând-o de sus în jos prin material. Am încercat să-l îndepărtez, împingându-i umerii, însă acesta mă prinse brusc de ambele mâini ca nu cumva să-l întrerup din a-şi continua treaba. Chipul său coborî spre boxerii mei, prinzând de elasticul acestora, nu înainte de a-şi trece limba peste abdomenul meu.
Îi dădu dintr-o singură mişcare jos ajutându-se de dinţi, făcându-mă să tresar şi să-mi încordez muşchii de la mâini. Mă sărută scurt pe frunte, şoptindu-mi:
-O să fie bine, vulpiţo, îţi promit!
Chipul şi vocea lui mă calmară până în momentul în care îmi prinse talia strâns şi mă penetră.
Atunci cănd l-am simţit înăuntrul meu, mi-am încolăcit mainile după gâtul sau, lăsându-mi barba pe umărul acestuia şi strângându-i pielea bronzată a spatelui, simţindu-i muşchii cum se încordau.
Mi-am acoperit gura cu o mână pentru a mai acoperi (aceasta repetitie imi deranjeaza simturile, extermin`o prin sinonime21)sunetul provocat atunci când intrase înăuntrul meu, aşteptând să se mişte, dar nu o făcea.
Îl simţeam adâncit în mine, provocându-mi o durere groaznică, dar nu aveam de gând să mă plâng în faţa lui.
-Mă doare…(parca nu voia sa se planga) e prea mare (logic)], ieşi afară din mine !(cum trece de la o stare la alta, ba se plange, ba da ordine, tare scumpa i`ai creat personalitatea) i-am spus, urmat de un geamăt lung când se adânci şi mai mult în mine.[(asta primesti daca nu esti cuminte,poate daca ii ziceai mai adanc, iesea39))
Mi-am înfipt unghiile în coastele sale, simţind cum scâncise din dinţi.
-Ieşi odată afară, la dracu cu tine şi cu şcoala asta! am urlat.(ah, cata enervare, oricum inca o replica fenomenala, de unde le scoti?)
Răsuflu uşurat atunci când scoase organul din mine, lăsând în urmă o durere insuportabilă. Simţeam cum lacrimile îmi stăteau să cadă, însă nici nu mă gândeam să le dau voie, aşa că mi-am muşcat buza.
Mă penetră din nou, simţind cum de data asta se mişca mai repede şi mai des, făcându-mă să gem la fiecare mişcare de dute-vino. Tot trupul mi se încălzise treptat, la un moment dat parcă arzând.
Nu cred că eram singurul fierbinte, ci şi trupul lui Julio era la fel.
Îl simţeam înăuntrul meu atât de adânc încât la fiecare mişcare, cât de mică ar fi fost, scoteam câte un geamăt. Stăteam agăţat de gâtul lui ca o pisică, tânjind după mai multă plăcere.

sper sa nu te deranjeze critica mea la sange, sa zic asa,
cele inclinate sunt comm care mi`au venit pe moment,
infara de cele mentionate in text nu am de afirmat decat ca de descurci bine cu totul si ca ai mai evoluat..
astept cu nerabdare nextulpupic
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata


tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola22, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Am I your obsession? - de Rain - 20-04-2011, 12:38 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 20-04-2011, 01:21 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Stormrage - 20-04-2011, 05:33 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de alexutzy97 - 23-04-2011, 04:31 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 25-04-2011, 06:55 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de .Dudiii - 25-04-2011, 07:47 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Blue Sky - 25-04-2011, 08:01 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 25-04-2011, 09:55 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 29-04-2011, 02:37 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 29-04-2011, 06:48 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 03-05-2011, 05:29 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 03-05-2011, 08:41 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Blue Sky - 05-05-2011, 02:29 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Ellys - 06-05-2011, 09:34 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 06-05-2011, 10:13 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de angel cat - 07-05-2011, 09:43 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Stormrage - 07-05-2011, 10:53 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 07-05-2011, 04:47 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Ellys - 07-05-2011, 06:29 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Erion. - 11-05-2011, 03:37 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Ellys - 13-05-2011, 09:35 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 15-05-2011, 12:26 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 15-05-2011, 10:03 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de MiraA - 17-05-2011, 10:30 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Mizuki Lulu - 18-05-2011, 08:31 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Erion. - 22-05-2011, 09:43 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de MiraA - 24-05-2011, 03:30 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 25-05-2011, 06:51 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 25-05-2011, 10:18 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 26-05-2011, 09:15 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Mizuki Lulu - 29-05-2011, 11:23 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kd.sens - 30-05-2011, 05:20 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de MiraA - 30-05-2011, 05:43 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 30-05-2011, 07:16 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Ellys - 30-05-2011, 07:59 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 30-05-2011, 08:04 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kd.sens - 30-05-2011, 08:51 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 31-05-2011, 10:17 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Erion. - 05-06-2011, 02:24 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de .Dudiii - 05-06-2011, 10:24 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 05-06-2011, 11:02 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kd.sens - 05-06-2011, 11:51 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 06-06-2011, 10:00 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Flash - 06-06-2011, 10:46 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de βεκi - 07-06-2011, 09:41 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Mizuki Lulu - 08-06-2011, 11:08 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de MiraA - 09-06-2011, 05:16 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 09-06-2011, 11:01 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kd.sens - 09-06-2011, 11:30 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Flash - 10-06-2011, 10:09 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de .Dudiii - 10-06-2011, 10:23 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kimera - 10-06-2011, 11:10 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 10-06-2011, 12:46 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Camelie. - 13-06-2011, 08:54 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 16-06-2011, 10:36 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 17-06-2011, 10:41 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Erion. - 21-06-2011, 04:17 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de .Dudiii - 21-06-2011, 04:42 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de MiraA - 21-06-2011, 08:57 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Camelie. - 21-06-2011, 09:09 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 21-06-2011, 10:38 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 23-06-2011, 10:04 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kimera - 25-06-2011, 01:40 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de yaoi maniac - 25-06-2011, 04:18 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 28-06-2011, 03:43 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Zyklon - 28-06-2011, 04:30 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de alexutzy97 - 28-06-2011, 07:33 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 28-06-2011, 08:26 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 29-06-2011, 10:42 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kd.sens - 30-06-2011, 06:18 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Camelie. - 02-07-2011, 12:40 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de yaoi maniac - 02-07-2011, 05:26 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 02-07-2011, 07:00 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Erion. - 05-07-2011, 05:34 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 05-07-2011, 05:47 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Blue Sky - 05-07-2011, 06:25 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Zyklon - 05-07-2011, 07:42 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Camelie. - 05-07-2011, 09:28 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kd.sens - 06-07-2011, 10:09 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 06-07-2011, 02:54 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de KathVonTe - 07-07-2011, 01:14 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 21-07-2011, 11:05 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Zyklon - 22-07-2011, 08:40 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de wilma eelskin - 22-07-2011, 10:45 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 22-07-2011, 10:51 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Camelie. - 22-07-2011, 11:32 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Drama Queen - 22-07-2011, 05:11 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de βεκi - 22-07-2011, 08:30 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 22-07-2011, 10:04 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de FrogyGirl - 25-07-2011, 02:50 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de alexutzy97 - 25-07-2011, 04:14 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Erion. - 30-07-2011, 01:49 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Zyklon - 30-07-2011, 09:06 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 30-07-2011, 12:14 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kimera - 30-07-2011, 12:43 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Blue Sky - 30-07-2011, 01:06 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de βεκi - 30-07-2011, 02:31 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 30-07-2011, 05:35 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Camelie. - 30-07-2011, 10:12 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de KathVonTe - 05-08-2011, 12:58 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Flash - 12-09-2011, 01:08 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Piersicuta - 21-09-2011, 04:41 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Deeh - 01-10-2011, 01:20 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Rain - 02-10-2011, 09:49 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de MiraA - 02-10-2011, 10:53 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Zyklon - 03-10-2011, 03:06 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Addeh - 03-10-2011, 06:08 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Piersicuta - 03-10-2011, 06:11 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Deeh - 03-10-2011, 07:21 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Flash - 06-10-2011, 08:24 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Aiwendil - 17-10-2011, 04:06 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de •Fluffy - 23-10-2011, 07:13 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Erion. - 27-12-2011, 03:56 AM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Kimera - 27-12-2011, 05:24 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Deeh - 28-12-2011, 05:03 PM
RE: Am I your obsession? (+18) - de Zyklon - 03-01-2012, 02:46 PM
RE: Am I your obsession? - de Rain - 14-01-2012, 05:50 PM
RE: Am I your obsession? - de Kimera - 14-01-2012, 07:55 PM
RE: Am I your obsession? - de MiraA - 14-01-2012, 09:25 PM
RE: Am I your obsession? - de Flash - 15-01-2012, 05:28 PM
RE: Am I your obsession? - de Lexxu - 01-02-2012, 06:50 PM
RE: Am I your obsession? - de Sasha. - 02-02-2012, 01:53 PM
RE: Am I your obsession? - de Rain - 05-02-2012, 09:15 PM
RE: Am I your obsession? - de Lexxu - 05-02-2012, 09:27 PM
RE: Am I your obsession? - de hyoko - 05-02-2012, 11:06 PM
RE: Am I your obsession? - de Kimera - 06-02-2012, 01:45 AM
RE: Am I your obsession? - de Addeh - 09-02-2012, 05:12 PM
RE: Am I your obsession? - de Zyklon - 09-02-2012, 05:51 PM
RE: Am I your obsession? - de Erion. - 10-03-2012, 01:57 AM
RE: Am I your obsession? - de Kimera - 10-03-2012, 02:24 AM
RE: Am I your obsession? - de Lexxu - 10-03-2012, 10:13 AM
RE: Am I your obsession? - de PervyTeoYaoi_Shinee - 10-03-2012, 03:08 PM
RE: Am I your obsession? - de MiraA - 11-03-2012, 12:04 AM
RE: Am I your obsession? - de Rain - 01-04-2012, 01:26 PM
RE: Am I your obsession?[Terminat] - de MiraA - 01-04-2012, 02:52 PM
RE: Am I your obsession?[Terminat] - de Kimera - 01-04-2012, 10:37 PM
RE: Am I your obsession?[Terminat] - de Rain - 02-04-2012, 12:17 AM
RE: Am I your obsession? - de Flash - 02-04-2012, 06:48 PM
RE: Am I your obsession? - de Zyklon - 05-04-2012, 05:14 PM
RE: Am I your obsession? - de Rain - 07-04-2012, 12:58 AM
RE: Am I your obsession? - de Erion. - 30-04-2012, 11:18 PM
RE: Am I your obsession? - de Alixa - 01-05-2012, 12:09 AM
RE: Am I your obsession? - de Kimera - 01-05-2012, 10:42 AM
RE: Am I your obsession? - de MiraA - 02-05-2012, 12:28 AM
RE: Am I your obsession? - de Ciquita - 25-05-2012, 03:46 PM
RE: Am I your obsession? - de Rain - 09-06-2012, 11:13 PM
RE: Am I your obsession? - de Ciquita - 09-06-2012, 11:51 PM
RE: Am I your obsession? - de Alixa - 10-06-2012, 01:47 AM
RE: Am I your obsession? - de Kimera - 10-06-2012, 11:46 AM
RE: Am I your obsession? - de Lexxu - 15-06-2012, 12:52 PM
RE: Am I your obsession? - de Erion. - 28-06-2012, 12:36 AM
RE: Am I your obsession? - de Lexxu - 28-06-2012, 09:05 AM
RE: Am I your obsession? - de Kimera - 28-06-2012, 10:38 AM
RE: Am I your obsession? - de Rain - 02-07-2012, 02:06 AM
RE: Am I your obsession? - de Kimera - 02-07-2012, 11:12 AM
RE: Am I your obsession? - de Erion. - 06-07-2012, 12:43 AM
RE: Am I your obsession? - de Sushi - 06-07-2012, 01:02 AM
RE: Am I your obsession?[TERMINAT] - de Lexxu - 06-07-2012, 09:27 AM
RE: Am I your obsession?[TERMINAT] - de Kimera - 06-07-2012, 02:00 PM
RE: Am I your obsession?[TERMINAT] - de Deeh - 12-09-2012, 06:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.520 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)