Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

Alin, la rugamintile tale infocate si aproape disperate, o sa-ti fac o descriere. Glumesc, na, am fost atat de impresionata de ceea ce ai scris mai sus despre mine, ca nu ma lasa inima sa nu-ti raspund, vazand ca tu ma iubesti atat de tare (sau unele parti din mine, especially my ass, dupa cum tot zici tu acolo).

De cand ne stim? Din vara? Da, din vara. M-ai tinut ocupata si m-ai facut sa rad ca o iepuroaica simpatica, ca na, probabil la asta te pricepi cel mai bine (desi si tu la randul tau ai un ras colorat, aurolacule). Ma enervezi teribil. Sunt zile cand ti-as trece capul printr-un zid apoi te-as despica cu o drujba. Dar sa nu vorbim de violentele din familia noastra, ca apoi practica isi va pierde tot farmecul (beware).

Ai un talent dubios de a te baga sub pielea oamenilor, apoi fugi ca desteptu' si ne faci sa ne intrebam daca mai traiesti sau nu. WOWOWOWOW , esti viu. YOLO. SWAG. In mod surprinzator, ai momente cand poti sa fii si serios. Incredibil, stiu. Dar majoritatea timpului esti un jackass si-mi vine sa te zbor la mama dracu si sa trec cu trenul peste tine. Te crezi talentat. You suck.

Mai esti mascota sau ai fost detronat? Hahaha, ti s-a scufundat corabia. You woke up in a brand new kitchen. Poate se darama pe tine. Si poate renasti de sub daramaturi ca Aizen, daca tot ai atins perfectiunea acum. Lasa-ti barba, serios. Poza aia e relativ simpatica. Fa-te smecher, nu fi fraier.

PA! Crazy-monkey-emoticon-138
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~



Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM
RE: Caracterizeaza userul de deasupra (2) - de Agrona - 08-04-2014, 12:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 51.053 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.733 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)