Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

#95
Neah, modific caracterizarea lui Ann acum si revin si pentru tine. Tocmai mi-am dat demisia, nu cu mult succes. FREEDOM, in a good mood and wanna play, so come to mama 5 I ain't afraid of nobody, gurl.

Asa, nu o sa incep sa mint si sa te lingusesc sau ceva de genul pentru ca nu imi sta in fire. Noi doua am vorbit parca, nu? Ceva de Photoshop, pe mess acum x ani lumina. Si ca tot suntem la capitolul arta digitala, vreau sa remarc aici faptul ca ai evoluat foarte mult in domeniu si acum chiar esti la nivelul de competitie, lol, de fapt chiar m-ai depasit de mult, cand reusesc sa revin, va trebui sa facem un duel. Pana atunci vreau sa fac o cerere de set 5.

Anw, mie personal nu imi e frica de tine, bine, sunt mai mare, ar fi culmea; dar in acelasi timp nu inteleg cui si de ce i-ar fi. Desi sunt foarte sigura ca ne-am certat pe undeva prin topicurile de SOTM, nu esti o persoana care sa impuna frica si imi pari de fapt destul de sociabila.

In materie de gusturi muzicale, pe deoparte chiar imi placi, pe alta cam scartaie treaba. Nu prea am inteles niciodata cum poti amesteca Metallica cu Seether si Nickelback 17. Sa zicem ca trec peste pentru ca asculti Serj Tankian.

De posturile tale din ultima vreme nu pot sa zic multe, sunt destul de generale, nu stiu cam ce preferinte ai in carti si filme ca sa imi pot forma o parere mai completa.

Asta l'huego.

EDIT: Ryuu, draga, decat sa zici trei cuvinte seci, mai bine nu le zici. Nu sunt incordata, sunt chiar foarte chill. Si nu oamenii pe care i-am intalnit aici m-au schimbat, in afara de soldatii canadieni de la care am invatat o groaza in ultimii doi ani, ci m-a schimbat experienta de viata. In realitate sunt o persoana foarte sociabila si tacanita, iar cei care ma cunosc de pe aici, iti pot confirma asta. Ask Aly. Da, am stat in Brasov pana in martie 2009.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky



Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Lia - 05-12-2011, 07:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 51.054 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.733 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)