Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

#56
Doamne, deci tu, Kayla, iubirea mea, ești genială, semăm cu tine, și tu cu mine, știu că nu are logică, dar tu femeie, ești perfect, cel puțin pentru mine.
Ești foarte inocentă și mai tot ce te înconjoară te rănește, dar după ce vine superba ta Zuzulină, imediat te faci tare ca piatra și iute ca săgeata și devii Kayla mea care știe ce vrea xD.
Ai avut probleme cu niște incompetenți, dar, te-am ajutat să treci peste, și pot spune cu onoare că ești o elevă perfectă, prinzi așa de repede tot ce îți spun și mă faci să râd prin modul tău de a fi, cel puțin ieri când eu îți explicam cu culori tu tot spuneai „ sunt o proastă, știu ! ”, dar eu te contraziceam și îți spuneam că ești superbă și că nu te merită idioții ăia fără pic de minte.
Mereu m-ai făcut să mă simt bine și să râd, cel puțin azi, când mă vedeai la Web și îmi spuneai „ mamă ce obrăjiori roșii ! ” iar eu muream de rușine, mai ales după când îmi spuneai în telefon „ îndrăgostita ”.
Mai mereu îmi ghicești gândurile și mai mereu mă contrazici când spun chestii de genul „ sunt urâtă ”. De aceea îți mulțumesc că mă faci să am mai multă încredere în mine și că ești alături de mine mereu, cel puțin când am avut probleme cu acel „ dobitoc ” sau acum când parcă sunt vrăjită de iubire o.o.
Mi-ai arătat că nu trebuie să îmi pese cei din jur, și mai ales, mi-ai arătat că merit tot ce este mai bun.
Ai o voce așa de dulce, încât fac diabet când o aud. Este de BARBIE pentru numele lui Dumnezeu, BARBIE, de aceea îți ador vocea, și mai ales că te mai ador că mă contrazici când îmi spui că nu am voce de rață sau de ce mai spun eu.
Arăți și foarte bine pe deasupra și nu înțeleg cum dobitocii ăia spun ce spun și stai liniștită, o să se plictisească de fufa aia roz cu hârtie igienică în sutien și o să se întoarcă în limbă după tine.
Uneori ești așa de calmă, încât cred că vorbesc cu pacifisită, dar uneori ești așa răutăcioasă, cum ai fost acum câteva minute cu „ DECI TOT CA MINE IESE, NU MĂ CONTRAZICE ! ”.
Ești așa dulce și răbdătoare câdn îți povestesc aiurea, parcă vorbiind în dodii și mă suporți și cu bune și cu rele.
Acum îmi cereai voie să scrii ceva în caracterizare, dar ce, ai nevoie de permisiunea mea ? Nu, doar prietenii nu au nevoie de permisiuni, sau cel puțin tu nu ai nevoie de permisiunea mea.
M-ai ajutat când mi-a fost greu, când am plâns, iar a doua zi mă plângeam la tine, și gândești foarte matur, de aceea cred că mă înțeleg așa bine cu tine.
Poate unii or spune că ești rea când mai lași comentarii, dar eu nu sunt de aceeași părere, eu cred că ești foarte blândă și înțelegătoare, sunt sigură de asta.
Ești mai dulce ca mierea și mai agilă decât cred unii - R. sau M. - de aceea o să le dai la toți peste nas când o să le dovedești că ai lăsat totul în urmă.
Nu știu, aș mai spune, dar mi-e că mă repet dar sub alte forme, în orice caz, te iubesc mă, pufulici, diamantici, zgribulici, dulciți, pălinci și alte diminutive O.O. Într-un cuvânt: perfectă. Pentru alții nu, dar pentru mine da. Love yea, Kayla pupic.

EDIT: MĂ FACI SĂ ROȘESC, REAO! UITE CĂ AI OBȚINUT CE AI VRUT grr !
[Imagine: Jun0xCa.png]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Daria - 26-07-2011, 07:06 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 51.050 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.733 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)