Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Unforgotten memories^^

#3
Fără alte cuvinte, o să încep să pălăvrăgesc.

FirÅŸt.

E drăguţică imaginea, dar nu îmi place unghiul din care ai făcut-o. Făcută de sus, pare doar o ciupercă normală. Eu aş fi luat-o de mai jos puţin. Also, nu îmi place focalizarea prea mult. Nu ştiu ce aparat foloseşti, dar la al meu, când focalizez, apare clar numai obiectul pe care vreau să-l fotografiez, iar restul mai în ceaţă. După părerea mea, fundalul cu frunzele moarte strică poza şi, de asemenea, crenguţele alea care stau pe ciupercă. Apreciez calitatea.

Secănd.

Asta îmi place mai mult, mai ales că focalizarea e mai bună. Also, calitatea este bună fiindcă pot să văd şi picăturile de apă de pe trandafir. Singurul lucru ce nu mi-a plăcut este unghiul [ ştiu, sunt ciupit cu unghiurile, dar eu fac des poze la trandafiri şi folosesc diferite unghiuri ] . Adică, e văzut de sus şi se vede prea mult tulpina. E destul de bun unghiul, dar mie îmi atrage prea mult atenţia tulpina şi mă uit mai mult la ea decât la floare.

Third.

Sincer, unghiul ăsta îmi place mai mult. De ce ? Pentru că îmi atrage atenţia asupra florii şi nu mă uit atât de mult la tulpină. Also, arată frumuseţea şi sensibilitatea trandafirului. Also, e destul de bine focalizat, deşi în stânga sus e mai blurish decât în dreapta jos.

Last.

Şi asta e drăguţă, deşi nu mă impresionează. E foarte comună, după părerea mea. Puteai să o măreşti astfel încât să se vadă doar curba aceea pe unde circulă oamenii ăia doi şi puţin casele. Practic, după mine, poza ar fi arătat mai bine fără cele două biserici şi din alt unghi. Îţi sugerez alt unghi pentru că acel copac îţi atrage privirea de la orăşel.

În pozele tale apreciez foarte mult calitatea lor. Sunt foarte clare şi deloc mişcate. Asta pot spune că îmi place cel mai mult. De asemenea, aş vrea să aflu ce aparat foloseşti fiindcă sunt foarte bune pozele.
Trebuie doar să ai grijă la unghi şi focalizare căci în fotografiile tale trebuie să vedem o altă parte a lumii pe care nu o vedem cu ochii noştri.
Succes.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Răspunsuri în acest subiect
Unforgotten memories^^ - de KawaiiAlice - 25-03-2011, 11:51 AM
RE: Unforgotten memories^^ - de Ang. - 25-03-2011, 04:56 PM
RE: Unforgotten memories^^ - de Me†al. - 25-03-2011, 10:37 PM
RE: Unforgotten memories^^ - de Flash - 25-03-2011, 10:53 PM
RE: Unforgotten memories^^ - de KawaiiAlice - 26-03-2011, 04:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Memories <3 Mariah . 0 1.810 09-04-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Mariah .


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)