Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Romanii au talent

#11
Am vazut 1-2 episoade, stricand traditia de "Vineri seara este dedicata filmelor proaste de pe Kanal D" cred ca este evident ca-i copy-paste Britains got talent, nu ca ar fi o problema.
E destul de simpaticut, in principiu te uiti pentru pocnitii care se fac de ras, sunt vreo 2-3 care chiaaar...au what it needs, cativa lame-ari care nu inteleg de ce au fost acceptati, si restul mediocri. Aia din culise sunt cu adevarat jalnici, nu se compara glumele lor proaste cu cele din BGT.
Cat despre juriu... cum s-a mai spus- fiecare are un anumit rol, like... Mihai care face pe Simon Cowell.
Do not speak unless you can improve the silence.

#12
Am vazut emisiunea asta. Prima data cand m-am uitat am zis: "sa vedem ce o sa se mai intample aici". Ca prima parere: draguta. Pot spune ca am ras si m-am simtit bine uitandu-ma cum se fac altii de ras la tv. Ma uit in fiecare vineri la ea si asta pentru ca stam toti, ma rog, aproximativ toti si decat sa ne uitam la "In puii mei", cum divorteaza Iri si cu Moni [stirea asta mi-a mancat toti nervii, peste tot numai asta vezi] sau alte emisiuni caca de genul acela mai bine ma uit la altceva, ceva mai placut.
Nu ma deranjeaza ca e plagiata; bine ca cel putin le-a venit in minte sa faca lucrul asta.
De ce ma uit? Pentru ca vin tot felul de oameni, majoritatea care se fac de ras, de exemplu persoane care ar trebui sa mai exersese intai cu dusul sau cu peria, in baie, apoi sa se urce pe o scena, sau chiar doamne in adevaratul sens al cuvantului care cred ca au un talent deosebit si acela e de a dansa [sa ne aducem aminte de doamna/domnisoara] care s-a prezentat intr-un costum rosu, transparent si a inceput sa danseze (dansa fiind cam plinuta) - a nu se intelege ca am ceva cu persoanele plinute, doar ca tanti aia fot jenibila].
Juriul e destul de lame parerea mea. Lui Mihai niciodata nu ii convine aproape niciodata nimic si face niste comentarii uneori, sincer ma mir ca inca nu l-a pocnit nimeni [desi in emisiunea trecut cineva din public s-a urcat acolo pe scena si i-a zis ca abia se abtine sa nu il pocneasca], partea amuzanta la el e ca atunci cand ramane impresionat de ceva face o moaca de tamp. Andi e cel mai tare, are rabdare cu toti, ba chiar pe unii ii lasa sa ajunga in culmea prostiei doar pentru a putea sa il enerve pe Mihai. Andra... sincera sa fiu habar nu am care e rolul ei acolo. Personal am ceva cu rasul ei, detest felul in care rade, e asa de fals. Stie sa zica doar "da" sau "nu", uneori mai face si ceva comentatii insa eu cred ca e de umplutura, pentru ca Andi si Mihai fac tot show-ul.
In concluzie, mie imi place. E un mod dragut de a te relaxa intr-o vineri seara.
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.

#13
Dupa parerea mea emisiunea e draguta. Plagiata sau nu, tot ma face sa rad in anumite momente 21 , mai ales atunci cand vin mosii si babele sa cante. Adica am vazut cativa oameni acolo care pot spune ca au talente. Uneori, si trebie sa recunosc, uneori emisiunea devine plictisitoare, cel putin asta mi-se-ntampla mie. Deobicei vineri seara n-am ce face si incep sa ma uit la ''Romanii au talent'' ca sa-mi ocup timpul. Dar faza nasoala, adica ce ma enerveaza pe mine, este ca vin si scarbosi deastea care isi scot laptele pe ochi 24 etc. Am observat ca deobicei cei care danseaza break-dance merg in finala. Ma mai deranjeaza ca juriul uneori nu e corect, adica atunci cand vin niste copii mai mici sa cante, chiar daca au cantat foarte prost ii baga in finala. In rest mi-se pare ok.

#14
Romanii au talent :]]
Imi place mult emisiunea, au venit si astia cu idei noi ca ne plictisisem de aceleasi emisiuni fara nicio valoare. Stiu ca astfel de emisiuni sunt si in alte tari, dar putin ma intereseaza. Am fost foarte impresionata inca de la inceput, mai ales de talentul unor oameni. Ma bucur caci prin intermediul acestei emisiuni am putut "cunoaste" persoane noi cu povesti de viata diferite si care au un talent de aratat. Ar trebui si noi romanii sa ne mandrim cu ei, mai ales daca avem si cu cine.
Pe langa adevaratele talente, m-am simtit bine vazandu-i si pe acei oameni care mai mult s-au facut de ras in fata unui numar mare de telespectatori. Nu stiu daca au venit din lipsa de creier sau doar ca sa amuze publicul. Cel putin eu am ajuns in unele momente sa rad cu lacrimi :]] Cine ii stie pe nebunii aia care au venit sa tunda o oaie ?15 Adevarat talent, ce pot spune. M-am rugat la Dumnezeu sa nu omoare oaia , caci foarfeca aia era mult prea aproape de ochii bietului animal.
Juriul...imi place si nu. Preferatul meu este Andi, deoarece cred ca este un tip de treaba, care nu jigneste cum face deseori Mihai, este foarte amuzant si prinde gluma. Mihai este prea serios si din prima doreste sa-i elimine pe concurenti daca vede ca nu au inceput bine. Eu cred ca toti merita o sansa pana la urma si nu ai cum sa vezi talentul unui om doar din primele 5 secunde. M-a enervat in unele momente, deoarece fusese mult prea nesimtit si a ajuns chiar sa jigneasca concurentii. Acel om din public care s-a luat de el amenintandu-l ca il va plesni a facut o treaba grozava 21 Ma bucur ca cineva s-a luat de el. Uneori chiar a intrecut limitele. Andra...imi place de ea din multe puncte de vedere, dar nu prea i-am vazut rolul acolo.
Deasemenea, cum i-as putea uita pe Smiley si Pavel 21 Ei fac tot spectacolul, sunt foarte amuzanti si se comporta frumos in fata camerelor. Chiar isi merita locul la aceasta emisiune.
Astept sa vad cum se vor descurca semifinalistii in continuare. Sper ca juriul i-a ales pe cei mai buni.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#15
Plagiată sau nu, e o reuşită din unele puncte de vedere. Nu înţeleg ce se face atâta caz, de parcă e prima emisiune care copiază ceva anume. Aşa funcţionează lumea, în general. Aşa că, personal, chiar nu mă "stresez" din pricina aceasta.

M-am uitat şi eu la mai multe episoade, well, câteva, nu văd în fiecare vineri, doar când mă uit la tv, but de obicei vineri seara ies, so lol. Şi totuşi, am văzut câţiva copii talentaţi pe acolo, şi emisiunea asta e destul de benefică pentru ei, dat fiind că s-au "afirmat". Ştiu că m-a impresionat, din ce am văzut eu, o fetiţă care a cântat operă, un băiat care a dansat un dans de'a lui Michael Jackson, nişte dansatori, era o trupă de 4 sau aşa ceva ... oh, băieţelul cu beat boxing, I liked him, şi dansatoarea la bară - kidding 21 ea a fost epic fail. Desigur, înţeleg că se necesită o anumită pregătire ... din punct de vedere al gimnasticii să faci aşa ceva, dar tot dans la bară extraordinar de vulgar a fost şi nu pot pricepe de ce i s-a dat "Da", a fost penibilă.

Şi sunt multe cazuri penibile, oameni care vin acolo pentru că nu au ce face. Unii sunt amuzanţi, alţii sunt pe atât de ridicoli pe cât de adevăraţi, şi îţi vine şi să plângi realizând situaţia din ţară, cât de ignoranţi sunt unii. BUT, still! unii dintre ei au talent, nu poate fi contestat acest lucru. Alţii sunt doar de umplutură, indeed. Ca cel care a venit să tundă o oaie pe scenă * laughs * ăla m-a amuzat la maxim.

Anyway, despre juriu... ce pot spune, sincer îmi place de Andi, îmi pare destul de... imparţial, să zic aşa. Andra nu e bună deloc în juriu, come on, unele chestii o sperie şi ar da Nu doar pentru că au speriat-o şi dă Da oricărei chestii înduioşătoare. really, not. Mihai Petre mi se pare că exagerează uneori, pe lângă faptul că e foarte nesimţit, really, uneori chiar nu are nici un sens, şi m-a dezamăgit că a dat un DA tipei cu bara. Frate, he's also lame.
Anyway, ce ne interesează juriul, I mean, eu mă uit - când mă uit- pt cei ce participă, unii chiar m-au impresionat. Restul... amuzat.

But, lol, nu mă uit de fiecare dată, so nu ştiu chiar tot ce s-a întâmplat pe acolo. În principiu, îmi pare că emisiunea încurajează foarte mult oamenii talentaţi... şi nu numai 21 - lol, şi ... well, nu îmi pare o emisiune negativă, deloc. It's a good thing, really.

#16
Mă uit şi eu. 21 De fiecare dată şi chiar îmi place. Oricum, e o alternativă mult mai bună ca "Dansez pentru tine", unde ţinea 5 ore şi dans era doar un sfert din emisiune.
Mi-e milă de ăia care vin şi se fac de râs, da' tot nu mă pot abţine şi râd şi eu de ei. 21
Mi se pare stupid că unii trimit copii acolo şi e aiurea rău. Cum să-i spui "NU" unui copil??
E o prostie că e un singur premiu. Sunt mai mulţi talentaţi şi chiar e greu să alegi şi faptul că publicul votează e o prostie. Lumea deja vrea să-l voteze pe Adrian cum-îl-cheamă *băiatu' care cântă rap şi e orfan* şi el cântă bine, dar mi se pare că nu suficient de bine pentru finală şi oamenii vor să-l voteze ba pentru că e orfan şi sărac, ba pentru că (,) cântă rap.
E aiurea să îl votezi pentru că e orfan. Aşa, hai să se strângă toţi orfanii din ţară şi să facă PROtv-ul pomană cu ei. Emisiunea nu promovează cazuri umanitare. Nu ar trebui ca publicul să aibă un punct de vedere atât de important în alegerea câştigătorului pentru că nu poţi fi imparţial *sau, mă rog, mulţi nu pot fi*.
Ca fapt divers, mie chiar mi-a plăcut dansatoarea la bară şi mă bucur că a trecut mai departe deşi eu cred că nu are nicio şansă. Finala se va da oricum între Narcis Ianău şi Adrian (aşa cred eu). Nu contează cât de vulgar a fost. E talentată şi s-a descurcat. Nu văd de ce ar fi trebuit să fie respinsă pentru că dansul a fost "vulgar".
Juriul...e echilibrat. 106 Andra se sensibilizează la orice, Andi face glume şi e undeva la mijloc, Mihai Petre e ăla rău. 21 *Deşi mie-mi place cel mai mult.*
Despre emisiune pot spune că e bună, deşi are lipsuri.

#17
Emisiunea este destul de reuşită , spre deosebire de alte emisiuni româneşti care sunt mai mult decât jalnice . Nu contează că este plagiată , ,măcar ies în evidenţă unele persoane care chiar au talent . Totuşi , este evident că multe persoane s-au dus acolo doar pentru a apărea la TV , nu pentru că ar avea vreun talent anume .De exemplu , tipul ăla care făcea pe vampirul, mi s-a părut de-a dreptul jalnic , la fel şi tipa aia cu "melodia ţigăneasca" şi profesoarele alea nebune .
Dintre toţi , cel mai mult îmi plac Narcis , Ţutu Adrian si Cristina & Alina , care chiar sunt talentaţi .
Juriul este destul de bun, cu toate că nu prea înţeleg de ce a fost aleasă Andra . Prin urmare, emisiunea este ok .106

#18
Da, dupa mine romanii N-AU TALENT 24 ok poate au putini, dar stii cum e..Romanii au talent precum Becalii stie sa-si aleaga jucatorii !
Pe acolo am vazut oameni care nu aveau NIMIC dea face cu talentu, deci NIMIC ..zero 21Totusi, este o emisiune buna, de comedie ! Singurii concurenti care mi-au placut au fost Tutu adrian si Alea 2 care au trecut ieri. Ma uit mereu sa rad bine, in rest 78 cam suntem AGAIN de rasul europei.

[center] Sometimes Time Just Wont Repair Things..[/center]


#19
Păi .. părerea mea este abstractă despre această emisiune, am văzut 3-4 " episoade " dacă se numesc aşa şi până la urmă m-am plictisit, speram mai multă aventură. Sunt foarte mulţi oamenii care se prostesc adică cum naiba a ajuns oamenii ăia care îl tundeau pe ăla chel şi parcă eram în Iad în semifinală?! WTF? O.O Asta a fost banal şi prostesc, dar mă bucur că a ajuns tipu' ăla care spăla maşini şi a cântat "Ce frumoasă eşti" de Mihai Traistariu. Uneori mă bucur că sunt şi oamenii amuzanţi pe acolo să mă bine dispună, dar sincer românii au talent numai că nimeni nu îl vede.

Din juriu preferatul meu este Andi. Mihai Petre exagerează cu cruzimea lui şi mai bine dădea Da la ăla cu lama lui, să învăţăm cum să tundem o oaie sau să cântăm la frunză. Aiurea! Andra se sperie foarte repede, dar e mult mai bună ca Petrică că ăla e groaznic, ea poate cine ştie.. face alegirile bune cu Andi.
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#20
Mie imi place sa ma uit la emisiunea asta cand ma plictisesc. Mai sunt niste lame-ari pe acolo. Unii groaznici...ce sa mai zic 21 Dar chiar sunt si persoane talentate. Care, poate, vor arata lumii acest talent al lor. Juriul mi se pare foarte haios. Adica, i like cand Mihaita si Andi se tachineaza. Sunt amuzanti cateodata. Emisiunea da, e oarecum plagiata. Dar nu numai noi am luat-o, ci mai multe tari. Adevarat ca la BGT sunt cele mai tari faze. Am impresia ca la un moment dat venise unu ca cica el poate sa manance mai multe ferero roche, sa sparga recordul. Asa zisul record era parca de 7 si asta mancase 5 ferero roche intr-un minut 24) cred ca si eu puteam mai repede 21. Dar, si in Romania merge. Ocupa timpul de plictiseala cea ce e foarte bine . 10
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)