Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Doriti un al doilea sezon al ficului?
Da.
100.00%
32 100.00%
Nu.
0%
0 0%
Total 32 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Angel without soul - sez.1

#35
Am venit cu noul capitol mai repede decat m-am asteptat 21 In fine, acest capitol vreau sa il dedic lui gabytsswh pentru comentariu de la profil ( mersi scumpo pupic ) si pentru LovelyVampire ce prefera sa-mi spuna personal ( adica la scoala 21 ) parerea despre fic. Bineinteles sper ca si ceilalti cititori sa-l citeasca cu mare placere ^^
Tot din perspectiva lui Matsuro vorbesc so, spor la citit guys!


~Capitolul 10 Punctul slab~



Lumina imi strapunge privirea si ma face sa-mi deschid ochii. Primul lucru pe care il vad este imensa incapere in care ma aflam, adica sufrageria de la parter. Ma ridic brusc in capul oaselor si vad ca sunt invelit cu un cearsaf subtire, alb, ce mirosea tot a sampon. Imi trec mainile prin par, apoi ma dezvelesc. Eram imbracat doar in boxeri si ciudat, iar nu-mi aminteam ce am facut aseara. Cand sa ma ridic de pe canapea o durere imi inconjura talia, facandu-ma sa ma aplec usor in fata. Acum parca totul venea la normal, aducandu-mi aminte putin cate putin.
-Ah, nenororcitul ala, e atat de, de..
Am oftat, uitandu-ma in sus, spre treptele ce duceau la etaj. Imi clatin capul, toate imaginile din seara trecuta din baie, venindu-mi in minte. Raman nemiscat cand imi aduc aminte ca azi ar fi trebuit sa fie joi, deci aveam ore in exact… zece minute. Am urcat in camera mea si m-am schimbat rapid intr-un tricou alb cu inscriptii rosii, foarte subtire si o pereche de pantaloni mai inchisi la culoare. Mi-am facut ghiozdanul atat de rapid cum nu o mai facusem pana acum. In timp ce coboram treptele si am iesit din imensa casa, durerea nu inceta sa apara. Nu stiam daca puteam rezista asa la toate orele, mai ales ca aveam si sportul. In fata casei mele parcheaza o masina. Nu ma pricepeam foarte bine la asa ceva, insa era destul de mare si luxoasa, avand o culoare destul de draguta, un visiniu foarte inchis. Usa se deschise usor, apoi se auzi o alarma activandu-se. Din masina nu iesise altcineva decat Kiru, tipul blond care se presupunea ca imi e frate mai mare. Am marit ochii instantaneu apoi m-am intors cu spatele la el si mi-am cautat cheile prin buzunar, dar ghinionul meu, nu le mai gaseam. Odata ce am apucat micutul obiect cu care aveam sa deschid usa, nu mai nimeream gaura cheii. Firar ! Mainile incepusera sa imi tremure din cauza ca ma grabeam sa intru mai repede in casa inainte ca blondul sa ma vada, daca nu o facuse deja.
-Hey, Matsuro, nu te mai ascunde ca o pisica ! s-a rastit, atunci cand reusisem sa deschid usa si sa trec piciorul peste prag. M-am bosumflat la replica lui. Nimeni nu ma facea pe mine o pisica ce se ascundea. Adevarul e ca nu-mi era frica de el si totusi nu aveam chef de mutra lui. M-am intors dintr-o singura miscare cu fata la el, ca in armata, stand in pozitia "drepti".
Kiru imi facu scurt cu mana in sensul sa ma apropi de el. Ce avea de gand sa faca? Sa ma duca la scoala cu masina aia? Odata ce m-am asigurat ca am incuiat bine usa casei, am pasit pe alee, pana la trotuar, acolo unde se afla si blondul impreuna cu frumoasa lui masina. Am analizat-o mai indeaproape, apoi am zis sa-mi continui drumul. Doar nu avea de gand sa ma ia pe sus si sa ma bage cu forta in masina. Asa ca l-am ignorat total, luand-o pe trotuarul de langa strada, pe drumul meu obisnuit catre scoala. Dandu-mi seama ca sunt in intarziere, am vrut sa grabesc pasul ca sa ajung la prima ora. In ultima vreme aveam cam multe absente si era de abia inceputul semestrului, deci nu trebuia sa lipsesc prea mult. Nici n-am apucat sa fac doi pasi ca m-am simtit tras de brat cu atata putere, parca eram batut de vant, caci atunci cand mi-am deschis ochii ma aflam cu spatele pe capota masinii, iar mainile imi erau prinse si ridicate deasupra capului de catre Kiru, ce statea deasupra mea cu tigarea in coltul gurii. Zambetuil lui pervers imi facura fiorii sa imi treaca prin tot corpul, bataile inimii accelerandu-se. Doar cand ii vedeam acel chip si cand ma gandeam in ce pozitie ma pusese, incepusem sa ma sperii.
-Trebuie sa ajung la scoala, am ripostat eu, incercand sa scap din acea stransoare, dar la naiba, nu-mi reusea niciodata.
Acesta incepu sa chicoteasca, semn pentru care mi-am ridicat genunchiul si l-am lovit direct intre picioare. Chiar trebuia sa ajung la scoala !
Atunci cand l-am lovit, tigarea aproape fumata cazu din gura lui exact pe cimentul rece de langa masina . Chipul lui deveni serios, buzele arcuindu-se brusc intr-un ranjet malefic, parca avea de gand sa ma omoare. Mi-am miscat bratele si picioarele pentru a putea scapa, insa nu am strigat, nu am vrut sa para ca acest tip din fata mea ma viola, ar fi fost rusinos. Fata lui se aproapia din ce in ce mai mult de a mea, fapt pentru care am si inchis ochii. Atunci cand aveam sa ii deschid doream sa ma trezesc in patul meu cald, iar acesta ar fi trebuit sa fie un vis. Insa nu a fost asa! Mi-am simtit buzele prinse intr-un sarut, acesta strecurandu-si limba in lacasul meu umed. Voiam sa il opresc, dar nu aveam cum sa ii pun mainile pe abdomen ca sa il imping caci acestea inca erau stranse deasupra capului meu. Incepuse sa ma doara spatele pentru ca sarutul devenise din ce in ce mai apasat, acesta venind cu chipul intr-al meu, fapt pentru care pozitia devenea incomoda. Se juca cu limba mea, insa eu nu reactionam in niciun fel, si totusi puteam sa ii simt gustul tigarii ce tocmai o fumase, insa mirosul nicidecum. Simteam vag un parfum foarte cunoscut si placut mie, de asemenea.
In momentul in care opri sarutul si imi dadu drumul mainilor, mi-am deschis mai mult ochii, ca si cum i-as fi adresat o intrebare.
-Asta e pentru ca nu ai fost baiat cuminte si m-ai lovit. Acum spune-mi, daca tot esti in intarziere, nu vrei sa te duc eu la scoala?
Acesta nu mai astepta raspuns si ma apuca de mana apoi ma trase in partea dreapta a masinii, acolo unde era locul de langa sofer. Deschise usa si imi facu semn sa intru. M-am conformat pentru ca intr-adevar eram in intarziere. Odata ajuns in masina lui, am ramas cu gura cascata la aspectul acesteia. Scaunele erau imbricate in huse lucioase de pielea, crem, iar bordul era diferit fata de al altor masini. Totusi de ce intrasem in masina acestui strain? Pentru ca inafara de nume si locul unde lucra nu stiam absolut nimic despre el si viata sau trecutul sau. Gandul la acel sarut ma speria si totusi ma linistea pentru ca nu fusese unul atat de dur, sau din suflet, sa ii zic asa. Fusese pur si simplu o "rasplata" din partea lui ca il lovisem. Dupa asta sigur m-as fi facut "baiat cuminte".

Nu aveam de ales pentru ca si asa eram in intarziere. Centurile de siguranta s-au activate singure iar eu am continuat sa admir interiorul masinii. Atunci cand porni motorul iar masina a inceput sa se indeparteze de casa mea, mi-am lipit fata de geam, admirand privelistea chiar daca cunosteam foarte bine imprejurarile, mi se pareau altfel privite din masina. Aud un chicot, ceea ce ma face sa-mi indrept toata atentia spre Kiru.
-Ce e? il intreb, stand incruntat.
-Esti un copil, imi raspunse acesta, facandu-ma sa-mi duc mainile incrucisate la piept.
-Ba nu, nu sunt ! m-am bosumflat.
-Ba da, esti ! ma contrazise acesta. Apropo, Vrei inghetata? Ma intreba in timp ce masina opri la un semafor, noi asteptand sa treaca secundele si sa se faca din nou verde.
Nu ii intelegeam comportamentul deloc, mi se parea un om prefacut pentru ca numai acele tipuri de oameni puteau trece de la o stare la alta atat de usor si totusi era ciudat ca ma simteam bine in preajma lui. Parca eram protejat de ceva anume, insa nu-mi dadeam seama ce era acest sentiment care uneori ma speria in interior, insa exteriorul il admira din toate punctele de vedere.
Fata mea capata un zambet larg, urmat de un "da" convins. Schimba viteza apoi porni din nou, auzindu-l iar cum rade.
-Ti-am zis eu ca esti un copil.
Doar eu aveam impresia sau chiar radea de mine? Bine, aveam si eu unele slabiciuni ca orice om, cum ar fi inghetata.
Dupa ce am mai parcurs jumatate din drum, blondul opri masina in fata unui magazin, ce la iesire avea un stand cu inghetata. Deci nu glumise? Ne-am dat amandoi jos din automobile, si, cum era si de asteptat, eu am fost primul ce s-a apropiat de vitrina cu sutele de arome de inghetata. Mi-am lipit palmele de geam, privind entuziasmat.
-Deci ce aroma vrei? se auzi vocea blondului din spate, ce-si aseza o mana pe umarul meu.
Imi era foarte greu sa ma decid pentru ca aveam o multime de arome preferate. Am stat cateva secunde cu ochii si gura cascata, apoi am aratat cu degetul spre aroma de capsuni, apoi spre cea de menta si fistic. Kiru aproba din cap si incepu sa vorbeasca cu vanzatorul ce purta un halat alb si subtire. Lua cornetul si imi puse cele trei cupe, iar blondul le plati. Eram foarte incantat, asta se putea observa dupa fata mea.
Am urcat inapoi in masina si pana am ajuns in curtea scolii deja terminasem dulcea inghetata.
Inca din interiorul automobilului priveam fetele curioase ale colegilor ce asteptau sa vada cine va iesi din ea. Eram foarte speriat caci nu aveam chef de ora de interogatoriu din partea lor. Era bine totusi ca aveam sa ajung la timp in clasa.
-Kiru, multumesc mult ! i-am zambit apoi am iesit din masina de o culoare visiniu inchis. Privirile tuturor erau atintite asupra mea, dar le-am ignorat si m-am indreptat spre inalta cladire, adica liceul la care invatam. Cand am urcat primele trepte, mi-am intors capul inapoi insa masina inca nu pornise din loc. Priveam discret spre locul unde parcase, cu coada ochioului, ca nu cumva sa imi vada reactiile. M-as fi simtit si mai jenant. Din pacate n-am mai avut timp sa vad acel chip angelic ce conducea automobilul pentru ca am fost asaltat de intrebarile colegilor, asta pana cand am intrat in clasa iar orele au inceput. Totusi gandul imi era numai la blond si la sarutul ce mi-l oferise. Ce era acest sentiment ce-mi zguduia toate gandurile? Nu, e imposibil !



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Angel without soul - sez.1 - de Rain - 09-03-2011, 06:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 09-03-2011, 08:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-03-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-03-2011, 07:53 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 10-03-2011, 10:38 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-03-2011, 11:32 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 12-03-2011, 04:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 12-03-2011, 04:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 12:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 13-03-2011, 09:53 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-03-2011, 12:19 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 13-03-2011, 12:27 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 04:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-03-2011, 06:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 14-03-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 14-03-2011, 05:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de wonderCaT - 16-03-2011, 01:39 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 16-03-2011, 05:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 16-03-2011, 07:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 16-03-2011, 10:34 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-03-2011, 11:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-03-2011, 08:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 18-03-2011, 09:11 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 18-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-03-2011, 09:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 21-03-2011, 11:28 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 22-03-2011, 03:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 22-03-2011, 09:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 25-03-2011, 08:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 26-03-2011, 12:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 28-03-2011, 07:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 28-03-2011, 08:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 28-03-2011, 10:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 29-03-2011, 07:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 01-04-2011, 02:44 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 02-04-2011, 10:05 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 02-04-2011, 12:18 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-04-2011, 01:02 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 02-04-2011, 02:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-04-2011, 04:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 03-04-2011, 09:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 04-04-2011, 10:14 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 05-04-2011, 05:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 05-04-2011, 06:22 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-04-2011, 07:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 05-04-2011, 09:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 07-04-2011, 09:57 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 08-04-2011, 09:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 08-04-2011, 10:47 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 08-04-2011, 04:06 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 08-04-2011, 09:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-04-2011, 09:25 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 10-04-2011, 11:02 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 10-04-2011, 11:48 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-04-2011, 12:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 11-04-2011, 05:23 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-04-2011, 07:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 12-04-2011, 08:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 13-04-2011, 10:24 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-04-2011, 11:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 14-04-2011, 10:51 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 15-04-2011, 03:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 15-04-2011, 03:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 15-04-2011, 04:29 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 15-04-2011, 09:14 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 15-04-2011, 10:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-04-2011, 05:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-04-2011, 10:33 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-04-2011, 12:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-04-2011, 02:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 23-04-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 24-04-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 26-04-2011, 02:46 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Blue Sky - 26-04-2011, 03:45 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 27-04-2011, 10:22 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-04-2011, 05:52 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 28-04-2011, 12:40 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 30-04-2011, 09:26 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-05-2011, 03:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 03-05-2011, 11:56 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-05-2011, 10:10 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 04-05-2011, 10:34 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 04-05-2011, 04:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-05-2011, 09:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 06-05-2011, 11:57 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 06-05-2011, 01:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 06-05-2011, 03:48 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 06-05-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 09-05-2011, 08:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 09-05-2011, 09:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-05-2011, 07:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-05-2011, 06:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 12-05-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-05-2011, 10:42 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 17-05-2011, 11:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-05-2011, 09:49 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 18-05-2011, 07:57 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Rain - 19-05-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Ellys - 19-05-2011, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)