Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Doriti un al doilea sezon al ficului?
Da.
100.00%
32 100.00%
Nu.
0%
0 0%
Total 32 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Angel without soul - sez.1

#27
Hey guys, mersi pentru commuri hug Deci.. sa clarificam, Kiru este fratele mai mare al lui Matsuro ^^ Si, daca sunt frati asta nu inseamna ca nu poate exista incest 19 Nu stiti ce planuri am 33
Sa vedem, lectura placuta .. Ah, da, si vorbesc din perspectiva lui Matsu-chan :3
PS: Sper sa nu existe greseli, capitolul e necorectat 9

~Capitolul 8 File rupte din trecut~


Ramasasem cu acel soc, dar mi-a trecut repede atunci cand mi-am adus aminte de ce ma aflam in acest spital. M-am ridicat de pe scaun si am fost nevoit sa mai urc inca un etaj ca sa ajung in sala unde era bunica fetei.
Dupa ce am intrat in incapere, imediat la o ora dupa aceea am iesit cu un zambet fericit ce-mi alinta trasaturile frumoase ale fetei. Eram bucuros ca bunica fetei se simtea bine. Acum trebuia doar sa ajung acasa si sa o sun, asta pentru ca fusesem neatent si nu-mi luasem telefonul. Am preferat sa iau liful si sa ajung la parter, asa ca am asteptat pe acel colidor lung, apasand pe butonul verde ce chema cutia aceea mica ce te transporta de la un etaj la altul. M-am sprijinit de perete in timp ce asteptam, gandindu-ma la blond. Fratele meu mai mare? Am dat negativ din cap, inca nevenindu-mi sa cred ca acele vorbe fusesera adevarate. Mi-am propus totusi sa nu scot nicio vorba in fata lui Inaru despre discutia mea cu blondul si trebuia doar sa astept sa vad ce se intampla. Poate totusi Kiru facea rost de acea dovada si se afla a fi fratele meu, dar totusi asta nu schimba lucrurile. Tot la Inaru ramaneam, tot acolo stateam, nu ma mutam nicaieri.
Cand liftul ajunse la etajul meu am pasit acolo, vazand ca nu sunt singur. Am apasat pe butonul ce arata clar pe el un "P" de la parter. Erau doi tipi in lift ce pareau a vorbi prin limbajul semnelor. Probabil aveam probleme cum erau toti pacientii din acest spital. Am oftat, iesind cat mai repede din cladire si uitandu-ma din nou dupa gardieni. De fapt acum nu doream altceva decat sa scap de Inaru, insa incercarea mea a esuat, simtind o mana greoaie pe umarul meu ce ma obliga sa privesc in spate. Era pentru a doua oara cand se intampla asta pe ziua de azi. Trupul meu se intoarse cu fata spre brunetul ce ma saruta scurt pe frunte. Deja ma obisnuisem cu noul sau comportament si totusi nu intelegeam de ce se poarta asa. Am ramas calm fara a schita vreo expresie anume.
-Ce faci pe aici? Ai venit sa ma vizitezi? ma intreba tipul din fata mea ce era cu putin mai inalt decat mine. Parea foarte mandru de meseria lui, facandu-ma sa zambesc ca-si gasise ceva de lucru intr-un timp asa scurt.
-Da, am mintit, nestiind daca sa ii spun adevaratul motiv pentru care venisem.
Oricum nu l-ar fi interesat si in plus imi era frica ca m-as putea da de gol. Chiar parea al naibii de fericit pentru slujba asta si sincer sa fiu si eu eram mandru de el. Dupa o discutie scurta imi spuse ca se intoarce la treaba lui si ma saruta din nou pe frunte, simtind cum mici fiori imi traversau tot trupul ce incepuse sa se incalzeasca. Ce naiba faceam? De ce de fiecare data cand se apropia asa mult de mine deveneam prea sensibil. Obrajii mi se faceau rosii iar corpul se incalzea, trimitand fiori peste tot. Nu ma puteam, indragosti de el. In primul rand eram baieti si in al doilea rand verisori. Am dat negativ din cap, venindu-mi sa-mi trag cateva palme zdravene. Si ce daca eram baieti? Am dat scurt din umeri, incruntandu-ma apoi. Parca aveam doua personalitati : una indragostita de Inaru si cealalta care nu il agreea deloc.
Am ajuns repede acasa si cum am trecut pragul m-am dus sa imi iau telefonul sunand-o pe Mizuki, insa nu avea semnal asa ca i-am lasat un mesaj vocal.
-Buna Mizuki! Sa stii ca ti-am vizitat bunica, se simte foarte bine si tocmai am aflat ca peste doua zile va iesi din spital. Sper ca si tu esti bine si sa stii ca de abia astept sa ne vedem peste cateva saptamani la scoala.
Imediat dupa asta am inchis telefonul si m-am trantit pe canapeaua din sufragerie. Acum ca brunetul lucra ca si gardian cred ca avea programul foarte incarcat deci cat mai ramasese din vacanta aveam sa stau mai mult singur. Mi-am lasat capul pe spate si mi-am trecut mana peste cateva suvite satene din breton. Mai avea mult pana sa se intunece iar eu nu stiam ce sa fac. Ma gandeam ca va fi foarte placut sa petrec atata timp singur, fara Inaru sau altii care sa ma deranjeze, dar ma inselasem. Era foarte plictisitor sa fiu sincer.
Imediat, cateva ganduri imi zburara spre povestea lui Kiru ce ma facu sa imi cutremur trupul. Am tresarit, ridicandu-ma brusc in picioare si ducandu-ma la etaj, sau mai bine zis in pivnita, acolo unde nu mai intrasem de cand facusem curatenia de vara de acum trei ani. Am urcat treptele cu grija, acea incapere nefiind luminata. Nici nu ma mira ca becul se arsese pentru ca oricum nu umblam niciodata prin pivnita. Doar cand eram mai mic si ma jucam cu Inaru jocurile acelea in care unul se ascundea iar celalalt trebuia sa il gaseasca. Mereu ma piteam in pivnita iar el nu ma gasea niciodata.
Mi-am scos telefonul din buzunar aceea fiind singura mea sursa de lumina in momentul de fata. Stiam unde sa ma indrept asa ca nu mi-a luat mult timp sa ajung in partea cealalta a incaperii, care bineinteles si ea era prost luminata. Am dat de cateva panze de paianjen dar am incercat sa le evit pe cat posibil. Cu toate ca imi era frica de intuneric si de insectele mici cum ar fi paienjenii, am reusit sa ajung unde mi-am propus. Nu aveam mai mult de doua maini dar m-am descurcat sa tin cutia ce am luat-o de jos intr-o mana si telefonul pentru a lumina, in cealalta. Am traversat cu grija pe langa celelalte lucruri neimportante din pivnita si am ajuns inapoi pe holul luminat. Am lasat cutia jos, inchizand usa in urma mea. Nemaiavand rabdare m-am asezat exact acolo, intr-o pozitia turceasca, pe jos. Mi-am tras cutia mai aproape de mine, strecurandu-mi apoi micutul aparat inapoi in buzunar. Cutia era foarte prafuita, nici nu ma mira la cati ani statuse acolo, in acea camera uitata de mine. Observ cum lacatul era descuiat, asa ca rasuflu usurat. Ar fi fost si culmea ca lacatul sa fie inchis si sa existe o cheie pe undeva departe, m-as fi simtit ca intr-un film horror. Am desfacut cutia maronie si prafuita, privind foarte curios inauntru. Exact cum ma asteptam, pozele vechi din familie erau inca acolo. Am luat tot teancul, incepand sa le privesc pe fiecare in parte. Prin majoritatea pozelor era mama impreuna cu tata la nunta, iar in unele eram si eu. Claritatea era foarte proasta, pozele fiind alb-negru. Trebuia sa ma multumesc cu atat. Insa nu de asta luasem eu cutia din pivnita, ci aveam nevoie de o poza ce imi daduse multi ani la rand sperante si ma pusese pe ganduri, dar odata cu ascunderea cutii in casa asta, clipele acelea le-am uitat, ducandu-se ca apa unui izvor la poalele muntelui, fara a se mai intoarce.
Aveam mult de cautat la cate poze erau, plus ca majoritatea membrilor din acele poze vechi nici macar nu ii cunosteam. Ori se schimbasera atat de mult incat nu le mai recunosteam chipurile, ori nici macar nu avusesem ocazia sa ii cunosc. Aveam mult de munca daca voiam sa gasesc ceea ce cautam.


Aud vagi batai in usa, deschizandu-mi ochii. In jurul meu erau numai fotografii impreuna cu o cutie goala. Doamne, cine ar fi putut fii la usa? Sigur era Inaru, venise de la servic iar pe mine ma apucase somnul tocmai acum. M-am ridicat in picioare si am inceput sa strang pozele, bagandu-le rapid in cutia ce semana cu un cufar. Am impins-o cu piciorul la capatul holului apoi am coborat in graba treptele sa deschid usa. Imediat ce am apasat pe clanta si am vazut ca in fata mea nu era Inaru, picioarele mi s-au inmuiat. Am inghitit in sec, dorind sa inchid usa cat mai repede posibil, dar forta cu care o impingea tipul din fata reusi sa o intreaca pe a mea.
-Ce vrei? ma adresez eu persoanei din fata mea care nu era altcineva decat Kiru.
-Am venit sa vorbim.
-Din nou? In niciun caz. Ar fi bine sa pleci, Inaru poate veni in orice moment, i-am spus, parca izgonindu-l cu acea replica.
-Nu-ti face probleme, am avut grija sa aflu cand ii se termina tura.
Impinse usa si intra in casa fara ca macar sa depuna efort. Nu am avut de ales asa ca am inchis sufrata de lemn in urma lui, privindu-l foarte atent. Oare despre ce voia sa vorbim? Niciunul dintre noi nu mai spunea nimic, asa ca am decis sa sparg eu linistea.
-Ce e?
-Deci pana la urma esti curios, nu? spuse acesta, ranjind slab si apropiindu-se de mine.
Nu aveam de gand sa ii raspund, doar sa inceapa odata sa vorbeasca si sa-mi spuna motivul pentru care venise aici. Mi-am mutat privirea in alta parte doar pentru a nu o intalni pe a lui.
-N-am facut rost de dovada, dar am ceva important sa-ti spun. E in legatura cu Inaru…
Cand i-am auzit numele verisorului meu picioarele parca mi s-au inmuiat iar bataile inimii erau mai intense decat inainte. Mi-am indreptat privirea curioasa spre el, incercand sa par cat de cat indiferent, cu toarte ca era greu sa ascund asta, mai ales lui, care mi se parea expert in deducerea sentimentelor ce le purtam.
-Nu ai observat nicio schimbare de a lui in ultima vreme?
Se apropia din ce in ce mai mult de mine, prinzandu-ma deodata de brat si tinandu-ma atat de strans de parca nu avea de gand sa-mi mai dea drumul vreodata. Nu astepta vreun raspuns din partea mea si continua :
-Se poarta ciudat. Comportamentul lui nu e asta. Se poarta tandru si pasional, protector si calm, insa…el nu e asa. Nu vreau sa-ti spulber vreun vis dar, Matsuro, el nu e asa. Nu am de gand sa te supar cu ceva, dar vreau sa iti spun adevarul. Inaru se comporta asa pentru ca va veni un moment cand va trebui sa alegi unul din noi si el deja pregateste terenul… Poate va mai dura asta, dar acel moment o sa soseasca mai devreme sau mai tarziu.
Atat avusese de spus, apoi pur si simplu disparu ca si pe holul spitalului.



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Angel without soul - sez.1 - de Rain - 09-03-2011, 06:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 09-03-2011, 08:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-03-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-03-2011, 07:53 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 10-03-2011, 10:38 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-03-2011, 11:32 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 12-03-2011, 04:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 12-03-2011, 04:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 12:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 13-03-2011, 09:53 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-03-2011, 12:19 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 13-03-2011, 12:27 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 04:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-03-2011, 06:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 14-03-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 14-03-2011, 05:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de wonderCaT - 16-03-2011, 01:39 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 16-03-2011, 05:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 16-03-2011, 07:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 16-03-2011, 10:34 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-03-2011, 11:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-03-2011, 08:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 18-03-2011, 09:11 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 18-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-03-2011, 09:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 21-03-2011, 11:28 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 22-03-2011, 03:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 22-03-2011, 09:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 25-03-2011, 08:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 26-03-2011, 12:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 28-03-2011, 07:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 28-03-2011, 08:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 28-03-2011, 10:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 29-03-2011, 07:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 01-04-2011, 02:44 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 02-04-2011, 10:05 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 02-04-2011, 12:18 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-04-2011, 01:02 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 02-04-2011, 02:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-04-2011, 04:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 03-04-2011, 09:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 04-04-2011, 10:14 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 05-04-2011, 05:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 05-04-2011, 06:22 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-04-2011, 07:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 05-04-2011, 09:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 07-04-2011, 09:57 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 08-04-2011, 09:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 08-04-2011, 10:47 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 08-04-2011, 04:06 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 08-04-2011, 09:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-04-2011, 09:25 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 10-04-2011, 11:02 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 10-04-2011, 11:48 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-04-2011, 12:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 11-04-2011, 05:23 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-04-2011, 07:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 12-04-2011, 08:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 13-04-2011, 10:24 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-04-2011, 11:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 14-04-2011, 10:51 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 15-04-2011, 03:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 15-04-2011, 03:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 15-04-2011, 04:29 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 15-04-2011, 09:14 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 15-04-2011, 10:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-04-2011, 05:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-04-2011, 10:33 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-04-2011, 12:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-04-2011, 02:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 23-04-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 24-04-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 26-04-2011, 02:46 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Blue Sky - 26-04-2011, 03:45 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 27-04-2011, 10:22 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-04-2011, 05:52 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 28-04-2011, 12:40 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 30-04-2011, 09:26 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-05-2011, 03:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 03-05-2011, 11:56 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-05-2011, 10:10 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 04-05-2011, 10:34 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 04-05-2011, 04:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-05-2011, 09:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 06-05-2011, 11:57 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 06-05-2011, 01:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 06-05-2011, 03:48 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 06-05-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 09-05-2011, 08:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 09-05-2011, 09:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-05-2011, 07:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-05-2011, 06:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 12-05-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-05-2011, 10:42 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 17-05-2011, 11:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-05-2011, 09:49 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 18-05-2011, 07:57 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Rain - 19-05-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Ellys - 19-05-2011, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)