Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Doriti un al doilea sezon al ficului?
Da.
100.00%
32 100.00%
Nu.
0%
0 0%
Total 32 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Angel without soul - sez.1

#19
Am venit cu noul capitol guys hug Si multumesc din nou pentru comentarii. Btw, vorbesc din perspectiva lui Matsuro 71 19


~Capitolul 6 Sentimente false?~



Mi-a desfacut numaidecat cureaua, facandu-ma sa tresar cand si-a pus o mana de o parte si de alta a blugilor mei, tragandu-i cu putere pana ce au atins podeaua. Il priveam oarecum speriat atunci cand a inceput sa imi sarute pielea de deasupra boxerilor, stiind ce va urma in continuare. Isi aseza doua degete pe elasticul acelui material, ridicandu-si privirea spre mine, de parca ar fi vrut sa ma intrebe “pot sa o fac?”. Nu stiam ce ar fi trebuit sa raspund, insa capul meu s-a balansat dintr-o singura miscare in semn afirmativ. Atunci isi arcui buzele intr-un zambet mult mai pervers, facandu-ma acum sa regret ca il lasasem.
Ma simteam de parca cineva ma controla intr-u totul, venindu-mi sa ma dau cu capul de pereti ca il lasasem sa ajunga pana aici. Imi dadu boxerii jos, punandu-si mainile pe fesele mele, masandu-le intr-un mod excitant. Am tresarit din nou, scotand doua sunete de placere, unul mai subtire si scurt, altul mult mai gros decat primul. Nu-mi puteam imagina ce are de gand sa faca, dar imi placea la nebunie atunci cand isi lipi buzele calde si umede de organul meu ce incepuse sa se intareasca inca de cand ma sarutase prima data. Ce tot vorbesc? Eu eram cel care ii daduse voie sa ajunga la locul interzis, totul se intampla din vina mea si totusi nu regretam deloc. Isi plimba limba pe fiecare participa de piele, nescapandu-i nici macar un centimetru, facandu-si intr-un final aparitia si sunetele ecxitante ce imi infundara gura. Chipul lui afisa un zambet satisfacut , continuandu-si treaba de parca acesta era doar inceputul. Ma lasa usor in jos, asezandu-ma in asa fel incat sa stau cu spatele pe scari, intins. Nu era chiar un loc comfortabil, dar doream sa isi termine treaba acum ca incepuse atat de bine. Ma mira chiar si pe mine modul in care gandeam. Cu siguranta Inaru nu era el, dar nici eu nu eram mai normal. Imi saruta scurt abdomenul, prinzandu-mi organul in mana stanga si miscand-o pe toata suprafata lui, de sus in jos. Nici de data asta nu m-am putut abtine, buzele desprinzandu-se si lasand o data cu ele gemetele sa iasa la iveala. Se parea ca acest lucru il excita si pe el.
Ochii i-am inchis pentru scurt timp, insa i-am redeschis imediat ce s-a oprit, revenind iarasi cu mainile la fesele mele. Isi plimba palmele pe pielea mea, ajungand in locul acela si introducand incet un deget, privindu-ma in ochi. Voiam sa ii spun nu, dar gura imi fu astupata de buzele sale calde si moi, sarutandu-ma scurt ca si cum mi-ar fi spus ca totul este bine.
Mai adauga un deget, incepand sa le invarta pe amandoua inauntrul meu. Mi-am dus o mana spre gura atunci cand mi-am muscat buza. Preferam sa ascund acele sunete rusinoase decat sa le auda el, insa mi-a indepartat cu incredere mana, spunandu-mi din privi ca nu il deranjau deloc sunetele excitante pe care le scoteam.
Mai adauga inca un deget, acum fiind trei inautrul meu. Marise ritmul, asta se putea cunoaste dupa trupul meu ce incepea sa transpire, devenind din ce in ce mai agitat. Nu stiu de ce ma privea cu atat incredere, dar imi placea al naibii de mult comportamentul sau nou. De cand devenisem eu asa obsedat de aceste chestii? Mi-am muscat buzele instinctiv, chemandu-l parca din priviri mai aproape de mine pentru a-mi oferi un alt sarut. Asa si facu, buzele noastre se unira din nou, formand un sarut si mai pasional decat cel dinainte. Limbile noastre se jucau, oferindu-mi sarut dupa sarut. Eram asa excitat, cred ca si el isi daduse seama de asta. Respiratia mea nu mai era de mult normala, standu-mi parca ceva in gat ce nu imi permitea sa imi iau doza de oxigen necesara. Ma apuca de picioare in acelas timp cand isi dadu cureaua jos de la pantaloni si isi deschise slitul, penetrandu-ma usor. Asta fusese doar inceputul caci pe parcurs continua cu penetrari mai rapide si mai adanci insa din nou privirea lui calma ma facea sa am incredere in el. Mi-am lasat capul pe spate gemand de placere fara a ma opri catusi de putin. Credeam ca e un vis, ca nimic din toate astea nu s-au intamplat iar eu acum ma aflam in patul meu, savurand aceste momente. Imi tinea strans picioarele parca nedorind sa-i scap. Devenea din ce in ce mai incomod pe jos, mai ales pe acele trepte reci pe care trupul meu le-a incalzit cu putin timp in urma. Nu numai spatele ma durea ci si partea din fata atunci cand ma penetrat atat de adanc incat mi-am muscat buza.
-Inaru, murmur, prinzandu-i mana si strangand usor de ea, insa asta nu il facu sa se opreasca, dar nici eu nu voiam.
Mi-am inchis ochii, profitand fiecare moment de placere pe care mi-l oferea. Nici nu stiam ce sa mai cred : visez sau nu? Ochii mi s-au deschis brusc cand, printre acele saruturi si atingeri tandre, se auzira batai in usa. Am inghitit in sec din instinct si m-am ridicat in capul oaselor, avand o expresie usor iritata pe fata, simtind cum imi venea sa explodez de nervi ca cineva ne intrerupsese. Nu ma asteptam ca Inaru sa bage asta in seama, dar amandoi stateam si priveam usa ce nu era foarte departe de trepte. Imi oferi un sarut scurt apoi isi sterse cu o mana fruntea usor patata de firicele de transpiratie, inchizandu-si slitul la pantaloni. Se ridica si porni spre usa nu inainte sa imi arunce tricoul largut ce imi acoperea aproximativ tot corpul, sau mai bine zis de la abdomen in jos. L-am luat imediat si m-am acoperit cu el, inca simtindu-mi obrajii inbujorati. As fi vrut sa il opresc, sa il tin cumva langa mine ca acele momente sa nu fie intrerupte.
Ce tot ziceam? Asta nu trebuia sa se intample… Dar acum preocuparea mea, dar si a lui, era cine ne deranjase momentul. Cand deschise usa, un trup inalt si bine facut isi facuse aparitia de dupa el, dar din pacate nu ii puteam vedea fata din cauza lui Inaru ce statea exact in dreptul lui. Incercam sa ma calmez si sa revin la normal, sa imi reglez respiratia si sa imi recapat culoarea pielii.
Priveam atent pachetul de tigari de pe podea impreuna cu micuta bricheta ce era langa el, gandindu-ma ca de acolo incepusera toate astea. Am schitat un zambet micut, apoi mi-am dat una peste frunte ca sa imi revin. Simteam cum nu numai Inaru se schimbase, dar si eu. Cum ajunsesem in halul asta? Adica tanjeam dupa atingerile lui si acele saruturi atat de tandre si pasionale. Mi-am mai dat inca o palma peste frunte ca sa ma trezesc mai bine, incercand sa deduc cine este persoana din fata usii. Am profitat de ocazie cand varul meu isi lasa corpul pe greutatea piciorului stang, sprijinindu-se de peretele de langa usa. Atunci am reusit sa deduc cine era acea persoana, era insusi Kiru. Inima imi statu in loc, trecandu-mi toate acele iamgini in fata ochilor. Atunci cand el venise acasa la mine din nu stiu ce motiv, iar eu am crezut ca e un prieten de al lui Inaru. Atunci cand el a incercat sa ma calmeze si sa imi spuna ca nu il cunoaste, atunci cand… m-a dus in camera si am reusit sa adorm, gandindu-ma ca sunt in siguranta. Dar expresia de pe chipul blondului parea ca il cunoste pe Inaru, ceea ce ma ingrijora foarte mult. Mi-am afundat chipul in palme, simtind cum trupul incepuse sa imi tremure. Nu imi puteam controla mainile si picioarele caci doream sa plec de acolo, sa fug undeva si sa ma ascund. Ma gandeam la ce este mai rau, cum ar fi ca Inaru isi terminase treaba iar acum era randul blondului. Mi-am privit palmele ce imi tremurau iar ochii mei incepura sa se umezeasca, mici picaturi ca de roua plimbandu-se pe obrazul meu pana la barba, unde au cazut si au disparut. Incercam sa le sterg cu podul palmelor pe fiecare, dar in schimb apareau altele si asa se formase un izvor pe fata mea, unul ce nu avea sa se opreasca prea curand. Ii observam reactiile blondului ce isi strangea pumnul, muschii incordandu-se atunci cand m-a vazut. Il impinse pe varul meu si reusi sa intre in camera, grabind pasul si ajungand in fata mea. Buzele mi s-au desprins, dorind sa ii spun sa plece, sa nu ma atinga, caci presimteam ca va urma ceva rau, dar degeaba. Ochii imi lacrimau fara incetare si trupul imi tremura, in timp ce blondul ma privea. Se lasa in jos, intinzand mana spre mine. Tocmai atunci prinsesem curaj sa zic ceva.
-Lasa-ma, pleaca dracu de aici, plecati cu totii, lasati-ma! am urlat, facandu-mi-se groaza de ceea ce va urma.
Kiru se opri brusc, iar chipul lui adoptase o privire groaznica, parea dezamagit intr-un fel, dar si suparat. Mana lui continua sa se apropie de mine, iar eu nu am reactionat altcumva decat sa ma indepartez de acesta, dar nu prea aveam unde. Respiratia imi devenise iar greoaie, simtindu-ma de parca eram pe cale sa mor, ca si cum aveam sa ma prabubesc sau inec, vazand pentru ultima data lumina zilei.
-Kiru, lasa-l, mormai brunetul in timp ce se apropia de noi.
Isi aseza o mana pe umarul sau, oftand si tragandu usor de el. Nu pricepeam ce se intampla, pareau ca se cunosc insa Kiru imi vorbise cu atata incredere ca nu cunostea niciun Inaru incat eu, ca un prost l-am crezut. Si iata-ma acum aici, intins aproape gol in fata lor, fara vreo cale de scapare.
Se indepartara amandoi de mine, nu inainte ca unul din ei sa imi spuna ca ar fi mai bine sa urc in camera mea. La cat de derutat eram nu mi-am dat seama decat cand am ajuns acolo cine fusese cel ce mi-a zis asta. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma bag in pat, invelindu-ma cu patura subtire si sa ma calmez, dar chipul celor doi imi venea mereu in minte.



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Angel without soul - sez.1 - de Rain - 09-03-2011, 06:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 09-03-2011, 08:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-03-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-03-2011, 07:53 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 10-03-2011, 10:38 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-03-2011, 11:32 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 12-03-2011, 04:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 12-03-2011, 04:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 12:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 13-03-2011, 09:53 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-03-2011, 12:19 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 13-03-2011, 12:27 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 04:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-03-2011, 06:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 14-03-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 14-03-2011, 05:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de wonderCaT - 16-03-2011, 01:39 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 16-03-2011, 05:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 16-03-2011, 07:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 16-03-2011, 10:34 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-03-2011, 11:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-03-2011, 08:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 18-03-2011, 09:11 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 18-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-03-2011, 09:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 21-03-2011, 11:28 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 22-03-2011, 03:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 22-03-2011, 09:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 25-03-2011, 08:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 26-03-2011, 12:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 28-03-2011, 07:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 28-03-2011, 08:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 28-03-2011, 10:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 29-03-2011, 07:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 01-04-2011, 02:44 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 02-04-2011, 10:05 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 02-04-2011, 12:18 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-04-2011, 01:02 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 02-04-2011, 02:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-04-2011, 04:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 03-04-2011, 09:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 04-04-2011, 10:14 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 05-04-2011, 05:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 05-04-2011, 06:22 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-04-2011, 07:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 05-04-2011, 09:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 07-04-2011, 09:57 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 08-04-2011, 09:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 08-04-2011, 10:47 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 08-04-2011, 04:06 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 08-04-2011, 09:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-04-2011, 09:25 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 10-04-2011, 11:02 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 10-04-2011, 11:48 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-04-2011, 12:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 11-04-2011, 05:23 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-04-2011, 07:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 12-04-2011, 08:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 13-04-2011, 10:24 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-04-2011, 11:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 14-04-2011, 10:51 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 15-04-2011, 03:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 15-04-2011, 03:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 15-04-2011, 04:29 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 15-04-2011, 09:14 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 15-04-2011, 10:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-04-2011, 05:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-04-2011, 10:33 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-04-2011, 12:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-04-2011, 02:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 23-04-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 24-04-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 26-04-2011, 02:46 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Blue Sky - 26-04-2011, 03:45 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 27-04-2011, 10:22 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-04-2011, 05:52 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 28-04-2011, 12:40 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 30-04-2011, 09:26 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-05-2011, 03:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 03-05-2011, 11:56 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-05-2011, 10:10 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 04-05-2011, 10:34 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 04-05-2011, 04:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-05-2011, 09:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 06-05-2011, 11:57 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 06-05-2011, 01:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 06-05-2011, 03:48 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 06-05-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 09-05-2011, 08:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 09-05-2011, 09:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-05-2011, 07:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-05-2011, 06:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 12-05-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-05-2011, 10:42 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 17-05-2011, 11:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-05-2011, 09:49 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 18-05-2011, 07:57 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Rain - 19-05-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Ellys - 19-05-2011, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)