Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Doriti un al doilea sezon al ficului?
Da.
100.00%
32 100.00%
Nu.
0%
0 0%
Total 32 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Angel without soul - sez.1

#16
Mersi pentru commuri hug Am venit cu un nou capitol ^^ Deci vorbesc din perspectiva lui Matsuro si sper ca o sa va placa. Saptamana asta o sa fie ceva mai ocupata pentru mine, voi posta urmatoarele capitole si imi cer scuze daca o sa intarzii cu ele 9


~Capitolul 5 Lacrimi inecate in fum~


Simt o durere puternica de cap, dar nici ca-mi dau seama de la ce vine. Imi desprind cu greu pleoapele, deranjat fiind de razele soarelui ce au patruns cu usurinta prin sticla geamului ce avea perdelele trase. Imi frec ochii cu podul palmelor si ma ridic din pat de parca era pentru prima data in ultimii o suta de ani cand faceam asta. In timp ce ma ridicam, observ ca nu ma aflu in camera mea. Patul era asezat in alta parte si era mai mare, iar langa fereastra se afla un birou plin cu niste foi mototolite si aruncate peste tot pe suprafata lui. Nu putea fi decat camera lui Inaru, mai ales ca geamul nu avea perdeaua trasa, eu obisnuind sa nu le tin asa. Injur printer dinti, dorind sa sparg ceva, chiar daca era un obiect neinsemnat, mare sau mic, trebuia sa ma razbun pe ceva sau cineva. Ies din camera lui plin de nervi si trantesc usa in urma mea, coborand bosumflat treptele scarilor ce parca nu se mai terminau. Odata ajuns in living, trec pe sub arcada unde defapt ar fi trebuit sa fie o usa, si ajung in bucatarie unde ii zaresc silueta brunetului ce isi savura cafeaua de dimineata.
-Nenorocitule! Ce am facut aseara? m-am rastit la el, stand exact in fata sa cu mainile incrucisate la piept si tinand un ritm alert al piciorului. Ma priveste atent, apoi observ cum il bufneste rasul, fapt pentru care ma enervez si mai mult.
-Aseara? Poate vrei sa spui acum doua nopti, mi-a spus acesta ce parea ca se fi inecat din cauza rasului cu lichidul maroniu si amar din cescuta alba.
-Tu ma faci prost? Crezi ca-s somnambul? Cum am ajuns in camera ta?
Ridic o spranceana nervos, mentinandu-mi acea pozitie cu mainile in san, incercand sa par superior in fata lui.
-De unde vrei sa stiu eu? Aseara cand am venit tu dormeai acolo ca un motanel, asa ca nu te-am trezit.
Cuvintele pe care mi le spunea au inceput sa ma puna pe ganduri. Nu ii statea in caracter sa minta, daca avea ceva de spus imi spunea direct pentru ca oricum stia ca eu nu pot ridica tonul la el. Sau chiar daca o faceam, aveam totusi frica lui.
-Deci ma faci somnambul?
Trag celalalt scaun de la masa si ma asez pe el, scotand o tigara din pachetul micut ce se afla pe masa. O analizez din cateva priviri si o asez in coltul buzelor, mai intai mimand ca fumez, apoi cautand din priviri o bricheta.
-Ti-o aprind? ma intreaba brunetul cu un ranjet pervers pe chip, zarind obiectul ce-l cautam exact in mana lui.
-Ia incearca, i-am spus nerabdator, fiind pentru prima data cand as fi fumat.
Intinse mana cu bricheta spre buzele mele, aprinzand tigara. Bun, acum era aprinsa, insa cum trebuia sa procedez? Trageam fumul si ce faceam cu el? Pe unde il scoteam? Doream niste indicatii dar mai bine ma lipseam decat sa vina din partea lui. Curios, am inceput sa trag cu putere din tigara, tinand-o langa buze cu ajutorul unui deget. Fumul imi taiase orice rasuflare iar ochii imi erau rosii de la acel efect nociv. Ce naiba? Cu ce am gresit?
Incep sa tusesc, trecandu-mi o mana pe langa buze, luand cu ea tigarea si punand-o in scrumiera. Aud niste chicote parca in ecou, intrand prin ambele urechi fara sa mai iasa. Rasul ala imi era asa cunoscut, ii apartinea lui Inaru.
-Ia mai taci, sunt incepator! incerc sa il conving, luand pentru a doua oara tigarea din scrumiera, ducand-o la buze. Incercarea mea esua din nou caci dupa ce trageam fumul cu atata putere, chipul mi se inrosea iar ochii imi lacrimau, tusind. Gura lui scotea niste sunete infundate, ca un fel de rasete ce nu ar fi vrut sa fie auzite de mine, dar la linistea din casa era imposibil. Ma stresa felul cum radea. De ce radea de mine? Adica la ce sa ma astept din partea lui?
Iau intregul pachet de tigari impreuna cu bricheta si ma ridic de la masa. Obiectivul meu era sa urc pana in camera mea unde aveam sa incerc pana imi reausea. Inaru ma fixeaza cu privirea, devenind brusc serios fara a mai schita vreun zambet, nici macar unul mic.
-Ce crezi ca faci cu alea? ma intreba cu subinteles, referindu-se la pachetul de tigari si bricheta.
Prea tarziu, nu mai avea cum sa ma opreasca, deja pusesem piciorul pe prima treapta si eram hotarat sa ajung pana in camera mea. Ma mai intreba inca o data acelas lucru, fara sa ii raspund. Eu pur si simplu inaintam facandu-ma ca ploua.
-Băi, ala e singurul meu pachet! se rasteste la mine si fara a mai ezita se ridica de pe scaun, venind in urma mea. Grabea pasul, ajungand astfel chiar in spatele meu. Nu aveam de gand sa alerg pe trepte si sa cad, imi mai spargeam si nasul, insa am grabit putin pasul ca sa nu fiu prins de el, dar in zadar. Ma apuca de talie si m-a tras astfel incat mi-am lipit spatele de abdomenul lui. Bricheta reusi sa imi cada din mana la acel impact, insa pachetul de tigari inca il tineam strans si nu aveam de gand sa i-l inapoiez prea curand. Isi aseza buzele pe gatul meu, simtindu-i respiratia calda si limba umeda ce incepu sa se plimbe pe pielea mea. Trupul incepu sa-mi vibreze, simtind o multime de fiori ce se plimbau pe sirea spinarii si mai ales in zona aceea unde ma atinsese cu limba.
-Inaru, lasa-ma! am murmurat, incercand sa scap din stransoarea lui, dar ma tinea cu putere in brate incat imi era imposibil. Nu parea ca auzea ceea ce ii spun, plimbandu-si limba in continuare pe gatul meu sensibil. Mi-am inchis ochii, incercand sa imi mentin respiratia normala pentru ca deja deveneam excitat.
-Te rog, Inaru! am murmurat, lasandu-mi gatul in jos in partea opusa locului unde se juca el cu limba, ca si cum imi placea ceea ce facea si ii lasam loc liber. Limba lui se juca pe pielea mea fina, lasandu-si amprenta acolo, dandu-mi drumul intr-un final nu inainte sa imi sarute pavilionul urechii si sa il muste usor. Credeam ca am scapat odata ce m-am simtit eliberat, asa ca m-am aplecat sa iau bricheta de jos, dar nici macar n-am avut timp ca m-a prins de incheietura mainii si m-a rotit astfel incat sa ajung cu fata spre el. M-a impins, urcand cateva trepte ca nu cumva sa cad iar el sa fie deasupra caci asta ii era si intentia. Ma impinge mai mult si ma lipeste cu spatele de perete observand ca nu reuseste sa ma lase jos. Isi pune palmele de o parte si de alta a capului meu nelasandu-ma nici macar sa respir caci imi acapara buzele intr-un sarut la care ar fi trebuit sa ripostez dar nici macar nu am facut-o. Mainile imi tremurau, neputand sa il imping de langa mine. Limba lui se misca in interiorul lacasului meu umed cautand-o pe a mea. Odata ce o gasi incepu sa se joace cu ea si sa o suga pasional. Obrajii mi se incalzisera si simteam cum imi ardeau la fiecare atingere a limbii lui prin gura mea. Incepu sa-mi exploreze lacasul cald fara sa tina cont ca aproape ramasesem fara aer. Isi desprinse buzele cat sa luam amandoi portia de oxigen necesara, apoi se apropie din nou, trecandu-si limba peste buzele mele. Ma musca instinctiv dar nu atat de tare cum o facea de obicei. Simteam bataile inimii cum imi apasau pieptul cu putere, incercand sa le fac neobservate. Chipul lui ma privea atent cu acel zambet pervers si malefic in acelas timp, facandu-ma sa incghit in sec. Observand reactia mea, profita de ocazie si isi strecura ambele maini pe sub tricoul meu, atingandu-mi cu varfurile degetelor spatele-mi cald. Tresaream la fiecare atingere caci mainile ii erau reci in comparatie cu pielea mea ce se incalzise treptat. Simteam cum ard iar asta era numai din vina lui. Isi musca buzele pofticios, urcand din ce in ce mai mult cu mainile, apoi cobori din nou, prinzandu-mi talia. Cu miscari bruste imi dadu tricoul jos, sau mai bine zis il “sfasie” de pe mine caci nici nu avusesem timp sa clipesc si deja m-am vazut fara el. Isi apleca chipul spre sfarcuri, trecandu-si de cateva ori limba in jurul lor. Tot sangele mi se adunase in obraji si ii simteam cum ard, fiind sigur pe mine ca ma inrosisem ca un rac. Nu intelegeam ce avea de gand sa faca, dar era sigur pe el. Imi apuca mana dreapta, ridicand-o destul de mult si inclestandu-si degetele printre ale mele. Limba lui se plimba in jurul mugurilor intariti, muscand cu pofta de ei. Am scos un scâncet, abtinandu-ma de la alte comentarii. Nu stiam de ce, dar acum actiona mult mai tandru ca alta data, parca nu era Inaru cel de mult, era alta persoana, alt om, mai pasional.
Cobora din ce in ce mai mult, lasand dâre de saliva prin locurile pe unde trecea cu limba ca si cum imi marca abdomenul. Ajuns la curea, incepu sa o desfaca cu dintii parca dorind sa imi arate cat de experimentat era in asta. Inca exista moment de scapare, mai ales acum cand isi lasase mainile pe corpul meu, dar nu actionam in niciun fel si nici macar nu incercam sa ma gandesc la un asemenea plan. Nu era din cauza fricii, ci doar eram curios cine este acest tip, caci Inaru sigur nu era.



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Angel without soul - sez.1 - de Rain - 09-03-2011, 06:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 09-03-2011, 08:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-03-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-03-2011, 07:53 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 10-03-2011, 10:38 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-03-2011, 11:32 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 12-03-2011, 04:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 12-03-2011, 04:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 12:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 13-03-2011, 09:53 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-03-2011, 12:19 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 13-03-2011, 12:27 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 04:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-03-2011, 06:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 14-03-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 14-03-2011, 05:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de wonderCaT - 16-03-2011, 01:39 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 16-03-2011, 05:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 16-03-2011, 07:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 16-03-2011, 10:34 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-03-2011, 11:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-03-2011, 08:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 18-03-2011, 09:11 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 18-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-03-2011, 09:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 21-03-2011, 11:28 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 22-03-2011, 03:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 22-03-2011, 09:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 25-03-2011, 08:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 26-03-2011, 12:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 28-03-2011, 07:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 28-03-2011, 08:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 28-03-2011, 10:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 29-03-2011, 07:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 01-04-2011, 02:44 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 02-04-2011, 10:05 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 02-04-2011, 12:18 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-04-2011, 01:02 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 02-04-2011, 02:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-04-2011, 04:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 03-04-2011, 09:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 04-04-2011, 10:14 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 05-04-2011, 05:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 05-04-2011, 06:22 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-04-2011, 07:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 05-04-2011, 09:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 07-04-2011, 09:57 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 08-04-2011, 09:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 08-04-2011, 10:47 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 08-04-2011, 04:06 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 08-04-2011, 09:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-04-2011, 09:25 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 10-04-2011, 11:02 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 10-04-2011, 11:48 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-04-2011, 12:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 11-04-2011, 05:23 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-04-2011, 07:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 12-04-2011, 08:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 13-04-2011, 10:24 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-04-2011, 11:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 14-04-2011, 10:51 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 15-04-2011, 03:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 15-04-2011, 03:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 15-04-2011, 04:29 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 15-04-2011, 09:14 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 15-04-2011, 10:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-04-2011, 05:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-04-2011, 10:33 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-04-2011, 12:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-04-2011, 02:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 23-04-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 24-04-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 26-04-2011, 02:46 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Blue Sky - 26-04-2011, 03:45 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 27-04-2011, 10:22 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-04-2011, 05:52 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 28-04-2011, 12:40 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 30-04-2011, 09:26 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-05-2011, 03:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 03-05-2011, 11:56 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-05-2011, 10:10 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 04-05-2011, 10:34 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 04-05-2011, 04:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-05-2011, 09:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 06-05-2011, 11:57 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 06-05-2011, 01:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 06-05-2011, 03:48 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 06-05-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 09-05-2011, 08:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 09-05-2011, 09:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-05-2011, 07:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-05-2011, 06:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 12-05-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-05-2011, 10:42 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 17-05-2011, 11:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-05-2011, 09:49 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 18-05-2011, 07:57 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Rain - 19-05-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Ellys - 19-05-2011, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)