Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Doriti un al doilea sezon al ficului?
Da.
100.00%
32 100.00%
Nu.
0%
0 0%
Total 32 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Angel without soul - sez.1

#11
Nu stiam ca am atatia cititori, multumesc mult pentru comentarii hug Nu va faceti griji, incerc sa fiu foarte punctuala si sa nu intarzii mult, sunt deja cu un capitol inainte ca sa ma asigur ca nu intarzii 71 Am eu o tehnica 21
Deci acum vorbesc din perspectiva lui Kiru, so...spor la citit .


~Capitolul 4 Iluzii~



Ajuns pe canapea, am incercat sa ma fac cat mai relaxat, dar gandurile mele perverse nu ma puteau lasa sa stau deoparte, calm si doar sa ii ascult vocea tanarului. Imi duc o mana spre fata lui, privindu-i trupul ce statea langa al meu. Ii prind intre degete doua suvite din parul saten, rasucindu-le. Mana mea rece coboara pe obrajii sai calzi, ajungand apoi pana la gat, unde dau de semnele unor muscaturi.
-Ingrozitor! Ce ti-au facut?
Ma incrunt, mai mult din cauza gandului ca nu am fost eu cel ce a profitat de trupul acestuia, ca in halul in care arata. Baiatul nici nu se sinchisea sa imi raspunda intrebarilor, era ametit si tacut. Ma priveste cu ochii sclipitori, zambindu-mi slab.
-Nimic, imi spune cu atata incredere, incat am renuntat sa il iau la intrebari.
Imi musc iarasi buza, de data asta fara sa-mi mai infig coltii in ea, incercand sa ma calmez din a-l dezbraca sau, stiu si eu, altee chestii. Rasuflu , uitandu-ma in alta parte. Oriunde dar nu in ochii lui. Acea privire parca ma chema la joaca. Imi iau mana de pe el, ridicandu-ma in picioare.
-Si locuiesti singur aici?
Ezita sa imi raspunda pentru inceput, insa pe acelas ton imi spune ca impreuna cu el mai locuieste si Inaru, acesta fiind varul sau. Din spusele lui am inteles doar ca nu il suporta.
-Papusel, esti cam naiv, ii zic in timp ce ma duc cu pasi marunti spre pervaz, fara sa il pierd din priviri.
Acum ca stiam ca e singur pana la ora noua seara si ca nu aveam cum sa dea de mine daca profitam de el, gandurile mele deja o luau razna.
-Stii ca nu e bine sa lasi straini in casa, neh? afisez un zambet malefic la aceste vorbe, trecandu-mi limba peste buze.
Chipul lui se ridica usor si il priveste pe al meu, tarandu-si trupul greoi de pe canapea, pana la mine. Fiecare pas pe care il facea il aducea mai aproape de corpul meu bine conturat de muschi, care se puteau observa foarte bine prin camasa alba ce o purtam, deschisa la primii trei nasturi.
-Stiu ca esti un prieten de al lui Inaru, chiar nu imi pasa ce o sa imi faci acum. Violeaza-ma, omoara-ma, insa nu mai vreau sa stau in lumea asta !
Vorbele acelea m-au facut sa il privesc si mai atent, cu ochii mari, observand ca mici picaturi stateau in coltul ochilor sai, pregatite sa isi dea drumul pe obrajii lui palizi in orice moment. Parea foarte hotarat in ceea ce zicea, dar sincer, eu nu cunosteam niciun Inaru.
-Papusel, te-ai dat singur de gol. Inaru e cel care te-a violat si arati in halul asta? ridic o spranceana, prinzandu-i barba intre doua degete ale mainii mele, stergandu-i lacrimile ce nu mai aveau rabdare, inainte sa cada, insa altele apareau in locul lor.
-Nu sunt aici ca sa te violez. Nu am venit cu intentie rea, am continuat, dorind sa il calmez.
Pe cine pacaleam? Daca nu ar fi fost in starea aia as fi profitat de ocazie si… Cine stie? L-as fi facut al meu. Insa nu suportam sa vad atata drama, atatea lacrimi si atata plans.
Imi apropi chipul de al sau, simtindu-i respiratia calda ce se apropia de buzele mele. Pustiul asta chiar nu stia cu cine are de aface? Eram ca o vulpe inchisa intr-o cusca, ce de abia astepta sa iasa de acolo, fugind victorioasa spre prada.
-Pustiule, nu mai plange. Doar nu vrei sa decurg la propriile mele metode pentru a te opri, nu?
Chipul lui se inbujora usor, iar unele lacrimi isi dadura drumul, altele ramasara in coltul ochilor. Am dat negativ din cap, miscandu-mi degetul pana in coltul ploapelor sale, stergand lichidul usor sarat. Imi lipesc scurt buzele de ale lui, tinandu-mi ochii intre-deschisi si observindu-i privirea mirata, in timp ce isi mari ochii. Nu reactiona in niciun fel, parea speriat dar chiar nu avea de ce . Imi trec limba peste buzele lui, patrunzand cu ea in lacasul umed si cald, cautandu-i disperat limba. Odata ce am gasit-o, incep sa o sug cu pofta, simtind cum obrajii baiatului devin din ce in ce mai rosii si calzi. I-am simtit mainile pe abdomenul meu, impingandu-ma. Respectandu-i dorinta, am oprit sarutul pe care aveam de gand sa il fac si mai pasional.
-Papusel, stai calm, vulpea inca nu a iesit din cusca.
I-am facut cu ochiul, explicandu-i apoi de ce ajunsesem sa il sarut, cu calm, ca nu cumva sa il sperii si mai mult decat era.
-Ti-am spus sa te opresti din plans… Daca nu ai facut-o tu de buna voie, te-am fortat eu.
Vorbele mele nu il speriau catusi de putin, insa nici nu radea de fericire. Nu schita nicio expresie a fetei.
-Uite, scuze pentru tot. Ma imgrijoreaza starea ta, daca as stii defapt cine e acel Inaru, am spus ultima propozitie in soapta.
Bineinteles ca nu simteam nimic pentru tanarul din fata mea, dar ca orice om aveam si eu mila atunci cand cineva era la anaghie, mai mult sau mai putin, doream sa ajut cu ce pot. Nu imi statea mereu in fire sa ajut, dar daca chiar era nevoie, o faceam.
-Eu…
Buzele lui nici nu au avut timp sa termine propozitia, caci ma lua in brate, bineinteles nu intentionat, insa trupul lui de abia mai statea pe picioare. Ii sarut scurt fruntea fierbinte si il iau pe sus, ca o mireasa, urcand scarile cu el. Nu stiam unde e camera lui, dar odata ajuns la etaj am cautat o incapere cu pat unde as putea sa il asez. Am impins usa cu piciorul, reusind astfel sa o deschid, apoi am intrat impreuna cu el in brate, asezandu-l tandru pe pat, invelindu-l cu o patura. Nu stiam cu ce sa il ajut, trebuia doar sa astept sa isi revina. Si totusi nu aflasem de unde imi stia numele. Oftez scurt si ies din camera , inchizand usa in urma mea discret. Cobor scarile si ma asez in living, pe canapeaua imensa, maronie, impreuna cu cele doua perne dintr-un material catifelat, maronii si ele. Ma trantesc acolo, stand si privin ceasul de perete din fata mea. Secundarul se misca asa greu. Ahh, aveam de asteptat o multime de timp. Imi duc doua degete spre frunte, masand-o usor. Imi inchid in acelas timp ochii, dorindu-mi sa visez ceva.


Trupul satenului vibra sub atingerile mele fine. Limba mea facea cerculete mici in jurul sfarcurilor sale intarite. Ii auzeam bataile inimii. Chipul lui exprima placere pura, cu ochii intre-deschisi si obrajii rozalii. Buzele ii erau desprinse, scotand gemetele ce ma excitau. Stateam deasupra trupului sau gol, atingandu-i fiecare particica a corpului cu tandrete, sarutand gatul usor ranit de niste muscaturi ce nu pareau a fi de la mine.
Gura lui fu inundata de gemete puternice de placere, in timp ce ii tineam fesele in mainile-mi mari, penetrandu-l incet. Expresia lui faciala ma excita din ce in ce mai mult, facandu-ma sa scot si eu unele gamete de placere. Il penetram din ce in ce mai adanc, tinandu-mi o singura mana pe talia sa, in timp ce Matsuro se juca cu cateva suvite din parul meu, stergandu-mi sudoarea de pe frunte.
Pozitia era perfecta. Matsuro intins pe patul moale, cu spatele lipit de cearsaful alb, patat pe alocuri cu picaturi de transpiratie, iar eu deasupra, fara a ma lasa cu toata greutatea peste el. Imi musc buza inferioara, lipindu-mi fruntea fierbinte de a lui, apoi coborand usor spre buzele sale. Ii simteam respiratia greoaie, ramanand o clipa nemiscat pana ce avea sa isi revina cat de cat. Ii acopar buzele lucioase cu ale mele, oferindu-i un sarut pasional, in timp ce limba mea isi facu aparitia in lacasul sau cald si umed, explorandu-i fiecare coltisor. Limbile noastre se intalneau in acel loc, simtindu-i pana si eu fiorii din intregul corp ai pustiului. Imi mut ambele maini pe talia lui, rasucindu-ne astfel incat el statea deasupra mea. Il asez pentru a putea sa fie penetrat singur, eu doar tinandu-i talia strans. Incepe sa se miste deasupra mea, arcuindu-si spatele la fiecare miscare de dute-vino, scotand acele icnete de placere, umplandu-i gura. Simteam cum nu mai rezist mult, ajungand imediat la orgasm. Era si de asteptat dupa acele clipe perfecte. Lichidul albicios isi facu aparitia inauntrul lui, trantindu-se apoi epuizat langa mine. Ii mangai pielea obrajilor fierbinti, sarutandu-i scurt si tandru buzele rosii, trecand o mana prin parul sau saten si ciufulit. Ma asez langa el, punandu-i capul pe abdomenul meu bine lucrat pentru a-mi asculta bataile necontrolate ale inimii.



-Ah, l-a naiba, s-a trezit ! murmur, odata ce imi deschid ochii si privesc spre partea de jos a pantalonilor, un loc mai umflat. Visasem, si inca ce mai vis am avut. Imi duc mana spre pantaloni, pipaind prin materialul blugilor organul intarit. Zambesc satisfacut la visul ce-l avusesem, ma exitase la culme . imi inchid scurt ochii incepand sa ranjesc intr-un fel characteristic numai mie. Daca si visul ala ar devenit realitate… am continuat propozitia la fel de incep ca si prima.
Ma ridic de pe canapea si pasesc spre geam, unde imi scot o tigare din pachetul micut, impreuna cu o bricheta. Stau rezemat in coturi, pe pervazul rece, privind afara. Ar fi trebuit sa plec deja, Matsuro dormea linistit iar eu daca as mai fi stat catusi de putin, sigur as fi dat buzna la el in camera. Dau negative din cap, tragand puternic din tigara, expirand apoi jumatate din fum pe gura.



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Angel without soul - sez.1 - de Rain - 09-03-2011, 06:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 09-03-2011, 08:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-03-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-03-2011, 07:53 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 10-03-2011, 10:38 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-03-2011, 11:32 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 12-03-2011, 04:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 12-03-2011, 04:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 12:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 13-03-2011, 09:53 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-03-2011, 12:19 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 13-03-2011, 12:27 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 04:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-03-2011, 06:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 14-03-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 14-03-2011, 05:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de wonderCaT - 16-03-2011, 01:39 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 16-03-2011, 05:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 16-03-2011, 07:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 16-03-2011, 10:34 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-03-2011, 11:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-03-2011, 08:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 18-03-2011, 09:11 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 18-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-03-2011, 09:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 21-03-2011, 11:28 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 22-03-2011, 03:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 22-03-2011, 09:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 25-03-2011, 08:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 26-03-2011, 12:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 28-03-2011, 07:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 28-03-2011, 08:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 28-03-2011, 10:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 29-03-2011, 07:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 01-04-2011, 02:44 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 02-04-2011, 10:05 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 02-04-2011, 12:18 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-04-2011, 01:02 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 02-04-2011, 02:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-04-2011, 04:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 03-04-2011, 09:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 04-04-2011, 10:14 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 05-04-2011, 05:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 05-04-2011, 06:22 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-04-2011, 07:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 05-04-2011, 09:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 07-04-2011, 09:57 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 08-04-2011, 09:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 08-04-2011, 10:47 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 08-04-2011, 04:06 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 08-04-2011, 09:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-04-2011, 09:25 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 10-04-2011, 11:02 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 10-04-2011, 11:48 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-04-2011, 12:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 11-04-2011, 05:23 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-04-2011, 07:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 12-04-2011, 08:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 13-04-2011, 10:24 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-04-2011, 11:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 14-04-2011, 10:51 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 15-04-2011, 03:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 15-04-2011, 03:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 15-04-2011, 04:29 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 15-04-2011, 09:14 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 15-04-2011, 10:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-04-2011, 05:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-04-2011, 10:33 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-04-2011, 12:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-04-2011, 02:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 23-04-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 24-04-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 26-04-2011, 02:46 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Blue Sky - 26-04-2011, 03:45 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 27-04-2011, 10:22 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-04-2011, 05:52 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 28-04-2011, 12:40 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 30-04-2011, 09:26 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-05-2011, 03:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 03-05-2011, 11:56 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-05-2011, 10:10 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 04-05-2011, 10:34 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 04-05-2011, 04:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-05-2011, 09:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 06-05-2011, 11:57 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 06-05-2011, 01:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 06-05-2011, 03:48 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 06-05-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 09-05-2011, 08:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 09-05-2011, 09:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-05-2011, 07:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-05-2011, 06:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 12-05-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-05-2011, 10:42 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 17-05-2011, 11:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-05-2011, 09:49 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 18-05-2011, 07:57 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Rain - 19-05-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Ellys - 19-05-2011, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)