Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Libera la mare(sasusaku)

#45
Hey am adus si eu next. Sper sa va placa si multumesc mult pt com :*.

Capitolul 13: Problemele se intensifica! Prietenii cad pe rand!

Sakura:

Stau pe banca din parc privind peisajul maiestos. Pasarile zboara pe cerul de un albastru infinit, fluturii multicolori iti incanta privirea zburand si ei lin prin aer, iar soarele isi trimite razele calde ale soarelui spre noi, spre Pamant. Stau si ma gandesc…oare il pot invinge pe Yuri. E in stare de orice, sunt vampire totusi, dar parca am o frica in mine. Nu va iesi bine, sunt sigura. E mult prea nebun, e in stare de orice cum am spus. La acest gand simt fiori pe sirea spinarii. Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare e sa nu atace persoanele dragi mie, si prima lui tinta mai mult ca sigur e Sasuke. De ce? De ce trebuie ca problemele sa cada din nou pe capul meu? Cer prea mult oare? Vreau sa dorm si eu linistita, fara nici o grija! Mereu trebuie sa intervina ceva pentru a fi fericita. Incep sa cred ca mama e de vina, daca ei nu ii venea idea geniala si anume sa fiu “Libera la mare” nu intram in asemenea bucluc. Acum puteam sta ,impreuna cu Hinata si Temari, linistite pe o banca din orasul meu natal, impreuna cu mai multi amici, fara nici o gija. E numai vina mea, nu trebuia sa accept sa merg singura la mare. Cred ca traiesc intr-un basm, mai intai o fantoma m-a posedat, dupa Yuri infractorul asta intra inapoi in viata mea, sunt agenta la F.B.I , sunt si vampir, iar nenorocitul asta a iesit si el din inchisoare. Mai rau nici ca se putea! Ce mai mi-se poate intampla, sa mai vad si extraterestrii despre care vorbeste F.B.I-ul! As vrea sa dau timpul inapoi, sa pot schimba totul, mai ales ziua aia nenorocita in care am vinit aici, la mare. Simt cum ma prabusesc usor din nou in prapastia durerii, a suferintei. Hinata, Temari si Rose incearca sa ma scoata de acolo, dar nu reusesc. Intrebarea mea este: Cand am inceput sa ma prabusesc. Sunt sigura ca nu atunci cand am venit la mare, defapt atunci eram fericita, nu aveam nici o treaba. De cand a…de cand a plecat Sasuke ma tot prabusesc. Oare el ma poate scoate din aceasta prapasitie a durerii? Oare el ma poate face fericita acum ? Mii de ganduri nu imi dau pace, o gramada de sentimente ma macina, sentimente ce le am pentru fiecare persoana. Pentru Hinata, Temari si Rose cele de mare ingrijorare, imi e frica ca Yuri sa nu le faca ceva rau. Pentru Yuri…va puteti da seama singuri, cele de dispret, scaraba si mai ales ura. Singura persoana pentru care habar nu am ce simt este, ei bine este Sasuke. Nu mai stiu ce simt pentru el. Ba este ura, ba incep sa il plac. Dar pe moment sa ma ingrijorez pentru problema cu Yuri, off doamne imi vine sa ii strang de gat pe politistii astia, se pare ca nu stiu sa aiba grija de un infractor, daca ma duc la ei cred ca sunt in stare sa creez un scandal monstru! Sunt asa de incurcata, nici nu mai constientizez ce fac. Trebuia sa fiu de mult la masa, dar in loc sa stau acasa eu umblu ca o fantoma nelinistita, pe strazi, nici nu stiu unde ma indrept.

Reusesc sa ma adun si pornesc spre casa cu un pas de melc. Hinata e plecata cu Naruto in oras asa ca voi sta acasa singura cu Rose si ma voi plictisi uitandu-ma la televisor. Am incercat sa ii spun Hinatei sa nu stea prea mult cu Naruto, nu vreau sa mai sufere din nou, dar cine ma asculta? Nici eu nu imi mai ascult constiinta asa ca nu ma astept ca Hinata sa ma asculte. Doamne Sakura nu cred ca te auzi! E clar ca am innebunit, eu toti acesti ani m-am ghidat dupa constiinta si uite ca nu a ajutat cu nimic, mai bine spus mai rau a facut. Nu sunt decat o gramada, stearsa de trecut. Parca nu mai exist, am atatea probleme pe cap incat parca sunt un zombi. Incep sa delirez.

Ajung in fata vilei, dar parca ceva imi zice sa intru in graba. Off constiinta asta, ma incurca ata de mult. Apas pe clanta si se deschide, se pare ca usa este descuiata, prea ciudat. Intru incet in casa si pornesc spre bucatarie pentru a o gasi pe Rose. Tocurile pantofilor mei se auzeau pe gresia rece dand o stare de neliniste. Intru in bucatarie si raman masca. Inima incepe sa imi bata tare si nu imi pot controla lacrimile. Incep sa plang in hohote lund in brate trupul neinsufletit al strabunicii mele. Nu se poate asa ceva! Cine a facut asta o va plati cu varf si indesat. Rose mi-a fost aproape mereu, la bine si la greu, nici odata nu m-a lasat de izbeliste..si acum totul se sfarseste?! Nu poate fi adevarat! Ea este vampir cum de a fost omarata? Este puternica, nu poate fi omorata dintr-o singura miscare! Ma uit atent la gatul ei observ o rana foarte mare, marca niste colti au fost infipti in gatul ei, dar aceasta rana nu este facuta de un vampir, ce poate fi? Ma uit atent pe masa din bucatarie si vad un bilet. Imi intind mana tremurand spre el si il apuc cu o mare teama. Ceea ce scria in el m-a ingrozit si m-a facut sa vars si mai multe lacrimi, nu ma puteam controla, nu se poate asa ceva, cosmarul incepe abea acum. In bilet scria:

“Hey Saku ma bucura ca in sfarsit am sansa sa ma razbun. Am inceput cu Rose si nu voi termina cu ea. Deabea acum incepe cosmarul Sakura, iti voi face zile negre, cred ca tot restul vietii ti-l vei petrece in cimitir plangandu-le de mila prietenilor tai, daca nu te omor si pe tine desigur. Ghici ce, voi ataca crud si nemilos, acesta e primul meu “cadou” pentru tine si mai urmeaza multe altele. Fi atenta la mica ta prietena Hinata, ea e urmatoarea pe lista, cred ca acum voi merge sa o prind, dupa Temari, ooo si poate si scumpicul tau Sasuke, de ce nu? Oricum vise placute Sakura, o sa ai nevoie, macar vise placute la cimitir!
Semnat Yuri, desigur daca nu ti-ai dat seama inca”


Am incremenit. Ce pot face, ce fel de animal e Yuri de a reusit sa o omoare pe Rose? Dar nu apuc sa ma gandesc caci sunt distrasa de Rose care se pare ca n-a murit. Ii multumesc lui Dumnezeu ca este bine! Fara ea nu stiu ce voi face.
-Sakura, Yuri e un…varcolac, ai mare grija. Eu voi fi bine, doar du-ma in camera sa ma odihnesc pentru a mi-se vindeca ranile. Iar dupa fugi repede la Hinata, ea e urmatoarea pe lista, salveaza-i viata, imi spune ea printe tusituri seci.
Chipul meu e inundat de lacrimi, lacrimi amare. Merg in graba sus, in camera lui Rose, o pun pe pat si pornesc in graba spre restaurantul la care este Hinata, noroc ca mi-a spus localul.

Dau sa ies din casa pentru ca nu mai aveam mult timp. Alerg repede pe aleile pustii ale orasului, varsand mii de lacrimi. Daca ajung prea tarziu, daca Hinata e moarta? Nu-mi voi ierta asta niciodata! Ea a avut grija de mine mereu, ma sprijinit si acum trebuie sa fac si eu ceva pentru ea, mi-a fost ca o sora mai mare! Alerg si alerg parca nu mai ajung odata la destinatie. Cand sunt in fata localului il zaresc prin geamul de sticla pe Naruto ce sta singur la masa! O Doamne spune-mi ca Hinatei nu i s-a intamplat nimic, spune-mi ca am ajuns la timp! Incep sa plang si mai tare parca nu mai puteam sa ma opresc niciodata. Merg la Naruto si il intreb printe sughituri:
-Unde e Hinata? Unde ea? E bine?!
-Sakura, Hinata este la baie, numai ca e cam de prea mult timp si incep sa ma ingrijorez, apropo am vazut un tip intrand in local cu o gluga pe cap, foarte ciudat dar am reusit sa ii vad fata si seamana cu Yuri, nu ca e anormal, doar Yuri e la inchisoare!
La auzirea acestui lucru incep sa plang si mai tare iar Naruto ma intreaba ce s-a intamplat. Ii explic foarte pe scurt, iar cand acesta afla o tuleste impreuna cu mine spre toaleta. Cand ajungem acolo, Naruto cade in genunchi si plange ca disperatul, la fel procedez si eu. Naruto ii i-a in brate corpul fara vlaga al Hinatei si observa ca mai are puls. Ii spun lui Naruto sa mearga repede la spital sa o duca, iar acesta fuge si nu ma lasa sa termin propozitia. Nu imi vine sa cred, nici acum nu am ajuns la timp, acum cei la care tin sunt in pericol, mai bine ma omoara pe mine decat sa ii omoare pe ei. Nu termin sa imi tin predici deoarece melodia enervanta a telefonului incepe sa sune. Il duc cu frica la ureche si spun un “Alo” fara vlaga:
-Buna Sakura, ce face ingerasul meu? Ti-a placut "cadoul" meu, am cam chinuit-o pe Hinata nu crezi? Tik-Tok Sakura, timpul trece si cu fiecare minut, eu iti pot face viata un calvar! Ah ce noroc am! Tocmai am zarit-o pe Temari in parcul central, se pare ca nu mai trebuie sa o caut! Grabeste-te daca nu vrei sa o pierzi…

Inlemnesc, nu mai pot respire. Nu se poate! Nu si Temari! Stau si plang aici ca o proasta, Sakura trezeste-te, esti vampir, lupta! El e varcolac si ce? Pot oricand sa il calc pe coada bine! Dupa aceste ganduri pornesc spre parcul central sperand ca voi ajunge la timp incat sa o pot salva pe Temari. Credeam ca Yuri e in stare de orice dar nu credeam ca se va ajunge chiar la asta. De ce nu ma tortureaza pe mine? Imi doresc ca eu sa fiu in locul Hinatei, a lui Rose si in acest moment a lui Temari. Ei, prietenii mei, m-au ajutat mereu la greu, mereu m-au sustinut, m-au indrumat, au avut grija de mine cred ca mai mult decat mama. Acum trebuie sa le intorc favorul, trebuie sa fiu puternica, sa il pot invinge pe Yuri.

Alerg disperata pe aleile care duc spre parcul central si cand ajung o gasesc pe Teamari pe jos, intr-o balta de sange. Shikamaru sta in dreptul ei gata gata sa o i-a si sa o duca la spital. Cand ajung, gasesc pe bluza ei inca un bilet enervant de al lui Yuri:

“ Draga Sakura, imi face asa o mare placere sa ii torturez pe prietenii tai si sa te distrug si pe tine. Off dar abea acum la sfarsit e distractia, se pare ca urmeaza Sasuke, ce o sa faci Sakura? Esti dispusa sa iti dai viata pentru el, sau il lasi prada destinului care este influentat acum de mine si iti spun eu sigur ca este un destin dureros si crud, deci Saku, oare ajungi la timp? Oricum sti ca Uchiha nu sta pe-acasa asa ca va trebui sa il cautam prin oras. Asta e o intrecere, oare il cunosti asa de bine incat sa il gasesti inaintea mea?”

Doamne nu! Nu se poate, Sasuke zimi te rog ca esti unde cred eu ca esti! Nu vreau ca si tu sa fi ranit. Pana acum, nu am realizat cat il iubesc pe Sasuke, dar in situatia asta mi s-au deschis ochii. Cat tin la el si cata nevoie am de el. Ce sa fac? Zi-mi doamne ca ma duc unde e Sasuke!

Scz daca e prea scurt si scz pentru greselile de tastare. Astept com :*.



Răspunsuri în acest subiect
Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 03-03-2011, 09:22 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Nywa - 03-03-2011, 10:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~Ioana*Yoanna~ - 04-03-2011, 10:11 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Katniss - 05-03-2011, 12:08 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 06-03-2011, 12:23 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 06-03-2011, 08:15 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Katniss - 07-03-2011, 12:54 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 08-03-2011, 12:58 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 08-03-2011, 09:18 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 08-03-2011, 10:29 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 08-03-2011, 11:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 12-03-2011, 02:00 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 12-03-2011, 03:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 12-03-2011, 04:41 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 13-03-2011, 03:20 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 13-03-2011, 03:37 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 17-03-2011, 09:45 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 17-03-2011, 11:15 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 17-03-2011, 11:50 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 23-03-2011, 08:30 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Kandrahar - 23-03-2011, 09:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 23-03-2011, 10:32 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 29-03-2011, 09:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 04-04-2011, 10:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 04-04-2011, 10:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 04-04-2011, 10:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 05-04-2011, 07:45 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 05-04-2011, 02:08 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 05-04-2011, 08:17 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 06-04-2011, 07:31 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 08-04-2011, 10:12 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 09-04-2011, 06:46 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 09-04-2011, 11:10 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 09-04-2011, 01:56 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 10-04-2011, 03:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Kandrahar - 11-04-2011, 09:12 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 13-04-2011, 10:36 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 16-04-2011, 08:55 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 17-04-2011, 01:05 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 17-04-2011, 01:59 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 17-04-2011, 02:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 17-04-2011, 05:17 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 22-04-2011, 12:33 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 22-04-2011, 01:15 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 22-04-2011, 10:21 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 23-04-2011, 07:40 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 26-04-2011, 01:23 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 26-04-2011, 10:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 27-04-2011, 10:39 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 27-04-2011, 11:10 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 28-04-2011, 02:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 28-04-2011, 07:47 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 29-04-2011, 09:11 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 29-04-2011, 11:48 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 30-04-2011, 01:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 30-04-2011, 02:21 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 01-05-2011, 10:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 04-05-2011, 06:21 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 16-05-2011, 04:42 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 16-05-2011, 05:13 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 16-05-2011, 05:18 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 16-05-2011, 08:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 17-05-2011, 05:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 22-05-2011, 11:09 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 23-05-2011, 09:38 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 23-05-2011, 02:46 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 23-05-2011, 06:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 24-05-2011, 02:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Arikashika - 18-06-2011, 01:08 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 24-06-2011, 05:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yuri] Nici un pret prea mare CyBeR 9 5.628 02-10-2012, 11:19 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  O viata pe mare mailin 3 3.449 21-12-2011, 03:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 17.454 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  In cadere libera Elusive wolf 20 10.904 21-05-2010, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Elusive wolf


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)