Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Libera la mare(sasusaku)

#40
Hey dupa absenta mea mai indelungata m-am hotarat sa pun si eu next. Merci pentru com. :*.

Capitolul 12 : Problemele se intorc! Incercarile lui Sasuke pentru a o recucerii pe Sakura!

Sakura:

''-Nu cred ca eu trebuie sa dau explicatii, ci tu..''

Sasuke se uita la mine confuz, nu stia ce se intampla, ce vroiam eu de la el. Auzi, chiar nu isi da seama? Dupa cata suferinta mi-a adus pe suflet, el nu are nici o treaba, pe deasupra nici nu stie ce a facut, sau stie dar nu recunoaste.
-Ce explicatii vrei sa dau Sakura? Nu e bine ca m-am intors si gata?
-Nu imi pasa daca te-ai intors sau nu, nu mai imi pasa de mult de tine, dar vreau niste explicatii! De ce ai plecat si m-ai lasat de izbeliste? Pentru ca secretul tau cu micul vampiras sa fie in siguranta?! Nici nu sti cat am suferit dupa tine, cate servetele in fiecare seara consumam, si acum crezi ca o sa te primesc cu bratele deschise? Nici sa nu te gandesti la asta! Esti un imbecil Sasuke! Nu mai vreau sa te vad nicioadata, ai vrut sa ramai o umbra a trecutului, acum de ce te intorci?!
-Am plecat pentru ca mi-era frica sa te musc, am plecat ca ai nevoie de ceva mai bun. Crezi ca eu nu am suferit? Si nu, nu cred ca o sa ma primesti cu bratele deschise, dar daca ai incerca...Oricum am realizat ca nu pot sta departe de tine, si eu am suferit mult si deaceea m-am intors, m-am intors ca sa te vad din nou, macar o singura data...

Cuvintele lui m-au atins pe inima, dar nu ma dau asa pe tava. Nu mai sunt accea fata, careia daca ii spuneai cuvinte dulci se topea imediat, acum sunt o pisicuta rea, o vipera fara mila si asta va trebui sa accepte Sasuke pentru ca nu ma voi schimba, mai ales pentru el. Mi-a trantit atata suferinta pe suflet inacat eram in stare si sa ma sinucid, nu voi mai fi la fel niciodata, nu voi mai suferii, mai ales pentru altcineva. Naruto a facut la fel cu Hinata, daca Hinata il iarta asta nu inseamna ca si eu il iert pentru ce a facut. Nu cred ca Hinata ii va sarii in brate, sau poate ca da?

Privesc catre intrarea in club si il zaresc pe Itachi, singurul om care a reusit sa ma inteleaga. Purta o camasa alba, deschisa la trei nasturi si niste blugi negrii. Alerg spre el si il i-au in brate. Imbratisarea lui calda ma face sa ma simt mai bine, sa uit de griji, dar o grija tot imi sta pe suflet, ''Sasuke''. Fiind fratele lui imi aduce normal aminte de el, numai ca Itachi a reusit sa ma inteleaga, fata de Sasuke. El a reusit sa imi aduca inapoi fericirea, si poate din cauza asta il iubesc. Oare il iubesc pentru ca imi aduce aminte de imbratisarile lui, de sarutarile lui? Nu nu poate fi asta, ar fi prea ciudat. Dar uneori, cand ma ui in ochii lui Itachii parca il vad pe Sasuke, de ce mi-se intampla mie asta? Oricum voi trece peste orice, nu ma impiedica nimic sa imi traiesc viata asa cum imi place, nimic si nimeni.

Il i-au pe Itachi de mana si pornesc spre masa unde stau Naruto, Hinata si..Sasuke. Ma asez pe scaun si imi pun picior peste picioar. Incepem sa discutam totii despre diferite chestii, iar Sasuke ii arunca privirii ucigatoare lui Itachi. Oo se pare ca domneul Uchiha e gelos, imi pare rau...sau nu imi pare, asa merita! I-am spus si o repet, nu imi maipasa de mult de el, cum si-a dorit a ramas o umbra a trecutului, si eu niciodata nu imi caut trecutul. Ca sa il fac si mai nervos ma uit la el cu un zambet de victorie. Acesta sta si ma priveste in ochii, in ochii mei verzi ce acum nu mai exprima dragostea adevarata, insa ochii lui inca mai exprima iubire si caldura, ochii lui dupa care m-am topit. Acum se pare ca nu mai simt aproape nimic pentru el, sau simt dar nu vreau sa simt asa ca se duce dragostea pentru el. Nu mai pot avea increderea care o aveam in el, poate cu mult efort am fi amici. Dar totusi nici sa fim nu as vrea pentru ca de la amicitie sau prietenie mai e doar un pas pana la dragoste. Dragostea, nici un om nu a putut sa o defineasca in adevaratul sens al cuvantului, majoritatea se inseala cand cred ca sunt indragostiti, si asa se frang multe inimii. Dragostea pentru mine e ca un blestem pentru mine, iubesti, esti iubit, te simti bine in preajma persoanei iubite, va distrati de minune si dupa pac vine suferinta, ura cand persoana iubita pleaca, moare, sau iti spune ca nu mai te iubeste. Cum am spus, daragostea e un blestem de care nu poti scapa oricat ai incerca, sau scapi de ea si dupa o vrei inapoi. Un blestem care te urmareste oriunde ai fi, orice ai face, asta e dragostea adevarata, o dragoste care totusi o ai o singura data in viata, dar te urmareste. Asta se intampla si cu mine, numai ca am reusit sa o fac sa numai ma urmareasca pentru catva timp, dar pana la urma cred ca tot ma prinde in jocul ei. Am iubit o data in viata adevarat, si persoana pe care am iubito acum sta la masa cu mine, eu nu simt o iubire puternica acum pentru el, pentru ca m-a facut sa sufere, dar in ciuda faptului ca el a suferit ca mine, el inca tine la mine, ma iubeste cu adevarat. Il iubesc ma iubeste, dar destinul ne impiedica sa fim impreuna, destinul m-a facut sa cred ca il urasc. Voi continua sa ma i-au dupa constiinta...dar oare va fi bine asa? Aceasta intrebare ma macina, voi fi fericita asa?

Prinsa in gandurile mele nu am realizat cand Hinata ma striga sa mergem acasa. Asa devreme? e abea doisprezece jumatate noaptea si nu am stat mult, dar bine accept. Ne ridicam pe pe scaune si ne luam la revedere de la prietenii nostrii. Itachi insista sa merg cu el in masina, dar eu refuz spunandui ca eu si Hinata mergem cu masina noastra. Il sarut tandru pe buze in semn de ''la revedere'' si pornesc impreuna cu Hinata spre masina, pasind seducator pe podea. Cand ajungem jos Hinata deschide portiera si se pune la volan. Ma asez si eu in dreapta ei si porneste nebuneste pe strazile orasului. Felinarele ce stralucesc puternic nu lasa intunericul noptii sa patrunda in oras. Luna da concert impreuna cu stelele pe cerul negru ca cel mai intunecat abis. Ca cel mai intunecat abis...si asta imi aduce aminte de ochii lui. Ochii lui in care de mult ma pierdeam si nu mai scapam. Vraja acestei noptii, ma face sa vreau cat mai multe de la viata. Printre acele lucruri care le vreau, parca il vreau si pe el, dar de ce? Dupa atata timp...

Deodata masina se opreste si Hinata imi spune ca am ajuns. Cobor lent din masina, ma apropi de usa si o deschid. Intru in casa unde ma intampina strabunica mea, si ma intreaba cum a fost. Ii povestesc tot iar ea pare ca nu e impresionata...hmm.. in fine cine stie. Hinata si Rose se duc sa se culce, iar eu in schim ma duc in gradina si ma asez sub un cires inflorit. Multe petale de un miros sublim erau imprastiate la poala lui. Ma uit la luna il vad pe el, atunci imi intorc privirea speriata spre stele, dar tot pe el il vad. Am innebunit, ce se intampla cu mine, vreau sa iasa odata din mintea mea! Nu cred ca mai pot rezista. Vreau sa iasa din capul meu odata pentru totdeuna!

Deodata aud un sunet care vine din spatele meu. Ma intorc speriata si il vad pe...Sasuke?? De ce e el aici, in gradina la mine? Ma spioneaza? Ma uit mirata la el iar acestea scoate din spate o cutie de bomboane si un buchet mare de trandafiri rosii. Hmm se pare ca nu renunta, atunci sa ne jucam un pic cu el. I-au foarfeca de gradina si tai trandafirii si dupa arunc cutia de boambane. Acesta se uita la mine si zambetul de pe fata ii piere. Ooo l-am ranit pe micutul Uchiha, pacat ca nu imi pasa! Acesta se aseaza langa mine iar eu ma dau mai incolo.
-De ce te feresti de mine? Nu te mananc, ma faci sa sufar, mai mult decat am suferit in acest an, fara tine.
-Cine te crede ca ai suferit? Eu nu te cred, nu ti la mine, daca tineai ramaneai aici, ai plecat cand am avut nevoie de tine cel mai mult. Acum sunt vampir ca tine, nu imi mai pasa de nimic asa ca dispari inainte sa i-au un cutit sa te tai!
-Ai avea curajul sa faci asta? Sa faci asta mie? Sakura se vede ca inca mai ti la mine, dar daca vrei sa plec de aici, iti voi respecta decizia...

Si asa l-am alungat eu pe Sasuke. De ce sunt asa proasta, trebuia sa vorbesc cu el, nu sa urlu asa, cred ca am trezit-o si pe Hinata. Ma ridic lenes de pe iarba moale si urc sus in camera mea, pentru a incerca sa dorm. Nu am reusit deloc sa adorm, si nu din vina ca aveam insomnie si ca ma simteam prost ca l-am alungat pe Sasuke, ci din cauza ca la fiecare minut primeam un mesaj, normal ca de la cine altcineva inafara de Sasuke? Si asa toata noaptea a trebuit sa sterg din mesaje pentru ca dupa aveam memoria plena. Pana la urma am reusit sa dorm pe la 4 dimineata, dar a trebuit sa ma scol la sapte pentru ca eu si Hinata am hotarat sa mergem pe plaja.

Razele soarelui imi invadau camera nelasandu-ma sa mai dorm. Ma ridic parca din mormant si ma duc la baie. Imi fac un dus cald ce ma relaxeaza, picaturile calde ale apei se loveau de corpul meu fin creeandu-mi o stare de placere. Ies din baie cu un prosop alb si pufos pe mine si ma duc la dulap. Imi pun costumul de baie pe mine iar pe deasupra imi i-au o rochie de un roz deschis pana la genunci, cu bretele. In picioare imi i-au niste sandale albe cu toc inalt si cobor scarile. Pasii mei se auzeau parca in ecou si de fiecare data cand se intampla asta e de rau. Ajung jos in bucatarie si le salut pe fete. Ma duc la frigider si imi pun lapte intr-un castron si pe deasupra imi torn o tona de cereale. Era o liniste apasatoare intre noi pana cand Rose sparge gheata intrebandu-ne ce vom face cu Naruto si Sasuke.
-Pai Rose eu ma gandeam sa ne fim din nou doar amici, asa o sa ne distram mai mult si cine stie poate ne cuplam la loc cu ei dupa un timp, spune Hinata cu o voce blanda si hotarata.

Nu prea imi placea ideea dar bine voi face cum spune ea, dar faza cu cuplatul in nici un caz, ea daca vrea sa se impace cu Naruto nu am nimic impotrica, dar eu cu Sasuke...este istorie. Char daca il plac parca nu mai vreau sa fiu cu el, pentru ca stiu ca voi suferii. Hinata se uita insistent la mine, vrand un raspuns. Ii spun exact ce gandesc, iar aceasta tace si parca nu mai e asa de fericita. Ea chiar vrea sa fiu cu Sasuke? Stie bine cat am suferit pe urma lui si tot vrea sa ma impac? De ce? Chiar nu a inteles?

Din nou se aseaza intre noi acce tacere enervanta, vai doamne dar nu avem ce vorbi? Enervata de tacere, deschid televizorul si dau pe stirii. Aceiasi infractori neprinsi, aceleasi stiri mondene. Ce ma enerveaza chestiile monde, ce daca o vedeta s-a despartit de x, e viata ei deci ea hotaraste, ce doamne iartama drebuie sa se faca atata tam-tam? Deodata pe ecran apare:

''STIRE DE ULTIMA ORA: Infractorul prins de F.B.I, Yuri a scapat de la inchisoare! Ce se va intampla?
Dau repede televizorul mai tare si ascult cu atentie:

''-Stire de ultima ora Yuri Yengo a scapat de la inchisoare in seara aterioara, se cauta multe informatii. Acest om e foarte periculos si trebuie prins imediat. Politiia a informat F.B.I-ul si i-au rugat sa ii ajute. F.B.I a acceptat si a spus ca vor incepe cautarile astazi. Daca aveti informatii va rog sa ne contactatii, aseptam sa aflam mai mult. Ceea ce e cel mai ciudat este ca Yuri a lasat un bilet in urma lui pe care scria: Ma voi razbuna pe persoana care m-a prins, va trebui sa fie pregatita''

Am inchis televizorul si era sa ma inec cu cerealele. Inima imi batea tare si tremuram mai rau ca o gaina. Vine dupa mine, sunt in pericol, asta mai imi lipsea, Yuri. Trebuie sa am grija, mi-ar trebui garda de corp mie si fetelor. Sunt sigura ca mie vrea sa imi faca cel mai mult rau, doar eu sunt aia care l-a impuscat, ce se va intampla mai departe? Ce se fac?

~VA URMA~

Atept com si sper sa va placa :*.



Răspunsuri în acest subiect
Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 03-03-2011, 09:22 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Nywa - 03-03-2011, 10:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~Ioana*Yoanna~ - 04-03-2011, 10:11 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Katniss - 05-03-2011, 12:08 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 06-03-2011, 12:23 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 06-03-2011, 08:15 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Katniss - 07-03-2011, 12:54 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 08-03-2011, 12:58 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 08-03-2011, 09:18 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 08-03-2011, 10:29 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 08-03-2011, 11:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 12-03-2011, 02:00 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 12-03-2011, 03:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 12-03-2011, 04:41 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 13-03-2011, 03:20 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 13-03-2011, 03:37 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 17-03-2011, 09:45 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 17-03-2011, 11:15 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Yin - 17-03-2011, 11:50 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 23-03-2011, 08:30 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Kandrahar - 23-03-2011, 09:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 23-03-2011, 10:32 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 29-03-2011, 09:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 04-04-2011, 10:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 04-04-2011, 10:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 04-04-2011, 10:43 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 05-04-2011, 07:45 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 05-04-2011, 02:08 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 05-04-2011, 08:17 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 06-04-2011, 07:31 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 08-04-2011, 10:12 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Maria - 09-04-2011, 06:46 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 09-04-2011, 11:10 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 09-04-2011, 01:56 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 10-04-2011, 03:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Kandrahar - 11-04-2011, 09:12 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 13-04-2011, 10:36 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 16-04-2011, 08:55 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 17-04-2011, 01:05 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 17-04-2011, 01:59 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 17-04-2011, 02:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 17-04-2011, 05:17 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 22-04-2011, 12:33 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 22-04-2011, 01:15 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 22-04-2011, 10:21 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Tweety - 23-04-2011, 07:40 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 26-04-2011, 01:23 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 26-04-2011, 10:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 27-04-2011, 10:39 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 27-04-2011, 11:10 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 28-04-2011, 02:02 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 28-04-2011, 07:47 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 29-04-2011, 09:11 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 29-04-2011, 11:48 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 30-04-2011, 01:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 30-04-2011, 02:21 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 01-05-2011, 10:52 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 04-05-2011, 06:21 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 16-05-2011, 04:42 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 16-05-2011, 05:13 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 16-05-2011, 05:18 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 16-05-2011, 08:19 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Iryna - 17-05-2011, 05:24 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de *Black~~Heart* - 22-05-2011, 11:09 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Rose ^^ - 23-05-2011, 09:38 AM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Alle - 23-05-2011, 02:46 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Miranda. - 23-05-2011, 06:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de ~BreNda~ - 24-05-2011, 02:57 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Arikashika - 18-06-2011, 01:08 PM
RE: Libera la mare(sasusaku) - de Paty.Paty - 24-06-2011, 05:52 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yuri] Nici un pret prea mare CyBeR 9 5.628 02-10-2012, 11:19 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  O viata pe mare mailin 3 3.449 21-12-2011, 03:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Un suflet Singur pe o Mare din Lacrimi Sincere RouXiss Đx 42 17.454 10-09-2011, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  In cadere libera Elusive wolf 20 10.905 21-05-2010, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Elusive wolf


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)