Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#78
Va multumesc enorm pentru comentarii, Nepretuitele mele! >:D<
Am venit cu nextuletul:


*

Eric ma privea fix in ochi, in timp ce mana sa continua sa se miste cu blandete pe organul meu tare, dar si pe-al sau, provocandu-ne amandurora gemete lungi ce se impleteau intr-o muzica formidabila pentru urechile noastre atente, foarte expermintate in tainele amorului.
In ciuda faptului ca eram rusinat, nu ma opream din gemut. Pur si simplu nu puteam, era incantator de-a dreptul. Chipul dulce al lui Eric ma facea sa doresc sa-l sarut intr-una. Nu-mi prea venea a crede ca eu, Caleb, ma schimbasem atat de mult, insa iata ca acesta era adevarul, imi placea un barbat mai tare decat orice, si inca un barbat foarte frumos. Parca toate femeile pe care le avusesem pana atunci nu erau nimic, desi minea mea continua sa spuna clar ca e gresit tot ceea ce se intampla intre noi. Si poate era, dar, cum spusese Eric, nu conta, deoarece dragostea nu are varsta sau sex.
- Imi doresc sa te desenez... am spus, iar vocea mea fusese doar o soapta inabusita datorita buzelor lui Eric, ce se jucau cu ale mele in cel mai placut mod. Eram usor rusinat, inca reactionam in diferite moduri la atingerile barbatului, insa se parea ca pe el nu-l deranjeaza nimic de acest gen, fiindca el continua sa ma sarute si sa ma dezmierde ca si pana atunci, facandu-ma mai fericit decat fusesem eu vreodata, sau cel putin asa gandeam pana in acel moment.
- Nu acum... Acum ne iubim, desenam dupa.
Glasul sau plin de dorinta imi facu trupul sa se infioreze, prada tuturor simtamintelor teribil de placute ce ma stapaneau in acel moment. Ma impacasem, cel putin momentan, cu ideea ca ma aflu in bratele unui barbat. Era, pana la urma, primul barbat si chiar cel ce-mi aratase ca ma place, ca tine la mine. Nu eram inca sigur de sentimentele sale, era posibil ca el sa fie mult mi diferit decat ceea ce-mi arata mie, insa nu ma interesa, il placeam si nu aveam de gand sa-l las, cel putin nu momentan. Daca nu simtea nimic pentru mine, macar fizic sa ne simtim si noi bine impreuna.
Era incantator tot ceea ce-mi facea, ma simteam special in viata sa doar pentru ceea ce se petrece intre noi. Era a doua oara cand ne iubeam si deja incepusem sa ma gandesc atlfel. De ce ma speriasem atat? Pana la urma, nu fusese chiar sa de rau. Durerea aia nenorocita ma stapanea pe mine datorita faptului ca, dupa ceea ce-mi spusese Eric, eram mai fragil, nimic altceva. Avea sa dispara, sau cel putin asa imi doream eu. Si chiar daca nu disparea, putin imi pasa, eu il voiam pe el, pe nimeni altul in viata mea. Mi-am inchis ochii entuziasmat, ascultandu-i inima cum batea, in timp ce buzele lui ma dezmierdau cu blandete.i
Imi saruta gatul, muscand si sugandu-mi pielea pana ce se formasera mai multe semne rosii acolo, aratand clar ca ii aparin lui si nimanui altcuiva. Ma treceau fiori de fiecare data cand ii simteam buzele si limba atingandu-ma in acel mod innebunitor. Il tineam in brate si-l strangeam la pieptul meu, in timp ce el ma saruta usor la baza gatului. Ajunse la sfarcurile mele intarite si incepuse sa ma dezmierde cu blandete, provocandu-mi senzatii incantatoare ce ma faceau sa ma simt ca picat intr-o alta lume.
Era nerabdator, puteam clar simti clar acest lucru, fiindca se asezase cu nerabdare intre picioarele mele desfacute. Ii simteam mandria cum atinge usor fesele, apoi aluneca spre locul dintre ele. Fara sa vreau, trupul meu incepuse sa tremure si din cauza ca imi era teama, dar si pentru ca imi doream sa-l simt din nou. Devenisem alta persoana de cand il cunoscusem, aveam dorinte si nevoi. Inainte, fiecare moment cand ma culcam cu o femeie era aproape banal, nu ma satisfacea in mod special, pe cand ceea ce se intampla intre mine si Eric era magie pura, ceva de care greu m-as fi putut lipsi.
Pana si amintirea lui Lucas mi se parea ireala in comparatie cu realitatea placuta din acest moment. Cu toate astea, sovaiam. Si nu era din cauza ca aproape ma facuse al lui pentru a doua oara ,ci pentru faptul ca-l vedeam pe Lucas. Oare el era acolo cu adevarat sau eu eram nebun? Nu voiam sa admit posibilitatea faptului ca as fi fost nebun pentru ca-mi vedeam cel mai bun prieten mort. Ma temeam de acest lucru, si totusi Eric nu parea deloc afectat in mod negativ de acest lucru.
Il simtisem... Si se pregatea acum. Organul sau se afla la intrarea in orificiul cald, care incepuse sa pulseze. Se impinsese usor inainte, insa eu am dat sa il scot afara, cu toate ca nici macar nu intrase.
- Eric, ma gandeam la Lucas... Vreau sa vorbim despre el...
Barbatul ma saruta lung pe buzele mele ramase usor intredeschsie dupa ce vorbisem si inclina din cap, dupa care isi puse ambele maini pe talia mea, evitand astfel ca eu sa ma retrag iar, ceea ce si aveam de gand. M-am uitat fix in ochii lui, simtindu-l cum din nou se pozitioneaza in locul stramt si se impinse foarte putin inainte. Nu patrunsese decat foarte putin, iar eu deja scancisem si ma impinsesem cu picioarele in patul moale, incercand sa ma retrag si de asta data.
Cu toate acestea, nu mi-a mai mers, deoarece barbatul nu ma mai lasa sa ma indepartez. Imi tinea talia in maini,. astfel incat sa nu mai pot scapa, si se apleca peste mine, sarutandu-ma. Nu-mi venea nici macar mie sa cred cata putere de abtinere avea barbatul asta, avand in vedere ca se jucase cu mine o buna bucata de vreme. Ma simtisem bine, insa acum... Acum era atlfel, venea partea mai grea, venea durerea din trupul meu, care avea sa nu fie foarte placuta.
- O sa ma doara la fel de tare? N-o sa pot merge? am intrebat in soapta, confuz si incert, apoi mi-am inchis ochii, scapand un scancet. Nu voiam sa se intample ca data trecuta, nu intelegeam de ce eram eu, dupa cum spunea el, asa de sensibil, incat sa ma doara in halul ala.
- Sa speram ca nu... rosti in soapta.
In urmatorul moment, Eric ma stranse de talie cu blandete, asa cum o facea de fiecare data, patrunzand in mine. Am scancetat lung, buzele mele intredeschise neputand tine sunetul de durere ce isi facuse aparitia, apoi m-am arcuit lung, aproape facandu-ma sa ma doara. Incercam sa ma retrag, nu pentru ca nu-mi doream sa se intample acele lucruri, ci pentru ca durerea ma obliga sa reactionez asa.Nu o puteam face, nu ma lasa sa ma indepartez, deoarece imi tinea talia, fara sa-mi dea drumul
Atunci, organul sau tare, cald, se impinse in mine, provocandu-mi o durere arzatoare, chinuitoare. In momentul acesta, nu-mi doream defel sa mai repet aceste experiente.
"Trebuia... Sa nu te amesteci de prima data cand ti-a dat de itneles ce vrea!" mi-am spus in minte mustrator. Da, facusem greseala ca, atunci cand el incerca sa ma atinga, sa nu ma impotrivesc, aratand ca vreau,desi eu nici macar nu-mi dadusem seama de ce are el de gand.
Am gemut si m-am arcuit cand l-am simtit acolo, strangand de cearsaful de pe pat, tragand de el pentru a-mi calma incomfortul. Ma durea, ochi mi se umplusera de lacrimi cristaline, iar parul balai, ravasit pe chipul meu, aproape ca ma impiedica si sa respir cum trebuie. In ciuda atator sentimente care ma incercau, nu spuneam si nu faceam absolut nimic sa ma lase in pace, ci, docil, stateam asa, cu el in interiorul meu, asteptand... Asteptand sa fie mai bine!
Ajunsesem sa accept toate lucrurile din partea lui, imi facea orice si nu reactionam, deoarece stiam ca vreau la fel de tare cum o facea si el. Imi doream sa-l am, insa plateam, in opinia mea, un pret prea mare: durerea trupului. Eric era o persoana uimitoare, dulce, care stia sa se comporte cu mine si stiam ca, daca ar fi putut, mi-ar fi alinat durerea.
Adanc in interiorul meu, nu se misca. Astepta sa ma obisnuiesc, facandu-ma sa oftez si sa resprir din ce in ce mai greu in incercarea de a-mi calma bataile inimii.
Ochii mi se umplusera de umplusera de lacrimi si acestea incepusera sa imi curga pe fata fara a le pot opri, desi as fi vrut s-o fac, deoarece nu-mi placea sa imi arat slabiciunile, mai ales persoanalor care s-ar putea folosi de ele. Nu ca Eric ar fi fost una dintre acele persoane, dar totusi era alta persoana.... O persoana pe care incepusem s-o plac si la care incepusem sa tin.
"Logodnica lui..." mi-am spus in minte, sperand ca astfel m-as putea opri,dar in zadar. Am gemut lung, apoi vocea mea tremuranda s-a auzit in toata camera:
- Eric, ma doare...

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)