Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#60
Scumpele mele, pretioasele mele, va multumesc enorm pentru comentarii <3 Ma simt onorata sa ma stiu citita de atatea persoane minunate :3
Am venit, deci, cu nextul:

*

Mi-a dat rapid capotul jos de pe mine si apoi si-a desfacut pantalonii, scotandu-si de acolo organul tare pe care-l pozitiona la intrarea din trupul meu, insa in momentul in care se pregatea sa ma patrunda, usa s-a dat la perete, iar Eric intrase cu un revolver in mana, indreptat catre el.
- Da-te jos! spuse rapid si cativa servitori venisera in spatele sau, privind cu rasuflarea taiata pe barbatul acela care aproape ca ma facuse al sau. Tremuram si plangeam, inghitindu-mi lacrimile. Brunetul se apropie de el alaturi de servitorii sai si oamenii il luasera de-acolo, iar baiatul se apleca deasupra mea, insa cand ma atinsese m-am arcuit speriat, incercand sa plec de-acolo. Sst, sunt eu, imi spuse la ureche in soapta si isi trecu mana peste abdomenul meu usor. Ti-a facut ceva? ma intreba intorcandu-mi fata catre el, pentru a vedea.
- Doar... Doar m-a plesnit.. Si m-a tras de par, am spus inca plangand. Era in zadar, in zadar! Voiam sa incetez, sa nu mai fiu asa de apropiat de el, insa imi era imposibil, asa ca mainile mele se pusera pe umerii sai. Doua doamne se apropiara de noi, iar Eric imi acoperi goliciunea cu mana fara sa se sinchiseasca de rusine. Femeile se intoarsera cu spatele pentru cateva momente, cat timp contele ma acoperi cu cearsaful si ma ridica in brate, apoi incepura cele doua sa-mi stearga fata umeda de lacrimi cu niste prosopele ude, imbibate in apa.
Dupa ce iesira cele doua, eu mi-am lasat capul in scurbura gatului lui Eric, plangand in continuare si tremurand. Nu concepeam sa fiu al altuia in afara de el si nici nu voiam sa faca orice altceva. Ma cuprinsesera fiori si plangeam de-a bienelea ca un copil sau ca si cand cineva ar fi trecut in nefiinta. Contele incepu sa ma mangaie oarecum retinut, iar eu m-am lasat pe pat, facandu-ma ghem.
- Caleb, esti bine? ma intreba si dadu cearsaful la o parte de pe mine, iar tremurul trupului meu se intensificase. Imi era frica de ceea ce s-ar putea intampla, asa ca am incercat sa-l indepartez iarasi. Incercam in zadar, fiindca asta nu avea sa se intample, nu aveam cum sa profite de mine si asa, oricum el nu facuse nimic de genul acesta de cand il cunoscusem. Puiule, hai sa te imbrac...
- Eric, vreau sa fac baie, i-am spus in soapta. Sunt murdar, m-a atins.
A cascat ochii cand a auzit aceste lucruri si m-a ridicat in brate, sarutandu-ma apasat pe buze. S-a dus dracul orice respingere, caci mi-am asezat o mana pe obrazul sau si l-am sarutat si eu pe buze, trecandu-mi curios limba peste ele. Fara sa mai astepte prea mult, limba lui o atinse pe-a mea, impingand-o in lacasu-mi umed pe care-l invada, il controla, il inspecta si il dezmierda cu atingerile sale fine si incantatoare.
Imediat ce buzele imi fusera eliberate am tras cu putere aer in piept, apoi Eric iesi din camera, punand o slujnica sa incalzeasca apa din baie. M-a luat in brate apoi, ducandu-ma in camera unde statea el si ma asezase pe un pat moale, lasandu-ma sa ma afund in asternuturi. Mi-am inchis ochii imediat, lasandu-mi ochii sa se inchida pentru a-mi putea reveni. El se asezase langa mine si ma saruta usor pe gat, apoi ma stranse la piept. Inca tremuram si nu voiam sa ma ia in brate, mi-era teama sa se intample acest lucru. Muream de frica, realizam ceea ce ar s-ar fi intamplat daca nu ar fi aparut contele la timp si nu-mi venea a crede. Pur si simplu tremuram doar la gandul asta. Daca ceea ce imi facuse el in urma cu putin timp in urma fusese usor dureros, ceea ce s-ar fi intamplat m-ar fi ucis de-a binelea.
Stateam cu capul pe pieptul lui Eric, continuand sa plang asa, cu el tinandu-ma in brate si sarutandu-ma usor pe frunte in incercarea de a ma calma cat de cat, fiindca ma simteam ingrozitor de-a dreptul acum, murdar si impur in fata lui, cu toate ca nu ma avusese decat el si nimeni altcineva, nimeni nu ma mai posedase si nici eu nu o mai facusem cu nimeni altcineva de atunci. Oftam intr-una, cuprins de deznadejde in totalitate de tot ceea ce era sa patesc. Nu concepea, sa se intample asta vreodata iarasi. Daca barbatul acela ar fi reusit sa-mi faca ceea ce isi propusese probabil as fi murit. Nu stiam de ce, insa ma gandeam la dragul meu Lucas, prietenul meu cel mai bun, si oftasem din nou.
- Dulceata mea, nu mai fi trist... Gata, am ajuns la timp. Imi pare rau ca poate m-am purtat urat cu tine, nu vreau sa intelegi gresit. Te plac, pricepi?!
- Eric... Da, pricep, dar.... Dar suntem amandoi baieti si ceea ce s-a petrecut... A fost de-a dreptul gresit, conte. Da, am priceput ca ma placi, si eu te plac pe tine, scumpet, dar pentru mine e greu... Cea ce s-a intamplat a fost placut pentru tine, dar nu si pentru mine, pe mine m-a durut... Rau, rgoaznic de rau!
- Te-a durut cand te-am facut alm eu, dar inainte urlai de placere, Caleb. De ce uiti asta? E drept ca doare prima data, nu zic nu, dar am fost bland cu tine, iubire, si, crede-ma, daca ai fi simtit durere, acum abiamai acceptai sa te atinga cineva. Te plac prea tare si nu te-as rani, intelege!
Cuvitenele sale, desi dure, ma inmuiasera. Mi-au dat lacrimile din nou si am inceput sa plang, strangand in pumn bluza acestuia. I-am descuperit trupul ascuns de matasea fina a hainei si i-am sarutat pieptul, cerandu-i iertare ca fusesem necioplit. A chicotit usor si m-a sarutat pe frunte, strangandu-ma in brate.
Eram incredibil de obosit, ceea ce a facut sa ma cuprinda toropeala dulce, alunecand incet pe plaiurile somnului, pierzandu-ma usor in perne si in bratele calde al lui Eric al meu...

In momentul in care m-am trezit era intuneric afara. Eram tare confuz, nestiind de ce era sa, fapt care m-a determinat sa sar din pat. Desi nu-mi venea sa cred, durerea insa pesista, dar mai usoara si nu ma mai jena in halul acela. Am iesit din camera intunecata in holul mare si, spre uimirea mea, pustiu. Tremuram nestiind la ce sa ma astept si eram debusolat, de parca nu ma mai aflam in lumea mea.
Am coborat in fuga scarile, ajungand in sala mare. Nu era nimeni nici acolo, dar am vazut o usa deschisa si o lumina slaba venind din acel loc. M-am indreptat intr-acolo, isna ramasesem uimit trecand prin fata unei oglinzi, vazandu-mi fata care ma ingrijora. Eram lovit si usor vanat pe un obraz, plus ca aveam si o zgarietura nu stiu de unde.
Am privit cu aeetnie si mi-am trecut mana prin par, stranutand usor din cauza ploii ce ne prinsese pe drum. M-am indreptat catre acea camera, intrand rapid si la fel de debusolat ca si pana acum. Eric se afla cu o lumanare pe masa si statea comod intr-un fotoliu, citind cu atentie dintr-o carte. Mi-am croit drum pana acolo, insa m-am lovit de usa si am trantit si o carte de pe o masa, facand un zgomot destul de urat, ceea ce l facuse sa se uite la mine cu un zambet binevoitor pe chip.
- Te-ai trezit? intreba ridicandu-se si indreptandu-se spre mine. M-a prins in brate, strangandu-ma usor si isi lipi buzele de obrazul meu. Somnorosul meu dulce si frumos, imi spuse la ureche, sufland aer cald acolo, facandu-ma sa gem usor. Ma uitam cu atentie la el, admirandu-i frumusetea zeiasca. Era imbracat intr-o bluza neagra, deschisa la toti nasturii, lasandu-si pieptul frumos gol. Am zambit cand mi-am adus aminte cum pieptul sau imi atinsese spatele si ma imangaiase, respirase langa mine si ma lasase sa dorm acolo, cu capul pe el, ascultand inima.
- Da, am soptit cascand intr-un final si am zambit, apoi l-am sarutat si eu pe el usor pe obraz, apoi pe boticul dulce./ Ramasese placut surprins, fiindca zambea si el ca si mie. Ma lua pe sus, incolacindu-mi picioarele in jurul taliei sale, si ma puse pe birou, lipindu-ma strns de el, apoi strangandu-ma, imi acapara buzele intredeschise intr-un sarut lung, dulce si bland.
- Ti-a fost somnic, nu gluma, Caleb. Ai dormit neintors de ieri seara pan astazi seara.
- Seara?! Cum adica seara, Eric?! am strigat uimit de-a dreptul, intorcandu-ma cu fata la geam pentru a privi afara. Luna stralucea mandra pe bolta cereasca intunecata. Am dormit deci o zi si o noapte! am repetat iar catre el, privindu-l fix in ochii ciocolatii si frumosi, apoi l-am sarutat iar pe botic, incet si frumos. De data asta insa, buzele mele se intredeschisera mai mult...
Sarutul copilaresc se prelungi pana ce i-am simtit limba cum imi da conturul buzelor, apoi mi se strecura printre acestea, ajungand in gura mea calda, cautandu-mi limba. I-am darut ce dorea, incepand sa mi-o rotesc usor dupa a sa, sa i-o ating si sa i-o mangai, formand astfel un sart tandru si incitand in acelasi timp.
Am fi continuat probabil mult timp daca plamanii nu-si cereau dreptul la aer. Ma stranse la piept din nou si ma saruta pe frunte, apoi se impinse usor, dat fiind ca barbatia sa se afla intre picioarele mele, in locul stramt dintre fese si, desi era in pantaloni si nu trebuia sa imi fac griji, ma rusinasem usor in amintirea acelor clipe cand fusesem al lui, cand era atat de adanc si de tare in mine incat as fi tipat de durere, dar in acelasi timp as fi gemut .Avea dreptate, intr-un fel imi placuse... La inceput.
- Ma bucur ca ai dormit atat. Sper ca ti-ai revenit si... Te mai doare? rosti ducandu-si mana ina cel loc, dar i-am prins-o rapid, ascunzandu-mi chipul in scurbura gatului sau. Ma saruta usor pe ureche, facandu-ma sa scap un oftat de placere. Am dat negativ din cap atunci, dupa care m-a dat jos de pe birou, punandu-se in fotoliu cu mine, tinandu-ma in brate.
- Eric... Cine era omul acela?
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)