Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#44
Am venit cu nextul (:|. Imi cer iertare ca am tras chiulul de la postat... :">
I'm here now.

Lecturare placuta ^.^

*

Mi-am deschis lenes ochii, fiindca soarele intra prin perdelele de la geamuri si-mi deranja ochii. Am vazut o parte din ceea ce se afla in fata ferestrei, si anume o incantatoare vale inconjurata de brazi, ceva ce merita desenat, fiindca imi furase ochii, ma fermecase. Eric se parea ca nu e langa mine, asa ca m-am dat jos din pat si m-am grabit sa ajung la fereastra, insa de cum am pus picioarele jos am simtit o durere cruda cum ma sageta si trupul nu mi s-a mai putut tine drept, astfel cazand pe podeaua rece cu un zgomot destul de puternic. Am scancit neputincios in incercarea de a ma ridica. Acum realizam ca sunt inca gol, insa ce mai conta acum era sa ajung sa vad peisajul de la fereastra.
- Ce faci? ma intreba Eric alarmat si alerga la mine, ridicandu-ma in brate de pe jos. Mi-am incolacit mainile in jurul sau si am incercat sa nu-i arat lacrimile ce-mi invadasera ochii. Esti bine? i-am auzit vocea blanda cum ma intreba, dupa care i-am simtit buzele fierbinti pe obrazul meu.
- Vreau la fereastra! spun alarmat cand l-am vazut ca ma aseaza in pat. Ma lipisem de el si tineam strans, nevrand sa ma lase acolo. Si nu, nu ma simt bine, ma doare! spun nitel suparat, iar Eric incepu sa rada si ma duse la fereastra.
Era intr-adevar asa cum imi imaginasem: peisajul impunator se intindea pana la orizont, cand nu mai puteai vedea altceva, brazii verzi domneau mandrii, iar dealurile acoperite de verdeata si flori pe alocuri iti luau ochii. M-am dat jos din bratele lui Eric si m-am dezechilibrat, facand o grimasa din cauza durerii. Am scancit puternic, insa Eric m-a prins in brate, sprijinindu-ma. Isi lipi buzele de gatul meu, iar eu am intins mainile sa deschid fereastra, dar el ma opri rapid .
- Ce faci? Esti gol, vei raci!
Abia atunci mi-am adus aminte ca sunt gol in fata lui si am devenit rosu ca un rac. Eric isi lipi buzele de ale mele si ma ridica in brate, ducandu-ma inapoi in pat. A scos cateva haine din dulap si le-a asezat pe marginea unui scaun, dupa care ma lua in brate si ma imbraca intr-un capot negru, iesind astfel cu mine din camera.
- Eric, vreau inapoi, ma vor vede oamenii, am soptit la urechea sa rosu tot, insa rosti sarutandu-ma pe buze:
- Toti stiu ce fac si nu ii deranjeaza, fiindca eu compensez prin bunatate. Deci nu trebuie sa-ti faci griji, chiar daca te vor vedea nu vor zice nimic, explica si intra cu mine intr-o incapere mare si spatioasa in care se afla o cada similara celei de acasa. M-a dezgbracat de capotel si m-a bagat in apa deja fierbinte, intrand cu mine in brate. Nu sesizasem cat de repede scapase de tot ceea ce il imbraca, insa acum era gol in apa. Se puse peste mine si incepu sa ma sarute usor, dezmierdandu-mi buzele cu atingerile sale fine. Ma mangaie usor pe par, dupa care incepu sa imi ude suvitele cu apa calda, apoi si le plimba usor pe trupul meu exact ca in urma cu o seara.
Am revazut cu ochii mintii ceea ce s-a intamplat intre noi, cat de frumos s-a comportat si cat de tare ma rosisem. Se comportase magnific si respectam asta, insa ma roseam revazand fiecare atingere pe care i-o oferise trupului meu si apoi... Patrunderile acelea usoare si totusi ingrozitor de dureroase, pianul pe care ma facuse al lui si buzele si ochii sai calzi, vocea care ma linistea... Am dat negativ din cap in incercarea de a alunga tot ceea ce aveam in minte. Ma duruse si nu puteam nega asta, imi venise sa urlu in ultimul hal de durere, insa ma abtinusem. Scancetele insa se facusera auzite, precum si lacrimile mele ce si-au gasit sfarsitul pe buzele lui fine. Tremuram din nou cu gandul la ceea ce se intamplase si... La el.
- Ti-e frig? i-am auzit vocea dulce in urechea mea si i-am simtit buzele pe pavilionul meu, sarutandu-ma usor. Am dat din cap ca nu si am inghitit un scancet, iar el continua pe aceeasi voce calda: De ce tremuri? S-a intamplat ceva?
Din nou inghitisem in sec. M-a intors cu fata la el si m-a pus peste coapsele sale ferme. Pozitia era oarecum dureroasa, insa nu am spus nimic, ci am continuat sa-l privesc in ochi atent, asteptand sa vad ce vrea. Imi zambi multumit, apoi imi prinse buzele intr-un sarut, in timp ce mainile sale aduceau apa fierbinte pe spatele meu, umezindu-ma usor. Nu indrazneam sa ii raspund la sarut, imi pierdusem capul acum si tremuram ingrozitor gandindu-ma la faptul ca m-ar putea face al lui din nou.
Am incercat sa ma dau jos de pe el, insa m-a lipit brusc de pieptul sau, dupa care i-am simtit mana in acel loc din nou si presa usor, continuand in acelasi timp sa-si plimbe buzele peste buzele mele si coborand pe gatul meu, atingandu-l usor. Desi inainta incet, durerea era ingrozitoare si ma facuse sa scancesc si sa incerc sa ma ridic infricosat.
- Nu mai vreau! am spus pe un ton plangaret, temandu-ma de acea durere. Mi-a ajuns aseara, nu vreau sa repetam! Eric, ce e cu tine?! De ce imi faci asta? am intrebat oftand cand el ma trase in bratele sale si ma privea atent, cu blandete. Ma reaseza acum, punandu-ma intr-o parte cu picioarele spre partea stanga si stand in sezut in poala sa. Ma mangaia atent pe talie acum si imi zambea multumit, lingandu-si in acelasi timp buzele cu limba aceea ce se jucase de atatea ori cu a mea...
- Stiu, e prea devreme, nu iti faceam oricum nimic, imi spuse si isi lipi buzele de ale mele. E normal sa te doara, dar iti promit ca va fi mult mai bine peste ceva timp, cand trupusorul asta mladios ti se va obisnui cu durerea, rosti mai apoi si imi stranse usor fesele in palme, facandu-ma sa trear. Si de ce iti fac asta? Nu-mi zice ca nu iti place, observ cum tremuri de dorinta de fiecare data si ceri mai mult... Aseara nu m-am putut abtine, erai incantator, explica pe un ton jos si calm. Esti o dulceata. De cand te-am vazut intaia oara am stiut ca te voi avea, am stiut ca te vreau. Am simtit un fior si... Am stiut ca n-am sa te pot lasa.
- Iti plac... Baietii? am intrebat ingrijorat, iar el dadu afirmativ din cap.
- Imi plac si baietii. Esti primul care mi-a placut in asa fel incat sa te vreau din prima clipa, imi spuse zambind. Ce ai zice sa mergem sa calarim, dulceata? am fost intrebat de Eric in timp ce imi mangaia trupul udat de appa fierbinte. Ii adoram acuratetea cu care imi mangaia trupul, ma facea sa gem incantat de fiecare data cand ma mangaia si totusi nu intelegeam cum poate el sa faca asa cev cu un baiat...
- Sa ce?! am intrebat uimit si am facut ochii. Eric, eu nu ma pot misca, spun in soapta si ma rusinez, rosindu-ma in obraji. Imi prinse buzele intr-un sarut tandru si dulce, iar eu am scapat un scancet in acel moment si am inghitit in sec, apoi i-am simtit limba cum mi se strecoara in gura, parcurgandu-mi lasacul firbinte intr-un mod incitant si dulce.
De fiecare data cand ii simteam limba acolo, in interiorul gurii mele, imi simteam pulsul crescand si mintea mea o lua razna. Acum parca nu mai conta in niciun chip ca suntem baieti, imi placea la nebnie ceea ce facea si adoram sa fie lnaga mine. Desi mintea mea tipa in acest moment ca nu puteam, tot ceea ce se intamplase intre noi era gresit, lumea ar fi putu discuta si multe altele.
Am rupt ingrijorat sarutul si am incercat sa ma ridic de pe el, insa ma tinea strans, mainile sale fiind infasurate in jurul taliei mele, iar ale mele erau asezate pe umerii lui. Organele noastre se presau in apa unul pe celalalt, iar Eric imi cauta buzele atent, insa imi tot rasuceam chipul de frica si de emotie. Tremuram din cap pana in picioare, fiecare bucatica de piele de pe mine insa tanjea dupa atingerea lui, ceea ce ma ingrozea, eram speriat si confuz. Mi-am dat imediat seama ca trupul este altarul placerii si nu se va lasa pana nu va obtine ceea ce voia, in ciuda constiintei mele care, desi se impotrivea, nu putea face nimic.
- Eric, stai, nu e bine! spun scancind si dandu-ma in sfarsit de pe el, miscandu-ma foarte incet insa, incercand sa fac un efort si sa nu iau in considerare durerea prea mare ce imi era aplicata pe trup. Nu mai voiam sa facem nimic, niciodata! Avusesem si aveam in continuare o parere foarte buna despre Eric, in ciuda a ceea ce facusem noi doi.
- Dulceata, imi spuse si se apropie de mine, dar eu am incercat sa ma iferesc. Ma prinse insa repede in brate si continua: Stiu ca te-a durut... Caleb, dar e normal sa se intample asta. Plus ca inainte aproape tipai de placere, iti muscai buzele sa nu ti se auda gemetele de extaz...
- Gata, Eric, sa n-aud! strig speriat in incercarea de a-l face sa nu spuna acel lucru. Te rog, am rostit si mi-am lasat capul in scurbura gatukui sau. Stiu ca sunt absurd si dramatizez, stiu ca sunt copil si ma plang prosteste pentru ceva de care unii nu se sinchisesc niciun pic, dar... Dar tu n-ai trecut prin ce-am trecut eu si cata durere am simtit... Era ca si cum m-ai rupein bucatele, erai acolo si parca m-ar fi strapuns mii de ace sau sabiic cu taisuri ascutite!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)