Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#38
Va multumesc pentru comentarii. Cum si asa am o stare groaznica si nu fac nimic altceva, voi posta continuarea.
Sper sa va placa.


*

- De ce o fac? repeta intrebarea mea zambind. Pentru ca imi placi la nebunie, rosti si ma saruta iarasi pe gat, apoi urcand in sus, ajungand pe muchia maxilarului, pe care o saruta la fel de tandru. Merse la ureche si musca usor pavilionul, sufla aer fierbinte si linse atent pielea sensibila, dupa care isi duse mana pe coapsa mea si ma mangaie bland, asa cum o facuse si pana acum si cum adoram s-o faca, eram incantat si totusi usor speriat de cum se comporta. Am tresarit cand i-am simtit buzele fine peste ale mele, savurandu-le.
Pentru prima data i-am simtit limba cum incerca sa-mi patrunda in gura, insa am dat negativ din cap si mi-am intors capul. Eram rosu si ardeam, eram constient de asta si totusi nu faceam nimic. Eric isi tinea inca mana pe coapsa mea si ma atingea intr-un mod pervers, facandu-ma sa tresar. Mi-am lasat capul intr-o parte, atingandu-i umarul, apoi m-am mutat ceva mai spre usa si mi-am coborat capul pe coapsa lui, inchizandu-mi ochii. Tanarul incepu sa se joace in parul meu, dandu-mi suvitele de par balai la o parte de pe chipul radios pe care il aveam acum.
Am cascat usor, ducandu-mi mana stanga la gura, iar pe cea dreapta mi-am pus-o sub piciorul lui Caleb, sa se incalzeasca. Si-a pus o mana pe talia mea, mangaind usor, iar cu cealalta se juca cu firele mele de par. In scurt timp am adormit...

- Caleb, puiule, am ajuns! l-am auzit pe Eric cum imi sopti la ureche si i-am simtit buzele cum imi sarutara gatul. Am deschis lenes ochii, abia intrezarind in fata ochilor doar o umbra.Era bezna si simteam racoarea muntelui. Aerul rece si curat ma provoca sa il respir, tragand cu lacomie in plamani acest magnific dar al vietii. M-am intors cu chipul catre Eric, iar acesta imi zambi. Ne-am dat jos din trasura si ne-am indreptat catre impunatorul castel in a carui curte ne aflam acum.
Contele ma lua de mana si un servitor ne deschise usa, dupa care am intrat impreuna. Barbatul voia sa ma tina de mana, sa ma atinga, observasem asta inca de cand traversasem aleea, insa nu voiam sa ii dau voie, cel putin nu atata timp cat se aflau atat de multe persoane in jurul nostru. Un alt servitor veni cu bagajele noastre, iar eu mi-am luat culorile, schitele si cele cateva panze pe care le aveam si m-am luat dupa Eric, care imi ceru din priviri sa il urmez. Am zambit, ramanand cu gura cascata cand in fata mea se intindea o biblioteca uriasa.
- Am tinut s-o vezi, dat fiind ca mi-ai zis ca iti place sa citesti, imi spuse si ma prinse in brate de la spate, sarutandu-ma pe gat. Am tresarit usor, dupa care i-am cersit din priviri sa ma lase in pace, ceea ce si facu, respectandu-mi dorintele. Pe aici, rosti de cum am renuntat sa ma mai holbez fermecat la titlurile cartilor. Ma impinse usor de la spate, iesind din biblioteca grandioasa si ajungand intr-o camera spatioasa. Patul urias de acolo imi atrase privirea. Se parea ca, in ciuda camerelor conacului ce era aproape un castel, eu trebuia sa dorm chiar in pat cu Eric. M-am cutremurat la gandul asta, insa am zambit cand am vazut pianul. Mi-am lasat ustensilele de pictura din mana si am mers curios sa incerc si eu, fiindca nu mai cantasem niciodata la pian. Am atins clapele usor, iar Eric ma prinse de talie si ma saruta pe obraz.
- Iti place? intreba observandu-mi stangacia si mi-a luat mana intr-a sa, incepand sa ma ghideze pe clapele ce scoteau sunete incantatoare de-ndata ce le apasam amandoi. Ii simteam trupul cald lipit de al meu si atingerile fine, fiindca in timp ce cu o mana imi ghida degetele pe clape, cu cealalta ma mangaia usor peste abdomenul meu si peste bluza. Trase usor de ea si ajunse pe pielea sensibila, mangaind usor, dezmierdand cu fiecare atingere. Am gemut usor si m-am intors cu fata la el, usor speriat, cerandu-i sa inceteze.
- Nu vreau sa auda cineva ceva, am spus rosind si ascunzandu-mi chipul in scurbura gatului sau. Isi retrase ascultator mana si si-o aseza pe talia mea, ca si pe cealalta, de altfel. Ma lua in brate si ma trase spre el, iar eu mi-am incolacit mainile in jurul gatului sau si mi-am apropiat buzele de ale sale, insa in ultimul moment l-am sarutat pe nasuc si a inceput sa rada.
- Jucausule, imi spuse si ma lua in brate. Hai sa papam ceva, ca nu ai papat nimic si ai dormit tot drumul! vorbi dupa aceea, iar eu am coborat din bratele sale pentru a merge pe picioarele mele. Isi aseza mainile pe spatele meu si ma mangaie usor, dupa care am coborat in sufrageria spatioasa, asezandu-ne la o masa. O bucatareasa batrana cam ca bunica mea ne puse pe masa cina si stinse toate lumanarile din jur, ramanand doar lumanarile de pe masa noastra. Iesi atunci din camera si noi am inceput sa savuram mancarea gustoasa.
- Ma intreb ce o sa fac diseara tot timpul daca am dormit atat, spun schitand un zambet ganditor, iar el se uita atent, studiindu-mi chipul la lumina lumararii. Acum chiar ca avea o privire stranie si o lucire ciudata in ochi. Cred ca iti voi face portretul cand dormi, spun incet si incep sa flutur genele in gluma, insa el spuse zambind amuzat:
- Te tin eu treaz, stai linistit.
In vocea sa era un subinteles straniu al cuvintelor, insa nu am indraznit sa inreb ce e cu el, am continuat sa mananc. Imi zambi si el si am ciocnit cele doua pahare de cristal cu vin pe jumatate, dupa care eu am baut o gura din continut, fiindca imi era teama sa mai patesc ce patisem prima data cand il cunoscusem, si anume sa mi se faca rau si sa mai si visez un vis asa de incitant si totusi care m-a speriat asa de tare.
Ne-am ridicat in scurt timp de la masa, iar eu am vrut sa strang, insa Eric ma prinse de mana si ma trase in bratele sale, oprindu-ma. Imi sopti la ureche ca va avea un servitor grija si ma lua ca pe un copilas in brate, urcand scarile cu mine si ducandu-ma in camera. M-a pus in pat, insa eu mi-am vazut desenele puse acolo cum nu trebuie si m-am ridicat repede, asezandu-le intr-o ordine nespecifica unui baiat. Le-am asezat pe o masa, dupa care m-am dus catre fereastra. Pianul se afla in imediata apropiere, insa nu ma mai interesa momentan, ci ma interesa peisajul destul de frumos acum, pe timp de noapte, cu toate ca nu se prea intelegeau multe lucruri din cauza beznei.
- Ce faci, puiule? i-am auzit vocea dulce a lui Eric foarte aproape de mine, dupa care i-am simtit mainile cum imi inconjurau talia. M-a strans usor, lipindu-ma de el astfel incat ii puteam simti barbatia umflata atingandu-ma. Imediat brajii mi-au luat foc, dar ma bucuram ca nu poate vedea asta din cauza intunericului din jurul nostru. Stinsese lumanarea de ceva timp si, desi nu stiam de ce, nu imi pasa, eram perfect amuzat.
- Priveam peisajul, rostesc intr-un final, incercand sa nu ii dau de inteles prin vocea mea ca sunt emotionat. Mi-a pus mana pe umar, dupa care cobori cu ea pe piept si mangaie usor, strecurandu-se pe pielea mea calda. Isi folosi apoi doua degete pentru a-mi face capul sa se intoarca spre el si imi acoperi buzele cu buzele sale intr-un sarut bland. I-am simtit limba cum ii parcurgea buzele, iar eu mi le-am intredeschis automat, desi mintea imi urla ca nu e bine ceea ce fac. I-am primit limba in lacasul fierbinte, insa mi-era parca teama sa ma alatur jocului, ramanand asa, doar asteptand, simtindu-l cum imi inspecteaza fiecare locusor, rasucindu-si usor limba si apoi trecandu-mi-o peste dinti, incercand sa ma provoace sa ma alatur, insa parca eram ingrijorat si mi-era teama sa fac acest lucru.
M-a intors cu totul spre el si mi-a bagat mana in par, jucandu-se usor cu suvitele si pe cealalta si-o cobori pe pieptul meu, desfacand rabdator fiecare nasture al camasii si incepand sa-si plimbe usor mana pe pieptul meu. M-a ridicat usor si m-a asezat pe pian, coborandu-si buzele pe gatul meu. Incepusem sa tremur, insa Eric isi continua jocul pervers. Ma lasa pe spate, apoi se apleca peste trupul meu si incepu sa imi sarute usor pielea pieptului. Se apleca asupra mugurilor intariti si incepu sa-i sarute pe rand, trecandu-si peste fiecare dintre acestia limba si prinzandu-i pe rand intre dinti, rasucind usor.
- Eric, inceteaza, te rog! am spus usor speriat, insa contele parea atat de multumit de reactiile trupului meu incat nu-mi dadea ascultare. Atunci mi-a venit in minte una din povestile lui Lucas, realizand ca se va intampla intre mine si acest barbat ceea ce se intampla intre prietenul meu trecut in nefiinta si amantii sai. Tremurul trupului meu se accentuase acum, iar mainile mele s-au pus peste cele ale baiatului in incercarea de a-l face sa ma lase in pace, insa nu aveam nicio sansa.
Incepuse sa ma sarute acum si pe abdomen, trasand linii umede cu limba si mangaindu-ma usor. Ma trase in bratele sale si incepu sa ma sarute pe buze, parcurgandu-mi dulceata lor multumit si jucandu-se cu mine intr-un mod incitand, dar care pe mine ma speria. Era ciudat, ingrozitor de ciudat ceea ce se intampla. Eram constient ca ii permisesem sa ma sarute si sa ma atinga atunci cand ne cunoscusem si asta probabil il facea sa vrea mai mult. Mi-am inchis ochii, cerandu-i repetat sa inceteze, insa parea ca n-are nicio idee sa faca asa ceva...
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)