Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

#27
La insistentele unei bune pritene... De fapt mi-a adus aminte ca azi tre` sa postez... :| Postez:))
Trec epste ingrozitoarea durere de cap si peste faptul ca fac greseli de scriere si va dau noul capitol >:D<
Mutlumesc tuturor pt comentarii si ma bucur mult ca va place!
:*
Lecturare placuta! ^_^


*

- Caleb, esti bine? ma intreba Eric punandu-si ocrotitor mana in jurul umerilor mei. Eram usor ametit si capul imi pulsa. M-am intors cu privirea catre Eric si mi-am ascuns chipul in scurbura gatului sau, abandonandu-ma acolo. Nu intelegeam ce e cu mine, eram groaznic de amtetit si imi venea sa urlu din cauza trupului meu. Se intamplase ceva cu mine, ma gandeam ca fusese ceva in vin menit sa ma faca sa imi pierd mintile sau ceva de genul...

- Nu, rostesc ametit, prizandu-ma cu bratele de gatul lui Eric. Isi apropie buzele foarte ince de gatul meu, dupa care urca spre ureche. Ii simteam rasuflarea calda pe pielea mea si ma simteam usor starnit de chestia asta. Isi lipi buzele de gatul eu, dezmierdandu-ma usor, mangaidnu-ma cu atingerea lor fina.
- Ce pot sa-ti fac sa te simti bine? ma interba incolacindu-si mainile in jurul taliei mele, avand grija sa-mi ofere atingeri cat mai tandre si mai fine. Mana i se strecura usor prin camasa mea deschisa la gat, ajungand pe piept si inceapnd sa atinga usor fiecare particica a trupului ce ii era in cale. Se comporta atat de tandru... Eu insa eram groaznic de alarmat, mai alarmat ca ma ametisem asa rapid din cauza bauturii, fiindca ceea ce facea Eric era nepermis, eram doi baieti!
Contele ma lua in brate si ma duse pana in camera lui, acolo unde era patul. Ma puse pe suprafata moale a acestuia si se aseza langa mine, incepand sa-mi mangaie cu atentie fiecare particica din trup. Imi deschise nasturii de la camasa si imi de scoperi pieptul, incepnad sa-mi sarute mugurii intariti ai acestuia. Ii prinse pe rand intre buze si incepu sa-i rasuceasca usor, sa-si treaca de multe ori limba peste fiecare in parte.
- Te rog, Eric... Nu mai face! ii spun scancind. Te implor, nu... Nu-mi place, e ciudat, continuni inchizandu-mi strans ochii, fiindca trupul ma trada in cel mai josnic mod cu acesta, mai ales in cazul in care era un barbat si era si strain pentru mine.
- Dulceata, va fi bine, te asigur, imi spuse in soapta, dupa care imi acoperi buze cu buzele sle fine. Era un sarut bland, tandru si pasional, insa pe mine ma imspaimanta faptul ca el, contele de Lioncourt, era in pat si profita de ameteala mea si faptul ca abia ma mai miscam.
Mi-a picat fisa in acel moment: il cunostea pe Lucas, iar Lucas... Stiam prea bine ca Lucas ura femeile si-si batea joc de ele cu fiecare ocazie, traia gustandu-le teama si frica, adora sa le faca rau. Ii placea in schimb sa se distreze cu alti barbati, ceea ce ma ingrijora, fiindca de multe ori se auzeau tipete din camera aceea si scancete. Nu ma gandeam...
- Eric, tu si Lucas...? am intrebat uimit, tusind si scancind cand mana sa imi ajunse pe abdomen si incepu sa ma mangaie cu varful degetelor, facandu-ma sa tresar. Din nou era incredibil de tandru. Si-a lipit buzele de buzele mele pentr a doua oara, la fel de frumos ca si mai inainte. Daca n-ar fi fost baiat...
Mi-a parcurs conturul acestura cu limba, dupa care si-o strecura in interiorul gurii ele, cautand-o pe a mea, inspectand incet fiecare coltisor, trecandu-mi-o peste dinti si facandu-ma sa mormai usor. Nu acceptam in ruptul capului sarutul, insa nu-mi permiteam sa rup sarutul, nu puteam, intrucat imi barbia itnre doua degete. Mi-am inchis ochii, fiindca mu-l puteam privi, ma inrosisem tot. Era atat de ciudat ceea ce se intamplat incat imi venea sa intru in pamanat de rusine.
- Te implor, inceteaza! ii cer in soapta lui Eric de cum mi-a dat drumul buzelor. Tremuram din cap pana-n picioare, plus ca aproape plangeam de teama. Eric! am exclamat cand am simtit mana cum incerca sa ma ridice pentru a ma dezbraca. Te implor!
Plangeam. Lacrimile cristaline imi curgeau pe chipul livid acum. Nu intelegeam de ce imi face tocmai mie toate treburile astea.

- Caleb! am auzit ca ma striga.Am deschis ochii in acel moment, intalnindu-i pe cei ciocolatii si dulci ai lui Eric. Am sarit in sus incercand sa ma apar de el. Te implor, am continuat, nu-mi face rau!
- Nu-ti fac, scumpete! imi spuse si ma lua protector in brate, strangandu-ma la pieptul sau. Niciodata nu-ti voi face ceva rau, puiule! mainile sale ma mangaiau usor acum. Mi-am rotit chipul imprejur, realizand ca ma aflu in patul sau, in bratele sale.
- Ce s-a intamplat, Eric? De ce ma atingeai in felul acela? am intrebat scancetand, inghitind in sec si privindu-l cu lacrimi in ochi.
- Nu ti-am facut nimic, imi spuse si isi lipi fruntea de a sa, dandu-mi parul din ochi. Caleb, ai lesinat, imi spuse lasandu-ma cu gura cascata. Imi cer iertare, vinul poate a fost prea tare pentru tine. E foarte vechi. Poate asta te-a facut sa lesini, explica oftand. Era ingrijorat. Ce voiai sa-mi spui? Nu te-am atins decat cand te-am prins in brate si cand te-am adus aici. Au trecut trei sferturi de ceas de cand dormi, imi mai spuse si imi dadu atent parul de pe chip.
- Am... Am visat, rostesc si imi las capul in scurbura gatului sau. Ma... Ma mangaiai, spun incet si am rosit puternic.
Eric zambi in acel moment si am vazut pentr a doua oara acea sclipire ciudata in ochii sai, insa nu ma mai ingrijoram, eram chiar fericit.
- Haide, a fost doar un vis, rosti si isi apropie chipul de al meu, ajungand sa ma sarute pe frunte. Isi tinea capul foarte aproape de al meu si deja incepusem sa rosesc. Nu-mi venea sa cred ca visasem acele lucruri cu el. Eram fericit ca nu rade de mine, insa ma ingrozea gandul ca visasem asta, mai ales fara sa am vreun motiv concret.
Tremuram inca si eram transpirat tot, incepuse sa-mi fie frig. Am scancit si m-am lasat tot mai tare in bratele lui Eric, care isi pusese deja mainile in jurul taliei mele si ma mangaia usor si bland, incercand sa ma faca sa ma simt mai bine. M-a infasurat in cearsaful de pe pat si m-a ridicat din pat ca pe un copilas mic, moment in care eu am scancit si am intrebat speriat:
- Ce faci?!
- Sst, nu te speria, mergem doar sa facem o baie.
'' O baie?! Amandoi?! '', m-am intrebat in inte si deja incepusem sa tremur iarasi, nemaistiind ce sa fac. Era a doua oara cand imi venea sa intru in pamant de rsine si nu stiam cum sa ma comport. M-am lasat dus in baie de catre Eric. Era cald in incaperea deja scufundata in aburi. Am vazut atunci o vana mare si plina cu apa, iar pe suprafata acesteia se aflau petale roz de flori. Am scancit in momentul in care Eric mi-a dat cearsaful jos si m-a dezbracat de haine. A ramas catva timp si m-a privit atent, dupa care si-a apropiat buzele de urechea mea si mi-a soptit incet:
- Esti un scump!
Am tresarit din nou, fiindca ceea ce auzeam imi aducea aminte de vis. Isi arunca rapid hainele si mi-am coborat privirea pe trupul sau, cazand pe locul dintre picioarele sale, ce parea usor intarit. Am rosit si mi-am ridicat privirea catre ochii sai, incercand sa-i zambesc ca sa nu se supere. Se apropie de mine si ma prinse in brate, ridicandu-ma si intrand cu mine cu tot in vana cu apa fierbinte.
- Arde! am spus in soapta cand m-a asezat in bratele sale, pozitionandu-ma intre picioarele sale. Nu stiu de ce, insa ma gandeam numai la faptul ca barbatia sa se afla acolo, aproape atingandu-ma. Incepu sa imi dea cu apa fierbinte pe spate, trecandu-si usor mainile peste umerii mei, apoi mi-i cobori pe abdomen si mangaie usor, imi dadu cu apa si pe piept si apoi ma trase usor spre el, lipindu-mi spatele de abdomenul sau. Am tresarit cand l-am simtit ferm in apa acolo, atingandu-ma pe mine, insa m-am calmat de cum am realizat ca erau doar prostii lucrurile la care ma gandeam si nu era nimic ingrijorator.
- E mai bine acum? ma intreba si ma intoarse catre el. Fata ii radia de bucurie si era o dulceata de baiat, un conte de nota zece, se comporta cu mine ca si cum i-as fi fost frate sau un prieten foarte apropiat. Am dat afirmativ din cap si el ma prinse de barbie, tragandu-ma usor spre el si, privindu-ma in ochi, imi spuse zambind: Imi vine sa te pap la cat de frumos esti, Caleb!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)