Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Unlimited Pleasure

#24
Thank yaa`, girlz, for the [ ... three, i guess >.> ], comments :X
>:D<
next:*

Capitolul 11

M-a lasat masca modul lui Taki de a se comporta cu tipii care ii jignisera amicul despre care intelesesem ca ar fi fost ucis sau murise, cam asa ceva, cert insa era ca nu mai era printre noi. Ma deranja groaznic faptul ca idiotii aia venisera in garajul meu si se luau de Taki, persoana care fusese a mea si o consideram in continuare ca a fi a mea, plus ca imi era angajat si prieten chiar. Mi-a placut la nebunie cum a reactionat cand s-a enervat, punandu-i idiotului aluia piciorul in gat.
Era insa prea nervos, ceea ce ma ingrijora cam tare era faptul ca tanarul era foarte nervos si aproape spumega de furie. Am fost nevoit sa ma duc dupa el pentru a-l linisti, fiindca se vazuse foarte bine faptul ca il duruse cand se luase de Tokan si voiam sa aflu cine e acesta si ce legatura avusese Taki al meu cu el.
- E totul bine? il intreb punandu-mi mana pe umarul sau. Ajunsesem deja in baie, iar el se sprijinise de chiuveta si isi privea reflexia in oglinda, apoi ma privi pe mine pentru scurt timp. Dadu afirmativ din cap, insa tremura de draci si nu era prea greu sa-ti dai seama ca putea sa ucida in aceste momente. In ciuda curiozitatii, am ales sa nu-l intreb cine e cel pentru care il atacase pe tampitul ala, insa tot aveam eu sa aflu o data si o data care era treaba cu el.
M-am apropiat usor si i-am pus mana pe umeri, avand grija sa nu-l ranesc sau sa-l sperii. Nu mai schitase niciun gest cand il atinsesem, nu mai izbucnisem. I-am putut observa ochii uzi, dupa care o lacrima i se prelinse pe fata. Am ramas uimit, insa l-am luat in brate exact ca in urma cu o seara, cand il avusesem. Isi ascunse capul in scurbura gatului meu si isi puse mainile pe pieptul meu, insa nu incerca sa ma respinga, ci doar ramasese asa, continuand sa planga.
Incercam sa il consolez soptindu-i cuvinte blande la ureche, insa nu reuseam, el continua sa planga si sa scanceasca usor. L-am prins de barbie si i-am ridicat atunci chipul spre al meu, lipindu-mi buzele de lacrimioarele ce i se prelingeau pe chip, facandu-le sa dispara la contactul cu buzele mele. S-a indepartat usor, tragandu-ma insa langa el, si ne-am asezat pe podeaua rece, sprijinindu-ne spatele de zid. L-am asezat intre picioarele mele, lipindu-i spatele de abdomenul meu si am inceput sa-l sarut pe ceafa, sperand ca va inceta cu lacrimile. Nu-mi gaseam cuvintele sa-l consolez, din pacate, si nici nu stiam motivul pentru care plangea.
M-am multumit sa-i sarut lacrimile si pielea fina. Ma bucuram intr-un fel ca nu se mai comporta ca o pisica salbatica, sarind in sus de fiecare data cand ma apropiam de el, ci accepta acum sa stea in bratele mele.
Ma jucam in parul sau, iar el incetase de curand sa ma planga, acum doar stand cu fundul pe picoarele mele, cu capul pe pieptul meu. Imi asculta inima si strangea usor cateva fire din parul meu in pumn, inca nevos. Continua sa tremure si stiam ca nu se calmase, insa nu il condamnam, eu stiam ce inseamna irascibilitatea prea bine.
- Mike, vreau sa concuram doar noi doi diseara, imi spuse Taki si isi ridica privirea spre mine, fixandu-si ochii in ochii mei si zambi trist.
Am dat afirmativ din cap si l-am prins de barbie, tragandu-l spre mine si acoperindu-i buzele cu buzele mele pentru un scurt moment. Mi-am trecut mainile in jurul gatului sau si l-am strans in brate, dupa care ne-am ridicat impreuna de jos si l-am dus la chiuveta, dand drumul apei reci sa curga. Mi-am bagat mana sub jetul de apa si mi-am trecut-o peste fata lui, incercand sa ii spal lacrimile.
Zambi si se apleca el peste chiuveta, iesind din stransoarea mea. S-a aplecat peste chiuveta, indoindu-se de la mijloc si cu mine in spatele lui acum, exact pozitionat cu locul intim intre fesele sale. Tresari cand mi-am pus mana pe spatele sau si m-am impins usor in el, exclamand rapid:
- Nu, nu vreau! M-am uitat la el si l-am prins in brate, ducandu-mi buzele pe pavilionul urechii sale pe care l-am muscat usor si apoi l-am sarutat.
- Nu iti fac nimic, ii spun in soapta si incepu sa se linisteasca, aplecandu-se din nou si incepand sa-si spele chipul inrosit de lacrimile sarate ce i se scursesera pe el. Taki, interb uitandu-ma la el si zambind, ce e cu tine, de ce ai plans?
Ofta cand auzi intrebarea si apoi intredeschise buzele sa vorbeasca, insa timp de un minut nu s-a facut nimic auzit. Reusi intr-un final sa articuleze:
- Doar mi-am amintit de ceva anume...
M-am lasat pagubas, realizand ca nu imi va spune si nu are rost sa insist, asa ca l-am luat in brate, incolacindu-mi mainile in jurul taliei sale. Isi inchise ochii si isi lasa capul pe umarul meu, ramanand asa o buna bucata de vreme. Telefonul insa mi-a sunat si a trebuit sa-l scot din buzunar si sa raspund.
Mi se confirma livrarea Chevroletului Impala din aceasta seara, iar eu i-am multumit persoanei cu care lucram acum, dupa care m-am intors la Taki, care parea mai bine acum.
- Hai inapoi la munca, imi spuse si ma lua de mana, tragandu-ma afara din baie. John vazuse faza si se apropie sigur pe pasii sai, uitandu-se atent cand la mine, cand la tanar.
- V-ai tras-o si pe-acolo? intreba cu un ranjet de invidie pe chip, apoi se uita la Taki si zise: Se pare ca nu se lasa pana nu te insemneaza.
Desigur, se referea la semnele de pe gat pe care i le lasasaem. Taki isi acoperi cu mana cele o groaza de pete rosii de pe el si rosi, insa eu am marait printre dinti catre blond sa se duca dracului, altfel il fut si-l arunc intr-o laguna.
Ma privi suspicios, stiind ca sunt in stare de multe lucruri rele, apoi m-am indepartat impreuna cu niponul catre masina la care lucrasem pana acum...

- Esti gata? il intreb pe Taki si ma uit pe geamul sau. Cand se face verde pornim, in regula? am intrebat si tanarul dadu afirmativ din cap, indreptandu-si privirea catre semaforul special amenajat pentru curse.
Ne aflam pe una din pistele amenajate de mine pentru cursele ilegale pe care le faceam in fiecare noapte aproape, amandoi in masini de acelasi model, cu aceeasi putere. Voiam sa il fac sa se simta sigur pe el, sa nu ii para rau ca acceptase provocarea idiotilor alora. Am putut vedea insa in vocea sa o urma de regret cand spusese ca nu participa la curse. Ziua asta insa nu facusem decat sa lucram, stand destul de departe unul de celalalt.
Eram bine dispus ca aveam sa concurez cu o persoana asa de treaba, de care ma legau aparent putine lucruri, insa noaptea aceea innodase mai multe legaturi decat s-ar fi putut gandi oricine. S-a facut verde si am accelerat amandoi in acelasi timp, masinile bagand viteza din prima, fiindca erau modificate de oamenii mei. Le verificasem impreuna inainte de cursa pentru ca nu cumva sa existe vreo problema si sa facem vreun accident.
Trebuia sa recunosc faptul ca Taki se descurca incantator la volanul masinii, ma intrecuse de cateva ori, insa putusem lua demaraj si, pentru o buna bucata de timp, ajunsesem in fata lui. Ma distram de minune si ii apreciam talentul inascut de a conduce masini puternice.
Linia de sosire era din ce in ce mai aproape acum, iar noi eram unul langa altul, accelerand cat puteam de tare, apropiindu-ne cu mare viteza. Acul de kilometraj arata 300 la ora, insa abia acum crestea adevarata adrenalina. Ne-am luptat pentru locul intai, fara insa a lovi masinile, si am iesit la egalitate.
M-am dat jos din masina si voios, fiindca eram cu adevarat multumit.
- Te-ai nascut in masina! ii spun si il prind de talie, lipindu-mi apoi buzele de ale sale. Rosi usor, iar eu am continuat: O sa ii tabacesti curul adversarului, dulceata! Dadu afirmativ din cap si zambi increzator, dupa care ne-am urcat impreuna in masinile noastre.
- Unde mergem acum? intreba cu un zambet siret pe chip, iar eu am raspuns ca la mine si am accelerat, iar el porni in urma mea cu cateva secunde. I-am putut observa privirea incantator de sexy in oglinda mea laterala cand se apropia tot mai tare, incercand sa ma intreaca, si am zambit multumit.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Unlimited Pleasure - de Beatrix LaVey - 28-02-2011, 01:29 AM
RE: Unlimited Pleasure (Yaoi by MiraA&Gabytsswh) - de Beatrix LaVey - 04-04-2011, 08:32 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Beatrix LaVey - 10-01-2012, 08:12 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Kimera - 10-01-2012, 09:15 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Beatrix LaVey - 23-02-2012, 02:00 AM
RE: Unlimited Pleasure - de Kimera - 23-02-2012, 08:31 PM
RE: Unlimited Pleasure - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-02-2012, 04:12 PM
RE: Unlimited Pleasure - de DiZ - 10-06-2012, 10:30 AM
RE: Unlimited Pleasure - de MiraA - 10-06-2012, 09:36 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Lexxu - 16-06-2012, 02:50 PM
RE: Unlimited Pleasure - de kame. - 17-06-2012, 06:54 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:41 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Kimera - 15-07-2012, 04:31 PM
RE: Unlimited Pleasure - de MiraA - 23-07-2012, 12:10 AM
RE: Unlimited Pleasure - de Marina. - 30-07-2012, 01:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery DeDal N. 71 37.996 03-09-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)