Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Cea mai retrasa si singura floare este si cea mai frumoasa

#1
Bun, deci pe mine ma bantuie ideiile si nu pot trai asa. In concluzie am zis sa realizez un fic si sper sa va placa, accept orice critici, ca nah sunt la inceput.
Va zic ca e un fic sasusaku si cu celelalte cupluri pe care le stiti, dar va fi ceva mai schimbat in ceea ce privesc personajele.Este posibil sa povestesc din perspectiva si lui Sasuke,dar cel mai mult va fi la Sakura ca ea este personajul principal. Destul cu vorba sa trecem la fapte: Domnisoarelor si cavalerilor lectura placuta:X:

Varsta minima: Nu conteaza
Gen: actiune, romanta
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: critica avansata



Disclaimer: Nu detin nici un personaj - inafara de cele create de mine - ce ii apartin lui Masashi Kishimoti din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari.

Cap 1 "Dupa multi ani revin acasa (part 1)"


SAKURA:
Din nou ma mut, niciodata nu am avut liniste, un loc stabil. Offf...m-am plictisit de atatea mutari. Mereu mi-am schimbat locuinta, pot spune ca stiu toate colturile lumii. De cand eram mica sunt “mereu pe drumuri”; din cauza parintilor mei care niciodata nu au avut un job stabil sau nu erau multumiti de conditii si asta ma afectat si pe mine si pe sora mea in mare parte, mai ales la scoala.
Imi era si inca imi este greu sa ma acomodez cu noul colectiv, niciodata nu am terminat gimnaziu intr-o singura scoala, iar acum nu voi termina liceul, pentru ca din nou ma mut. Parintii mei nu m-au inteles si nici nu cred ca o vor face vreodata, mereu imi ziceau “Esti cea mai buna si tu poti. Stim ca nu ne vei dezamagi” ; aceste vorbe imi rasuna in minte, mereu am fost considerata fata tocilara si urata. Nu am avut prieteni prea multi, defapt ce spun, o singura persoana vorbea cu mine, dar a plecat, iar fosti mei colegi vorbeau cu mine doar daca doreau o tema sau sa ii ajut la teste, deoarece eu eram “tocilara clasei”. De ce spun asta? Simplu. Eram numita tocilara, pentru ca aveam note numai de zece si rareori noua si eu eram singura care mergea la concursuri si castiga ori locul intai ori locul doi, raspundeam chiar si la cele mai dificile intrebari si in timpul liber citeam sau o ajutam pe mama la servici si in felul asta faceam si eu niste bani si capatam si experienta, iar acuma sa va lamuresc de ce mi se spune si “urata”; asta din cauza aspectului meu. Ochii mei verzi ca iarba proaspat iesita de sub zapada sunt acoperiti de o pereche de ochelari cu lentilele cat rotile de la masina, iar pe dinti este pusa o bucata de sarma pe care o detest, dar necesara din punctul de vedere al parintilor si numita aparat dentar. Paru meu lung si roz ca florile de cires proaspat “nascute” e impletit aproape mereu sau prins intr-o coada de cal si doua suvite cad usor pe chip, iar fruntea mea lata e cireasa de pe tort. Pielea mea fina si alba ca zapada este acoperita mereu de haine fara nici o forma si largi, iar culorile sunt triste si posomorate, deoarece din punctul meu de vedere eu nu am corp frumos, chiar daca anumite rude ale mele nu sunt de aceiasi parere ca si mine . Va intrebati de ce le dau ascultare parintilor mei si de ce nu ma gandesc la mine si la aspectul meu, asta deoarece ei doresc ca eu si sora mea sa avem un viitor stralucit si acum cea mai mare prioritate a noastra este invatatul si sa dau la facultatea de medicina sau drept, deoarece sora mea in toamna incepe facultatea de drept. Chiar daca imi place foarte mult sa desenez haine si mobila si pot spune ca am talent, nu doresc sa le frang inima si visurile parintilor de a ma vedea o fiinta importanta in aceasta lume care se chinuie sa traiasca; nu pot spune ca medicina sau dreptul nu imi plac, dar totusi adevaratele mele vise raman ascunse in cele mai intunecoase locuri si scrise pe o pagina din jurnalul meu.
Acum, dupa multa vorba, cred ca e cazul sa va spun si numele meu. Ma numesc Sakura Haruno si am saisprezeceani, dar peste o luna jumate implinesc saptsprezece ani, mai exact pe saisprezece octombrie si sunt zodia balanta, deci banuiesc ca va-ti dat seama ca sunt o fire mai pasnica si nu caut conflicte si planeta guvernata este Venus. Ca tot am spus ca am o sora, atunci cred ca ar fi cazul sa va zic si despre ea ceva. Numele ei este Konan Haruno si are nouasprezece ani impliniti acum o saptamana, pe zece august. Ea are parul albastru ca marea in timpul furtuni, scurt pana la umeri si ochii sunt albastri ca cerul, si te calmeaza imediat. Are un corp frumos si stie sa se puna in valoare spre deosebire de mine, mereu imi spune sa o ascult si sa fac o schimbare in viata mea, dar cum sunt incapatanata nu ii dau dreptate si spun ca nu am nevoie. Cu toate astea ne intelegem de minune, ne ajutam, ne consolam una pe alta si de cele mai multe ori ea este cea care ma consoleaza pe mine si imi ofera sfaturi.
Dupa cum spuneam la inceput sunt in drum spre noua mea locuinta, avand in vedere ca pana acuma am locuit in mai multe orase: Londra-un oras frumos, pacat de vremea posomarata,uneori, exact ca si mine-; Miami-nu prea m-am dat in vant, chiar daca erau alte fete mereu se duceau la petreceri si la plaja, deci preferam Londra-, Berlin-inca sunt fascinata de legenda lui “Un ursulet in pragul regasirii”- si ultimul oras, cel din care am plecat New York.
Acum ma mai despart doar cateva ore de noua mea casa si din cate am inteles de la mama,Kyoko Haruno -o femeie de treizeci si noua de ani, desi pare una de douazeci, cu parul rosu spre visiniu, chiar culoarea unei visine bine coapte si cu ochii verzi ca si smaraldele. Este o femeie de admirat, arata si bine si este si sufletista, iar acum sa angajat ca medic dermatologic, exact ceea ce ii place- ca aceasta este mutarea definitiva, iar tata, Hirashi Haruno- un barbat de patruzeci si doi de ani, chiar daca nu pare, cu parul saten si ochii de culoarea cerului noaptea s-a angajat la o firma de mobila, din cate am inteles MobLux, la departamentul de finante- mi-a zis ca ne indreptam spre Konoha, orasul in care eu m-am nascut, deci trebuie sa privesc partea pozitiva a lucrurilor.
Deci Konoha sosesc...
~VA URMA...~

http://i195.photobucket.com/albums/z291/.../Konan.jpg[/IMG][/img]- Konan Haruno
http://i166.photobucket.com/albums/u109/...ytwbd2.jpg[/IMG]-Kyoko Haruno, mama sakurei
http://i745.photobucket.com/albums/xx95/...rt-boy.jpg[/IMG]-Hirashi Haruno
[Imagine: h8v.gif]
 

#2
Heya,in primul vreau sa spun ca iti voi comenta ficul nu pe tine so...
Am citit multe ficuri de pe site dar nu am gasit aceeasi idee ca si tine,vreau sa spun ca in majoritatea cazurilor autorii exagereaza in a le insusi personajelor o frumusete aparte,demna de invidiat,desi pot sa spun ca am citit multe manga care au aceeasi idee deci cred ca stiu in mare parte cum ar fi ideea ficului-sper ca nu te superi ca am zis asta.Poate gresesc eu si ideea ficului tau e mai aparte.In fine,din cate am vazut nu prea ai greseli de tastare ci greselile pe care le-am vazut cred ca sunt din obisnuinta,adica asa e felul tau de a scrie.Vreau sa spun ca in unele locuri nu ai articulat cuvantul respectiv si e pacat pentru ca ficul din punct de vedere al ideii este bun dar scris alocuri gresit si nu da bine din punct de vedere estetic.Următorul lucru foarte deranjant a fost când ea s-a prezentat ca fiind Sakura Haruno, sună foarte sec, foarte iritant. Numele ei îl puteam afla de exemplu dacă cineva o striga, ceva de genul, dar în nici un caz aşa. Ea nu ar fi trebuit să se autocaracterizeze pentru că nu putea fi în primul rând obiectivă şi pentru că cititorul trebuie să îşi dea singur seama de trăsăturile, de însuşirile pe care i le contrurezi.Descriere este ,dialogul nu e cazul sa comentez pentru ca nu exista iar naratiunea deasemenea.Un sfat:incearca sa nu mai pui cuvinte in engleza,e adevarat ca in ziua de azi se foloseste mult limba asta in special la adolescenti dar nu amesteca cele doua limbi.Ori scrii in romana ori in engleza,arata foarte inestetic.
Iar ca o chestie personala:ceea ce m-a uimit a fost varsta parintilor,adica e mult prea mica deoarece gandeste'te ca sora Sakurei are 19 ani.E o diferenta foarte mica intre mama sa si ea.Nu stiu daca ai calculat'o sau nu dar ma rog,am zis de la inceput ca e doar o conceptie personala deci nu o lua ca pe un repros.Cam atat.Nu trebuie să renunţi pentru că ai critici dure ,dar acestea te vor ajuta să te perfecţionezi.
Spor la scris şi multă imaginaţie!
Ja ne!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#3
Buna!Imi place mult descrierea Sakurei,stiind ca urmeaza sa se schimbe total(asta daca nu ma insel)...
Totusi am o nelamurire in privinta varstei parintilor ei,treizeci si doi si treizeci si cinci de ani...asta ar insemna...dupa multe calcule amanuntite:))glumesc,glumesc...acum vorbind serios nu cred ca le-ai ales bine varsta...mama lor avea treisprezece respectiv cincisprezece ani cand lea nascut,iar tatal lor saisprezece respectiv optsprezece(sper ca nu am gresit)...mie una mi se pare aiurea,dar poate asa ai vrut tu...
Astept urmatorul capitol...apropo sper sa ma lamuresti si pe mine in privinta varstei... :bye:

Hopa deabia acuma am vazut ca mia luato cineva inainte cu varsta,nu mai conteaza..

#4
Hey there :D
Pai vad ca deja s-au spus lucrurile care mai trebuie modificate, deci n-am de gand sa le repet.
Imi place faptul ca Sakura a fost caracterizata urata. Pentru ca in majoritatea fic-urilor lumea se chinuie sa o faca sa para cat mai frumoasa (nu ca n-ar fi de bine, ci mi se pare ca e mai special asa)
Sa ma anunti si pe mine cand pui capitolul urmator, ca tot veni vorba sa ma anunti si pe mine cand il pui :D.
See ya :bye:
Unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie asta si le realizeaza (Albert Einstein)

[Imagine: hitsugaya.png]
by Toxâ„¢

Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"


#5
So, am ajuns si aici, in sfarsit.
Nu e o poveste rea, ai facut-o pe Sakura o tocilara urata :)) ai un plus pentru asta. Ma bucur ca nu am mai vazut obisnuitul 'corp perfect si fata frumoasa'. Iar, ai facut-o pe Konan sora ei. Nu stiu ce sa zic despre asta, mi se pare ciudat ca ai folosit-o fix pe ea.
Nu prea mai am ce sa comentez, cam toate chestiile deranjante s-au spus mai sus. Totusi ai putea sa lasi un rand liber intre fragmente, ar arata chiar frumos. Titlul l-ai fi putut ingrosa si un prolog ar fi fost bun. Desi capitolul asta e ca si un prolog, dupa parerea mea.
Ai grija la semnele de punctuatie si succes. Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
Deci fiind prima data cand iti comentez ficul (e si logic ca e prima data pentru ca este primul capitol) voi incerca sa par mai dura. Greseli de tastare nu am vazut si asta imi place foarte mult dar am gasit de exprimare
o ajutam pe mama la serviciu si in felul asta faceam si eu niste bani si capatam si experienta, iar acuma sa... ce cauta "a"-ul acolo?
asa, dupa numele oraselor pe care le-ai descris se pune virgula de exemplu :Londra, un oras..bla bla bla si nu cu " - ", de asemenea mai ai mici scapari, nu pui virgulele unde trebuie (nu peste tot, spre sfarsit am vazut trei-patru cazuri).
Naratiunea, din punctul meu de vedere, acest punct a fost atins cu succes
Dialogul ma bucur ca nici tu nu esti o fana inraita a dialogului..nici eu nu sunt, deci in concluzie imi place ca nu te omori cu el, dar cum mi s-a atras mie atentie,ti-o atrag si eu deoarece este important si el, pe parcurs, poate in capitolul doi, sa il folosesti ca sa nu te critice nimeni (iti spun chestiile acestea deoarece stiu ca poti mai mult, si stiu ca cel putin in cazul meu , criticile dure dor ...)
Descriereaimi place cum ai descris, dar cred ca se putea si mai bine, poate sa mai descrii sentimentele fetei, locul in care se afla...bla bla bla, nu spun ca nu este bine, dar un pic mai multa nu ar strica
Deci originalitatea ficului, nu stiu ce sa spun nu pot spune ca este original sau nu, pentru ca nu imi pot sa seama dintr-un singur capitol ( aceasta este un fel de apropo ca sa aduci nextul si sa ma anunti si pe mine, ca altfel fac urat!).
Acum sa iti spun ce mi-a placut
-ca nu l-ai bagat pe frumosul meu Sas'ke din prima
-ca ai descris-o pe micuta Sak'ra fiind mai uratica , cu aparat dentar
-ca are o mama tanara,dar faza cu sora de nousprezece ani suna ciudat ar venii ca mama sa a facut-o la zece unsprezece ani si da de banuit
Sper ca nu am fost prea dura, dar daca am fost sa stii ca am facut-o pentru ca stiu ca in general criticile dure te fac sa tintesti tot mai sus si sa dai dovada ca poti mult mai mult, dar totusi daca te-a deranjat , Pm si se rezolva
Acum imi iau ramas bun deocamdata de la tine ma hani , te pup si te iubesc
Iti urez mult succes in continuare!si sa nu uiti sa ma anunti ca fac urat!
C-am atat Ja ne!

#7
Here I am!! Soo let's go:D
In primul rand imi place cum ai descris-o pe Sakura. Cum se imbraca cum arata, este ceva nou. Cred ca din toate ficurile care le-am citit asta este singurul care o descrie asa si credema am citit o gramada. Este foarte original. Dar sper ca mai incolo o sa se schimbe ... sper:D
Greseli ... sincera sa fiu nu prea am vazut dar cum sunt eu nici nu prea stau sa le caut. Poate de cateva ori mai adrag atentia dar foarte rar.
Acriunea. Este buna. Nici prea grabita nici prea lenta si dialog inca nu am vazut.
Capitolul a fost .. cum ai spun tu pe undeva "cireasa de pe tort". Astept next-ul.
Te pupa matusica:*
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#8
Asa. Draga mea verisoara apar si eu pe aici. ^^ Doar ti-am promis nu?

Pai ce as putea spune? Ideea mi se pare interesanta. Adica in toate ficurile pe care le-am citit [ inclusiv al meu ] Sakura este cea mai mare frumusete din lume. :]] Asa, lasand asta la o parte. Pot spune ca descrierea a fost destul de buna. Ce m-a deranjat a fost acel "acuma". Nu arata chiar bine. Ar fi fost de preferat sa scri acum. Asa. Cum spuneam, descrierea a fost destul de buna. Sincer, asta e parerea mea. Mi-a placut si imi place ca nu te-ai pornit pe dialog inca din primul capitol. Multi pun tona de dialog si vreo doua grame de descriere. Sa ai grija cu ea si pe parcurs. E cea mai importanta intr-un fic. ^^ Cu naratiunea stai chiar foarte bine. Te-ai descurcat foarte bine cu ea. Ceea ce imi place este faptul ca lasi space dupa semnele de punctuatie! Ador asta la estetica unui fic. xD
Titlul pot spune ca mi se pare destul de dragut. M-a atras destul de mult. Sincer! ^^

Ehem, pai cam atat am avut de zis.
Te astept cu nextul cat mai repede.
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare!
:bye:

#9
buna, v-am adus continuarea. Multumesc de comentari, nu m-am suparat. Acest capitol e destul de lung:D si povestit si din perspectiva lui Sasuke :D si am pus si dialog si sper ca nu am dat-o in bara, nu numai cu dialogul...:D Va anunt ca sunt poze multe si sper ca asta nu va deranjeaza, dar doresc sa va familiarizati cu locurile si persoanele. Gata cu vorba...Domnisoarelor si cavalerilor lectura placuta :X

Cap 1 Dupa multi ani revin acasa (part 2)

SASUKE:

Doamne iti multumesc ca m-ai scapat de nesuferita de Ino, o fata de saisprezece ani cu parul blond pal si cred ca si creierul ei e blond, ochii de un albastru stres, inalta si dupa parerea mea nu este asa frumoasa. E exact ca un ghimpe in talpa, chiar mai rau; fiinta aia oare nu isi da seama ca enerveaza pe oricine. Inteleg eu ca sunt cel mai frumos si popular baiat din scoala si cu note foarte bune, dar nici chiar, adica exagereaza. Oare nu s-a plictisit sa se tina dupa si sa fie refuzata de atatea ori? Cred ca nu, pana la urma creierul ei nu mai are neuroni, au fugit saracii in lumea lor, in Hawaii.
Acum stau in camera mea si privesc gradina din spate, plina cu diferite flori: crini, trandafiri, orhidee, lalele si multe altele, deasemenea am si cativa ciresi si meri. Unul din ciresi imi este umbra din camera mea si imi place la nebunie sa il vad inflorit primavara, nu stiu de ce dar acea culoare a florilor de cires imi place foarte mult si ma duce intr-o lume total diferita de cea de acum, o lume numai a mea. Bunicul meu imi spunea ca daca imi plac florile de cires si ele ma relaxeaza asta inseamna ca fata sortita mie va fi asemenea florilor de cires, inocenta si naiva. Prostii... Nu ma gandesc de pe acum la dragostea adevarata, mai am timp tot inainte, nici major nu sunt. Acea liniste de mormant din camera mea este intrerupta de nenorocitul de fratemiu, care e la piscina cu fata lui.
- Sasuke coboara pana la mine oleaca...

~Deci va-ti dat seama ca ma numesc Sasuke, Sasuke Uchiha si cum spuneam sunt cel mai frumos baiat si am toate fetele la picioare, chiar daca nu prea imi pasa decat sa ma distrez putin cu ele, dar nu sa imi bat joc ca altii, adica sa ma culc cu ele si dupa sa le dau la gunoi ca pe niste carpe, rareori se intampla asta, de obicei cand merg in club si beau, in general sunt linistit. Am parul negru cu relfexii albastre ca cerul noaptea si facut tepi la spate cu doua suvite rebele ce cad in fata, iar ochii sunt negrii ca onixul si am saptsprezece ani, impliti acum o luna, mai exact pe cinsprezece iulie. Sunt fiul lui Hiroto Uchiha-tata, un barbat de patruzeci si trei de ani cu parul negru ca funinginea si ochii de un albastru spre negru si Myoko Uchiha-mama, o femeie de treizeci si noua de ani, cu parul negru ca taciunea si ochii de aceiasi culoare. Ei sunt unele din cele mai importante si cunoscute persoane din Konoha, orasul meu natal. Tata este patronul unei firme de avocatura, cea mai importanta si mare si proprietarul unei sali de fitness, cea mai cunoscuta, iar mama mea este profesoara la Universitatea de Psihologie si Economie(UPE), numai ca ea preda psihologia.~
Imi dau ochii peste cap si intru in camera mea alba ca spuma laptelui, pe peretele din dreapta se afla dulapul meu cu haine cu usi glisate si lacuite si astfel se vede si patul, paralel cu sifonierul, de o parte si de alta se afla doua noptiere negre, pe una se afla o lampa cumparata de mama cu modele destul de ciudate, iar in spatele la cealalta este un fel de tablou, sa zic asa, cumparat tot de mama. Patul este acopet de lenjerie alba, iar patura este neagra alaturata de o pernuta alb cu negru. In spatele patului se afla geamul cu usa ce duce in balcon acoperit de o perdea gri. Pe peretele din stanga se afla inca o noptiera cu o lampa, unde imi tin eu lenjeria, iar langa el se afla usa ce duce la baie, care este doar a mea si realizata dupa gustul meu. Culori predominante fiind alb si negru. Acolo se afla tot ce am nevoie: o cada cu hidromasaj, cabina de dus, WC, o chiuveta cu oglinda si un covor negru in mijloc. Sa revenim in camera. Paralel cu geamul si patul se afla biroul meu alb cu maro spre negru, unde este asezat laptopul si rechizitele pentru scoala. Si in final terminam cu un covor in mijlocul dormitorului de un albastru asemenea cerului noaptea.
Ies din camera si cobor usor treptele din lemn acoperite de o mocheta alba si ma indrept spre piscina, unde se alfa Itachi, fratele meu, un tip de douazeci de ani si este in anul doi la facultatea de drept si s-a apucat si de psihologie,are parul lung, negru ca pana corbului prins intr-o coada la spate si ochii negrii ca ai mei. Pasesc usor pe marmura de culoare crem si ma indrept spre sezlongul de langa piscina mare, langa care se afla si doua mese, iar in partea dreapta este realizat un fel de foisor. Doresc sa il sperii pe fratemiu,dar se pare ca m-a auzit. Se intoarce la mine si ma roaga sa ii aduc telefonul din sufragerie. Drace! Uite pentru ce ma deranjat el. Ma indrept spre sufragerie, dar raman blocat ca se pare ca fata lui, Ayo parca o cheama, o pustoaica de saisprezece sau saptsprezece ani, nu stiu sigur si nici nu prea imi pasa, cu parul de culoarea caisei bine coapte si cu ochii albastri ca oceanul, vrea un pahar de cola. Oftez si intru in casa si ma indrept spre bucatarie. Off tocmai azi e libera menajera Marra,o femeie de cinzeci de ani cu parul carunt, asemenea cerului innorat si ochii de culoarea mierii. Deschid usa de la frigider si iau sticla cu suc si pun in doua pahare alaturate cu doua cuburi de gheata, pentru ca este destul de cald afara, cred ca sunt treizeci si sapte de grade Celsius, chiar mai mult sau mai bine zis a picat o bucata de soare pe Pamant.
Bucataria este mare si de lux cu tot ce ii trebuie: cuptor, robot de bucatarie, aragaz, frigider si altele ce sunt necesare, mie, unul, nu-mi pasa ca nu prea intru aici, decat daca trebuie sa mananc sau sa imi iau ceva de baut. Culori predominante sunt cele de maro spre negru si rosu aprins.
Dupa ce ies din bucatarie cam la jumatate de metru se afla sufrageria, tot la parter se afla si biroul tatei si baia pentru oaspeti. Merg pana in sufrageria mare si moderna, amenajata dupa gustul parintilor mei, cel mai mult al mamei. Culorile predominate fiind maro, placut ochilor, culoarea mieri si cremul. Pe partea stanga se afla canapeaua maro cu cateva pernute, in fata ei sta o masuta de stica. Peretele din dreapta este de sticla si are duce in gradina din spate, la piscina. In fata geamului sunt doua fotolii, unul crem si unul gri cu o masuta de lemn intre. Deasemenea in sufragerie avem si masa mare pentru oaspeti si tot de aceeasi parte se afla si barul, cu toate posibilele bauturi, iar pe peretele opus este semineul si deasupra se afla televizorul cu plasma. In final incheiem cu un covor de culoarea cremei de vanilie cu mici modele maronii.
Iau telefonul lui fratemiu, lg gt400, si ma indrept spre el si observ cum se saruta cu Ayo. Ce priveliste mi-a oferit. Ii las telefonul si sucurile si banuiesc ca nu i-a convenit ca l-am intrerupt.

-Uite-ti telefonul si sucurile si nu ma mai chema pentru nimicuri ca astea, ca ai si tu picioare si nu-s servitorul tau! ii spun pe un ton ferm si plin de superioritate.
-Lasa ca iti place sa imi conduci masina, imi zice afisand un zambet de tamp pe fata.

Nu mai spun nimic si ma indrept spre dormitorul meu si imi iau telefonul de pe noptiera, iphone 5, si imi sun cel mai bun prieten al meu.

- Hei, omule, esti liber? Hai in parc!
- Hei Sas’ke. Da vin, ii chem si pe ceilalti. Ne vedem la saisprezece in Parcul Central, unde ne intalnim noi de obicei.
- Bine ,da' te rog si eu ceva Naruto...Nu ii spune lui varta aia blonda, Ino, ca te intalnesti cu mine, ca iara ma omoara si te omor si eu pe tine.
- Inteles sa traiti! Oricum e la cumparaturi cu prietenele ei si sta cu orele pentru doua lucruri amarate, imi zice acesta si se cunoatea ca facea pe el de ras.

Ii spun un simplu “pa” si inchid telefonul. Bun, deci este ora paisprezece mai am doua ore. Va intrebati cine e Naruto. Ei bine, el e cel mai bun prieten al meu si este fiul lui Minato Namikaze, tatal lui, un barbat inalt, bine facut, cu parul blond ca spicele graului si ochii ca oceanul, iar daca il pui langa Naruto ai impresia ca-s frati. El este viceprimarul orasului Konoha si cel mai bun prieten al tatei cu inca unul, care nu stiu cum il cheama, iar primarul fiind, nimeni altul decat Sarutobi Namikaze, bunicul lui “fratemiu”. Mama lui Naruto, Kushina Namikaze Uzumaki, este o femeie cu parul rosu ca si focul, lung pana aproape de fund si fosta “Miss Univers” acum multi ani, iar acum detine un salon de frumusete pentru dame cu tot ce trebuie.
Ma indind pe pat si las ploapele sa mi se inchida, pasind intr-o lume total diferita si numai a mea.

Poze pentru sasuke:
http://www.kudika.ro/articol/condo~home-...speti.html -Dormitorul lui Sasuke
http://newsletter.tehnicainstalatiilor.r...articol=45 –baia lui sasuke
http://www.tamplariemobilier.com/mobilier-birouri.htm -biroul lui sasuke(img7)
http://www.animegalleries.net/img/39793 -Sasuke Uchiha
http://www.animegalleries.net/img/233010 - Itachi Uchiha
http://www.flickr.com/photos/22074398@N0...andsasuke/ -ino,verisoara lui naruto
http://connect.in.com/naruto-shippuden/i...68624.html -naruto
http://www.narutopictures.biz/kushina-pretty -Kushina, mama lui Naruto
http://naruto.wikia.com/wiki/Minato_Namikaze - Minato, tata lui Naruto
http://images.wikia.com/naruto/fr/images...tobi-1.jpg -Sarutobi, bunicul lui Naruto
http://yvonnetoader.com/tag/design/page/2/ -scarile (mai in jos sunt :D)
http://media.photobucket.com/image/anime...e.jpg?o=54 –Hiroto Uchiha
http://media.photobucket.com/image/anime...H.jpg?o=80 – Myoko Uchiha
http://media.photobucket.com/image/anime...H.jpg?o=80 –menajera Marra
http://media.photobucket.com/image/anime...1.jpg?o=22 – fata lui Itachi, Ayo
http://www.interiorstore.ro/products_pic...o79_10.jpg -bucataria lui Sasuke
http://www.beesmart.ro/amenajari-interio...x-319.html -livingul lui Sasuke
http://www.perlings.ro/detalii-imobil/40...UL+NATURII+! –vila lui sas’ke
http://www.cumparaieftin.ro/telefoane-mo...der-titan/ -lg gt400
http://technorati.com/technology/article...-iphone-5/ -iphone 5

SAKURA:

Stau in scaunul alb ca spuma laptetui si moale ca blanita unui iepure si cu capul spijnit de geamul avionului. Privesc cerul cu cativa norisori, iar dupa parerea psihologilor ei nu ai nici o forma, dar creierul meu nu doreste sa accepte asa ceva si vad diferite forme, petale de flori, o fata de baiat sau barbat, nu imi dau seama ce e, dar cert e ca mi-a atras atentia. Ma concentrez pe acea figura si observ ca este o fata de baiat, cam asa pare; cu parul ravasit si cu zambetul pe buze, iar privirea lui...privirea lui este una calda si plina de iubire ce ar topi gheata din inima oricui. Deodata sirul gandurilor mele este intrerupt de o voce si simt mana cuiva pe umarul meu. Imi intorc privirea spre faptas si observ ca nu e nimeni altul decat sora mea Konan si langa scaunul ei se afla o stewardesa imbracata cu un costum bleu ca oceanul, format dintr-un sacou tip camasa cu mainicile putin peste cot si in piept are un ecuson cu numele ei, Alexa, mainile ii sunt acoperite de o pereche de manusi de un alb imaculat. Mai poarta si o fusta de aceiasi culoare ca si sacoul cam de doua palme deasupra genunchilor, are si o bereta, cred, ce e pe cap si ii tine parul blond si frumos prins intr-un coc si in picioare are o pereche de sandalute albe cu toc de zece-doisprezece centimetri.

- Sakura, Sakura...Ce naiba e cu tine? Unde te gandesti? Coboara de pe Venus pe Pamant, imi zice sormea cu o fata ce cerea multe explicatii de la viata mea, ce nu am de gand sa ii le ofer, pentru ca nici eu nu stiam pe ce lume eram.
- Aaaa...Konan. Nu, nu am nimic. Ce s-a intamplat? Intreb eu oarecum confuza si se putea observa si pe chipul meu.
- A intrebat domnisoara daca doresti ceai sau cafea?
- Un ceai de tei, va rog. Imi primesc ceaiul si ii multumesc, iar stewardesa pleaca mai departe. Sorb usor din lichidul de culoarea mieri, usor caldut. Dupa care il pun langa mine si imi reiau cititul, “Prin foc si sabie” de Sienkiewicz. Dar mintea mea nu este pe Pamant, este cum a zis si sormea, pe Venus. Hotarasc sa inchid cartea si sa o pun in geanta, pentru ca nu are rost se citesc daca nu sunt atenta si dupa pierd sirul actiuni. Ma asez cat mai confortabil si incerc sa ma relaxez pe acel scaun, indreptandu-mi privirea din nou spre cer, dar se pare ca acel chip a disparut. Oftez usor si simt cum corpul devine de ce in ce mai greu si ploapele mi se inchid usor...usor.
Simt ca si cum spiritul mi se desprinde de trupul meu “lasandul fara vlaga” si paseste intr-un univers paralel, zici ca e desprinsa o bucata din Rai, iar eu am privilegiul de a vedea aceasta minune. Peste tot numai flori de diferite specii cu diferiti copaci infloriti, cei mai multi fiind ciresi. Petalele lor cad usor peste mine ca o mantie; imi ating usor parul de aceeasi culoare si da impresia ca acele petale se desprind din parul meu. Pasesc usor si lent pe cararea inconjurata de mii de flori si cu fluturi de diferite culori. Incet, incet acel paradis se risipeste si ajung langa o cladire mare de culoarea caramelului cu trei etaje si cu teren de football si baschet, dupa cum pare este o scoala. Imi intorc privirea in fata si observ un tanar ce sta rezemat de zidul de piatra. Isi intoarce capul spre mine, dar nu prea ii pot observa chipul, este in ceata. Se desprinde de acel zid si vine spre mine, se opreste la zece centimetri fata de corpul meu. Nu inteleg ce doreste, iar eu devin putin panicata si simt cum bataile inimi sunt tot mai accentuate si rapide, parca ar dori sa fuga. Stau intepenita acolo, de zici ca-s lipita cu prenandez si ii privesc chipul in ceata, incerc sa deslusesc ceva, dar nu reusesc sa fac nimica. O raza de soare apare de nicaieri peste chipul lui si incepe sa se observ usor...usor, dar ceva ma zdruncina si acel baiat dispare la fel cum a aparut, zici ca ar fi fost magie. Deschid ochii brusc si observ ca inca sunt in avion, iar privirea mea este una confuza si adormita. Aud un raset usor in dreapta mea si o observ pe Konan care se uita la mine amuzata, banuiesc ca din cauza figurii mele. O intreb ce este si ea imi spune ca avionul tocmai a aterizat. Dupa sapte ore jumate de zbor am ajuns in Konoha, noua si definitiva mea casa. Imi intorc privirea spre geam si tot ce pot vedea este pista de decolare a avioanelor si cladirea mare, de unde se iau bilete si se controleaza bagajele. Imi desfac centura, care cred ca a fost pusa de sora mea, si ma ridic de pe scaun. Merg pana la usa si o lumina puternica se izbeste de mine, facandu- ma sa imi duc mana ca ochii si sa ma dau un pas in spate, noroc ca nu era nimeni in spatele meu, ca de nu ar fi facut contact cu podeaua. Cobor scarile si imi urmez parintii pana in cladire.

-Bun, fetelor am ajuns. Voi mergeti si luati bagajele si ne asteptati afara ca venim si noi imediat. Apropo solicitati si un taxi, va rog, ne spune tata.

Plec cu sora mea si ne luam bagajele si mergem afara unde ne uitam dupa un taxi, mai bine zis Konan se uita, caci eu analizez, cat pot, acest oras. Blocuri inalte si frumos construite si se pare ca strazile sunt intregi. Deci este un primar care isi iubeste orasul.

- Sakura vii odata sau ramai aici? o aud pe mama care este in usa taxiului. Cand au ajuns sau mai bine zis ce e cu mine de sunt asa aeriana?. Doamne, sper sa imi revin...


Poze pentru Sakura:
http://www.bizoo.ro/firma/FabricadeMagie...Stewardesa - stewardesa
http://www.envy.ro/moda/Incaltaminte/Pan...inalt-7665 -sandalele stewardesei

-aveti la attachment piscina lui Sasuke-
[Imagine: h8v.gif]
 

#10
Dau edit dupa ce termin de citit my dear ma bucur ca ai pus nextu si ma bucur ca mai anuntat
Edit.
Asa poi cum ziceam surioara ma bucur ca mai anuntat se putea sa nu o anunti tocmai pe geamana ta. A fost un capitol frumos si lung. Am vazut cateva greseli de tastare si de exprimare, dar nu au fost grave. Ceea ce mi-a atras atentia a fost cum l-ai schimbat pe Sasuke adica nu mai este el cel care isi bate joc de fete si asa mai departe. Descrierea a fost buna dar mai poti lucra la ea, actiunea nu mi s-a parut grabita, iar dialogul a fost bun.
Un mic sfat incearca sa mai citesti capitolul inainte de al posta asa poti reduce din greseli. Astept nextu. Gambate bye, bye.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suspine de singurătate Buubz :) 12 4.068 28-12-2011, 03:05 PM
Ultimul răspuns: Buubz :)
  Ehe, prima si singura mea poezie... :)) Black Rose 2 2.584 04-12-2011, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Black Rose
  Floare de Lotus[+16] Piersicuta 14 8.697 12-08-2011, 04:16 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  O floare de Iris Acadea' 6 5.533 13-01-2010, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Frumoasa din Garsoniera Adormita si Printul pe Motocicleta Neagra Selena. 2 3.966 16-09-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Selena.
  O floare de cires si iubirea trandafirilor roz(sakura and sasuke) Shilpa 5 11.983 15-09-2008, 09:11 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)