Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#85
Va multumim praise
pupic
Capitolul 32



M-am dus in parcul in care ne jucam eu si fratele meu, asezandu-ma pe o banca si incepand sa plang in hohote. Ma saturasem de parintii mei care imi spuneau tot timpul ce sa fac si draci baltati! Care era problema lor ca ma culcam eu cu baieti sau ca ma casatoream cu baieti si nu cu fete?! Daca eram bisexual era problema mea si numai a mea!
Mi-am sunat fratele, spunandu-i ca am nevoie de el. Nu a stat prea mult pe ganduri, ci a venit imediat, aflandu-se si aproape de parc. Mi-a pus mana pe umar, asezandu-se pe banca, iar eu m-am cuibarit in bratele sale, ontinuand sa plang, insa el ma linisti rapid si ma trase dupa el la Mec. I-am spus ca nu vreau sa ma mai intorc vreodata acasa, iar el spuse scurt ca ma voi muta in icasa lui, lasandu-ma cu gura cascata.
Itachi insa mi-a inchis-o, fiindca se uita ;umea la noi. M-a pus apoi la masa si el a comandat mancarea, doar ca eu m-am speriat, fiindca mancarea de fast-food ingrasa, dar el ma linisti cu o afirmatie amuzanta, apoi imi facu rapid cunostinta cu fata de la masa, Aya, prezentandu-ma ca fratele lui geaman.
Tipa se uita atent, fiindca nu mai semanam acum la par, in rest eram identici. Itachi scoase I-Phone-ul si ii arata o poza cu noi doi la carnaval, din urma cu trei ani, cand ne sarutam, iar ea nu fu in stare sa ne deosebeasca, initial crezand sa se saruta in oglinda. Mi-am adus aminte de ceea ce imi ziceam eu si fratele meu, cand nu vom fi aproape, doar sa privim in oglinda si il vom revedea pe celalalt acolo, fapt care ma facu sa-l sarut pe obraz.
Incepuram apoi sa spunem diferite glume, sa radem si mai multe, dupa care ne-am ridicat si am plecat spre masina fratelui meu, fiindca aveam de gand sa imi iau hainele de acasa si sa mi le mut la fratele meu. In fata casei nu m-am putut abtine si i-am spus lui Itachi ca arata super hot, sarutandu-l apoi pe buzele moi si dulci. Mama iesi in acel moment din casa si incepu sa tipe sa il las pe baiatul asta in pace, sa-mi bag mintile-n cap, mai ales ca logondica mea era in casa. Logodnica?! De cand eram eu logodit?! Ma intrebam ce tarfa imi mai aducea mama pe cap, ca avea niste idei de te lua durerea.
Femeia se apropie rapid de noi si ridica mana asupra mea, dar Itachi a prins-o la timp, riscand sa se descopere. Am vazut-o pe mama uimita pentru cateva momente si am crezut ca si-a dat seama cine e cel care ii oprise mana, dar Itachi continua pe un ton sever ca nu are dreptul sa ma atinga, mai ales ca fac ce vreau.
Cand fratele meu ii dadu drumul la mana femeii, eu am plecat in casa, mai precis in camera mea si mi-am aruncat hainele vraiste prin cateva geamantane. Mama veni insa dupa mine, cerandu-mi sa renunt la ideea nebuneasca ce-mi venise in minte, eu insa eram neinduplecat si nu avea sa imi schimbe hotararea cu nimic.
Am coborat inapoi in sufragerie, tragandu-mi bagajele dupa mine, iar fratele meu o intreba '' logodnicei '', tarfei de Ayumi, mai precis, daca e bine sa si-o traga cu zece persoane, iar mama incepu s-o certe, pe cand eu si geamanul meu iesiram din casa si puseram in masina toate bagajele, pornind mai apoi catre apartamentul in care fusesem in urma cu o noapte, insa am fost uimit sa aflu ca se indrepta intr-o directie total opusa.
'' Unde mai mergem de data asta? '', m-am intrebat pe mine insumi, in timp ce ochii imi alunecara pe drum, la o tanara fata ce era acostata in plina zi de o gasca de golani. Mintea mea insa era departe, nu la acei oameni. Eu ma gandeam la faptul ca voi fi cu Itachi acum si e numai si numai al meu. De presupusul meu iubit deja uitasem, mi se rupea, doar pe fratele meu il iubisem, il iubeam si-aveam sa-l iubesc pentru totdeauna.
In scurt timp am ajuns in fata unei vile impunatoare, iar eu am ramas gura casca. Nu-mi venea sa cred ca fratele meu locuieste aici. Si atunci... Atunci apartamentul ala de aseara al cui era? Mi-am dat singur raspunsul: sigur era tot al sau. Adica ce ma mai mira, avand in vedere ca el e din clanul Yakuza? Stiam cateva lucruri despre cei din acest clan si nu ma mira nimic, fiindca afacerile lor mai mult sau mai putin curate le aduceau o gramada de bani.
- Am ajuns, imi spuse tanarul in timp ce se apleca sa ma sarute. Mi-am lipit buzele de ale sale, apoi am iesit din masina si mi-am luat bagajele, urmandu-mi fratele. Un barbat elegant se apropie si lua geamantanele, pornind apoi catre camera fratelui meu, probabil. Noi am ramas in living, privindu-ne atenti unul pe celalalt. Am mai intarziat putin, apoi am urcat impreuna sus, tinandu-ne de mana. A deschis usa si m-a poftit intr-un dormitor elegant si spatios, cu pat de mijloc acoperit de asternuturi aurii de matase, cateva dulapuri, o oglinda, biroul si o biblioteca sumara in care isi tinea, pe langa un raft de carti, si CD-urile lui favorite. M-am apropiat de geam si am dat perdeaua la o parte, privind atent o piscina. Itachi ma prinse de talie de la spate si ma saruta pe umar. Am cascat, fiind obosit. Aseara nu prea dormisem, avusesem treaba cu mult iubitul meu frate. Tanarul observa ca sunt usor obosit, cascand si iel, apoi ma lua in brate si ma trase in pat, dezbracandu-ma rapid si acoperindu-mi trupul cu sarutari. In scurt timp insa, am adormit cu capul pe umarul sau, mangaiat de atingerile sale fine...

Am auzit un telefon sunand si m-am trezit in patul fratelui meu, insa singur de aceasta data. Nu dormisem mai mult de o ora, dar ma simteam mai bine. Mi-am cautat mobilul si l-am gasit cazut pe jos, la coltul patului. Probabil alunecase din buzunar cand fusesem dezbracat. L-am luat si am privit ecranul, realizand ca apelantul era chiar mama mea. I-am respins, chiar nu aveam de gand sa vorbesc cu ea, ma enervase din cale-afara, plus ca ar fi insistat sa ma intorc acasa, ceea ce oricum n-avea de gand sa fac, asa ca o scuteam de vorbaraia in van respingand apelul.
Am iesit afara, cautandu-mi fratele care ma intampina cu zambetul pe buze. Ma saruta bland, apoi am iesit pe terasa, incepand sa vorbim despre toate cele ce s-au intamplat cat timp ne-am lipsit unul celuilalt in acesti trei ani de zile. Nici nu am vazut cum s-a scurs timpul, cert este insa ca se intuneca acum. Cand mi-am indreptat privirile catre piscina, am observat o masa amenajata in apropiere de apa, cu doua lumanari pe ea si multe platouri.
- Pentru iubirea vietii mele! imi spuse Itachi acoperindu-mi buzele cu cele ale sale.
Ne-am indreptat amandoi intr-acolo, ascultand o melodie linistita, si ne-am asezat la masa, privindu-ne atenti. Eram inconjurati de un decor romantic, iar inima parca o luase razna pentru a nu stiu cata oara de cand imi reintalnisem fratele. Am inceput sa cinam, complimentandu-ne unul pe celalalt, precum si continuandu-ne povestea despre ceea ce se intamplasera in acesti trei ani de zile.
Dupa ce terminaram de mancat, Itachi ma privi galant pe sub gene, sugerand aproape in soapta:
- Hai sa facem o baie!
Se ridica si se apropie de mine, dandu-mi parul din ochi si incepand sa ma dezbrace de haine. Am prins curaj si am facut acelasi lucru, ramand amandoi in boxeri. Fratele meu insa se lipi de mine, incepand sa traga de ei, asa ca i-am dat amandoi jos si am sarit in apa calduta inca, incepand sa inotam de-a lungul piscinei. In zadar incercam sa stam mai departe unul de celalalt, tot ajungeam sa ne imbratisam si sa ne sarutam, sufocandu-ne chiar. Ne-am luat la intrecere, insa nu am reusit s-o scoatem la capat nicicum, fiind amandoi la fel de buni.
Probabil trecusera doua ore de cand ne aflam in apa ce incepuse sa se raceasca, stand acum sprijiniti de marginea de marmura, amandoi cu cate un pahar de sampanie in mana. Itachi se apropie de mine, respirand greu, mangaindu-mi fata acoperita cu stropi de apa. Ne-am privit in ochi, apoi am inceput din nou sa ne sarutam.
- Daca... Daca mai pleci de langa mine... incep eu, fara insa a reusi sa continui, fiindca buzele imi erau intr-una acoperite de cele ale iubitului, gustate si dezmierdate.
- Nu o sa mai plec niciodata si nu te las nici pe tine sa pleci! imi spuse in soapta, sarutandu-ma apoi iarasi.
Am iesit imbratisati din piscina si am luat niste capoate de matase pe noi, urcand in dormitorul nostru si aruncandu-ne in pat, nemaitinand cont ca eram uzi, fiindca oboseala invinsese. Am adormit inlantuiti in asternuturile fine...

Ma uit cu ochii umflati de somn la ceas, strabatand cu greu intunericul. Am reusit sa intrezaresc ora trei, apoi l-am privit pe Itachi. Eram inca in bratele sale ocrotitoare. I-am privit trasaturile elegante, dar care isi pierdusera din inocenta de alta data. M-am aplecat si mi-am lipit buzele de obrazul sau fin, insa Itachi deschise ochii in acel moment si isi intoarse gura catre a mea, contopindu-ne intr-un sarut bland. M-a tras mai aproapede el, savurandu-mi cu placere buzele si mangaindu-mi trupul identic cu al sau, care ii apartinuse de atatea ori.
- Sasuke, se auzi o voce necunoscuta mie, iar cand m-am intors speriat, am vazut peste umarul fratelui meu un barbat inalt si chel cum ne privea pe amandoi. Am dus instinctiv mana dupa o patura si am tras-o peste trupurile noastre. Barbatul continua usor stingherit: Imi pare rau, dar Ryuki Shimatoiya iar ne face probleme, isi baga nasul in afacerile noastre. L-au capurat, mai adauga si in camera a fost adus un barbat in jur de 35 de ani, cu parul valvoi, fata acoperita de lovituri, sange si parf, iar hainele murdare si ponosite abia ii acopereau trupul candva maiestuos. Era legat si tinut strans de doua namile de japonezi.
- Scoateti-l in curte, spuse fratele meu scurt, intorcandu-se catre mine si sarutandu-ma pe buze, apoi iesind din asternuturi si tragand-si o pereche de boxeri si apoi un halat peste, dupa care trase draperiile la fereastra si a iesit din camera.
Am infasurat patura in jurul trupului meu incalzit, apoi m-am ridicat din pat si m-am indreptat catre fereastra, privind cum fratele meu tocmai ajungea unde era acel Ryuki cu o sabie in mana. S-a oprit pentru un moment, dupa care a ridicat sabia si l-a decapitat pe barbat fara a fi tradat de vreo remuscare.
S-a intors apoi in camera, privindu-ma pe mine cum stateam pe pat si ma uitam in dreptul sau.
- Cine era acel barbat pe care l-ai ucis? intreb ingrijorat, ridicandu-ma in picioare si luandu-l cu mine in patura, fiindca tocmai se dezbracase de putinele haine pe care le avea. Ne-am pus in pat amandoi, iar Itachi raspunse pe un ton usor trist:
- E... Doar un nenorocit. M-a violat... Cand aveam 13 ani. Nu am spus nimanui insa...
Mi-a cazut cerul in cap din nou. Fratele meu iubit, violat?! Cum de n-am stiut? Ar fi trebuit sa fi simtit ca e ceva in neregula, sa fi putut face ceva atunci, nu acum. Am inceput insa sa vociferez, sa-l injur si sa-l blestem, spunand ca l-as fi omorat eu cu mainile goale daca as fi stiut. Itachi incerca in zadar sa ma calmeze, dar nu era niciun chip, eram prea nervos si deznadajduit de ceea ce aflasem. Vazand ca nu tac insa, baiatul isi lipi buzele de ale mele, sarutandu-ma bland. Mana a coborat pe talia mea, apoi s-a lasat pe spate si pe fese, stragand usor. Si-a strecurat un deget in interiorul meu, incepand sa-l miste usor, apoi a adaugat inca unul, miscandu-le la unison si facandu-ma sa incep sa gem multumit, cautandu-i din nou buzele. Itachi se ridica in sezut, tragandu-ma si pe mine peste el si asezandu-ma in poala sa, facandu-ma sa-mi duc picioarele in jurul bazinului sau, iar mainile sa i le incolacesc in jurul gatului. Limba sa incepu sa-mi exploreze pielea gatului, in timp ce membrul si-l impinse usor in interiorul meu, fortandu-ma sa scancesc de durere. Erau trei ani de zile de cand nu-l mai simtisem in mine nici pe el, nici pe altcineva! Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu dimensiunea lui, iar el ramase cuminte, asteptand rabdator sa fiu gata. L-am sarutat pe buze, apoi am inceput sa ma misc usor in sus si-n jos, facandu-l sa scoata gemete de placere. In scurt timp camera a fost scufundata in sunetele noastre de extaz, marind viteza cu care ma miscam si urland de placere cand s-a adancit atat de mult in mie incat corpul parca mi-a vibrat.
Am continuat asa pentru alte cateva zeci de minute probabil, iar la sfarsit ne-am eliberat in acelasi timp, lasandu-ne trupurile extenuate sa cada pe cearsaful fin. Ne-am sarutat lung, inca oftand de placere si oferindu-ne atingeri tandre.
- Te iubesc enorm! imi spuse sarutandu-ma, facandu-mi inima sa-mi tresalte de bucurie.
De indata ce buzele mi-au fost eliberate de cele ale sale, i-am raspuns in soapta:
- Si eu te iubesc... Te iubesc mai mult ca viata mea!
Mi-am lasat capul in scurbura gatului sau, cuprins de fericire. Doamne, dorinta mi se implinise!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 30-09-2011, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.827 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.728 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)