Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#84
Capitolul 31


Stateam la un Mec, aproape de parcul care mi-am petrecut copilaria si luam un fel de mic dejun - mancam mult si grasimea nu se prindea de mine - impreuna cu Aya, care acum era imbracata normala. Blonda purta o bluza-tricou cu capison, ce ii acoperea pieptul destul de dezvoltat, de culoare lila cu dungi albastri si verzi, cu burigul gol, o pereche de colanti negri peste o fusta mini din jeansi si in picioare bascheti. Si eu eram imbracat normal, cu un maiou negru pe trup si peste o camasa in carouri si la gat o esarfa pentru baieti neagra. Mai purtam o pereche de plugi albastri, toti taiat si in picioare niste adidasi negri, iar parul il aveam prin intr-o codita micuta la spate. Deodata incepu sa imi sune mobilul pe melodia lui Booke Houge - Strip si am scos un I-Phone, nou-nout si vad ca ma apela fratemiu.
- Da, spun eu, stergandu-ma la gura de kechup cu un servetel. Ce s-a intamplat? Il intreb alarmat, atragand rapid atentia tinerei din fata mea.
- Pisoiasul meu, poti sa vi in parcul in care ne petreceam noi copilaria? Te rog frumos, imi spuse pe un ton sugurmat si mi-am dat seama ca plangea.
- Pe unde esti? Il intreb ridicandu-ma in picioare si facandu-i Ayei sa sta linistita si sa isi comande ce vrea, ca fac cinste.
-Aproape de artezica, pe partea cum vi de acasa, ma lamuri, cand eu am iesit din Mec si am trecut strada, intrand in parc.
Am inchis I-Phone-ul si m-am indreptat spre fratele meu, fiindca as fi instare sa merg dupa el pana la capatul Pamantului si inapoi daca e nevoie, numai el sa fie fericit. Il vad ca statea pe o banca, cu fata in maini si plangea si suspinea, cea ce m-a facut sa oftez. M-am asezat langa el si mi-am pus mana pe umarul sau, facandu-l sa tresara, apoi ma imbratisa strans, ascuzandu-si fata in scobitura dintre gat si umar si incepu sa planga in hohote. Il mangaiam pe spate si ii sopteam cuvinte linistitoare in ureche, incercand sa il calmez, ca sa il pot lua din parc. Dupa ce isi mai reveni, l-am apucat de mana si i-am spus sa mergem la Mec, pentru ca am lasat-o pe Aya singura si nu am chef sa se dea careva la ea. Cand auzi de fata, facu botic, dar l-am sarutat pe buze si i-am spus ca blonda si bruneta sunt lezbiene, dar eu le consider surorile mele mai mari si in plus sunt body-guard-zi mei. Cand auzi de body-guard ma privi sceptic, iar eu am dat din mana - las-o balta - spunandu-i ca ii explic alta data.
Tigrutul meu imi povesti cearta cu mama si ca ar vrea sa se mute din casa aia, ca maicasa nu este de acord ca el sa fie cu mine sau sa se casatoreasca cu un baiat - adica eu. Am tras aer in piept si i-am spus sa se mute la mine, iar brunetul se uita la mine cu gura cascata, dar i-am inchis-o eu, ca se uitau oamenii la noi, fiindca am intrat in Mec. Ne-am asezat la masa, unde era si Aya si am comandat copanele, cartofi pai, salata, doua porti, ne pasandu-mi ca fratemiu imi spunea ca se ingrasa, dar tacu, cand mi-am asezat degetul aratator pe buzele sale duci si moi.
- Daca te faci purcel, te pun sa faci din nou paralelele inegale, spun eu, luand un copanel si incep sa il manganc. Aya, el este fratele meu geaman Sasuke, Sasuke ea este Aya, ti-am spus ce e, le fac cunostinta celor doi, iar fata se uita atent la amandoi.
- Dar la par nu semanati, dar in rest sunteti doua picaturi de apa, spuse fata, iar eu am chicotit si mi-am scot I-Phone-ul si ii arat o poza cu mine si Sasuke cum ne sarutam la carnaval si ii spun sa ne deosebeasca. Sigur nu te saruti cu oglinda? Intreba fata, facandu-ne sa radem usor.
- Ceva de genu, ii raspunse sexosul de langa mine si ma saruta usor pe obraz.
I-am facut lui fratemiu cu ochiul, apoi am inceput sa spunem glume si fel si fel de chesti si cum era obiceiul, am platit eu toata consumatia, apoi i-am spus Ayei ca ma duc sa iau bagajele lui fratemiu si cu ocazia asta sa imi enervez putin mama, iar fata imi dadu o cutiuta, unde se aflau lentilele de contact maroni. Am pupat parinteste pe frunte, apoi m-am urcat in Mitsubishi-ul meu, iar Sasuke se puse in dreapta mea. Am pornit spre fosta mea casa, sa imi mai vad o data surorile, batuta de soarta de mama si pe tati, care nu avea nici o vina in toata incurcatura asta. Dupa zece minute, opresc in fata casei si coboram din masina, tragand aer in piept, iar playboy-ul de langa mine imi spuse ca arat hot si nu am de ce sa ma ingrijorez si ma saruta pe buze. Vreau sa ii raspund, dar aud glasul mamei cum striga isterizata pe Sasuke sa ma lase in pace si sa isi bage mintile in cap, fiindca logodnica lui e aici.
Ma uit uimit si socat la fratemiu fiindca a uitat sa imi spuna ca e logodit, dar dupa mecla lui, imi puteam da seama ca nici el nu stia nimic despre aceasta logodnica scoasa din flori. Incepu sa tipe si sa ii spuna ca nimic nu ii va face sa isi schimbe hotararea, decat eu insasi, cea ce o facu pe mama sa vina la noi si sa ridice mana aspra iubiri vietii mele. Inconstient am apucat-o de mana, inainte sa imi loveasca fratele si ochii ei verzi ii priveau pe ai mei si pentru o clipa am crezut ca si-a dat seama cine sunt, dar totusi merita sa imi joc cartea.
- Doamna, ce ar fi sa va calmati, mergem in casa sa lamurim problema si in plus nu puteti sa ii impuneti lui Sasuke ceva ca e major si poate sa faca ce vrea, spun pe un ton autoritar si rece, ce o facu sa inghita in sec.
Ii dau drumul la mana si intram cu toti in casa, iar brunetelul meu s-a dus in camera noastra pentru as face bagajele, iar eu am intrat in sufragerie, fara sa fiu invitat, dand acolo cu ochii de Ayumi. Aceasta incremeni cand ma vazu acolo, fiindca acum patru luni a trebuit sa o scot din ghearele baietilor si atunci purtam lentile de contact si nu m-a putut recunoaste.
- Ia spune Ayumi, cum e sa te futi cu zece oameni deodata? O intreb in gura mare, cand Sasuke cobori cu bagajele, urmat de mama care il tot batea al cap.
Cand auzi asta, femeia incepu sa o certe pe fata, iar eu profitand de acest lucru, l-am ajutat pe fratemiu cu hainele, fiindca azi se va muta la mine si abia asteptam. Acum Sasuke va gusta din regatul meu si el va fi printul meu si il voi rasfata, doar cum eu voi sti...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Nywa - 18-09-2011, 08:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.827 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.735 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)