Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#82
Manu nu se poate lega, astfel ca voi posta in locul ei:

Capitolul 30


Trecuse atata timp... Imi era atat de dor de fratele meu! De la 17 de cand fusesem despariti, inima mea ramasese a lui pentru totdeauna. In zadar incercasem sa trec mai departe, incepusem sa ies cu diferite persoane, fete sau baieti, insa de fiecare data cand faceam dragoste cu cineva, sub mine se afla Itachi si nu acea persoana.
Mi-am facut pe spate un tatuaj urias, exact ca acela pe care il avea el la sold, dar in fata, acel dragon ce era jumatate acoperit de boxeri, iar cealalta de bluza, pe cand al meu era pe tot spatele. M-am dezbracat si mi-am privit in oglinda dragonul ce-mi reprezenta fratele, atingand cu mana si Yang-ul argintiu primit de la el cu putin timp in urma. Imi priveam atent imaginea reflectata in oglinda, atingandu-mi usor trupul si amintindu-mi de mangaierile blande ale lui Itachi, tanjind dupa ele...
Dupa un dus lung care imi aduse in minte obsedanta amintire a noptii de amor pe care o avusesem inainte ca parintii sa descopere ce e intre noi, am iesit si mi-am sters trupul slab, imbracandu-ma intr-un maieu negru si mulat, o pereche de pantaloni gri cu multe tinte si mi-am ciufulit parul negru, dandu-l cu fixativ. Ochii mi i-am machiat cu negru pentru a scoate in evidenta albastrul demonic al acestora. In noaptea asta trebuia sa sustin un concert intr-un club, iar timpul se scurgea repede. M-am parfumat cu parfumul favorit al lui Itachi, iesind intr-un sfarsit din baie.
Actualul meu iubit ma intampina cu zambetul pe buze si se apropie sa ma sarute, insa l-am respins. Nu suportam sa fiu atins, mai ales dupa ce imi aminteam ceva intre mine si fratele meu. Bietul baiat din fata mea, cate treubuia sa-mi suporte! Faptul ca nu mai vorbisem cu Itachi de o groaza de timp, si anume exact cinci luni si doua zile, ma facea sa fiu nervos si ingrijorat. Primisem doar sms-uri de la el, dar...Dar nu era de-ajuns. Nici telefoanele nu erau de-ajuns, eu il voiam pe el. Nu-mi pierdusem niciodata speranta ca ne vom reintalni.
Iubitul meu ma privi in ochi cu tristete. El nu ma intelegea, de fapt nimeni nu ma intelegea in afara de Itachi. Ma simteam rau, nimic nu-mi intra in voie iarasi. Voiam sa-mi revad fratele. Cu o noapte in urma, pe cand priveam atent cerul, gandindu-ma la chipul bland al fratelui meu, am vazut o stea cazand. In acel moment, inima-mi tresalta de emotie si mi-am dorit sa-mi revad iubirea vietii.
Se apropia de ora sapte, cand trebuia sa fiu la club, asa ca am iesit din casa trantind usa in urma mea. Bietul iubit ramase privind in urma mea. Imi dadeam seama ca il raneam cu fiecare gest pe care il faceam, dar parca nu ma puteam abtine si, mai ales, nu-mi pasa. De ce sa mint ca tineam la el? Nu tineam, de fapt nu mai tinusem la nimeni niciodata inafara fratelui meu. Eram constient ca eram obsedat de dragostea noastra, ca aveam nevoie de un doctor, dar nu ma sinchiseam de aceste lucruri.
M-am urcat in masina si am pornit in viteza catre acel club in care trebuia sa sustin concertul. Ajuns in fata, m-am dat jos din automobil si am urcat direct pe scena, ignorand orice in jur. Desi eram star rock, viata mea nu era tocmai buna. Mai precis era groaznica. Totul era concentrat in jurul fratelui meu, Itachi, pe care insa nu-l aveam. Imi pierdusem centrul universului si aveam sa ma pierd si pe mine insumi in curand...
Am inceput sa cand pentru gramada de adolescenti si adolescente plini de bani, acestia ascultand si cantand o data cu mine fiecare vers din melodie. Dupa doua ore insa, inainte de a incheia, am inceput sa cand melodia pe care o compusese Itachi cand eram noi mici, in amintirea lui.
Tristetea imi cuprinsese sulfetul din nou. De ce, Doamne, nu il puteam avea? Ochii de un albastru vampiric, demonic, mi se umplusera de lacrimi si cativa din fata observasera asta, insa mi i-am sters rapid cu manusa din plasa, continuand sa termin melodia. Nu aveam de gand sa plec de-aici, simteam ca trebuie sa raman, ca are sa se intample un lucru important.
Dupa concert, o tanara imbracata destul de sexy se apropie de mine si imi spuse ca patronul clubului dorea sa ma vada. De ce sa vrea sa ma vada?! Ma gandeam ca iar i se pusese vreunui obsedat pervers pata pe mine, insa am mers, nu voiam sa provoc cine stie ce certuri pe acolo.
Ajuns in biroul izolat fonic, m-am postat in fata unui tanar cu parul blond si suvite lila, imbracat intr-un maieu negru, mulat si pe gat, si cu ochelari la ochi, astfel incat ochii ii erau ascunsi. Am ramas indiferent, ascultand cum barbatul imi lauda sumar concertul sustinut in clubul sau. I-am multumit politicos, insa nu-mi puteam ascunde confuzia, asa ca l-am intrebat de ce am fost chemat. Raspunsul era nitel ciudat, si anume ca nu ne vazusem de trei ani de zile. Cand il cunoscusem eu pe tipul asta?! N-aveam habar cine e, nici numele nu-i stiam, nici figura-i nu-mi era cunoscuta. Baiatul insa isi dadu jos ochelarii, descoperind ochii identici cu ai mei, de culoare albastra, apoi imi pronunta numele. Am simtit in acel moment cum imi fuge pamantul de sub picioare si imi cade cerul in cap. Baiatul acela din fata mea era insusi... Insusi Itachi, iubitul me frate!
Ochii mi s-au umplut de lacrimi pentru a doua oara in acea seara, de data asta insa nu le-am tinut in frau, ci le-am lasat sa-mi curga pe chipu-mi ravasit de emotii si de amintiri, intinzand machiajul strident de culoare neagra. Itachi se ridica de pe scaun si se apropie de mine, luandu-ma usor in brate, eu insa l-am strans puternic la pieptul meu, ramanand cu capul in scurbura gatului sau, mirosindu-i parfumul dulce si simtindu-i caldura corpului ce imi lipsise atat de mult. Mi-am ridicat dupa ceva timp chipul ravasit de lacrimi din adapostul provizoriu, cautandu-i atent buzele iubitului meu frate. S-a intors usor spre mine, permitandu-i sa-i simt rasuflarea fierbinte pe buzele mele, apoi ni le-am unit intr-un sarut usor. Simteam ca prinsesem aripi in acel moment, eram in al noualea cer. Ajunsesem in Paradis alaturi de persoana pe care o iubisem toata viata mea. Desi nu ma asteptam, buzele mi-au fost intredeschise de limba lui ce se misca fin, patrunzand in lacasul meu primitor, cautand-o pe-a mea cu o dorinta arzatoare.
Nu l-am refuzat, ba din contra, m-am alaturat sarutului sau pasional. Imi lipsise trei ani de zile, insa visasem acest sarut in fiecare zi si noapte, in fiecare moment al vietii mele. Trupurile ne stateau inlantuite acum, iar buzele ne erau contopite in sarutul mult doritei revederi pe care o asteptasem amandoi de prea mult timp. Dupa o buna bucata de vreme in care ne-am sarutat, oprindu-ne doar ocazional pentru a lua aer, am incetat. Erau atat de multe lucruri de spus...
Am ramas imbratisati, iar eu, mangaindu-l pe piept, l-am intrebat pe mult iubitul meu frate:
- Ce te-ai facut... ?
Itachi ma privi in ochi, indepartandu-se pentru un moment de mine pentru a-si trage in jos gulerul negru al maieului si si-a descoperit un dragon albastru ce parea aproape real. Mi-am dat imediat seama ca e in clanul Yakuza.
- Il mai stii pe fratele vitreg al tatei? intreba prinzandu-ma iar in brate, iar eu am ingandat un ''ihi'' aproape imperceptibil. Cand am plecat de-acasa am mers la el si am fost adoptat. Mai departe iti dai seama, rosti zambind si imi saruta buzele.
Era trecut de miezul noptii cand m-am ridicat din bratele sale, fiindca se asezase pe scaunul de birou si ma luase in brate.
- Hai sa mergem, imi spuse la ureche ridicandu-se dupa mine si prinzandu-ma de talie, mangaindu-ma usor, apoi impingandu-ma spre iesire. Clubul avea sa ramana deschis pana dimineata, insa noi ne-am luat talpasita. Am fost urcat in masina fratelui meu si am pornit spre o directie necunsoscuta. Nu-mi pasa unde mergem, dar conta doar ca eram cu iubitul meu Itachi. Inima deja mi-o luase la galop. Il adoram!
Am ajuns in scurt timp in fata unui bloc inalt si am coborat impreuna, tinandu-ne de mana. Itachi deschise usa si intraram apoi in casa. Era foarte cald, iar eu eram transpirat, asa ca am cerut sa fac un dus. Iubitul meu frate veni si ma saruta pe buze, impingandu-ma spre baie si ma dezbraca repede de haine, sarutandu-ma atent. Mi-am dus mainile catre talia sa, tragand maieul peste capul sau, apoi mi-am pus mainile pe cureaua pe care am desfacut-o rapid si am dat-o jos, apoi impingand pantalonii. Fratele meu ma lasa fara niciun articol vestimentar pe mine si ma impinse-n cabina, venind apoi dupa mine gol.
- Cat mi-ai lipisit... imi spuse la ureche sarutandu-mi lobul si apoi coborand usor spre gat. Mi-am incolacit mainile in juru sau si am inceput sa-l mangai atent, oftand de placere. Eram in culmea fericirii ca ne regasiseram. Mana sa stanga se opri pe talia mea, mangaind atent, iar cea dreapta ma tinea de barbie, tragandu-ma spre el si acaparandu-mi buzele intr-un sarut bland.
Dupa un dus revigorant in care ne-am oferit atingeri tandre, am iesit si ne-am indreptat catre dormitor, sarutandu-ne inca pe drum. Am ales sa dormim in boxeri amandoi, mangaindu-ne usor. Mi-am pus capul pe umarul sau, in timp ce mana stanga imi aluneca spre locul intim din boxerii sai, incepand sa mi-o misc tandru peste locul umflat.
- Iubitule, mi-a spus sarutandu-ma pe buze si ducandu-si mana intre picioarele mele, am observat pe spatele tau un tatuaj ca al meu, rosti aratandu-si tatuajul. Ce a zis mama de el?
- A inceput sa planga, ii spun cu zambetul pe buze, scapand un oftat de placere in momentul in care el trecu deasupra mea si incepu sa se frece de mine exact ca acum trei ani si ceva, cand o facusem in patul '' de la parter ''. Se misca dumnezeieste peste mine, sarutandu-ma atent, mangaindu-ne unul celuilalt mandriile prin materialul subtire al boxerilor, provocandu-ne gemete unul celuilalt si eliberandu-ne in acelasi timp.
Am adormit imbratisati strans. Stiam ca acum nu ne va mai desparti nimic in lume.

- Neata! m-am trezit cu un sarut atent pe buze si l-am privit pe Itachi, care statea peste mine si ma mangaia pe piept.
Am mormait un '' neata '' obosit, apoi l-am sarutat si eu si m-am ridicat de pe pat de indata ce el s-a dat de pe mine si indreptandu-ma catre dus. Se parea ca el facuse deja, fiindca era imbracat deja si ma astepta.
- Ma duci acasa, te rog? intreb cand ies, mangaindu-l pe obrazul fin.
Dadu afirmativ din cap, dar stiam ca nu-i prea convine ca trebuie sa se intoarca acasa. Si-a pus lentile de contact caprui, apoi am iesit din apartament si ne-am indreptat catre masina.

- Vai, cum se poate sa nu ramai la micul dejun? intreba mama privindu-l atenta pe Itachi in ochi, fara insa a-l recunoaste. L-a pus la masa mai mult cu forta, iar el privea stingherit in jur la surorile noastre siameze care se certau din nou, fiindca toata atentia mamei era concentrata asupra mea.
Dupa o scurta discutie avuta cu Sasuke si priviri aruncate pe furis, fratele meu pleca, nu inainte sa-mi lase numarul sau de telefon, fiindca i-l cerusem, nu voiam sa mai pierdem legatura. Ramaseseram amandoi singuri in hol si am profitat de moment pentru a ne saruta pasional, apoi iesi...

- Mama, rostesc privind-o cu superioritate pe femeia din fata mea, ma voi casatori cu un baiat, continui lasand-o stupefiata.
Cand isi regasi cuvintele incepu sa urle la mine.
- Itachi n-ar fi facut asta niciodata! El nu ar fi iesit din cuvantul meu! imi arunca in fata, moment in care am simtit ca imi cade cerul in cap.
- Acum il lingi in cur pe Itachi, ca e mort!? ii strig femeii, lasand-o cu gura cascata. Cand l-ati alungat de langa mine nu v-a mai pasat! A murit din cauza voastra! Cand traia el, orice zi proasta din viata ta era vina lui! continui izbucnind in lacrimi. Va urasc! A murit din cauza voastra! mai continui iesind pe usa plangand.
'' Itachi... Itachi e langa mine... '', mi-am spus indreptandu-ma catre parc, satul de figurile parintilor pe care ii uram.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:01 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.827 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.727 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)