Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#80
Capitolul 29


- Sa inteleg ca Sasuke Kishimoto a devenit cantaret de rock, spun pe un ton calm si rece, uitandu-ma intr-o revista de scandal in care aparea fratele meu sarutandu-se cu un baiat. Ca sa vezi si sa nu crezi, mai adaug citind articolul.
- Sefule tot nu inteleg ce te intereseaza asa de mult acest tip, ca ne-ai pus sa il urmarim douazeci si patru din douazeci si patru de ore? Ma intreba Ray, iar ochii sai negri, se uitau in ochii mei albastri.
Zambesc amar, stiind ca mi s-au schimbat din nou ochii, cea ce adoram cand vroiam sa bag frica in subordonati mei, care trebuia sa ma pazeasca mai ceva ca Papa de la Roma. De ce eram asa de important? Acum opt ani am descoperit ca tati are un frate vitreg ce a devenit sef unui clan foarte periculos din Yakuza, iar fiindca Leon nu s-a casatorit si nu a avut copii cu fetele din clanul sau, m-a adoptat pe mine. Mi-am schimbat numele de familie din Kishimoto in Nekomanda si ca sa nu fiu dat in urmarire, am ucis un idiot ce era cautat de unchiul meu si l-am imbracat hainele mele, iar dupa ele cica m-au recunoscut. Ii spun chelului - Ray e chel, ca i-am ordonat acum un an sa se rada, ca facuse paduchi si ne-a umplut de ei - sa imi rezerve trei bilete pentru concertul din seara asta a fratelui meu si sa le spuna Ayiei si Akanei, ca au de lucru diseara. Aya si Akana erau doua lezbiene, ce imi erau bodyguard doar cand mergeam la concerte sau cluburi, asa, mergeam singur prin Tokyo. Trag aer in piept si ma duc in baia mare si ma bag in dus, dupa ce m-am dezbracat, iar apa calda incepu sa imi mangaie corpul plini de muschi ce il aveam si mai ales tatuajul in forma dragon albastru, ce pornea de pe omoplatul stang si se termina pe partea stanga a gatului. Cobaltul acela albastru partea atat de real, incat chiar si mie la inceput imi era frica sa ma spal, ca nu cumva sa se duca. Se ducea pe dracu sa il cante, era imprimat in piele si acolo va ramane pana la sfarsitul vieti mele.
Dupa jumatate de ora ies din dus si ma privesc in oglinda din baie, chipul ce imi era total schimbat. Aveam tresaturi mai ascutite, ochii putin mai obligi, iar culoarea lor demonica, imi dadea o aliura de felina. Parul il aveam destul de lungut, ca imi atingea umeri si breton imi intra in ochi, dar mi-am decolorat parul, facandu-l galben si apoi l-am suvitat cu vopsea lila-deschis. Imi intind podoaba capilara cu placa, apoi o fac in varful capului tepi si ii dau cu fixativ, dar si pe betron sa stea cum vreau eu. Ma duc in dormitorul spatios, cu pat dublu, cu LCD, sistem HomeCinema si multe alte lucruri. Deschid dulapul dublu, cu oglinda si de acolo iau un maiou negru, pe gat si pe trup, o pereche de pantaloni negri, largi, cu o multime de buzunare si lanturi, ce aveau bretele, dar le-am lasat in jos. Ma incalt cu adidasi si imi pun la gat o curelusa, gen cum avea personajul principal la gat din Yu-Gi-Oh!. Imi pun piersingul in spranceana si in limba si cativa cercei prin urechi, aratand ca un rock-er adevart, dar era sa uit de manusile negre din piele, cu degetele taiate si la incheieturi bratari cu tinte.
- Ne-ai chemat Itachi? Aud glasul Akanei si ma intorc spre usa, zambindu-i brunetei si apoi privindu-i atent tinuta.
Akana purta o fusta mini din piele, o curea cu tinte peste fusta, un top ce se lega dupa gat din latex, dar ii expunea buricul cu pierse in forma de colt in el si in picioare niste cizme ca de armata, pana la genunchi negre, cu o gramada de sireturi, de fapt toata tinuta ei era neagra. Parul ii era usor infoiat, iar ochii erau scosi in evidenta cu mult machiaj negru, iar pe buze avea fard negru. Dupa ea aparu Aya, imbracata toata in negru, dar mult mai provocator. Purta o pereche de pantalonasi, din jeansi negri, un sutien ce ii tinea in frau sanii mari si peste o bluza din plasa peste, o curelusa la gat si in picioare sandale cu toc-cui, pe gamba. Machiajul era ca si cel al iubitei ei, dar diferea, ca pe buza inferioara avea un pierse. Le explic de ce am cerut sa fie imbracate asa si apoi am iesit din camera cu ele, punandu-mi mainile pe talia lor, iar fetele isi bagasera mainile in buzunarele de la spate, a blugilor mei ca sa para ca am iesit la un menaje a trois.
Ies in fata vilei de la marginea orasului si ma urc intr-un Mitsubishi negru, cu flacari rosi pe el si astept sa urce si fetele. Pornesc motorul, care torcea usor sub capota si am pornit spre un clubul unde se tinea concertul, care imi apartinea mie. Cam dupa cincisprezece minute de mers prin traficul infernal din capitala nipona, am oprit in fata clubului "Rock the night". Am coborat din masina si tinandu-le pe cele doua fete de mijloc, am intrat in club, fara sa mai asteptam la rand. In club erau lasere de toate culorile, in boxe se auzeau vocea fratelui meu, cantand din toti rarunchi. Ii soptesc blondei - Aya - sa se duca la brunet, dupa ce termina de cantat si sa il cheme in biroul meu.
- Stiu, stiu, dar din pacate concertul din seara asta se aproprie de sfarsit si ma gandesc sa cant melodia dedicata special pentru fratele meu geaman, care din pacate numai este printre noi.
Cand am auzit, m-am oprit si mi-am privit fratele ce parea usor trist, fiindca de cinci luni nu am mai vorbit la telefon, ci doar i-am trimis s.m.s., spunandu-i ca sunt bine si chesti. Nu i-am spus ca acum fumam tigari si numai jointuri, ca am ucis oameni si ca acel yang care ii l-am trimis de ziua lui, era din argin curat, iar eu avand acasa Ying-ul din aur.
- Don't lose your faith/ Share another night with me/ When you're sad and no one knowa it / I'll send you black roses/ When your heart's dark and frozen/ I will send you black roses, au auzit refrenul si am ramas masca, constietizand ca acesta era cantecul care l-am scris eu, cand aveam vreo paisrezece ani.
Trag aer in piept si urc cu Akana in biroul meu antifonat, cu geamuri de oglinda, incat puteam sa vad in club, dar cei din club nu puteau sa vada in birou. M-am asezat pe un fotoliu din piele neagra si am dat drumul la LCD, uitandu-ma la stiri, de plictisit ce eram, in timp ce fata puse niste wisky cu gheata in doua pahare si le puse pe masuta.
- Aici este seful clubului, iubitul meu, care vrea sa vorbeasca cu tine, Sasuke, aud vocea Ayei, facandu-ma sa chicotesc usor, dar le-am invatat pe fete sa pretinda ca sunt iubitele mele.
Fratele meu intra, iar eu m-am abtinut cu greu sa nu ma ridic de pe fotoliu, sa il iau in brate, sa il sarut tot pe buzele acelea apetisante, dulci si moi, dar din cate am citit, el era cu altcineva, atunci sa vedem daca ma va recunoaste sau nu. Daca mai ma iubeste atat de mult ca si acum trei ani sau nu. Intrebari si jocuri ale minti. Ii zambesc brunetului si ii fac semn sa se aseze, apoi le trimit pe fete in club, ca noi sa vorbim linistiti.
- Fain concert tinere, ii spun, ingrosandu-mi vocea sa nu ma recunoasca asa usor.
- Multumesc, dar daca nu te superi, de ce m-ai chemat aici? Ma intreba pe un ton curios, iar ochii sai se uitau in ai mei, dar mi-am pus ochelari cu lentile de oglinda pe ei.
- Au trecut trei ani de cand nu ne-am vazut, spun pe vocea mea, renuntand sa mi-o schimb si imi dau jos ochelari de pe chip, Sasuke, mai adaug, privindu-mi fratele, ce ramase stana de piatra.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Nywa - 05-08-2011, 10:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.828 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.742 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)