Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#62
Thank ya', sweety
Nxt:

Capitolul 24





Eram in culmea fericirii afland ca mult iubitul meu frate, Itachi, iese astazi din spital. Imi simteam inima batandu-mi din ce in ce mai tare, iar obrajii imi erau rosii din cauza faptului cama gandisem la ceea ce aveam sa facem cand vom ramane singuri. Dat fiind ca era dimineata devreme, iar fratele meu avea sa iasa mai dupa-amiaza de la spital, am facut rapid un dus, m-am parfumat si m-am imbracat intr-o pereche de blugi mulati pe corp si o camasa neagra, destul de subtire pentru vremea asta, apoi am aruncat geaca pe mine si ghiozdanul si am pornit catre scoala aia nenorocita care imi teroriza viata.
Inainte sa ies pe usa, mi-am adus aminte de faptu ca astazi aveam sport, asa ca am fost nevoit sa ma intorc inapoi pentru a-mi lua echipamentul. Norocul meu era ca mana imi fusese scoasa din ghips si era vindecata, deci acum puteam face ora, mai ales in conditiile in care nu aveam nota.
Am ajuns la scoala si am intrat direct in vestiar, aruncandu-mi hainele cat colo. In incapere se mai afla decat un coleg pe care nu-l prea inghiteam cu una, cu doua, fiindca era plin de el si ni se credea superior noua, celorlalti, mai ales pe mine si pe fratele meu se parea ca nu ne suporta. Mi-am dat ochii peste cap si m-am imbracat intr-o pereche de pantaloni trei sferturi precum rapperii, de culoare neagra, si un maieu mulat pe corp, la fel, plus tenesii in picioare, si am iesit in sala, mai nerabdator ca niciodata ca ziua sa se incheie si sa ma intalnesc cu iubirea mea.
In scurt timp s-a strans toata clasa si am inceput sa ne incalzim, antrenorul dandu-ne exemplu. Spre marele meu noroc, fusesem primul ales sa dau proba, fiindca avusesem scutire. Profesorul ma puse sa fac doua ture de teren fara oprire, alergare de rezistenta, apoi imi spuse sa fac roata, pe care am realizat-o cu usurinta. Am facut apoi spagatul si am stat in maini, apoi alte cateva exercitii banale pentru ceea ce faceam eu, fiindca la gimnastica eram foarte bun, nu ma jucam.
Dupa vreo zece minute de evaluare, profesorul imi dadu zece cu steluta si imi dadu voie sa ma intrept spre teren, unde se juca baschet, urmand sa fie evaluat alt coleg. Dat fiind ca eram transpirat dupa proba, mi-am dat maieul jos si i l-am aruncat lui Ayumi, ramanand doar in bustul gol. Eram mandru de cum arat - eram slab, cu un abdomen patratele-patratele, numai bun de sorbit din priviri. Fetele se holbau la mine ca la statuia lui Zeus din Olimp, insa eu nu aveam nevoie de privirile lor, eu aveam nevoie de privirile lui Itachi. Mi-am amintit de mangaierile sale si am tresarit in momentul in care am realizat ca ma intarisem nitel acolo, in pantaloni, dar nu conta, nu-mi pasa de asta, deci m-am dus pe teren,sa joc.
Nu stiu cat de repede trecura cele sase ore pe care le aveam la scoala, dar cert era ca se terminasera, iar eu mi-am luat catrafusele si m-am carat dracului acasa, fericit ca ma ridicasem mult in privinta notelor si mai fericit ca Itachi era bine.
Am intrat pe usa cu un zambet pervers pe chip, iar bunica ma intampina si ma saruta pe obraji, spunandu-mi ca masa e gata. Am mers si am mancat, fiindca Itach dormea, insa nu de mancare imi ardea, dar am facut-o din respect pentru batrana. In zece minute insa, am terminat si m-am dus sus in camera, dezbracandu-ma in liniste de haine si imbracandu-ma de casa, apoi punandu-ma in pat, unde frumosul meu dormea precum un print. L-am sarutat pe buze de mai multe ori, apoi am inceput sa il mangai multumit, jucandu-ma din cand in cand cu parul sau.
A deschis ochii si se apropie de mine, incepand sa ma sarute pe botic, apoi limba i se strecura in gura mea, incepand un sarut tandru. Nu m-am putut abtine si mi-am dus mana in locul sau sensibil, mangaindu-l prin pantaloni, iar el, dupa cateva gemete lungi si sexy, imi ceru sa incetez, fiindca este operat si i se poate desface cusatura. Nu voiam sa sufere in ruptul capului, asa ca m-am oprit. Placerea mai poate astepta!
Mi-am lasat capul pe umarul sau si am inceput sa fac cercuri pe pieptul si abdomenul sau cu degetele, ascultand ce ii zisese Laylei, si anume coruptia de minori. Am inceput sa rad, amuzat de ceea ce ii debita mintea sexosului astuia, dupa care i-am povestit de nota de la ora de sport si despre faptul ca e arici, fiindca ii cresuse barbita.
Ne-am indreptat amandoi apoi spre baie, unde l-am barbierit, facandu-l frumos - nu ca altfel n-ar fi fost! -, dupa care ne-am intors in camera si i-am cerut sa ma asculte din verbe neregulate, ca ne dadea test. Zis si facut, m-a ajutat mult, plus ca ma implicam si eu acum, sa nu regrete ca ma are frate.
Spre seara, bunica veni cu spaghete, iar noi am inceput sa mancam cu pofta, nimerind deseori si aceeasi spagheta care ne ducea la saruturi dulci. Ne-am pus apoi la film, la The Crow nu stiu cum si nici macar nu-mi pasa cum se numeste, conta doar ca ma uit cu sexosul asta.
In scurt timp dupa ce el aluneca in lumea viselor, l-am urmat si eu, neuitand insa sa sting filmul insa. Am inceput sa visez un monstru cam ca cei din Lordi, care alergau dupa mine si fratele meu si pana la urma reusi sa il prinda pe Itachi si il tineau ostatic, torturandu-l, fapt care ma facu sa plang si sa scancesc, insa Itachi ma trezi din somn, luandu-ma in brate si sarutandu-ma. Bunica veni si ea repede in camera, intreband ce s-a intamplat, iar eu spunandu-i de vis. Dupa ce ma saruta si pe mine si pe frate-mio, femeia pleca, spunandu-ne sa dormim.
Am alunecat apoi intr-un somn adanc, facandu-ma ghem la pieptul sexosului meu frate mult iubit.

- Sasuke, trezeste-te! am auzit soptindu-mi-se in ureche, apoi pavilionul mi-a fost muscat cu blandete, facandu-ma sa scot un geamat de placere.
- Nu... Nu vreau, mormai intorcandu-ma pe partea ceallata, insa m-am ridicat imediat ce mi-am dat seama ca Itachi este cel ce trage de mine. Scoala! am strigat speriat, sarind din pat s ducandu-ma in dus, dar m-am intors ratutit, sarutandu-mi fratele si mangaindu-l bland, iar acesta incepu sa chicoteasca. Era destul de devreme, aveam timp sa ma joc nitel, si am inceput sa il ating in locul intim pe Itachi, care incepu sa geama, fara insa a se impotrivi cu nimic. Am inteles ca nu puteam sa o facem inca, dar nu ma stapaneam sa nu-i ofer nitica placere. Cu grija, i-am tras pantalonii jos, incepand sa il sarut in acel loc usor, trecandu-mi limba de mai multe ori peste mandria lui, apoi incepand sa o sug, acompaniat de sunetele magnifice scoase de fratele meu, care fu dus foarte rapid pe culmile placerii. Stranse in pumnul stang cearsaful de pe pat, in timp ce pe celalalt si-l duse in parul meu, coordonandu-mi miscarile ce devenisera din ce in ce mai rapide. Abia se abtinea sa nu urle de placere, ceea ce ma facea mandru. M-am ridicat apoi, inainte sa-l termin, si am inceput sa-l sarut, continuand cu mana ceea ce incepusem, apoi coborand cu buzele pe piept si abdomen si coborand din nou in acel loc si prinzandu-i iarasi mandria intre buze, lingand din nou si sugand. In scurt timp, fratele meu se elibera, scapand un oftat de placere. Ma trase in sus, peste el, si ma saruta, gustand din sine insusi.
- Scoti niste sunete asa dragalase! i-am spus zambind pervers, apoi m-am ridicat si l-am invelit, ducandu-ma in dus si rasfatandu-mi trupul cu apa calduta. M-am imbracat rapid apoi si mi-am facut parul ciufulit sa stea cat de cat, insa Itachi se ridica in fund si ceru sa vin langa el. M-am supus, iar el ma '' aranja '', ciufulindu-ma si spunand ca sunt sexy rebelul lui. Am rosit usor, l-am sarutat lung, apoi mi-am luat ghiozdanul si am pornit spre scoala, gandindu-ma fara oprire la scurtul nostru joculet. Mi-am trecut limba peste buze, apoi am intrat in institutia asta facuta special pentru a distruge adevaratele talente ale lumii - cam asta era in viziunea mea.

- Si ce mai face frati-to, Sasuke? Si-o mai trage cu tarfa aia de Ayumi? intreba un idiot, privindu-ma cu superioritate si incepand sa faca misto de mine. Mi-am dat ochii peste cap si m-am sprijinit de pervaz, incepand sa privesc pe fereastra, fiindca era o profa pe hol. Imediat ce aceasta disparu si Ayumi intra in clasa, m-am intors cu fata la baiatul ala, privindu-l draceste, si m-am apropiat incet si sigur pe mine. Ce ai sa-mi faci?! imi spuse batjocoritor, subestimandu-ma.
Statea cu mainile in sold, privindu-ma in ochii ce incepusera sa imi capete tentele acelea vampiresti tipice mie si fratelui meu. Am profitat de faptul ca steatea cracanat in fata mea si i-am futut una intre picioare direct la '' bilute '', facandu-l sa se intinda pe jos de durere.
- Nu indrazni sa zici ceva rau despre fratele meu, ca iti zbor creierii aia de tarfa ordinara! am spus nervos, dandu-i si cu genunchiul in stomac, fara sa-mi pese de consecinte.
Toti ramasesera inmarmuriti. Stiau ca sunt bun la lupte si se temeau toti sa ma parasca, fiindca realizau ca o s-o pateasca in ultimul hal, asa ca alesera sa taca.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.827 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.731 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)