Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#60
Capitolul 23


In sfarsit a venit momentul mult asteptat si puteam sa ies din spital, cu conditia sa nu merg la scoala. Draci, dar totusi e bine, fiindca puteam sa stau acasa si sa imi ajut mult mai usor fratele. Spre nenorocirea si ghinionul meu, Layla ma aduse in scaun cu rotile - frate nu sunt atat de invalid pe cat par - pana la camioneta bunicilor, unde m-am urcat singur in spate. Eram sigur ca vroia sa ma pipaie si inainte sa imi iau ramas bun de la ea, ii spun ca sunt minor si poate o bag la coruptie de minori. Cand auzi, se intuneca toata la fata, dar m-ai gasi curajul sa imi spuna ca in dragoste nu exista varsta, cea ce mi-a confirmat un lucru cert. Tipa a ajuns sa devina obsedata de mine, cea ce ma enerva, dar asta nu inseamna sa ii masor spatele cu ghipsul, daca incearca sa baga strambe intre mine si fratele meu.
Dupa acest mic incident, am pornit spre casa, iar bunica incepu sa imi povesteasca ca Sasuke a luat de unul singur la fizica un opt si ca ar trebui sa fiu mandru de el. Oh, buni voi fi foarte mandru, m-ai ales ca am de gand sa il raspletesc cumva foarte frumos pentru el. Babaci au inceput sa vorbeasca vrute si nevrute, iar eu am adormit...

Cand am deschis ochii, am ramas uimit sa ma vad in patul din camera mea si langa mine se afla Sasuke intins pe o parte si ma mangaia pe cap. Zambesc si il sarut apasat pe buze, strecurandu-mi limba in gura lui, invitandu-i limba la joaca. Simt cum isi coboara o mana intre picioarele mele, incepand sa imi mangaie jucaria prin pantaloni, facandu-ma sa oftez de placere.
- Sasuke te rog, ii soptes in ureche pe un ton euforic, facandu-m sa ma priveasca atent in ochi. Sunt operat si s-ar putea sa se redeschida, daca se ajunge pana acolo, ii mai spun si ii dau un mic pupic pe buze.
Aproba din cap si isi puse capul pe umarul meu stang, incepand sa faca cerculete cu degetul sau aratator, pe bluza mea cu o imagine a tizului meu pe cer sau ceva de genu.
Ii povestesc faza cu Layla si coruptia, facandu-l sa rada si apoi imi spuse ca ghipsul i-a fost scos si a dat pentru prima nota la educatie, luand zece cu steluta. Am chicotit usor si i-am spus ca gimnastica e specialitatea lui, iar brunetul ma pupa pe obraz, apoi se incrunta.
- Cei? Il intreb curios, din cauza schimbari bruste a atmosferei din camera.
- Vrei sa iti lasi barba? Ma intreba, iar eu mi-am dus mana sanatoasa pe obraz si am injurat de toti sfinti micuta barba ce mi-a crescut.
Am uitat sa ma barbierasc si acum pun pariu ca arat ca un caine napralit, cea ce ma facu sa ma ridic in fund si ajutat de fratemiu, am intrat in baie. Am incercat sa ma barberesc cu aparatul, dar cum eu eram stangaci l-am rugat pe Sasuke sa ma barbereasca. Indeplini si aceasta sarcina, apoi imi acoperi fata cu sarutati, spunand ca numai sunt arici. Ne-am intorsc in camera si el ma ruga sa il ascult la engleza din verbele neregulate, fiindca le da test din ele. Deja imi pare rau pentru el, dar asta nu insemna ca nu o sa il ajut sa ia nota mare, ca sa vada tata ca noi doi chiar suntem inseparabili.
Pe la sapte seara, bunica veni cu mancare sus, fiindca mie imi era greu sa ma deplasez sus-jos si jos-sus, mai ales si operatia cu coastele, imi cam dadea de furca. I-am multumit si am navalit ca niste nehaliti pe saracele spagheti, mai ales ca erau preferatele noastre. Ca sa ne distram, am pus intr-un bol mai mare spaghetele si cartofi prajiti ce se aflau in bol, i-am pus pe tava din plastic. Am amestecat spaghetele si am inceput sa mancam, nimerind de cateva ori aceasi pasta si tragand de ea, pana am ajuns sa se sarutam de cateva ori. Imi placea acest joc foarte mult, dar pastele nu au durat o vesnicie si s-au terminat. Dupa ne-am pus pe cartofii-pai, in timp ce ne uitam la un film fain: The Crow: Salvation. Era destul de fain film, dar eu am adormit pe la jumatatea lui...

Niste scancete de langa mine m-am trezit si cand m-am intors, mi-am vazut fratele tot transpirat, semn ca era in ghearele uni cosmar. Trag usor de el, pronuntandu-i numele si acesta se trezi, strigandu-ma pe mine. Il imbratisez, pupandu-l pe fruntea uda din cauza transpiratiei si atunci intra bunica speriata, intr-un capot de noapte.
- Ce s-a intamplat puiule? Il intreba pe Sasuke, iar eu il mangaiam pe spate usor.
- Am avut un cosmar idiot si nenorocit, ii raspunse fratele meu, cu glasul gatuit, din cauza ca gafaia.
- Itachi ia-l in brate si culcatiza, ca maine ai scoala, scumpule, spuse bunica, punandu-ne pe amandoi pe frunte.
Ne culcam la loc, iar eu imi iau fratele in brate, ce se ghemui parca ar fi un pui de pisica si i-am dar un sarut pe buze de noapte buna, adormind amandoi...

Imaginea de pe bluza lui Itachi
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Nywa - 07-05-2011, 11:35 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.827 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.737 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)