Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#57
Gomene ><
Next:

Capitolul 22


Eram in culmea fericirii fiindca fratele meu, iubitul si dulcele meu frate isi revenise. Lacrimile imi curgeau pe chipul identic cu al sau, semn ca nu mai puteam de beatitudine. Itachi imi ceru sa nu mai plang, fiindca totul va fi bine.Am ales sa il ascult, fiindca nu doream sa-l supar, dupa care i-am spus despre faptul ca auzisem ca fusesem strigat, dupa care Itachi imi spusese ca e vorba de sentimentele noastre puternice care ne leaga, fapt pentru care am auzit strigatul sau in momentul in care a avut loc accidentul.
Am inceput apoi sa pun diferite intrebari, fiindca ma ingrijora starea lui, dar fratele meu ma asigura ca e totul bine si nu trebuie sa-mi fac deloc griji. Pur si simplu nu am rezistat si i-am sarutat buzele dulci, apoi i-am promis fara ca macar sa-mi ceara ca nu voi mai intrece masura cu bautura, fiindca vazusem martieni. Cand auzi, fratele meu chicoti usor, apoi au venit bunicii cu mancare pentru sexosul meu frate.
Cu greu m-au luat sa dorm, asigurandu-ma ca de acum e totul in regula. Ne-am pupacit imaginar, din pacate, fiindca nu o puteam face real inca, apoi m-am dus acasa.
Ajunsi acolo, m-am dus in camera mea si a fratelui meu, aruncandu-ma in patul nostru si mirosind cu sete cearsafurile in care era impregnat mirosul dulce al lui Itachi. M-am pus cu mainile sub cap, privind tavanul si imaginandu-mi ceea ce se intamplase intre mine si fratele meu. Gandurile astea ma obsedau, nu putusem scapa de ele pentru nimic in lume, dar oricum nu voiam s-o fac. Am simtit cum mi se intareste mandria in pantaloni, insa am ignorat, inchizanadu-mi ochii si adormind intr-un sfarsit, tot cu gandul la gemetele lui Itachi.

Cand Itachi se trezi eu ma aflam deja acolo, holbandu-ma la tarfa aia de Layla, care incerca sa schimbe o perfuzie sau draci ce voia ea sa faca, pe mine ma irita insa prezenta ei si nu stiam cum s-o dau afara mai repede, sa dispara din preajma fratelui meu.
La un moment dat nu stiu ce dracului a facut, ca s-a impiedicat si a cazut pe mine, sarutandu-ma pe buze. Am simtit cum explodez de furie si sunt in stare sa ii fut o palma peste ochi, insa nimeni nu stie cum m-am abtinut sa nu i-o trantesc, sa ii arunc dracului capul de pe umeri, sa o fut in gura si alte lucruri nebunesti care imi mai veneau mie in minte in acel moment. Si-a cerut scuze, spunand ca s-a impiedicat.
'' Da,da, p-asta s-o creada curva de ma-ta! '', mi-am spus in minte zambind in scarba.
Cand iesi, Itachi imi spuse ca il sarutase si pe el pe buze, ceea ce ma facu sa spus ca o s-o ucid, dar fratele meu ma stranse de mana, incercand in zadar sa ma calmeze. Afirma ca se cunoaste cu cine e ruda, fapt ce ma facu tare curios, insa am aflat repede: Ayume. Fara sa-mi dau seama, mi s-a facut scarba. De ce nu ma gandisem?
M-am aplecat peste sexosul meu si l-am sarutat pe buze, dupa care limba imi ajunse in lacasul sau umed, el alaturandu-mi-se fara vreo urma de regret.
Din pacate, a trebuit sa plec in jur de ora sapte seara, desi nu voiam sa imi las fratele prada tarfei aleia, dar asta era, m-am carat, nu inainte sa il sarut din nou de zeci de ori. Pentru cateva momente am avut impresia ca Layla ne priveste din cadrul usii, insa nu voiam sa-mi deschid ochii, nu imi pasa, duca-se dracului! Da, ma sarutam cu frate-mio si nu-mi era rusine!
M-am dus acasa, fiindca nu ma simteam bine, capul ma durea, aveam o stare groaznica si voiam ca Itachi sa fie cu mine, nu in spitalul ala rece si nenorocit, inconjurat de tarfe ordinare si mosi nenorociti.
M-am pus in pat, fiindca era aproape ora zece, in ciuda fapului ca nici eu nu stiam cum trecuse timpul, probabil in timp ce citisem lectiile la care ramasesem in urma. Ma pusesem pe invatatura pentru ca nu voiam sa imi supar iubitul frate.

- Hei, sexosule! spun bagand capul pe usa si privindu-mi fratele cum statea in pat si privea plictisit la asistenta aia idioata, Layla. Cand auzi apelativul folosit de mine, fata se intoarse uimita catre mine, dar am ignorat-o, indreptandu-ma catre Itachi si sarutandu-l pe botic, in ciuda faptului ca ea se holba, dar asta nu ma facea sa ma opresc.
- `Neata si tie! spuse el de-ndata ce i-am dat drumul buzelor dulci. Mi-am trecut limba peste ele discret, fara ca Layla sa poata observa, apoi am zambit siret fratelui meu.
- Cum te simti? intreb asezandu-ma pe un scaunel din fata lui si luandu-i mana intr-a mea.
- Bine, reusi el sa mai raspunda, fiindca usa se deschise si o capsuna umana intra in salonul nostru in persoana lui Ayume, imbracata in roz bombon, facandu-ma pe mine sa mimez ca vomit, iar Itachi sa inceapa sa chicoteasca.
Nu stiu de ce, dar cand am vazut-o sperasem ca o va lua pe Layla de acolo si vor pleca, insa nu, ele au inceput sa se certe, sa-si scoata ochii si bla bla bla.
- Daca nu va bateti nu faceti nimic! a spus Itachi razand si sorbind din priviri show-ul ce se desfasura in fata noastra. Cele doua tarfe ordinare iesira afara, probabil sa se paruiasca, nici ca ne-ar fi pasat noua ce si cum, acum ne pasa doar de faptul ca ramasesem amandoi.
Cum am prins momentul oportun, am inceput sa imi sarut fratele, asezandu-ma langa el in pat si mangaindu-l, in timp ce buzele noastre se presau unele pe celelalte, iar limbile sa faca un dans doar de ele stiut. Itachi gemu usor in momentul in care buzele mele incepura sa coboare usor pe gat, sarutand pielea fina si lingand-o, apoi muscand si sugand.
- Sasuke, reusi sa articuleze Itachi, apoi scapa alt geamat de placere, fiindca stiam cum s-o fac sa-l excit. Opreste-te!
L-am ascultat, incetand sa ii mai fac ceva. Tineam atat de mult la el incat mi-as fi dat si viata pentru el, nu voiam in ruptul capului sa-l mai supar vreodata.
Am inceput sa vorbim diferite lucruri, orele scurgandu-se cu repeziciune, pana veni si ora plecarii, si anume la sapte si ceva. Saruturile bineinteles ca nu aveau cum sa lipseasca, ne-am mozolit cateva minute bune in sir, apoi m-a trimis acasa, urandu-mi sa am grija de mine, ceea ce i-am spus si eu lui.

Ca si in seara precedenta, am adormit cu gandul la el, la seara petrecuta intre noi cu ceva timp in urma, la gemetele noastre infundate si tipetele de placere.
M-am trezit a doua zi ud, semn ca avusesem un vis umed. M-am rusinat usor, insa nu era nimeni, puteam sa fac orice. Dupa un dus rapid, am sarit in haine si mi-am facut ghiozdanul, iesind pe usa val-vartej, fiindca riscam sa intarzii la scoala. Nu ca mi-ar fi pasat, dar acum aveam o mare obsesie: sa nu imi supar fratele pentru nimic in lume. Doream sa devin un elev bun, in masura in care puteam, doar pentru ca el sa fie mandru de mine.
- Sasuke, spuse proful de istorie trezindu-ma din visare, fiindca stateam cu mainile pe banca si cu capul pe ele, unde e fratele tau?
Eram cu moralul la pamant si nici eu nu imi puteam explica de ce. Abia am reusit sa imi revin, sa pot articula cateva cuvinte:
- E in spital, e racit.
Zicand asta, m-am pus iar in pozitia initiala, inchizandu-mi ochii. Nimic nu putea sa ma invioreze in momentele astea. Orele insa se scursera repede si urma informatica, pe care nu aveam s-o facem, pentru ca profesorul era la dracu` sa-l ia, cert e ca aveam insa o ora libera in care puteam face ce vrem.
Ayume veni in banca mea si ma intreba, manganindu-ma pe mana:
- Vii cu mine pana la baie?
Am aprobat usor din cap, dupa care m-am ridicat, pornind spre bai. Fata ma trase in baie la baieti si ma lipi de perete, apoi isi cobori mainile intre picioarele mele, incepand sa ma mangaie acolo. Si-a intins capul pentru a ma saruta, insa imi provoca sila, nici eu nu stiam de ce, asa ca mi-am intors capul, refuzand. S-a multumit sa ma sarute pe obraz, apoi a coborat spre mandrie, desfacand slitul si scotandu-mi-o afara, apoi incepand sa o suga. Se misca cu incetinitorul, nici macar sa gem nu ma facea. Mi-am dat ochii peste cap, insa mi-au revenit amintirile cu Itachi in minte si m-am eliberat in gura ei.
Ma privi pe sub gene, crezand ca ma excitase si ca doar ei i se datoreaza orgasmul meu, dar stiam prea bine ca daca nu ma gandeam la frate-mio putea s-o suga in continuare ore-n sir.
M-am intors apoi in clasa, iritat, gandindu-ma cum sa scap de ore sa ma duc la iubirea mea.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 28-04-2011, 10:00 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.829 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.747 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)