Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh]

#48
Capitolul 19


Stateam in sala de sport si caram pumni si picioare sacului de box, pentru a ma calma. Nu imi venea sa cred ca mi-am pleznit fratele incat i-a buit sangele pe nas, fiindca niciodata nu am ridicat mana la el, fiindca eu eram mult mai puternic decat el si puteam sa il ranesc usor. Dupa putin timp mi-am luat lucrurile si am plecat de la scoala, trecand pe langa barul din sat, de fpat singurul bar select din sat. Aud din acesta un glas cunoscut cum mai comanda un pahar de sake si intru acolo, ramand masca, sa-mi gasesc geamanul facandu-se muci, hentz-careu in fata mea.
- Sasuke, inceteaza! Strig la el, apucandu-l de incheietura mainii stangi si luandu-i paharelul cu alcool si punandu-l pe bar.
- La... lasa-ma in pace pufulet! Striga la mine, iar limba ii se impletici in gura, cand vorbi.
Oftez si ii spun, ca o sa ne imbatam acasa, fiindca are bunicul vin din ala bun, de cinci ani in butoaie - are pe dracu, dar am spus eu asa. Aproba din cap ranjind ca un idiot si plati consumatia, apoi se ridica, dar era sa pice pe jos daca nu il prindeam eu, dar era sa pic cu tot cu el. Pun mana sanatoasa dupa umerii mei si imi pun o mana pe talia lui si am pornit leganandu-ne spre casa, muntumind cerului ca bunici sunt la pomana. Deschid usa si imi duc fratele in camera, punandu-l pe pat, dezbracandu-l de haine, lasandu-l in boxeri, ca sa nu moara de cald. Dupa ce m-am asigurat ca totul e inregula, am pus mana pe mobil si am sunat-o pe Ayumi sa-mi aduca caietele de la mate, fizica, info - aici nu a venit profa si a venit dirigul - proful de mate - care a facut dirigentie, dandu-le cu o ora mai devreme, drumul acasa. Am rugat-o sa-mi aduga caietele care am scris la ore, apoi mi-am luat caietele mele, un dosar, perforatorul de hartie si un top intreg de colii. Ma pun la birou, luand un pix si caietele mele si ale lui fratemiu si am inceput sa ii fac un fel de rezumat dupa toate lectile mele, pentru a le putea invata mai usor.
Cand am ajuns la caietul meu de fizica, atunci aparu si Ayumi, cu caietele de care aveam nevoie. Am coborat jos si i-am multumit, spunandu-i ca ii le voi aduce maine la scoala, daca nu uit si dupa ce am inchis usa dupa tanara, am urcat sus. L-am vazut pe Sasuke ca s-a intors, inca dormind de la alcool, dandu-mi de inteles ca e foarte slab la bautura. Oftez si ma pun sa ii rezumez mai departe lectile, pe urma copiindu-mi mie lectile si facandu-i si lui rezumatele. Cand au venit bunici mei, eu i-am lasat un bilet pe masa, spunandu-i sa incerce sa invete ce este acolo, pentru a nu avea probleme si am coborat jos, pentru a-i ajuta cu treburie din casa.

- Stiu ca nu esti copia lui la temperament, dar Itachi, daca il pierzi, te vei simti ca si ceva din tine s-a rupt. Mai sti cand tu ai venit aici si Sasuke a trebuit sa ramana in Tokyo ca avea pojar? Vorbeai cu el aproape non-stop, imi spuse bunica, dupa ce i-am spus ca m-am certat cu geamanul meu, dar fara sa ii spun de ce.
- Dar mamei i-a intrat in cap ca poate sa moara sau chesti din astea si a inceput sa ma neglijeze...
- Si tu te-ai razvratit impotriva lor, prin ati rani fratele geaman. Scumpule nu e bine si cand unul dintre voi va muri, celalalt isi va dori moartea, spuse ea, apoi zambi cand vazu ca ma scarpinam pe mana dreapta. Il mananca ghipsul? Intreba, iar eu am chicotit.
Era ciudat, dar ma simteam usor ametit si ca ma manca pielea, fiindca gemenii puteam sa simta cele mai puternice sentimente. I-am multumit batranei pentru sfaturi si m-am dus in casa, urcand in camera, unde l-am gasit pe fratemiu cum injura alcoolul de toti dumnezeii, in timp ce cauta niste calmante. Cand ma vazu, mormai niste injuraturi la adresa mea, apoi imi reprosa ca din cauza mea, il doare capul si chesti din astea.
- Atunci sper sa te simti bine singur ca e ultima oara cand ma mai vezi, spun pe un ton glaciar si ies din camera, trantind usa in urma mea.
Cobor jos, luandu-mi geaca groas si ies afara, in frig, - s-a lasat noaptea - si ma indrept spre straitia de autobuz, care facea legatura intre satul asta blestemat si idiot si un oras foarte mare, ca am uitat cum il chema. Mi-am cumparat un bilet doar dus si apoi m-am urcat in autobuzul aproape gol, asezandu-ma in spate si incepand sa privesc pe geam. Mi-a trebuit toata taria din lume sa plec pe bune de data asta, fiindca inainte plecam doar pentru doua ore, pe la colegi si Sasuke rapid isi cerea scuze, dar nu si de data asta. Am tras aer in piept, in timp ce lacrimile imi curgeau in siroaie pe obrajii rosi de la frig. Mi-am tras puternic nasul, in timp ce priveam pe geam, iar urechile mi-au fost inundate de o melodie ce venea de la mobilul meu. Vad ca ma suna fratemiu, dar i-am respins apelul, apoi l-am pus pe silentios. Am auzit sunetul unui claxon de tir si in clipa urmatoare un camion intra noi, lovind partea autobuzului unde eram eu. Am inchis ochii instinctiv, scufundandu-ma in intuneric...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] - de Nywa - 13-04-2011, 08:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.829 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.744 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)